Avadakedaver
07.04.2011 02:03
aż sobie zbetowałem moją miniaturkę "poczta" z października 2007.
i w ogóle, od kiedy ja mam najwięcej postów?
Aż dziw bierze, że to jeszcze funkcjonuje. W sensie, że tyle czasu minęło, a forum wciąż istnieje. Chciałem tylko zaznaczyć, że żyję. To post okolicznościowy, bo przez przypadek zorientowałem się, że minęło ponad 8 lat od zarejestrowania się tutaj.

Nie wiem ile czasu działało poprzednie, ale domyślam się, że wszystkie te lata to nawet połowa mojego skromnego życia.
QUOTE(Draco @ 12.05.2011 17:25)
Aż dziw bierze, że to jeszcze funkcjonuje. W sensie, że tyle czasu minęło, a forum wciąż istnieje. Chciałem tylko zaznaczyć, że żyję. To post okolicznościowy, bo przez przypadek zorientowałem się, że minęło ponad 8 lat od zarejestrowania się tutaj.

Nie wiem ile czasu działało poprzednie, ale domyślam się, że wszystkie te lata to nawet połowa mojego skromnego życia.

a mnie się przypomniało o tym forum jak zobaczyłam wątek sentymentalny o HP na zupełnie innym forum.
myślałam, ze się nie zaloguję, ale mam kretyńskie hasło.. no ale konto zakładałam mając 13 lat, to prawie pół życia!
Avadakedaver
01.08.2011 17:13
przestańcie smęcić.
Jak facebook w marcu padnie to wszyscy tu wrócą.
a czemu ma paść? ja tam od facebooka uzależniona nie jestem
Zeti. O lol.
Stary, czemu masz logo polibudy w sygnaturze?
ale jak to w marcu?
remember remember
the 5th of November
Atalanta
27.08.2011 19:50
Taaa... Ja nigdy nie miałam facebooka i nie zamierzam go zalozyc, bo moim zdaniem to glupota. Wole nie pokazywac swoich prywatnych danych. W Internecie jestem jak ninja - niewidzialna.
Co do ratowania forum postaram sie je polecic paru znajomym, ktorzy tez maja swira na punkcie Pottera. Szkoda, ze tak pozno je odkrylam, chociaz wtedy bylam mloda i glupia. W sumie teraz tez jestem glupia, ale to szczegol. I przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z komorki (coz za technologia

), na ktorej jeszcze nie odkrylam jak sie pisze polskie znaki. Tam jest klawiatyra qwerty i zwykle wystarczalby zwykly alt, ale tam nie ma alta. Hmm... musze to rozpracowac, bo calkiem niedawno dostalam ta komorke. Po co je to pisze?!
Tak btw, ogladaliscie A Very Potter Musical na You Tube? Moim zdaniem to genialne i zachecam do ogladania!
coś czuję, że nie tylko żyletki mają ostre języki.
Avadakedaver
28.08.2011 20:35
Żyletki nie mają języków.
QUOTE(Atalanta @ 27.08.2011 19:50)
Taaa... Ja nigdy nie miałam facebooka i nie zamierzam go zalozyc, bo moim zdaniem to glupota. Wole nie pokazywac swoich prywatnych danych. W Internecie jestem jak ninja - niewidzialna.
Co do ratowania forum postaram sie je polecic paru znajomym, ktorzy tez maja swira na punkcie Pottera. Szkoda, ze tak pozno je odkrylam, chociaz wtedy bylam mloda i glupia. W sumie teraz tez jestem glupia, ale to szczegol. I przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z komorki (coz za technologia

