Avadakedaver
20.08.2006 17:42
tej, jeszcze nic w tym temacie nie napisałem.
to pisze:
mnie nie będzie.
Jużem sam. I już mi smutno. Receznja spotkania będzie później.
a mi juz nie smutno, pogodzilam sie z porazka
za rok bede no juz cholerka na pewno!
zacznij sprzatac, katon ;p
wierzysz ze on ich puścił bez posprzątania po sobie?XD
Sumiko sprząta sama, nieproszona i z głębi serca. Dziękuję Sumiko z głębi mojego.
A Ty Myśka przyjeżdżasz na Zi(o)mową Szkołę Jazdy Na Pupie, o!
nazwa cokolwiek intrygująca
Będą komentarz itd., pewnie.
Piękny czas, naprawdę, pomijam picie alkoholu itd., strasznie podobało mi się uzewnętrznianie na Straszewskiego dzisiaj.
Cholernie dobry wyjazd.
Accio WÓDKA!
Fajno. Dużo smiechu i radości. Cug alkoholowy. Poważne dyskusje i rozmowy.
Kraków pikny jest zaiste.
Mateuszowi dziękujemy za gościnę!
To ja wam dziękuję, że przyjechaliście i wogóle. I nie mogę znaleźć ślubnego zdjęcia rodziców - kto zajumał =P?
popytaj w okolicznych melinach, czy ktoś nie uskuteczniał handlu wymiennego ;P
a doszły mnie aż tutaj takie słuchy, że ktoś miał coś wspólnego z poceniem się. to prawda?
No ba! Wszystko ma związek z poceniem się. Szczególnie windy.
mnie bardziej ciekawi czy twoi znajomi znalezli pudełko od pizzy :}
Ludwisarz
21.08.2006 14:25
Niejednokrotnie ich wzrok gdy sięgali po kolejny kawałek zatrzymywał się na napisach typu "Mateusz to Katon" czy "www.magiczne.pl" jednak nie widziałem w tym spojrzeniu ani cienia zrozumienia.
Jestem w Katowicach, korzystam z laptopa, bede na stale za tydzien przy kompie.
Bardzo mily wyjazd, jeden z 3 najlepszych weekendow wakacji (procz Openera i pewnego jeszcze jednego).
Wszystko bylo na mase, mega, przejebane, cieć, pocenie, świstoświnka, accio wódka i.. jak Ty właściwie masz na imię?

Dzięki. Do zoba.
aż tak niekumaci czy az tak pijani?XD
Rysiek_Kowal
21.08.2006 15:40
TOP 3
1. Spierdalunda!
2. Jak masz na imię? Mateusz? Może być Mateusz - to napijmy się.
3. Osiedlowy Cieć Spółdzielniany
za tą spierdalune to nie wiem czemuś jeszcze bana nie dostał XD
Rysiek_Kowal
21.08.2006 15:47
juz dostalem xD
Żałujcie że nie widzieliście mnie w staniku mamy Katona i z zielonymi girlandami na szyi xD Nie zostało nawet udokumentowane.
A Empa to przepraszam jeszcze raz na forum publicznym za kradzież materaca w czerwone serduszka.
Ludwisarz
21.08.2006 17:41
Przepraszam za współudział w/w czynie przestępczym.
oprócz tego, że jestem cała posiniaczona i poobdrapana po zjeżdżaniu po Katońskim dachu to było STRASZNIE fajnie. Katon ma tak cudownie-poetycki dom, że najchętniej bym się tam wprowadziła. nie wiem czemu kojarzy mi się z domem muminków... idealny po prostu.
po za tym wszyscy jesteśmy tak zajebiści, superos i magiczni, że nie jesteście sobie w stanie tego wyobrazić. musimy częściej!
na cześciej już jest pewien plan :}}}
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę