yea SRSLY...nie kojarze Cię :P
Avadakedaver
12.11.2012 23:03
Eva ma od Elvaralinde. Skróciła sobie.
A Weasley to tłuczek. pamiętał jak miał taki status.
Avadakedaver
12.11.2012 23:05
Em ma od ciiiii, Katon od Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy, zmienił bo zajawił się na folozofie Katona. Młodego Katona, nie Starego.

A mój jest od Eryk Roger De Haute Bellegarde
MathildaBoom
13.11.2012 14:10
u mnie bez szału ;pp
Mathilda - moje imię od bierzmowania
Boom - zamiłowanie do wszelkich wybuchów, eksplozji i Deidary, xD
harolcia
13.11.2012 16:46
QUOTE(Weasley @ 13.11.2012 13:36)
Zaczynają się stare dobre rozmowy z Forum.
Tak jest powrót do tradycji, swoją drogą te statusy wymyślał ktos z pocuzicem humoru;d
Ludwisarz
15.11.2012 16:41
avada, jak takiś dobry to I double dare you - dlaczego lud wi sarz?
Mnie to intyguje, nie mam zupełnie pomysłu!
Mój nick wziął się znikąd, wymyśliłem sobie, ze pod takim loginem będę rejestrował się na forach, stronach itp. Z czasem kumple z gimnazjum podchwycili ten motyw i zaczęli się do mnie tak zwracać też w realnym świecie. Paradoksalnie okazało się, że na ten genialny pomysł użycia akurat tego nicka wpadło jeszcze kilka osób z mojej najbliższej rodziny. W liceum miałem nową ksywkę, ale w sumie bardzo podobną do nicka. Jestem jednak przywiązany do Zetiego

Odkąd studiuje ludziom chyba już nie chce się wymyślać innych przezwisk na znajomych i zwracają się do mnie po imieniu. (Wyjątkiem od tego są 'barwne' postacie osób powtarzających po raz kolejny rok. Nasz rekordzista cztery razy próbował się ogarnąć, a że z wyglądu jest bardzo podobny do pewnej kultowej postaci z komedii mówimy o nim 'Brylant'

)
BTW. Pamiętam jeszcze od czego skrótem jest em jak i Eva
Ja mieszkam w Irlandii, dobre pięć lat i bardzo podobają mi się Irlandzkie imiona. Każde ma jakieś inne znaczenie.
Saoirse na przykład oznacza Pokój. W sensie, że peace xD
Spodobało mi się i proszę. Jestem Saoirse xD
Mannolita
19.12.2012 22:18
A moje imię powstało pod natchnieniem nieudanej potrawy, a dokładniej kaszki mannej, do której dałam za mało mleka i zrobił mi się z niej taki jednolity klocek. I jakoś tak powstała Mannolita
Zastnawiam się czy ktoś lubi kasze manne? Mój koszmar ostatnich 20 lat
harolcia
22.12.2012 11:54
Kasza manna z jagodami- pycha! Ale fakt, jako dziecko jej szczerze nienawidziłam
Mannolita
22.12.2012 18:35
Jak byłam młodsza to nigdy nie jadłam, dopiero niedawno zaczęła mi smakować
harolcia
22.12.2012 20:24
Chyba większość osób mi znanych tak mówi. Podobnie jak ze szpinakiem, który dzieciom na siłę trzeba było wpychać, nagle staje się przysmakiem
Musze aż sprobować, może zdarzy się cud i też polubię
Ludwisarz
24.12.2012 15:47
Wesołych Świąt!

Dzięki Tymonie, dobrze że nie wesołego jajka
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę