Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Operacja Uratować Magiczne
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4
Avadakedaver
aż sobie zbetowałem moją miniaturkę "poczta" z października 2007.

i w ogóle, od kiedy ja mam najwięcej postów?
Draco
Aż dziw bierze, że to jeszcze funkcjonuje. W sensie, że tyle czasu minęło, a forum wciąż istnieje. Chciałem tylko zaznaczyć, że żyję. To post okolicznościowy, bo przez przypadek zorientowałem się, że minęło ponad 8 lat od zarejestrowania się tutaj. huh.gif Nie wiem ile czasu działało poprzednie, ale domyślam się, że wszystkie te lata to nawet połowa mojego skromnego życia. blush.gif
kkate
QUOTE(Draco @ 12.05.2011 17:25)
Aż dziw bierze, że to jeszcze funkcjonuje. W sensie, że tyle czasu minęło, a forum wciąż istnieje. Chciałem tylko zaznaczyć, że żyję. To post okolicznościowy, bo przez przypadek zorientowałem się, że minęło ponad 8 lat od zarejestrowania się tutaj.  huh.gif Nie wiem ile czasu działało poprzednie, ale domyślam się, że wszystkie te lata to nawet połowa mojego skromnego życia.  blush.gif
*

a mnie się przypomniało o tym forum jak zobaczyłam wątek sentymentalny o HP na zupełnie innym forum.

myślałam, ze się nie zaloguję, ale mam kretyńskie hasło.. no ale konto zakładałam mając 13 lat, to prawie pół życia!
Avadakedaver
przestańcie smęcić.
Jak facebook w marcu padnie to wszyscy tu wrócą.
kkate
a czemu ma paść? ja tam od facebooka uzależniona nie jestem wink2.gif
hazel
Zeti. O lol.

Stary, czemu masz logo polibudy w sygnaturze?
Cherlai
ale jak to w marcu?
remember remember
the 5th of November
hazel
Różne strefy czasowe...
Atalanta
Taaa... Ja nigdy nie miałam facebooka i nie zamierzam go zalozyc, bo moim zdaniem to glupota. Wole nie pokazywac swoich prywatnych danych. W Internecie jestem jak ninja - niewidzialna.
Co do ratowania forum postaram sie je polecic paru znajomym, ktorzy tez maja swira na punkcie Pottera. Szkoda, ze tak pozno je odkrylam, chociaz wtedy bylam mloda i glupia. W sumie teraz tez jestem glupia, ale to szczegol. I przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z komorki (coz za technologia biggrin.gif ), na ktorej jeszcze nie odkrylam jak sie pisze polskie znaki. Tam jest klawiatyra qwerty i zwykle wystarczalby zwykly alt, ale tam nie ma alta. Hmm... musze to rozpracowac, bo calkiem niedawno dostalam ta komorke. Po co je to pisze?!
Tak btw, ogladaliscie A Very Potter Musical na You Tube? Moim zdaniem to genialne i zachecam do ogladania!
Cherlai
coś czuję, że nie tylko żyletki mają ostre języki.
Avadakedaver
Żyletki nie mają języków.
hazel
QUOTE(Atalanta @ 27.08.2011 19:50)
Taaa... Ja nigdy nie miałam facebooka i nie zamierzam go zalozyc, bo moim zdaniem to glupota. Wole nie pokazywac swoich prywatnych danych. W Internecie jestem jak ninja - niewidzialna.
Co do ratowania forum postaram sie je polecic paru znajomym, ktorzy tez maja swira na punkcie Pottera. Szkoda, ze tak pozno je odkrylam, chociaz wtedy bylam mloda i glupia. W sumie teraz tez jestem glupia, ale to szczegol. I przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z komorki (coz za technologia  biggrin.gif ), na ktorej jeszcze nie odkrylam jak sie pisze polskie znaki. Tam jest klawiatyra qwerty i zwykle wystarczalby zwykly alt, ale tam nie ma alta. Hmm... musze to rozpracowac, bo calkiem niedawno dostalam ta komorke. Po co je to pisze?!
Tak btw, ogladaliscie A Very Potter Musical na You Tube? Moim zdaniem to genialne i zachecam do ogladania!
*