), na ktorej jeszcze nie odkrylam jak sie pisze polskie znaki. Tam jest klawiatyra qwerty i zwykle wystarczalby zwykly alt, ale tam nie ma alta. Hmm... musze to rozpracowac, bo calkiem niedawno dostalam ta komorke. Po co je to pisze?!
Tak btw, ogladaliscie A Very Potter Musical na You Tube? Moim zdaniem to genialne i zachecam do ogladania!
Sorry, ale kim ty jestes?
Avadakedaver
28.08.2011 20:40
Właśnie.
mają i to bardzo ostre. tak przynajmniej twierdzi różowowłosa głęboka postać Sali, czyli Sylwia.
Atalanta
28.08.2011 22:21
QUOTE(Cherlai @ 27.08.2011 22:51)
coś czuję, że nie tylko żyletki mają ostre języki.
Emm... COOOO?! Owszem, potrafię ripostować, ale gdzie Ty tu widzisz ostry język w jakimkolwiek poście? W sumię przez cienty język (to jest napisate tak specjalnie, bo to fajnie wygląda

), lekkie umiejętności w walce i umiejętnosć postawienia się boją się mnie chłopcy w klasie. Cóż, ma się ten dar.
Atalanta
28.08.2011 22:24
Jestem tu nowa, niedawno doszłam. Jak już mówiłam, żałuje, że wcześniej nie odkryłam tego forum. I sorry, że tak wolno reaguję, ale na chwilę byłam nieobecna. Jakby co nie jestem głupim dzieckiem, chociaż pewnie mnie za takie uważacie. Cóż, mówi się trudno.
QUOTE(Atalanta @ 28.08.2011 22:21)
Emm... COOOO?! Owszem, potrafię ripostować, ale gdzie Ty tu widzisz ostry język w jakimkolwiek poście?
lol. lubię ludzi.
to się odnosiło bardziej do tych, którzy zaraz Cię zripostowali.
Avadakedaver
29.08.2011 14:16
Niedawno doszłam, hihi.
szkoda, że tu nie ma opcji "lubię to" :<<<

