Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Ufo
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
Eowina
Witam smile.gif Nie bylo mnie 2 tygodnie na forum a tu prosze,jaka dyskusja sie rozpoczela tongue.gif Cieszy mnie to.
Ja raczej w takie zdjecia i kregi nie wierze. Ale jakies formy zycia pewnie gdzies są...
Hagrid
QUOTE(Sunlight Priestess @ 02.09.2004 17:23)
Ufoludziki są OK! Hmmm... Na pewno nie jestesmy sami we wszechświecie. To jest nawet bardziej niż pewne. Podobno naukowcy odkryli planete podobną do naszej ale jest blizej niezbadana... Moi qmple z klasy sądzą że jestem anormalna, bo na pytanie czy wierzę w Ufo powiedziałam, że tak i przedstawiłąm jasne i rzetelne argumenty... Które zostały wyżej wymioenione, więc nie będę się powtarzać.  Ludzie są ograniczenie i nie dopuszczają myśli, że może istnieć inna cywilizacja.
*

Zadaj sobie tylko pytanie -co z istnienia tegoż UFO wynika? Moim zdaniem nic. Czy jesteś wstanie dopuścić myśl, że możemy nigdy ich nie spotkać? Że być może iastnieje milion planet z życiem ale bez istot inteligentnych?
A co ciekawe rozmawiamy o UFO tylko dlatego, że od lat 40-tych stało się "modne" w USA.
BlackOmen
stało się "modne" w USA.
No i az tak to sie wszystko przyjelo efff...
MisieK
Bo mysli o UFO zmienily troche rozumowanie ludzkosci, wczesniej myslano ze jestesmy jedyni, najlepsi, wladamy. A tu nie;p
Eowina
A ja mysle ze caly czas są modni. Przeciez ludzie zbierają kase za oglądanie kół w zbozu,kaset z lecącym ufo itd. A naiwni za to placą...
Ludwisarz
QUOTE(Hagrid @ 15.09.2004

18:06)
A co ciekawe

rozmawiamy o UFO tylko dlatego, że od lat 40-tych stało się

"modne" w USA.
*

/>

A co ciekawe,

piszemy na forum tylko dlatego, ze kilka milionow lat temu myslenie stalo

sie modne wsrod homo niewiadomo.
Aylet
QUOTE(Eowina @ 18.09.2004 23:07)
A ja mysle ze caly czas są modni. Przeciez ludzie zbierają kase za oglądanie kół w zbozu,kaset z lecącym ufo itd. A naiwni za to placą...
*

No, może jacyś naiwni za to płacą, ale jak to wytłumaczysz jak ktoś by zrobił takie koła?? I ta czcina czy coś nie było zgięte, tylko wyrwane. Zaden człowiek by czegoś takiego nie zrobił... dementi.gif
Katon
W Ufo nie wierzę. Może jakieś tam cywilizacje żyją ale i tak sie o tym nie dowiemy więc mało mnie obchodzą. Szczerze mówiąc mam przeczucie, że jesteśmy wyjątkowi. Jesteśmy takim absurdem wszechświata. Mrówką dla której kręcą się gwiazdy. To niemożliwe, ża to wszystko dla nas, ktoś sensownie zakrzyknie. Nielogiczne i kompletnie szalone, ale moż jednak?!? Malusieńcy panowie wszechświata, którego nie mogą nawet zmierzyć? Namiestnicy nad bezmiarem, wątli jak pajączki! Jestem poetą a nie naukowcem i ta wizja mnie rozpala!

Oczywiście oglądałem Solaris. Tam chodzi o to, że jest dupa Kluneja, nie? Jak się ten reżyser nazywał...? Stanley Leem? Podobno pochodzenia polskiego, gdzieś czytałem...
karolka
QUOTE(Eowina @ 01.09.2004

19:59)
Czy wierzycie ze nie

jestesmy sami we wszechswiecie ? Czy uwazacie ze kosmici naprawde istnieją ?

Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat.
Temat wydawal mi sie

pasujący do Talk Show,wiec forumowicze - Co naprawde myslicie o zielonych

ludzikach ?

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji 

border='0' style='vertical-align:middle' alt='tongue.gif'

/>
*

/>

Nie

wierzę w "zielone ludki", ale myślę, że istnieje jakieś życie

pozaziemskie [ale nie w postaci MARSJANKÓW
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/wink.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='wink.gif' /> ], ale w

ogóle niepodobnego do ziemskiego. Naukowcy przypuszczają, że istnieją

planety, na których są organizmy zbudowane z mięśni [oglądałam program w

tv]. No, ale nie ma żadnych dowodów na jakieś zycie, bo ciągle odkrywamy

tylko gazowe planety
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/mellow.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='mellow.gif' />

border='0' style='vertical-align:middle' alt='sleep.gif'

/>
Kwas
Napewno istnieje inna cywilizacja we wszechświecie no jest on nieskończony.
Zastanawiam się czy cały wszechświat jest ztych samych pierwiastków.Chodzi mi o to,że nie ma gdzieś na jakiejś planecie pierwiastka który nie wysrępował by na ziemi.Tak chyba jest.Zastanawiam się jak długo jakieś planety istnieją.napewno jakaś ma podobną sytuacje jak ziemia,I życie rozwineło się tam podobnie.Nie mówie,że tak samo bo to chyba nie możliwe.Wydaje mi się,że inteligętne cywilizacje mogą wyglądać inaczej niż Terranie.(terra-ziemia)
Żyjemy na jednej planecie o różnica rasy ludzkiej jest różna-rasy ludzi zależą w jakim klimacie żyją.No.Europejczycy,eskimosi,murzyni.Te rasy różnią się od siebie.Więc jest duza możliwość,że na jakiejś planecie rozwineło się zycie.Ewolucja spowodowała w końcu,że są myślące cywilizacje chociaż muszą różnić się od ludzi.Teraz napisze coś na temat Boga-ateiści uważają,ze boga niema.Ale za duzo mam dowodów że bóg istnieje.Wszechświat jest nieskończony,jak to możliwe...
a jednak.Gdyby nie był to co by za nim było?A jeśli by było to co było by za tym?
Tylko bóg mógł zrobić coś takiego.A nam sie wydaje ze to nie prawda,nie jestem zadnym super wiezącym.Ale ta myśl sama mi się wysuwa-za mało wiemy aby zrozumieć istnienie boga.Jesteśmy zbyt luccy aby zrozumieć wszechświat.Teraz jaki bóg jet prawdziwy?Oczywiście każdy-Bóg jest jeden-Allach Jahwe,Jehowa,Bóg jest jeden ludzie inaczej w niego wieżą.Wielobóstwo-proste To tak jak podzielić jednego boga na różne funkcje.Np Bóg wojny.Poprostu dla starożytnych ten jeden bóg odpowiedzialny był za wszystko co związane z wojną.Ale za tym wszystkim stoi jedno Bóstwo.Zawsze dziwiłem się,że w chrześcijaństwie Bóg jet w trzech osobach.To jak wiezenie w wiele bóstw.Jezus mógłbyć Bogiem.Nie ma Bóg i Jezus-Bóg jest jeden.Całkiem moliwe,że Jezus mówił,że Bóg jest jego ojcem bo ludzie inaczej by nie zrozumieli.Bóg i Jezus to jedno.LUdzie wyznawali siły natury-ale bóg jest tez w tych siłach natury jest moze tez w każdym z nas.Nie iwmy co się dzieje z człowiekiem po śmierci a ja nie mogę uwierzyć,że śmierć to koniec.Myślę,że nie ma co się bać simierci bo to nie koniec.Bo jaki byłby sens istnienia...
Wszechświat jest naprawdę dziwnym zjawiskiem...
Jednej rzeczy nie potrafie wytłumaczyć czym jest szatan?
Nie wiem czy jest coś takiego.Mam tak wiele tez dotyczących istnienia Boga.Nie wiem czy jest coś takiego jak świat astralny i piekło.Wiem jedno Wszechświat sam sie nie zrobił.Może to bóg jest wszechświatem?
Religie mogą ukazywać boga.I moralne zasady,dzięki którym jesteśmy ludźmi.Może w ten sposób Bóg przypomina nam kim jesteśmy.
(P.S.Czy ja czasem nie nabijam postów? biggrin.gif )
Eowina
W ostatnim numerze Wiedzy i Zycia(numer10) byl artykul o spadających gwiazdach i meteorach.Napisali równiez ze wielu ludzi bierze to za ufo. To moze w tym cala tajemnica ?
Aylet
QUOTE(Eowina @ 05.10.2004 19:01)
W ostatnim numerze Wiedzy i Zycia(numer10) byl artykul o spadających gwiazdach i meteorach.Napisali równiez ze wielu ludzi bierze to za ufo. To moze w tym cala tajemnica ?
*

Eh, no wiesz, ufo to nie meteoryty... człowiek jest istotą (niestety) popełniającą dużo omyłek... I nadal uważam, że wierzenie w ufo ,,bo jest modne" jest po prostu głupie i bezsensowne huh.gif
kelyy
W życie pozaziemskie ( nie pozagrobowe tongue.gif ) wierzę, w Ufo nie, te zielone ludki jakieś takie mało wiarygodne sie wydają wink.gif

THE END
Zusia =)
po obejrzeniu "Znaków" kompletnie nie wierzę w 'ufoludki', zielone stworki, czy jednookie cyklopy. Ten film mnie jeszcze utwierdził w przekonaniu, że zielonych nie ma. A życie pozaziemskie? hm.... nie wydaje mi się, żeby tylko ludzie jako istoty inteligentne istnieli we wszechświecie. A z drugiej strony świat to nie Gwiezdne Wojny...
Puszczyk
Prawda jest taka...

A z resztą obejżyjcie "Scary movie 3" i tam zrozumiecie że oni to my...

A tak na serio to nie wykluczone, że to naprawdę my tylko z dalekiej przyszłości w której wechikuły czasu to codzienność.

Albo to oni zaszczepili życie na ziemi bo w galaktyce trwała wojna i teraz nas dopatrują...

po obejrzeniu "Znaków" kompletnie nie wierzę w 'ufoludki', zielone stworki, czy jednookie cyklopy

A kto ci powiedział że ufio to cyklopy czy zielone stworki? To tylko chora teoria ludzkiego umysłu - bo tak naprawdę to nikt ich jeszcze nie widział.
Zusia =)
Puszczyk- to była przenośnia. Nie myślę o 'obcych' w kategoriach zielonych cyklopów czy czegokolwiek.
Eowina
???,nie mowie ze ufo te meteory. Moze i gdzies jest zycie ale nie są to latające spodki.
BlackOmen
Namiestnicy nad bezmiarem, wątli jak pajączki! Jestem poetą a nie naukowcem i ta wizja mnie rozpala!

"Dyktaturami zawsze wstrzasaja poeci..."

Swoja droga ja myslalem ze jak ktos mowi cos o UFO to wie ze meteorytem to byc nie moze. Z reszta jakos mi meteoryt ni w 5 ni w 9 nie przypominal latajacego spodka.
Aylet
QUOTE(Eowina @ 12.10.2004 20:43)
???,nie mowie ze ufo te meteory. Moze i gdzies jest zycie ale nie są to latające spodki.
*

Ok, sorry najwyraźniej źle Cię zrozumiałam z tymi meteorytami... smile.gif
Tynka
JA wierze w ufo, duchy, mumie, zjawy i Harry'ego pottera. wogóle wierze we wszytsko bo nie wierze zeby ludzie i zwierzeta były jedynymi stworzeniami na swiecie. Lol^^ to moja opinia...
Eowina
Ok smile.gif

A ja mysle ze jakbym sobie wmowila ze zobacze latający spodek to bym w koncu zobaczyla jakis obiekt poruszajacy sie po niebie. A okazaloby sie to albo zludzeniem optycznym,meteorem albo jakąs satelitą....
MisieK
Nie no Tynka, Eowina... suuuper...
nadzieja
Nie no Tynka, Eowina... suuuper...

Skąd ten sarkazm, wstydź się natychmiast ;]
Child
nie plujcie aronią, z niej robią taki dobry soczek ;>
Enaj
"sondy zbadały tą planete i okazało sie że atmosfera była znośna lecz, nie idealna, warunki termalne w normie, i była tam woda, niestety nie odszukali żadnych żywych forma życia ,przynajmniej sondy nie odszukały"(choć slady wskazywały... jak ktoś wiedział czego szukac wink.gif ) - takie oto wyniki przekazały kosmiczne sondy skierowane
UWAGA NA naszą piekną planete Ziemia biggrin.gif biggrin.gif
Jaki z tego wniosek ??? dry.gif

1) nie umiemy szukać, nawet gdyby na innych planetach było życie pewnie ominelibysmy je jak TIR jeża na autostradzie.

2) nawet we własnym domu nie potrafimy sie zachować i wszedzie brudzimy (zanieczyszczenia są już wykrywalne na skale globalną (najnowsza wieść z tv i nie tylko ale nie przemycona nawet cichaczem w WIADOMOŚCIACH- atmosfera Ziemi nie jest już w stanie przerobić CO2- dwutlenku wegla[fajnie nie cry.gif ] )

3) szukajmy lepiej nowych rozwiązań na nasze bolączki, nie szukajmy NOLi (niezidentyfikowanych obiektów latajacych) bo one i tak sa ale kto by chciałsie z nami zadawać wink.gif

4) Ziemia jest duża ale tak mało terenów nadaje sie do zamieszkania że szok sad.gif (większość to oceany i pustynie:( (dlatego sondy nie wykryły bezpośrednio zycia na Ziemi)

żródła; Discovery ok 11AM niedziela kilka miesięcy temu
Enaj
Child of Bodom biggrin.gif

Aronia aż wypływa omalże z monitora kiedy czyta się niektóre posty wink.gif

Po prostu super uwielbiam takie teksty biggrin.gif a ten temat to istna studnia wiedzy, domysłów i cudownych postów wywołujących Aronie wink.gif i tak bez końca smile.gif

A tak na marginesie
najnowsza ekranizacja Solaris była tak dobra że Lem się do niej praktycznie nie chce przyznawać (klunej miał na serio niezły tyłek wink.gif Znaki .. .ee jakie znaki..... Mel chciał tylko uzbierać nimi na Pasje:) wink.gif

za 800 wiosen z kawałkiem walnie w nasza pikną ziemie malutki meteoryt wielkości połowy Florydy :] to nie plota niestety cry.gif NOLe będą miały niezłe fajerwerki czarodziej.gif czarodziej.gif
i tym optymistycznym zakonczeniem pozwólmy sobie na odrobinke fa...............
.
.
.
.
.
.
.scynacji NOlami smile.gif
GrimmY
a moze to my jestesmy to ufo? a ci zieloni sie nas bojom na marsie - od czasu do czasu jakas sonde im podrzucimy na planete i sie smietnik robi...
Nati
Ja nie wiem co o tym myśleć.
Może jest... Tak samo może też istnieć czarodziejski świat (byłoby fajnie)
"Wiem, że nic nie wiem" ktoś powiedział i ja się pod tym podpisuje.
Nic nie jest pewne
Enaj
to hasełko Sokratesa (fajny koleś, jego żona wylewała mu pomyje na głowę, a on to znosił ze spokojem biggrin.gif heheh...) wspaniałe poglądy (noo może nie te o szcześciu i ciut innych dry.gif , kazali mu wypić trucizne (cykute) bo podobno demoralizował młodzież swoimi tekstami, nauczał za friko biggrin.gif

"Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy". - to też Sokraters.