Sorry, ale kim ty jestes?
Avadakedaver
Właśnie.
Cherlai
mają i to bardzo ostre. tak przynajmniej twierdzi różowowłosa głęboka postać Sali, czyli Sylwia.
Atalanta
QUOTE(Cherlai @ 27.08.2011 22:51)
coś czuję, że nie tylko żyletki mają ostre języki.
*

Emm... COOOO?! Owszem, potrafię ripostować, ale gdzie Ty tu widzisz ostry język w jakimkolwiek poście? W sumię przez cienty język (to jest napisate tak specjalnie, bo to fajnie wygląda smile.gif ), lekkie umiejętności w walce i umiejętnosć postawienia się boją się mnie chłopcy w klasie. Cóż, ma się ten dar.
Atalanta
Jestem tu nowa, niedawno doszłam. Jak już mówiłam, żałuje, że wcześniej nie odkryłam tego forum. I sorry, że tak wolno reaguję, ale na chwilę byłam nieobecna. Jakby co nie jestem głupim dzieckiem, chociaż pewnie mnie za takie uważacie. Cóż, mówi się trudno.
Cherlai
QUOTE(Atalanta @ 28.08.2011 22:21)
Emm... COOOO?! Owszem, potrafię ripostować, ale gdzie Ty tu widzisz ostry język w jakimkolwiek poście?
*

lol. lubię ludzi.
to się odnosiło bardziej do tych, którzy zaraz Cię zripostowali.
Avadakedaver
Niedawno doszłam, hihi.
em
prosiak!
Cherlai
szkoda, że tu nie ma opcji "lubię to" :<<<
Miranda
user posted image sygnatura avady
Atalanta
Jeżeli masz coś do mie to proszę Police Telephone (Avadakedever, jesli się nie domyśliłeś)! Jestem otwarta na opinie innych ludzi o mnie, zwłaszca jeśli mnie nie znają. Proszę, napisz. Będe mogła sie pośmiać.
Cherlai
Dlaczego to zazwyczaj tak się kończy :<<<<???
hazel
user posted image
em
oh how I missed this
matoos
Operacja uratować magiczne: SUKCES!

user posted image
PrZeMeK Z.
QUOTE(em @ 31.08.2011 21:12)
oh how I missed this
*

+1
Avadakedaver
QUOTE(Atalanta @ 31.08.2011 14:19)
Jeżeli masz coś do mie to proszę Police Telephone (Avadakedever, jesli się nie domyśliłeś)! Jestem otwarta na opinie innych ludzi o mnie, zwłaszca jeśli mnie nie znają. Proszę, napisz. Będe mogła sie pośmiać.
*