sygnatura avady
Atalanta
31.08.2011 14:19
Jeżeli masz coś do mie to proszę Police Telephone (Avadakedever, jesli się nie domyśliłeś)! Jestem otwarta na opinie innych ludzi o mnie, zwłaszca jeśli mnie nie znają. Proszę, napisz. Będe mogła sie pośmiać.
Dlaczego to zazwyczaj tak się kończy :<<<<???
Operacja uratować magiczne: SUKCES!
PrZeMeK Z.
31.08.2011 22:57
QUOTE(em @ 31.08.2011 21:12)
+1
Avadakedaver
02.09.2011 13:14
QUOTE(Atalanta @ 31.08.2011 14:19)
Jeżeli masz coś do mie to proszę Police Telephone (Avadakedever, jesli się nie domyśliłeś)! Jestem otwarta na opinie innych ludzi o mnie, zwłaszca jeśli mnie nie znają. Proszę, napisz. Będe mogła sie pośmiać.
dobra. Powiem ci co mi sie nie podoba. Sluchasz fatalnej muzyki i kiepsko tańczysz. jak mowisz to plujesz i masz problem z zachowaniem sfery osobistej, przez co zawsze jak rozmawiamy ja sie cofam o krok a ty o krok podchodzisz, jakbyśmy kiedyś rozmawiali godzinę to bym się znalazł w kambodży. Ale to nie wszystko. Nie słuchasz co sie do ciebie mowi. Ja mowie jedno, a ty drugie. A matoos trzecie i piąte tymon a czwartego nikt nie mówi, bo to była kwestia kota a on nie umie mówić i nie miałczy nawet bo wiedział, że go nie zrozumiemy i poszedł polować na myszy, nie znalazł żadnej, więc się położył na rozgrzanym betonie i sie wygrzewa, potem będzie brudny i będzie się lizał przez dwie godziny, a jeśli po połtorej godziny go pogłaszczesz to będzie musiał zacząć od nowa. Jeszcze masz brzydką branzoletkę na ręce i ostatnie farbowanie włosów ci nie wyszło. I w ogóle o co ci chodzi, po co mam polizać telefon? to się nie dodaje. masz zbyt niskie mniemanie o sobie, jak nimfka kiedyś. Twoje słowa mnie tak zainspirowały, że zmieniłem sobie sygnaturkę którą miałem kilka miesięcy, teraz są w niej twoje słowa! a poza tym, fajnie że wpadłaś bo się trochę ruszyło.
i mieszkasz kilka kilometrow na poludnie od lubicza.
Atalanta
03.09.2011 13:32
Mylisz się, bo nigdy nie farbowałam włosów. Ale fakt. Uśmiałam się. Aktualnie nie mam na ręce bransoletki. A, i twoja "Ostateczna Bitwa" jest ganialna!
Avadakedaver
03.09.2011 17:59
nie masz bo zdjęłaś!
Atalanta
03.09.2011 18:23
Nieee. Po prostu nie rzadko noszę. Wystarczy mi zegarek. Pisze opowiadania, wiesz? Pewnie zaraz napiszesz, ze one też są okropne.
Avadakedaver
04.09.2011 00:48
To o czarodzieju ze slytherinu który odrzucił magię i został fryzjerem mugoli było całkiem całkiem.
No. Mi się najbardziej podobał ten twist z trojnogim jamnikiem na samym końcu.
Atalanta
04.09.2011 19:56
Tak, ponieważ tworzył własną magię za pomocą nożyczek i suszarki. Zastanawiałam sie nad dodaniem wątku miłosnego. Ale całość i tak skończy się tragicznie, bo odkryje, że ma wszy i popełni samobójstwo. Och! Co ja robię?! SPOJLERUJĘ!! A na serio, to piszę ff o zupełnie innej tamatyce. Jak chcesz zobaczyć, to kliknij
tu. W mitotwórczo pod tym samym nickiem.
Percy Jackson? A to nie był ten rudy koleś, co zdradził swoich rodziców i chrzestnych?
Avadakedaver
04.09.2011 23:03
Wrzuć na magiczne, do działu FanFiction, wygodniej się tu czyta.
Atalanta
05.09.2011 15:29
Ojej! Przyznam, że mi się nie chcę. Pisze się nowe opowiadanie, które na pewno tu wstawie, więc czekajcie.
QUOTE(hazel @ 25.08.2011 18:42)
Zeti. O lol.
Z radości że jednak jestem jej studentem
Avadakedaver
14.09.2011 14:46
O kurcze.
Jak wskrzeszamy magiczne to tradycje też. //Matoos
Atalanta
14.09.2011 17:49
Niezły komentarz Avadakedaver. A ja mogę się pochwalić! Byłam dzisiaj pierwszy raz na zajęciach dodatkowych z chemii organicznej (wcześniej tego nie miałam), a zajęcia trwały już z jakiś tydzień (dwa razy w tygodniu) i to zrozumiałam. A moja klasa jest dopiero na wodorotlenkach. Żałosne. A to trzecia klasa. Nie wiem jak się wyrobimy do egzaminu.
harolcia
14.09.2011 22:07
Olej zajęcia dodatkowe, zostań nińdża!
Olej nińdża, zostań operatorem wózka widłowego.
Dobrze płacą chociaż.
QUOTE(Zeti @ 13.09.2011 16:14)
QUOTE(hazel @ 25.08.2011 18:42)
Zeti. O lol.
Z radości że jednak jestem jej studentem

Gratuluję...
Jaki kierunek?
harolcia
17.09.2011 14:58
Em, jeśli Cię to jakoś pocieszy, to ja też. W tym tygodniu chodziłam na taki festiwal filmowy w Koszalinie. Przychodzę na pierwszy seans, patrzę, a tam sami gówn**rze (nikogo nie obrażając). Wtedy zdałam sobie sprawę, że oni są ode mnie 6 lat młodsi, i ja też w ich wieku kiedyś na ten festiwal chodziłam. Kiedy te lata minęły, to ja nawet nie wiem.
Ostatnio zauważyłam, że już 6(?!) lat jestem na Magicznym. Masakra.
harolcia
17.09.2011 17:45
tak, wiem, do pięt Wam nie dorastam.
Avadakedaver
17.09.2011 20:20
Chyba ja.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę