Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Severus I Rura
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Kwiat Lotosu
Pages: 1, 2
dea oriantin
*gleba* <dea wstała i czyta dalej>

*gleba* <znowu wstała i dalej czyta> *gleba* <trzeba zamontować

paski przy krześle> *gleba i szalony chichot*
w sumie, to rewelka ^^

chociaż miałam nadzieję, że będzie troszkę ostrzej ;> ale i tak było

fajnie ^^
MarijaSu i Drops ubrany w brodę rządzą ^^

/><idzie wyć z balkonu "like a viiiirgin">
Julka
To jest doskonałe w swym własnym stylu. Brawo! Podobało mi się.
Dorcas Ann Potter
Czuję się rozbita. Z jednej strony: może być, ale z drugiej: poczułam się zdegustowana. Chyba przeważyła ta druga... Szkoda czasu na czytanie takiego czegoś tongue.gif . Pozdrawiam. czekolada.gif może to cię pocieszy laugh.gif
Pottermenka
Jak mowilam : tandeta Panie Janie.

Chyba nic nowego nie wymyslisz....
Avery
Jak dla mnie spoko, przynajmniej cos smiesznego sie dzieje smile.gif
Dolohov
Avery:
Jak dla mnie spoko, przynajmniej cos smiesznego sie dzieje

No właśnie...
Boże ale niektórzy z was to sztywniaki. blink.gif blink.gif blink.gif
Jakaś miła odmniana od erotyków.
Alynn
Takie sobie, no. Może i parodia, ale język pozostawia sporo do życzenia.

Ale za to z jednego niezła była polewka...
Albus ubrany tylko w swoją brodę..
Wow XD
Paulinka***
ożesz w pizdu, jestem w w szoku! Nigdy jeszcze nie czytałam TAKIEGO opowiadania! Buhahahahahahaha, nie mogę!!! A to: angle drzwi otworzyły się z hukiem i stanął w nich... mnie rozwalało! Łolaboga! Przeczytam to jeszzce raz, i jeszcze , i jeszzce.... Chłopie napisz coś!!!!! wymyśl coś jeszcze, respect!!

dla tych co krytykują:
czytając, wyobrażajcie sobie filmik taki:) ja mało z krzeła nie spadłam!!! wyobrazcie sobie aktora grającego Albusa, machającego zalotnie swoją długą brodą... bujhahahahhaaaaaaaaaaaaaaa
Absolution
dobre, dobre cheess.gif, to chyba najlepszy Fan Fick jaki przeczytałam na tym forum smile.gif o mało co nie popłakałam się ze śmiechu, a końcówka była najlepsza smile.gif
czekam na następną część wink2.gif
Kid_Of_The_Darkness
SUPER!!!
Tylko kto to jest, kurde, MarijaSu?? blink.gif
PrZeMeK Z.
Hm... MarijaSu to prawdopodobnie symbol pewnego bardzo irytującego rodzaju bohaterów Fanfiction... prawda, panie autorze?

Opowiadanko jest wspaniałe. Dawno się tak nie ubawiłem. Może wymaga doszlifowania (np. fragment o dźwiękach spod kołdry brzmi cokolwiek sztucznie), ale jest bardzo dobrze. I nie zgadzam się na ciąg dalszy, bo cała siła tego tekstu leży w jego zwięzłości. Może ewentualnie doczekamy się podobnych opowiastek?
Ciasteczko
na poprawienie humoru, czekając aż zagotuje sie woda na herbatę.
no wiecie, żeby zwijać się ze śmiechu zalewając owy napój tongue.gif
Joanne Riddle
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ale się uśmiałam laugh.gif świetne smile.gif najbardziej podobał mi się moment o lukrowanych guziczkach laugh.gif
Kara
Ten fick większość ludzi wprawił w zachwyt... (jak widać po ilości postów) jednagże ja zaliczam się do tej grupy czytalników na "nie". Jestem po prostu zniesmaczona...

Kara
SilverMoon
Matkoo... nic mnie taknie powalilo na ziemie jak to opowiadanie:D
Ailith
A ja chciałam tylko coś lekkiego przed snem poczytać... i padłam. (raczej szybko nie powstanę tongue.gif ). To już trzeci fick jaki czytałam, w którym Severus partneruje rurze... hmmm... coś w tym jest!
Bawetta
Rotfl do kwadratu laugh.gif
Rosssa
Powtórzę się jak wielu innych...
JEZU Chryste, co to jest?! blink.gif
Miałam tego w ogóle nie czytać, ale tak jakoś dzisiaj z ciekawości to zrobiłam blush.gif
Tytuł mnie zwalił z nóg, ale jego treść jeszcze bardziej...Snape w szlafroczku laugh.gif rura, Dumbledore w samej brodzie i inne Twoje pomysły laugh.gif Nie no naprawdę masz "bujną" wyobraźnię biggrin.gif Pozdro i pisz dalej biggrin.gif Przydałoby się więcej takich pokręconych ff na poprawę humoru biggrin.gif
Malamanda
<śmieje sie>
<dalej sie śmieje>
<ciągle nie przestaje sie śmiać>
Tak, więc to opowiadanko rozbawiło Malamande do łez. Parodia jest wspaniała, tylko obrzydził mnie moment, w którym Remus zjadł brodę Dumbledora. Fuj! Pisz dalej i nie zrażaj się mniej pozytywnymi komentarzami. Czekam na "Severus I Rura II".
dodo
Spaga z krzesła .... powstaje (tak razy 4) no po prostu GENIALNE.......a juz myslałam, że na tym forum nic typu takiego sie nie pokaże...... Świetne pisz dalej proooooooooooooooosze!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Kasia1551
Zgadzam się z Toroj i Kit

Przy tym ff można zejść ze śmiechu. Parodyjka całkiem fajna, aczkolwiek pobija wszelkie granice absurdu.

Kasia
Dila
pomimo całego absurdu i niedorzeczności, było ciekawe i kształcące. skóry rządą biggrin.gif
Josephine
To sie usmiałam smile.gif Naprawde fajne smile.gif Wyobrażenie Snape'a zwaliło mnie z nóg smile.gif Pejczyk... nie mogeeee hahaha
morigiana
brak słów...

<po chwili>

Jednak się wypowiem...

To było całkiem, całkiem

Uznanie...biggrin.gif
graphomanca
No to się pośmiałam. biggrin.gif Pociągając soczek wczesną porą o mały włos nie zdemontowałam sobie kwiatków na stole próbując (bezskutecznie co prawda, ale chęci też się liczą. Jakoś.) nie ryknąć śmiechem na całe mieszkanie. Co tam mieszkanie. Pół bloku by pewnie słyszało. Spox wink2.gif
solve
Nie komentowałem tego blink.gif *Wali w biurko* Kretyn...

Podobał mi się...
Cholernie mi się podobał...
Nadal się podoba...

Beret... ciekawe, co powiedziałyby Babcie z Bojówek Rydzyka laugh.gif

Und rura... Tak, aluminium zdecydowanie stoi wysoko na punktach skupu xD
zle_imie
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Jedyne co mnie uchroniło przed spadnięciem ze krzesła była moja dbałość o rzeczy trwałe:P
No i oczywiście to, że z tego krzesła spaść sie nie da...