dobra. Powiem ci co mi sie nie podoba. Sluchasz fatalnej muzyki i kiepsko tańczysz. jak mowisz to plujesz i masz problem z zachowaniem sfery osobistej, przez co zawsze jak rozmawiamy ja sie cofam o krok a ty o krok podchodzisz, jakbyśmy kiedyś rozmawiali godzinę to bym się znalazł w kambodży. Ale to nie wszystko. Nie słuchasz co sie do ciebie mowi. Ja mowie jedno, a ty drugie. A matoos trzecie i piąte tymon a czwartego nikt nie mówi, bo to była kwestia kota a on nie umie mówić i nie miałczy nawet bo wiedział, że go nie zrozumiemy i poszedł polować na myszy, nie znalazł żadnej, więc się położył na rozgrzanym betonie i sie wygrzewa, potem będzie brudny i będzie się lizał przez dwie godziny, a jeśli po połtorej godziny go pogłaszczesz to będzie musiał zacząć od nowa. Jeszcze masz brzydką branzoletkę na ręce i ostatnie farbowanie włosów ci nie wyszło. I w ogóle o co ci chodzi, po co mam polizać telefon? to się nie dodaje. masz zbyt niskie mniemanie o sobie, jak nimfka kiedyś. Twoje słowa mnie tak zainspirowały, że zmieniłem sobie sygnaturkę którą miałem kilka miesięcy, teraz są w niej twoje słowa! a poza tym, fajnie że wpadłaś bo się trochę ruszyło.
i mieszkasz kilka kilometrow na poludnie od lubicza.
hazel
user posted image
Atalanta
Mylisz się, bo nigdy nie farbowałam włosów. Ale fakt. Uśmiałam się. Aktualnie nie mam na ręce bransoletki. A, i twoja "Ostateczna Bitwa" jest ganialna!
Avadakedaver
nie masz bo zdjęłaś!
Atalanta
Nieee. Po prostu nie rzadko noszę. Wystarczy mi zegarek. Pisze opowiadania, wiesz? Pewnie zaraz napiszesz, ze one też są okropne.
Avadakedaver
To o czarodzieju ze slytherinu który odrzucił magię i został fryzjerem mugoli było całkiem całkiem.
hazel
No. Mi się najbardziej podobał ten twist z trojnogim jamnikiem na samym końcu.
Atalanta
Tak, ponieważ tworzył własną magię za pomocą nożyczek i suszarki. Zastanawiałam sie nad dodaniem wątku miłosnego. Ale całość i tak skończy się tragicznie, bo odkryje, że ma wszy i popełni samobójstwo. Och! Co ja robię?! SPOJLERUJĘ!! A na serio, to piszę ff o zupełnie innej tamatyce. Jak chcesz zobaczyć, to kliknij tu. W mitotwórczo pod tym samym nickiem.
Cherlai
Percy Jackson? A to nie był ten rudy koleś, co zdradził swoich rodziców i chrzestnych?
Avadakedaver
Wrzuć na magiczne, do działu FanFiction, wygodniej się tu czyta.
Atalanta
Ojej! Przyznam, że mi się nie chcę. Pisze się nowe opowiadanie, które na pewno tu wstawie, więc czekajcie.
Zeti
QUOTE(hazel @ 25.08.2011 18:42)
Zeti. O lol.

*

Z radości że jednak jestem jej studentem smile.gif
Avadakedaver
O kurcze.

Jak wskrzeszamy magiczne to tradycje też. //Matoos
Atalanta
Niezły komentarz Avadakedaver. A ja mogę się pochwalić! Byłam dzisiaj pierwszy raz na zajęciach dodatkowych z chemii organicznej (wcześniej tego nie miałam), a zajęcia trwały już z jakiś tydzień (dwa razy w tygodniu) i to zrozumiałam. A moja klasa jest dopiero na wodorotlenkach. Żałosne. A to trzecia klasa. Nie wiem jak się wyrobimy do egzaminu.
harolcia
Olej zajęcia dodatkowe, zostań nińdża!
Cherlai
Olej nińdża, zostań operatorem wózka widłowego.
Dobrze płacą chociaż.
hazel
QUOTE(Zeti @ 13.09.2011 16:14)
QUOTE(hazel @ 25.08.2011 18:42)
Zeti. O lol.

*

Z radości że jednak jestem jej studentem smile.gif
*

Gratuluję...
Jaki kierunek?
em
czuję się staro
harolcia
Em, jeśli Cię to jakoś pocieszy, to ja też. W tym tygodniu chodziłam na taki festiwal filmowy w Koszalinie. Przychodzę na pierwszy seans, patrzę, a tam sami gówn**rze (nikogo nie obrażając). Wtedy zdałam sobie sprawę, że oni są ode mnie 6 lat młodsi, i ja też w ich wieku kiedyś na ten festiwal chodziłam. Kiedy te lata minęły, to ja nawet nie wiem.

Ostatnio zauważyłam, że już 6(?!) lat jestem na Magicznym. Masakra.
matoos
Pffft.
harolcia
tak, wiem, do pięt Wam nie dorastam.
Avadakedaver
Chyba ja.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.