Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Krakau City W Hołdzie Harry'emu P.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
vold
No więc zbliża się.
Nieustannie zadajemy sobie pytania... 'Kto przyjedzie?' 'Kiedy to?' 'Gdzie i po co?'
Ano, ja też se zadaje, na żadne nie odpowiem, jednak oczekuję tych odpowiedzi od Was użytkownicy Magicznego Forum.
Nie podam szczegółowych informacji, jednak z czasem będę ten post edytował i starał się tutaj ich jak najwięcej zamiescic.
Staramy spotakc się w dniach 17-18-19-20.
Kto komu jak pasuje, dokładnie jeszcze nie wiadomo, zależy to tylko i wyłącznie od pana dyrektora oraz wszystkich miłych i goscinnych osóbek mieszkających w Krakowie.

Pierwszą i najważniejszą zasadą Podziemnego Spotkania, jest to, że nie mówimy o Podziemnym Spotkaniu, a dokładniej nie mówimy skąd się znamy. Więc młodzi adepci magii - proszę nie zabierajcie szat i różdżek. Costam sie wymysli.

Jeśli chodzi o rozrywki:
- projekcje wczesnych filmów Davida Lyncha
- karaoke japońskich piosenek j-pop i j-rock
- nagrywanie filmu instruktażowego jak NIE spędzać zjazdów, zwał.

No dobra, bez pierdół zbędnych, zapisujcie się kto się pisze, co i jak w sensie kiedy bedzie mogl, czekamy rowniez na glosy ludzi z Krakowa itd.

Zaplanujcie dobrze ten czas.

1. Niejaki Voldius, nikczemnik, który pojawi się prawdopodobniusieńko od srody do niedzielki. W zasadzie no kiedy sie tam chce.
2. TimmY [karak krakov drinking team beware!]
3. Podła Cat wink2.gif
4. Katon. Just Katon.
5. Wielki Mistrz Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wodz Nordow, Bladzacy Posrod Sniegow, Arcykaplan Zakonu Auril.
6. Rysiek Kowal, dla znajomych po prostu Wojtek.
7. Ahmed, Ręka Boga i Zbrojne Ramię Hezbollahu.
8. dementorek, pan administrator. spiaca bestia.

A tak wogóle, jak już temat to drobna uwaga - ja was ze środy na czwartek ugościć nie mogę. Spotkać się oczywiście mogę, ale noc musicie gdzieś przetrwać, jeśli będziecie dzień wcześniej. Katon
Neonai
ło jezu, a mnie nie bedzie i kupa.
Cat
tak strasznie byl do tego potrzebny nowy temat? (ja jade jakby co, juz widze wasze kwasne miny ;} )
Quizer
Banujemy voldiusa?
Cat
ja sie dziwie, ze nikt do tej pory jeszcze tego nie uczynil.
vold
Miałem potrzebę założenie nowego tematu, a jako że nie mogłem wymyslec nic innego, padło na Kraków wink2.gif
MisieK
Mnie też nie będzie, ale możecie się zobowiązać wypić za moją formę ;> Ino bez zapojki prosze ;D
Quizer
Banujemy voldiusa?
Katon
Może, ale najpierw Ciebie za antysemityzm =D
Quizer
Antyizraelityzm ;]
vold
No to sie zmieni ze 17 tylko, ojej.
Chociaz ja moge byc i od 16ego wink2.gif
Katon
Ja w Trójmieście nie sypiam - wy w Krakowie jednej nocy też możecie nie przespać =D
em
ja bardziej mogę niż nie mogę. aczkolwiek powstrzymuje mnie myśl, że będzie to zlot openerowców, a na openerze nie byłam. howgh.

ps. wohoo, tu jednak bywa net.
Katon
Cat też nie. Ani Syriusz. Ani Sumiko. Ani Emp. Ani Franek.
em
aha. no to fajnie, topik będę śledzić ;>
Quizer
Nu ja chyba wpadne zeby dementiemu pewne wazne rzeczy wyperswadowac ;P
Katon
Bądź. Izrael Izraelem, ale ja Cię w sumie lubię. Napijemy się, pokłócimy, fajnie będzie... =D

Wiadomo, że bez zapojki. Z przepitką. Proste.
Quizer
Tylko sie nie zdziw jak wychodzac zostawie maly pojemniczek z 200ml (C3H5(ONO2)3 we wlaczonym piekarniku ;P
Katon
Nie zdziwię się. Ale moje portrety Piłsudzkiego mogą się komunikować ze wszystkimi na całym świecie. Więc antyterrorka będzie zanim zdążysz zaczynać.
Ludwisarz
Antyterrorystyczna Partyzantka na Koniach.
Quizer
Nie znasz naszych mozliwosci biggrin.gif biggrin.gif
MisieK
Wiadomo, że bez zapojki. Z przepitką. Proste.

