Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nieśmiało Nieśmiało
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2
Child
nie działac ;C urodzinować kumpel miał się w Poznaniu ;C
hazel
ja wracam 8go z kołobrzegu, moge wracać przez poznań, to się Avado(i kto tam jeszcze z poznania jest) możemy ustawić na to niedokończone piwo z krakowa.

14 w wawie ma być, rozumiem? Dla mnie chwilowo odpada.

Avadakedaver
jaw domu będę dziesiątego.
chyba że poczekasz w poznainu od ósmego biggrin.gif
kObra.
Skończy się na tym, że nic się nie ustali ; )
Albo spotkają się trzy osoby ;p
Avadakedaver
elva będziesz?
MisieK
eva odpowie za jakiś tydzień wink2.gif
Avadakedaver
a ty bedziesz?
MisieK
wszędzie gdzie bilet w jedną stronę nie będzie droższy niż dycha wink2.gif
abstrakcja
HAHAHA, mam pomysł! biggrin.gif Pojawie sie na tym Waszym , jak Wy to nazywacie - 'zlocie'! biggrin.gif Co Wy na to?!

Spokojnie, ja żartowałam. wink2.gif
MisieK
user posted image
PrZeMeK Z.
...a nic nie powiem!
abstrakcja
MisieK - aj dont fink soł.
To kiedy robimy zlot? ;P
Child
30-go lutego
Neonai
2015 roku.
Child
W dniu odebrania Polsce praw do Euro 2o12 xD
MisieK
to w sumie dość szybko XD
Child
komisja wpada dopiero w 2010-tym ;p
MisieK
szybciej wbiją. czyjaś ciocia wpadnie na wakacje i zobaczy jakie autostrady mamy to szybciej nam zabiorą niż listkiewicz zdąży powiedzieć 'łapówka' xp
abstrakcja
Dobra, wróć. Łapówki listkiewicza nie maja nic wspolnego z naszym zlotem. biggrin.gif
Hahaha. No to tak.. 30 luty 2010 może byc. biggrin.gif:D Teraz.. drugi podstawowy problem, czyli MIEJSCE. tongue.gif Jakoze my tacy magiczni obywatele, to miejsce musi byc rownie magiczne.. z emanującą z niego pozytywną [albo negatywna] energia. Mysle, ze Dworzec Kolejowy w Katowicach [albo w jakimkolwiek innym miescie, narazie najbardziej obskurny wydaje mi sie Katowicki, jak macie inne propozycje - smialo! biggrin.gif] bylby na taka okazje odpowiedni. Mozemy tam:
-nawiązać nowe znajomosci [mnostwo tzw 'meneli' tylko czeka na takich jak my tongue.gif]
-pooddychać świeżym powietrzem
-napić się taniego wina [podprowadzonego śpiącemu menelowi]
-pobyc ze sobą w ekstremalnych warunkach, a takie najlepiej sprzyjają nawiazaniu nowych znajomosci ['Niektore wspolnie przezyte sytuacje musza zakonczyc sie przyjaznia, a obezwładnienie 3-metrowego górskiego trolla z pewnoscia do takich nalezy' - cytuje z pamieci]..
No to..
Teraz tak...
Ogolnie to nie wiem czy dozyje do tego 2010 roku, moze ktos z Was juz po cichu planuje Abstrakcyjny Zamach, ale jesli dozyje to JA SIE NA TO PISZE! biggrin.gif
PrZeMeK Z.
To całkiem przypomina Magiczne Zloty znane mi z opowiadań.
abstrakcja
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 06.08.2007 11:11)
To całkiem przypomina Magiczne Zloty znane mi z opowiadań.
*

No widzisz... czyli robiac taki zlot udowadniamy, ze jestesmy na topie. tongue.gif
Avadakedaver
chuj. nie będzie zlotu.
poczekam na to miejsce i ten czas kiedy bedzie moglo wiecej osob.
i wtedy do was przyjadę : P
Eva
Mowie Ci Avaduś nam jest przeznaczone romantyczne naje..picie we dwoje xD

cheess.gif
Avadakedaver
no to sie zgłaszajcie bo ja w środę wracam do szmatotuł jeśli się okaże że zjazd będzie.

to miwcie k u r w a kto przybędzie bo ja wam piemek pisać nie będę.

hazle będzie. i ja. tyle wiem.
hazel
Ja wracam jutro jednak, dalej utrzymuję wersję, że mogę wracać przez poznań.
Lilith
ej, bo juz nie rozczajam
14 w Warszawie sie widzimy, no nie?
w sensie, że jutro.
MisieK
kto sie widzi ten sie widzi ;p
Child
ciemno to widze ;p
Katon
Ale co? Jutrzejszy czik czik miting odbędzie się napewno tylko w składzie raczej ograniczonym =>
Avadakedaver
>_<
Ahmed
Jutro będziemy z Wojtasem w Warszawie ok. 19stej dopiero. Ale możemy również się 15ego spotkać, jeśli zamiarujecie zostać na nieco dłużej. hm?
Lilith
my bedziemy o 18 i musimy jechac do mojej rodziny sie pokazac i odbebnic rodzinne takie takie. koncert 21:30 wiec jakos przed mozemy sie spiknąć, a rano niestety wracamy, bo o 14 nasza klasowa koleżanka wychodzi za mąż (sic!).
świat się wali.
Katon
Ale wali się nie dlatego, że wychodzi za mąż (ach, jaka lekka jak piórko dwuznaczność się pojawiła), ale dlatego, że wychodzi za tego za kogo wychodzi. No ale cóż.
Avadakedaver
ave satan hiphop rap carne msze?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.