Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Kultura Masowa
Magiczne Forum > Kultura > Kultura
Pages: 1, 2
kelyy
Cmmm... Osobiście nie oglądam telewizji, więc nien łapie się w tych trendy tongue.gif biggrin.gif reklamach, ale czy świat nie byłby smutniejszy bez słodkich misiów z Coca Coli, których mam kolekcję... tongue.gif biggrin.gif
Sumiko
ah i jeszcze uwielbiam Jordi Labanda, choć jego rzeczy nie są jeszcze ta popularne w polsce.
w ogóle zawsze jak ja coś zaczynam lubić to potem jest na to szał ==' pewnie z Jordim też tak będzie /którego JA odkryłam... 3 czy 4 lata temu w hiszpanii/
MisieK
na patrz polska kraj małp, wszystko małpuja;p

A reklamy to potęga=/ Posadził mój kumpel siosiy cioteczne przed telewizorem(bliźniaczki) to teksty reklam wyprzedzały i się ani razu nie pomyliły... niezłą ma ciotke koles...
BlackOmen
na patrz polska kraj małp, wszystko małpuja;p

Bo my tylko potrafimy z zachodu przejac glupote.

A reklamy to potęga=/ Posadził mój kumpel siosiy cioteczne przed telewizorem(bliźniaczki) to teksty reklam wyprzedzały i się ani razu nie pomyliły... niezłą ma ciotke koles...

A lyzka na to niemozliwe user posted image
MisieK
No bo, sami głupoty nie wymyślimy.

Hagrid
W kulurze masowej przeraża nas przedewszystkim powtarzalność i powszechność. Wiadmo że nic złego nie ma w hamburgerach bo kto wie czy nie są zdrowsze od niegdysiejszego chleba ze smalcem i słoniny;d Nawet przy dużej monopolizacji rynku zawsze jesteśmy wstanie odnaleźć swoją nisze.

Kebab miał zapewne swoich zwolenników już 2 dekady temu, choć 99% ludzie nie wiedziało jeszcze co to jest. Nie stał się chyba przez te lata mniej smaczny tylko dlatego że panuje obecnie moda na kebabbing?;d
Katon
Nie ma nic bardziej trendy i masowego niż oburzanie się na kulturę masową.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.