ale ze śmiechu się popłakałam...
kObra.
Ja tam lubię rury, rureczki, rurki, rurunie etc.
Mary_czerwona_czarownica
Sama nie wiem co o tym sądzić. Nie przeraża mnie to, to pewne, ale że się tarzałam ze śmiechu też nie mogę powiedzieć. Co najwyżej miałam chwilami na ustach uśmiech rozbawienia. Wiem, z czego powinnam się śmiać ale jakoś za bardzo mnie to nie bawi. Niemniej jednak ciekawa twórczość, gratuluję wyobraźni:blush:
Alcis
Koniec. Ze mną. Padłam ze śmiechu. Człowieku nigdy, przenigdy sie tak nie uśmiałam. Po prostu cudowne, parodia erotyczna najwyższych lotów! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Na początku, po przeczytaniu tego, zatkało mnie. Siedziałam z dobrą minute i wślepiałam sie w monitor. Potem dostałam niekontrolowanego napadu śmiechu. Myślałam, że mnie szlag trafi, spadłam z krzesła i tarzałam się po podłodze, rechocząc jak dzika. Błagam, pisz więcej takich odjechanych opowek. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Obolała Alcis.
Tajemnicza
Udane... Udane i calkowicie absurdalne, ale to chyba jest najlepsze! ^^ xD zaintrygowal mnie tytul, ale szczerze mowiac pomyslalam o czyms innym blush.gif heheh =P dzieki za porcje radosci wink2.gif pozdrawiam smile.gif
puszka_po_konserwie
Ekhm, ekhm to jest po prostu... no cóż .
Moja psychika delikatnie ucierpiała na wyobrażeniu poczciwego Dumbledora nago.
Tak, tak, ucierpiała.
*kiwa głową*
Oj, tak.

A bohaterowie szybko się przebierali.
Zapewne szybciej niż Rzymianie ; ).

Tak czy innaczej należy Ci się za to nagroda złotego jajka, oczywiście kurzego.
Za spowodowanie u mnie trwałego uszkodzenia mózgu, przewrócenie się z krzesła i oplucia blatu stołu herbatą.

Nothing_
To. Po. Prostu. Wygrywa!!!!
Nigdy się tak nie uśmiałam.
Mandarynka którą właśnie wkładałam do ust po prostu z wrażenie poleciała, hen za klawiaturę xD

- Mmm, Severusie! Jaka rura...
- Czyste aluminium! - zaznaczył dobitnie Snape.
- Dasz potrzymać?
- To cenna rura! Aluminium wysoko dziś stoi w punktach skupu!

O tak.... To wygrywa ;*

Brawo dla ciebie, a na twoją chwałę rzućmy beretem.
Pozdrawiam.
Nothing.
Miss-Malfoy
Wreszcie trafilam na cos przez co spadlam z krzesla. xD.
No po prostu genialne.
Gratuluje pomyslu biggrin.gif .
Skladam poklony. XD.
Susan Wollins
Po raz pierwszy czytałam to już kawałek temu, kiedy jeszcze odwiedzałam Magiczne forum jako gość. Od tego czasu przeczytałam to jeszcze kilka razy, i za kazdym opluwałam monitor... To jest świetne! xD Gratuluję pomysłu. Severus strzelajacy z pejczyka... Mrau... biggrin.gif I te stringi cnoty... xDxD

Pozdrawiam i życzę weny
zmora90
O święta Kuropatwo !!! ohmy.gif
To było...to było...było...
po prostu CUDOWNE biggrin.gif

Myślałam, że opluję nowy monitor ze śmiech (akurat jadłam obiad) laugh.gif

Patrzę na tytuł...i w tekst...znowu na tytuł...ponownie treść... blink.gif
Coś mi się nie zgadza...
...gdzie ja tam po drodze zgubiłam mózg? dry.gif

Wiem! Rzut beretem!
biggrin.gif
...aaaaaa... gdzieś tu został...
po wydrapaniu go (mózgu) spod beretu i ponownym przeczytaniu całości (opowiadania) stwierdzam, że jest on bardzo wciągający i magnetyzujący... nutella.gif
aż wsaya...wsya...wsysający zelka1.gif

Poczytałabym sobie jeszcze parę takich rozdziałów... czekolada.gif
Deletrix Mordvered
RZECZPOSPOLITA DUCHOWA
URZĄD STANU DUCHOWEGO POSTOJU
Nr: 1/696 Peron 8 i 7/4 dnia: 12 marca 2008
AKT ZGONU

I Dane dotyczące osoby zmarłej
1. Nazwisko: _______
2. Imię: Karolina
3. Nick: Deletrix, Deletrix Mordvered, Della, Zołza
4. Data urodzenia: 22 październik 1992 roku
5. Miejsce zamieszkania: Królestwo Zołz

