WildThing
10.10.2006 20:38
Hektolitry atramentu
Przelane na blat ławki
Radosna twórczoś miłej
Szalonej nastolatki
Pończochy w paski żółte,
różowe, fioletowe;
Jedną nogą w gipsie
-drugą prawie w grobie
Fantazje i marzenia
O pokoju i wolności
Widzine przez pryzmat
Prawa i Sprawiedliwości
Jej to jest naprawdę świetne... Pisz muzykę ale już!! I potem mi wyslij... XD
naprawde fajne :d
ale
jeszcze kilka takich pol-politycznych tekstow i bedziemy Ci paczki do pierdla wysylac :P
Ale będziemy go wspierać... XP
WildThing
10.10.2006 20:52
Dzięki. Mam nadzieję, że trafię do celi z Jurkiem Kilerem, bo inni pensjonariusze ZK nie są chyba zbyt życzliwi. Najgorsze jest jednak to, że zawsze nowy się schyla po mydło pod prysznicem... Fuj! Nawet mi się zrobiło nieswojo
maja zamontowac podajniki z mydlem w plynie :P
Rookwood
10.10.2006 21:00
Hm, przy takiej okazji przypomina mi sie spor estieja i emoticonki z jednego z jej opowiadan... Hm.
Tekst mi sie podoba, chociaz po paczatku sie spodziewalam czegos innego. A tutaj prosze, zjadliwosc i ironia, ktora uwielbiam

Fajne.
buahahaha
od dziś
jestem Twoją fanką
Piękne!
I ja też mam nogę w gipsie ^^ odbieram to osobiście ;P
Bardzo mi się podobają te Twoje wiersze...
A ja jestem miłośnik reżimu. Przynajmniej tak się ostatnio mówi na tych, którzy nie uważają, że polska demokracja jest zagrożona. A wiersz jest bardzo fajny, poza ostatnią zwrotką właśnie. Bo gubi rytm i gubi sens. Ucieka gdzieś ta fajna nastolatka i dostajemy łup-przez-oczy zaangażowaną pointą. Która nie ma w sobie wdzięku żadnego. Ale wiecie. Ja jestem faszysta. Powtarzam raz jeszcze - masz talent. Dawno się tu taki nie objawił =)
Malamanda
12.10.2006 17:20
Wow, to jest piękne i na dodatek się rymuje. Uwielbiam rymowane wiersze i nie zgadzam się z Katonem. Ja tu widzę sens do samego końca.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę