Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Cicha Woda
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Kwiat Lotosu
Pages: 1, 2
daigb
no coz. post mogl byc. tylko jakos nie

chce mi sie wierzyc w taka mila odmiane Snape. gdyby te party byly dluzsze

bylabym wdzieczna
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/smile.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='smile.gif' /> wlasciwie

nie mam sie do czego przyczepic
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/smile.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='smile.gif' />

pozdrowionka
Carmen
Przed chwila przeczytalam wszystkie party i w sumie mi sie podobalo, ale... No wlasnie, ale. Nie mam tu na mysli przeklenstw, bo te jakos mnie specjalnie nie raza, tylko nie moge sie nadziwic tej zmianie Neville, ale moze dlatego, ze pani rowling skutecznie wpila mi do glowy swoja wersje. Opo sredniawe, bez zachwytow, ale czyta sie latwo i przyjemnie, wiec czekam na kolejne party ( ktorym dobrze by zrobilo, gdyby byly toche dluzsze smile.gif )
esstel
przeczytałam całość za jednym podejściem i musze powiedzieć że ff całkiem niezły, łatwo i przyjemnie sie czyta...
czekam na kolejną część
Nokiaaa
Podoba mi się pod tym względem, że głównym bohaterem nie jest ani Harry, ani Hermiona, ani Draco, tylko Neville.
Ale niestety nie podoba mi się fakt, że w niektórych miejscach opowiadanie przypomina scenę ze 'Zbuntowanego Anioła' czy innego brazylijskiego/argentyńskiego/lub Bóg wie jakiego serialu.
A podsumowując - całkiem nieźle, choć mogłoby być lepiej.. wink.gif
Ania*
Bardzo fajny fick. Nareszcie znalazłam erotyk, w którym jest chociaż wspomniana moja ukochana para R/Hr tongue.gif
Pozdrowienia i życze weny!
Joanne Riddle
Ten fick jest genialny:) Ta metamorfoza Neville'a to świetny pomysł. Z niecierpliwością czekam na kolejne party:)
Kara
Przeczytałam wszystko ale...nie jest idealnie...Twoje party są króciutkie i coś mi nie podpasowała ta zmiana Nivela...Po prostu taki jaki był w wersjii J.K.Rowling był inny niż wszyscy a to go czyniło wyjątkowych...Czyta się szybko styl masz o.k. ale nie boski....Ogólnie wybijasz się u mnie jeden punkt powyżej przeciętną

Pozdrawiam

Kara
Joanne Riddle
Świetne!!! A metamarofoza Neville'a to wspaniały pomysł smile.gif Trochę zagmatwany jest ten wątek z Susan, ale i tak mi się podobało:D Czekam z niecierpliwością na kolejny part biggrin.gif
szelma
Plus za formę i Nevilla jak głównego bohatera... Ale jakoś nie pasi mi ta nagła metamorfoza... porostu Neville to Neville - ma swój urok w powieści Rowlling... a dla mnie ten urok został tu zniszczony... hmm... no ale ogólnie ok smile.gif
PrZeMeK Z.
Podobało mi się, aczkolwiek... Zachowanie Neville' a jest trochę niekonsekwentne. Najpierw niemal przymusza Lunę do tego, by się z nim przespała, a potem jest bardzo zdziwiony i niezadowolony, że ta wykazujenim ogromne zainteresowanie. Podobnie jest z kwestią ich rozstania - nie wahał się zaciągnąć jej do łóżka, a boi się ją urazić i skrzywdzić rozstaniem? Hm...
Tak czy owak, pisz, pisz dalej! Intryga rozwija się dość ciekawie. Będę czekał na kolejne części z zainteresowaniem.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.