Skoro był taki nad wyraz rozumny, jak na swoje czasy moze był UFOludkiem wink.gif glare.gif

Wszystko jest możliwe czarodziej.gif
Eowina
Fajny cytat
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/tongue.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='tongue.gif' /> A tak

poza tym to teoretycznie my jestesmy kosmitami bo mieszkamy w

kosmosie,prawda ? I moze jakas cywilizacja mysli ze jestesmy zieloni

itd...
Aylet
QUOTE(Eowina @ 17.10.2004

20:24)
Fajny cytat 

border='0' style='vertical-align:middle' alt='tongue.gif'

/>  A tak poza tym to teoretycznie my jestesmy kosmitami

bo mieszkamy w kosmosie,prawda ? I moze jakas cywilizacja mysli ze jestesmy

zieloni itd...
*

/>

Moze i tak myślą, jeżeli

wogóle jest coś tam poza nami...
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/smile.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='smile.gif' />
Eowina
przyjmując ze jest,a jezeli jest to ze są

na tyle inteligentni ze sie nad tym zastanawiają...
Milka
hm..nie raczej nie, tylko jak ogladam nie

dowiary..to taka mysl mnie nachodzi czy rzeczywiście? Ale jakos dotąt tego

nieodkryto..i niech tak pozostanie..
src='http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/tongue.gif' border='0'

style='vertical-align:middle' alt='tongue.gif' />
Agnessa
ja naturalnie wierze.... czytałam sporo

książek na ten temat,zeznania świtków są podobne a i czytałam,że było sobie

małżeństwo które zajmowało się farmerstwem.
Mieli bydło.Pewnej nocy

zobaczyli oslepiający blask,ale stwierdzili że to pewnie reflektory

samochodu. Ranem,zobaczyli ze całe bydło zdechło z niewiadomych przyczyn.

Weterynarz po sekcjii zwłok oznajmił że każdemu brakuje jakiegoś

narządu,mimo,że ciało jest w nienaruszonym stanie. Zaden człowiek nie byłby

w stanie to zrobic.
A wracajac do teorii o UFO... dlaczego niektórzy

ludzie twierdzą,ze życie pozaziemskie jest niemożliwe z powodu braku

tlenu???
Przecież te istoty moga miec kompletnie inna budowe! Może

nie potrzebuja tlenu do normalnego funkcjonowania orgnizmu.....
BlackOmen

class='quotetop'>QUOTE

class='quotemain'>Przecież te istoty moga miec

kompletnie inna budowe! Może nie potrzebuja tlenu do normalnego

funkcjonowania orgnizmu.....

/>Dlatego tym bardziej nie moge sobie wyobrazic tych istot. Dopuki nie

zobacze nie poznam budowy to nie uwierze. Swoja droga skad to sie wzielo

znowu jakis magiczny *pop!* ?

class='quotetop'>QUOTE
ja

naturalnie wierze....

Tez

wierzylem.... do 4-5 klasy pedalowki.
MalGanis
Oczywiście że wierzymy!
Ze ja wczęsnie jtego tematu nie widziałem.
Bo był ten temat gdzięs na samym końciu w "Talk Show", a ja nie wiedziała, że te "podfora" czy jak to się tam nazywa jeszcze się na strony dzielą. Dopiero teraz to odkryłem XD a ifajne tematy odgrzebuję XD
E... A wracając do tematu - pewnie że wierzę - przecież twierdzenie że jesteśmy sami w takim wielkiem miejscu jakim niewątpliwie jest wszechświat jesty bardzo egoistyczne, prawda?
Czy nie wydaje się wam nadzwyczaj realne, że w pewnym układzie planetarnym mogła zaistnieć planeta zaskakująco podobna do naszej Ziemi i gdzie mogłaby pójść ewolucja taki msamym procesem (bądź podobnym).

