Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: ..::gdzie Mieszkacie??::..
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4
Rosssa
Hehe, dajcie jej już spokój tongue.gif Avada innych zmieściłeś kurcze, zmniejsz może ostatnie dwa dodane to i ja się wtedy zmieszczę tongue.gif
smagliczka
Proponuję jednak zrobić Albince przyjemność. Avatarki zmienia, ale może by coś takiego, jak w przypadku Katona zostało zastosowane? Czyli napis.

Myslę, że dobry będzie ten już wcześniej wymyśony, czyli:"Albinka is Wickie and Willhelmila or so"

cheess.gif
Rosssa
laugh.gif ano może być i tak cheess.gif
Cat
sobie k.... związek zawodowy załóżcie.
Sihaja
Avada - podoba mi się. Mam fajną fryzurkę. smile.gif

*brawa włączone*

Edit: Związek kucharzy polskich
Katon
E tam, jaki z niego buc to wiadomo, ale fajny jest.
Avadakedaver
ale kto...? że niby ja? xP
Lilith&Katon
O Maleńczuka, jełopie =P
Avadakedaver
albonko oświecę cię. na bziumie sie posty nie dodają, możesz już przestać ściemniiać ze piszesz mądre i przemyslane & potrzebne posty
(może teraz pójdzie na FG)
Child
albo na potter.pl [o ile jeszcze to to istnieje, a reguly sie na nim dosc drastycznie nie zmienily]
LilienSnape
w sumie to lepiej byłoby odłączyć internet x D
Cat
no właśnie, właśnie user posted image
Child
a pomyslcie, ze tepsa chce zdjac limity na neozdrade [;
LilienSnape
; /
co za dupki !

Edit: co ja gadam . przecież to dobrze .
Aylet
ale że co, jak to????
Child
tak to
Sihaja
Łoj. Ale będzie ciekawie XD
Hito
Szlag by, wcześniej czytałem, że wszystkim mają bezpłatnie podnieść prędkość do 1 Mega, a tu widzę nici z tego. Szkoda.
Ale brak limitu to i tak świetna sprawa.
Aylet
ja sie na tym nie znam i nie wiem o co biega xD lol
Neonai
po co zabierac glos jak sie na czyms nie zna?
GrimmY
czy jest sens zamykania tematów na bziumie?
Ahmed
czy można wierzyć w kalendarzyk i rozkład jazdy autobusów?
PrZeMeK Z.
Co było pierwsze: jajko czy kura?

Koń.
Avadakedaver
jajko. jakis perzasty stwor został za życia napromieniowany, czy jakies cos innego, i zrobił jajko z którego powstała kura, taka sama jak stwor po mutancji
tak samo jest z psami.
no, przynajmniej podobnie
PrZeMeK Z.
Zgadzam się, Avada, ale mój post już zawiera odpowiedź. Trzeba tylko poszukać. cheess.gif
smagliczka
Odpowiedź: xxx jaki jest każdy widzi.
Avadakedaver
taaa, zwierze na dwie litery.
Katon
Dup A.
Avadakedaver
Child
PiS da nam dobrobyt
hazel
czyli tanie bilety na samolot.
abstrakcja
Katowice, dworzec główny.
A tak powaznie to Wam nie powiem, bo przyjedziecie i mi okna powybijacie. A tego wolałabym uniknac.
Eva
Mielismy raczej w planie papier toaletowy na drzewach i dachu. kurka wodna motyla noga, znow nie wyszlo.
abstrakcja
QUOTE(Eva @ 06.08.2007 13:07)
Mielismy raczej w planie papier toaletowy na drzewach i dachu. kurka wodna motyla noga, znow nie wyszlo.
*

Drzew tu akurat brak, a że dach dzielę z sąsiadami z lewej i z prawej, milej zabawy zycze. biggrin.gif
Z tym papierem, to jak w dzien przed maturą. ;>
Zeti
Ja mieszkam w małej, bardzo małej (2500 mieszkańców) wiosce na Podkarpaciu, o nazwie SAV (kto słyszał? kto słyszał?) Zapewne nikt nie wie gdzie to jest, więc wyjaśniam, że w trójkącie utworzonym przez Tarnów, Krosno i Nowy Sącz.
MisieK
byłem nawet. macie śmieszny drewniany kościół.
obi
a ja mieszkam w dziadkowicach. Ktoś wie gdzie to jest??
Zeti
QUOTE(MisieK @ 06.08.2007 23:14)
byłem nawet. macie śmieszny drewniany kościół.
*

Po wsiach w koło jest takich więcej, przeważnie stoją obok nowych murowanych, tyle, że u nas ksiądz wybudował trzy kaplice, ale o nowym kościele słyszeć nie chce. W końcu to zabytek.

Obi: podlaskie, czy łódzkie?
obi
zeti: łodzkie
Zeti
aha, to nie byłem
obi
nie masz czego żałować zeti biggrin.gif biggrin.gif
Gem
Nie mogę powiedzieć, ponieważ boję się najazdu kosmitów, którzy wykorzystują wielbłądy, aby maskować swoją działalność zapylania osobników płci żeńskiej do rozrodu małych ufiątek, które wylęgają się za uchem po uprzednim smyraniu wielkim drutem...

Wbrew pozorom to bardzo poważna sprawa. Na jednym forum powstało wypracowanie naukowe na ten temat.
Zakohana w książkach
Piaski Nowe.
O KURCZE!! MÓJ BLOK JEST NA WIKIPEDII!!

Łużycka ulica, blok 51. Pięterko 9. Więcej nie zdradzę tongue.gif

Sezonowo (wakacje, ferie zimowe) na wsi.
Zielenice.
Pobliże Racławic Kościuszkowskich, Miechowa, Radziemic... w atlasie samochodowym można znaleźć.
QbaNowy
A ja mieszkam w Śremie może ktoś wie gdzie to? bo normalnie prawie nikt nigdy nie wie wink2.gif
Claudia_Black
A ja jestem z Krakowa smile.gif I mieszkam niedaleko (taa.. xD) Zakohanej biggrin.gif
Madziuś
Ja mieszkam w Wodzisławiu Śląskim.
Zakohana w książkach
Claudia, jasne... Niedaleko...
Claudia_Black
Zakohana, to tylko jakieś 10 minut drogi xD Albo dłużej, jak mi się nie chce iść laugh.gif
hazel
No, ode mnie też jakieś dziesięć minut spacerkiem. I pięć minut od liceum, do którego chodziłam.
Zakohana w książkach
hazel:
Że od kogo, że ode mnie?
Claudia:
Ja tu wiem swoje!
I to nie czas się liczy, tylko odległość, koleżanko!

Zeti, wujek mojej koleżanki też mieszka w Savie tongue.gif
Chyba, że nie macie boiska obok cmentarza, to mi źle powiedziała.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.