Nie dobijaj mnie _^____
Sumiko
jak juz pisalam katonowi nie wiem czy dam rade. mialam jutro jechac do warszawy ale mam teraz 39 stopni (ale rano mialam 40,5 wiec chyba ide w dobrym kierunku) wiec bede musiala pojechac za tydzien. i nie wiem czy dam rade do krk w ten sam weekend zalezy jak szybko mi w tej wawie pojdzie i czy dostane wolne. i czy dam rade przelozyc fryzjera.
wiec pewnie zrobie wam niespodzienke, mila albo nie w zaleznosci.
vold
QUOTE(Sumiko @ 10.08.2006 21:42)
jak juz pisalam katonowi nie wiem czy dam rade. mialam jutro jechac do warszawy ale mam teraz 39 stopni (ale rano mialam 40,5 wiec chyba ide w dobrym kierunku) wiec bede musiala pojechac za tydzien. i nie wiem czy dam rade do krk w ten sam weekend zalezy jak szybko mi w tej wawie pojdzie i czy dostane wolne. i czy dam rade przelozyc fryzjera.
wiec pewnie zrobie wam niespodzienke, mila albo nie w zaleznosci.
*

Nawet nie pisz takich głupot.
Ludwisarz
Joł elo. Kto Polak na bagnety.
Pytanie prośba i infromacja do wszystkich mieszkających na północ od Częstochowy:

Ej, może w czwartek znajdziemy jakis pasujący każdemu wesoły pociąg PKP, druga klasa, jadący jakoś od tego całego trójmiasta, przez jakies srawki-włocławki i warszawy? Co Wy na to?
Wogole babcia mnie ostrzegała, że terminy okołośrodowe jakoś szemrane są, bo jakieś wycieczki na Jasna Górę są.
kan
a mnie nie bedzie. nawet samej.
Empire
Moze być słabo timmy... wiesz jak to jest, jedni chcą teleexpressem, inni jak ja II klasa. Jedni w dzień, inni (jak ja tongue.gif) w nocy. Pozatym mam dziwne wrażenie że trzeba by szukać pociągu relacji 3miasto-szczecin-białystok-warszawa-zielona góra-nowy jork-mars-kraków żeby wszystkich zakosić po drodze tongue.gif

Niezgadzam się na banowanie Voldiusa! Voldiusowi i Nowym Tematom tak! Izraelofilom, pedanckim moderatorom i wszystkim sługusom imperialistycznego systemu demokracji zachodu nie!
Za matkę rosję towarzysze, za broń, za broń!

(nie wiem czy to co napisałem ma większy sens a tym bardziej czy jest zrozumiałe ale wypiłem właśnie dobra herbatę w związku z czym jestem w dobrym humorze w związku z czym mam ochotę na szerzenie anarchii i rozwałki :] )
MisieK
piwa byś się napiła a nie wodę z liściem jak zwierze xD
Katon
Anarchii, hehe, dobre sobie... Ogłaszam wszem i wobec, że Emp ma z anarchizmem mniej wspólnego niż ksiądz Rydzyk. Poważnie =D

Czemu Cię Kingo nie będzie?
Ahmed
Przybędę. Owszem tak. Będzie co opijać.
Problemem pozostaje kwestia samochód czy pociąg.

TimmY, ile Pereł sobie życzysz?

Ludwisarz
Viel zu viel smile.gif
Dużo.
Z 10. Mocnych.
MisieK
pereł pereł?
vold
To jakis homo-slang, uwazaj.
MisieK
nie bo jest taie wino z perłą to sie pytam :}
Ahmed
Perła. Wstyd że nie wiecie. Rozpisywałem się kiedyś w temacie o Piwie.
Perła. Klejnot Lubelszczyzny. Perła wśród piw.
Tymku, masz jak w banku xP
MisieK
Piłem, dooobre ;}, ale pytałem czy o wino chodzi bo jest takie a ja ostatnio z braku pieniędzy na ojcowych browarach i winach właśnie latam, więc...
vold
Ja też chcę perłę spróbować, jak to takie smaczne. Bo ja ino głównie żuberki pije wink2.gif
Ahmed
Chyba będę musiał całą kratę zabrać ;] Ale to tylko pod warunkiem, że przyjadę samochodem. Inaczej nie da rady. Wszyscy będziecie chwalić dobrodziejstwa Ziemi Lubelskiej.
matoos
A to nie jest pywo Wędrowycza?
MisieK
mhm
Katon
Dochodzą mnie słuchy, że to lura makabryczna - też chcę spróbować =D
Ludwisarz
Zaraz tam lura. Ulubiony trunek Jakuba. To nie zadna truskawkowa pryta, samogon jakiś.

Perła wśród piw!
dementorek
w piatek przybede. zostawcie mi jedna perelke, chce sprobowac.
Katon
Jutro opublikuje nowy regulamin. Mam nowe przemyślenia =D
Rysiek_Kowal
ej no
nie mozna zmieniac zasad w trakcie gry, jak juz zdecydowalem ze przybede ;P
Katon
Gra zacznie się w czwartek. Cenię sobie Twój legalizm, ale bez naciągania proszę... =P
MisieK
Katon! Zrób impreze bezalkoholową! czarodziej.gif
Katon
Z bezalkoholową poczekam na Ciebie czarodziej.gif
MisieK
a ja liczyłem na to, że właśnie przez wzgląd na to, że mnie nie będzie zachowacie wstrzemięźliwść ;}
oh jak się myliłem XD
Rysiek_Kowal
QUOTE(voldius @ 09.08.2006 22:19)
Jeśli chodzi o rozrywki:
- projekcje wczesnych filmów Davida Lyncha

serio?
to moze jak ktos ma cale miasteczko Twin Peaks obejzymy :]
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.