Mam nadzieję ze temat się rozkręci, bo jak MalGanis się gdzieś wypowie to od razu burza dyskusji nastaje.
Zresztą ktoś będzie chciał wykazać że jestem szarlatanem a moje poglądy są najgłupsze na świecie - co najgorsze - bedzie myślał że tak jest naprawdę! A to bzdura - bo to ja teraz mam rację. I się założyć mogę, że ktoś z was widział UFO albo coś podobnego. Ja raz cos widziałem dziwnego... Nie będę się zarzekał że to było UFO bo szansa że to był tylko sterowiec/samolot/latający kot jest wyjątkowo duża. Ale mimo to wierzę...

dry.gif
Myśka
nie odgrzebuj.

wierzę, bo dzisiaj pare spotkałam rolleyes.gif
voldzia
zanim wyraze swoja opinie opowiem Wam moja niezwykla historie, od razu mowie, ze to prawda biggrin.gif.

szlam sobie z psem przed blokiem, bylo juz ciemno. nikogo nie bylo wokol, i nagle uslyszalam jakis dziwny, niski, moze troche falujacy dziwiek. odruchowo spojrzalam na niebo, a tam byly cztery swiatelka, ulozone jakby w krzyz, dwa czerowne, dwa zielone. to cos poruszalo sie toerche wolniej, niz mozna byloby sobie wyobrazac, i nagle wlecialo prosto nad moja glowe... nie, nie pochlonal mnie promien swiatla i nie przywlekli mniena swoj poklad, zeby zrobic mi badania, po prostu dostrzeglam, ze to zwyczajny samolot, ktory leci doyc nisko biggrin.gif.

i takie sa wlasnie te historie z UFO, moi drodzy :]. ludzie cos tam zobacza, a reszte sobie dopowiedza sami. z przeotu samolotu zaraz zrobia masowe porwanie i badania :].

a co do mojej opini - ja uwazam ze istnieja gdzies we wszechsiwecie jakies inteligentne istoty, co nie znacyz ze wygladaja podobnie do nas. watpie, ze bede miala okazje porownac ich wyglad z ludzkim, no ale moze kiedys dojzie do jakiegos spotkania. ale to za tysiace lat, nie sadze, ze wczesniej :]. ale mozliwe ze nie dojdzie, w koncu juz z nasza Ziemia nie jest najlepiej, co dopiero za tysiac lat :/
voldius
smiesza mnie historie o ufo.
MalGanis
Voldzia - światła ułożone w jakiś krzyż? To to nie było UFO, tylko flota powietrzna Watykanu na VIII Krucjatę do Stanów Zjednoczonych wyruszyła!

A co z tym programem Seti@Home? Ta strona podajże coś takiego promuje ale nie tylko. Poważny program naukowców którzy spodziewają się coś tam namierzyć i zlokalizować. A gigantyczne anteny które nasłuchują sygnałów z kosmosu? A kosztujące więcej niż maybach Rydzyka satelity są wysyłane w kosmos w podróż w jedną stronę tylko po to, żeby natknęli się na nie jacyś przedstawiciele obcych cywilizacji... tongue.gif
BlackOmen
edit:
Voldzia - światła ułożone w jakiś krzyż? To to nie było UFO, tylko flota powietrzna Watykanu na VIII Krucjatę do Stanów Zjednoczonych wyruszyła!

Kazdy twoj post jest glupi, ale ostatnio twierdze ze ci sie pogorszylo, przestalem widziec glupie Posty puszczyka to ty musiales sie pojawic.

A co z tym programem Seti@Home? Ta strona podajże coś takiego promuje ale nie tylko. Poważny program naukowców którzy spodziewają się coś tam namierzyć i zlokalizować. A gigantyczne anteny które nasłuchują sygnałów z kosmosu? A kosztujące więcej niż maybach Rydzyka satelity są wysyłane w kosmos w podróż w jedną stronę tylko po to, żeby natknęli się na nie jacyś przedstawiciele obcych cywilizacji...

