ah i jeszcze uwielbiam Jordi Labanda, choć jego rzeczy nie są jeszcze ta popularne w polsce.
w ogóle zawsze jak ja coś zaczynam lubić to potem jest na to szał ==' pewnie z Jordim też tak będzie /którego JA odkryłam... 3 czy 4 lata temu w hiszpanii/
na patrz polska kraj małp, wszystko małpuja;p
A reklamy to potęga=/ Posadził mój kumpel siosiy cioteczne przed telewizorem(bliźniaczki) to teksty reklam wyprzedzały i się ani razu nie pomyliły... niezłą ma ciotke koles...
BlackOmen
12.10.2004 22:42
na patrz polska kraj małp, wszystko małpuja;p
Bo my tylko potrafimy z zachodu przejac glupote.
A reklamy to potęga=/ Posadził mój kumpel siosiy cioteczne przed telewizorem(bliźniaczki) to teksty reklam wyprzedzały i się ani razu nie pomyliły... niezłą ma ciotke koles...
A lyzka na to niemozliwe
No bo, sami głupoty nie wymyślimy.
W kulurze masowej przeraża nas przedewszystkim powtarzalność i powszechność. Wiadmo że nic złego nie ma w hamburgerach bo kto wie czy nie są zdrowsze od niegdysiejszego chleba ze smalcem i słoniny;d Nawet przy dużej monopolizacji rynku zawsze jesteśmy wstanie odnaleźć swoją nisze.
Kebab miał zapewne swoich zwolenników już 2 dekady temu, choć 99% ludzie nie wiedziało jeszcze co to jest. Nie stał się chyba przez te lata mniej smaczny tylko dlatego że panuje obecnie moda na kebabbing?;d
Nie ma nic bardziej trendy i masowego niż oburzanie się na kulturę masową.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę