Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Korale
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
Kara
Widziałam dzis korale
Kolorowe i czarne
Które ty mi dajesz?
Które pokazujesz?
Róź czy biel?
Zieleń czy czerń?
To już nieważne
Wszystko przemija
Te korale już wiem...
One...

Zmieniają kolory...
Mellisa
masz coś do powiedzenia
ale robisz to bardzo jeszcze nieporadnie.

widzę, że starasz się
używać poezji
i dobrze.

powodzenia
Kara
Dziękuje smile.gif
Wiesz pisze od 4 klasy podstawówki ale wstydziłam się to komukolwiek pokazywać i myślę że to xle bo nikt mi nie poprwiał ani nie wytykał błędów... Dlatego teraz się odważyłam.. smile.gif
WildThing
Podoba mi się. Zwłaszcza końcowe wersy i pointa.
Myślę, że w porzadku. (no, chyba, że się nie znam)
Sihaja
Nie podoba mi się forma wykonania, ale pomysł bardzo dobry, możnaby go jeszcze jakoś rozwinąć, ozdobić, dodać wierszowi szczególików, pobłysku i polotu i byłoby bardzo ładnie. Trzymam kciuki.

Wierszy nie trzeba się wstydzić pokazywać. Choć jak ja bym miała je pokazać jakiemuś "osobistemu znajomemu", to chyba bym dostała gęsiej skórki i potu na czole smile.gif Ale tutaj... nawet jak nas wszystkich znasz, to jest jakoś inaczej... poza tym my czekamy na poezję smile.gif
Katon
A ja nie rozumiem pomysłu. A wykonanie niestety słabe. Ale rokujące. Zacznij rymować. To Cię ocali. Nie każdemu rymy służą, ale Tobie posłużą bez dwóch zdań.
Malamanda
Kojarzy mi się z życiem. Tak jak te korale, życie również ciągle się zmienia i raz jest lepsze, szczęśliwsze, weselsze, jak kolorowe barwy, a niekiedy czarne, smutne, oraz pomure. Wiersz jest bardzo dobry i daje dużo do myślenia.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.