Seti w pyte wyglada jako wygaszacz ekranu, a juz najlepsze wrazenie daje kiedy jeszcze leca stare kawalki J.M. Jarre @_@. Co do tych anten, to wiesz kiedys nawet wysylano satelity ktore mialy odbierac sygnaly i promieniowanie aby dowiedziec sie czy przypadkiem ruskie nie prowadza testow jadrowych po ciemnej stronie ksiezyca. \m/
MalGanis
A posty Puszczyka też są głupie? Chyba się z nim zaprzyjaźnię tongue.gif
A po za tym już pożartować nie można?
A tak w ogóle to testy Rosjan wydają się całkiem realne, jak się czyta o szpiegach psychotronicznych czy o Strefie 51. A Seti odbiera wszystkie sygnały, ale może kiedyś odbierze coś naprawdę ciekawego... dry.gif
GrimmY
malganis - nigdy nie uwazalem sie za obytego w tych sprawach...ale prosze wytlumacz mi stwierdzenie "szpiedzy psychotroniczni". wtf? jacys hax0rzy?
Child
to tacy mili panowie, co zrobią ci bajzel w mózgu, wypiorą go z informacji, a ty nawet się nie zdenerwujesz. a wszystko to zza siedmiu gór i siedmiu dolin.

m3n74l hax0r ;p
MalGanis
Szpiedzy psychotroniczni? Zdalne widzenie, pozazmysłowe spostrzeganie i tym podobne sprawy...
Np. kolesia zamknęli w odizolowanym pomieszczeniu i kazali mu zlokalizować agenta, który znajdował się ileś tam mil od niego. I facet wziął kartkę i zaczął coś pisać. Na początku jakies głupoty, ale później udało mu się zlokalizować agenta na jakimś lotnisku. A później okazało się jeszcze, że te bzdury co facet pisał na poczatku, to były teksty wyświetlane na tablicach informacyjnych na lotnisku dry.gif I jeszcze napisał coś z pozoru głupiuego "Jedna czarna - druga białą" - dopiero po długim czasie się okazało, że to były kryptonimy operacji w której uczestniczył agent.
Była też agentka psychotroniczna, która potrafiła zabijać żaby zaczymując pracę ich serca (na odległość siłą umysłu)
A... I wywiad USA ma powody by sądzić, że rosyjskim agentom psychotronicznym udało się złamać ludzki kręgosłup.

Ciekawe, prawda? W czasach zimnej wojny wydawano miliony, jesli nie miliardy na badanie takich zjawisk, a ludzie którzy posiadali niezwykłe zdolności mieli wszystko co chcieli. Więc ściema to raczej nie była, bo nikt nie wydawałby nie wiadomo ile kasy na zwykłych oszustów - rząd miał całkowitą pewnosć co do lojalności swoich agnetów psychotropowych...

Faaaajne, co?
A - nie uważałeś mnie za obytego w jakich sprawach, hm?
Możesz sprecyzować?
Child
te - egocentryk. on pisze o sobie ;] zwróć uwagę na to mało rzucające się w oczy "się".
MalGanis
Child - ja cie po prostu nie rozumiem.
O kim ty teraz mówisz?
Albo jestem wyjątkowo tępy, albo nie potrafisz sklecić zdania...
Powiedz o co ci chodzi blink.gif

Black... Twój post zniknął smile.gif
I bardzo dobrze tongue.gif
Child
Weź się nie kompromituj i naucz czytać ze zrozumieniem - tego już ponoć w podstawówce uczą ;]

QUOTE(GrimmY)
malganis - nigdy nie uwazalem sie za obytego w tych sprawach

nie uważałeś mnie za obytego w jakich sprawach, hm?

błyska coś w główce, czy mam tłumaczyć literka po literce?
MalGanis
Tak, teraz błyska tongue.gif
Dzięki za wytłumaczenie tongue.gif
Ale tak jakoś... mi się przeczytało tongue.gif
tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.