Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Dlaczego Nazywacie Się Tak, A Nie Inaczej?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2
Weasley
yea SRSLY...nie kojarze Cię :P
Avadakedaver
Eva ma od Elvaralinde. Skróciła sobie.
A Weasley to tłuczek. pamiętał jak miał taki status.
Avadakedaver
Em ma od ciiiii, Katon od Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy, zmienił bo zajawił się na folozofie Katona. Młodego Katona, nie Starego.
Hagrid
dementi.gif A mój jest od Eryk Roger De Haute Bellegarde
MathildaBoom
u mnie bez szału ;pp
Mathilda - moje imię od bierzmowania
Boom - zamiłowanie do wszelkich wybuchów, eksplozji i Deidary, xD
Weasley
sam jesteś tłuczek
harolcia
QUOTE(Weasley @ 13.11.2012 13:36)
sam jesteś tłuczek
*

Zaczynają się stare dobre rozmowy z Forum. cheess.gif
Hagrid
Tak jest powrót do tradycji, swoją drogą te statusy wymyślał ktos z pocuzicem humoru;d
Ludwisarz
avada, jak takiś dobry to I double dare you - dlaczego lud wi sarz?
Hagrid
Mnie to intyguje, nie mam zupełnie pomysłu!
Zeti
Mój nick wziął się znikąd, wymyśliłem sobie, ze pod takim loginem będę rejestrował się na forach, stronach itp. Z czasem kumple z gimnazjum podchwycili ten motyw i zaczęli się do mnie tak zwracać też w realnym świecie. Paradoksalnie okazało się, że na ten genialny pomysł użycia akurat tego nicka wpadło jeszcze kilka osób z mojej najbliższej rodziny. W liceum miałem nową ksywkę, ale w sumie bardzo podobną do nicka. Jestem jednak przywiązany do Zetiego smile.gif Odkąd studiuje ludziom chyba już nie chce się wymyślać innych przezwisk na znajomych i zwracają się do mnie po imieniu. (Wyjątkiem od tego są 'barwne' postacie osób powtarzających po raz kolejny rok. Nasz rekordzista cztery razy próbował się ogarnąć, a że z wyglądu jest bardzo podobny do pewnej kultowej postaci z komedii mówimy o nim 'Brylant' tongue.gif )
BTW. Pamiętam jeszcze od czego skrótem jest em jak i Eva smile.gif
Saoirse
Ja mieszkam w Irlandii, dobre pięć lat i bardzo podobają mi się Irlandzkie imiona. Każde ma jakieś inne znaczenie.
Saoirse na przykład oznacza Pokój. W sensie, że peace xD
Spodobało mi się i proszę. Jestem Saoirse xD
Mannolita
A moje imię powstało pod natchnieniem nieudanej potrawy, a dokładniej kaszki mannej, do której dałam za mało mleka i zrobił mi się z niej taki jednolity klocek. I jakoś tak powstała Mannolita
Hagrid
Zastnawiam się czy ktoś lubi kasze manne? Mój koszmar ostatnich 20 lat
harolcia
Kasza manna z jagodami- pycha! Ale fakt, jako dziecko jej szczerze nienawidziłam wink2.gif
Mannolita
Jak byłam młodsza to nigdy nie jadłam, dopiero niedawno zaczęła mi smakować smile.gif
harolcia
Chyba większość osób mi znanych tak mówi. Podobnie jak ze szpinakiem, który dzieciom na siłę trzeba było wpychać, nagle staje się przysmakiem smile.gif
Hagrid
Musze aż sprobować, może zdarzy się cud i też polubięsmile.gif
Ludwisarz
Wesołych Świąt!
Hagrid
biggrin.gif Dzięki Tymonie, dobrze że nie wesołego jajka
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.