II Dane dotyczące zgonu
1. Data zgonu: 12 marzec 2008 roku
2. Godzina zgonu: osiemnasta /18/ minut piętnaście /15/
3. Miejsce zgonu: pokój, którego drzwi znajdują się prostopadle od wejścia do mieszkania; niebieskie krzesło z kolorowymi napisami ,,HAUUU'';
4. Data znalezienia zwłok: jeszcze nikt nie znalazł
5. Godzina znalezienia zwłok: dwudziesta /20/ minut dwadzieścia /20/
(wewnętrzne oko)
6. Miejsce znalezienia zwłok: patrz punkt ,,miejsce zgonu''/3/
7. Przyczyna zgonu: severusowa rura; beret z antenką; brzytwa MarijiSu; Like a virgin; rzut beretem
Irmelin
O. Mój. Boże.
Za pisanie takich opowiadań powinni karać. Przecież to grozi śmiercią... ze śmiechu.
Właśnie dzisiaj postanowiłam, że przestaję jeść przy czytaniu, bo to już któryś z kolei posiłek, który wylądował na monitorze smile.gif
Genialny, absurdalny humor. Severusowa rura, MarijaSu i Lupin wgryziony w brodę Dumbledore`a rozwaliły mnie całkowicie. W dodatku jeszcze moja wyobraźnia podsuwała mi aż zbyt wyraźne obrazy pokoju, a którym rozgrywa się akcja i gry beretem biggrin.gif
Wydrukowałam i włożyłam do teczuszki podpisanej 'Na poprawę humoru'.
Świetne biggrin.gif
Katon
Opowiadanie to jest przykładem profesjonalizmu w dziedzinie tworzenia fabuł i Severusach i rurach. Temat opowiadanie jest bardzo oryginalny, co dodaje tekstowi uroku wczesnych prac artystów takich jak Witkacy czy Koontz, którzy też tworzyli teksty surrealistyczne i oparte na grze wyobraźni. Liczę na dalszy rozwój Twojej twórczości i sądzę, że będę z podziwem obserwował, jak Twój pisarski potencjał, którego niewątpliwie masz dużo, ewoluuje w coś godnego największych mistrzów polskiego pióra z Mickiewiczem na czele.
Katon
Avada jest zbyt mało lotnym cieciem bez matury, żeby podrobić mój styl pisanie. Mimo to robota i tak nieudolna, co sugeruje wieśniaka z kujaw z aspiracjami na inteligentna mieszkającego w stolicy.
Avadakedaver
Przemek dytkował!!!
ja wymyśliłem Koontza biggrin.gif
Katon
Aha. Czyli wieśniak z Mazewa. Zwracam honor kujawom.
abstrakcja
Łahaha!;D
Opowiastka ta jest... hm... a ja wiem... albo jednak wiem- 'Like a virgin'! ;P
No i się uśmiałam.
Proszę o więcej.wink2.gif
Miętówka
"Like a virgin"!!!
1. Janie, tak ogólnie to TOTALNY BURDEL. Całkiem śmieszny w niektórych momentach. Ale BURDEL. A ja burdelu NIE LUBIĘ. Krótko mówiąc: Pod tym względem do mnie nie trafiłeś.
2. Jak już sobie wszystko poukładałam: Absurd w tym opowiadaniu jest podawany w trochę zbyt dużych dawkach A może poprostu się czepiam. Tak czy owak jest piękne. Severus+Rura było już w Rozmowach trumiennych (Tak, wchodziłam kiedyś na forum Mirriel.pl. Prosi się o nie wieszanie. W końcu się nawróciłam!) i to MI troche przeszkadza.
Zakończę może niezbyt inteligentnie, ale:
"Like a virgin"!!!!!!!!!!!!!!!!
Zagubiona
wow czytało sie to jak zapis niesamowicie surrealalistycznego snu... albo raczej nocnej imaginacji czarownika po 10 ognistych whisky tongue.gif wink2.gif pozytywne:D
Serena van der Woodsen
Hahaha!!!!!!!! laugh.gif Przeczytałam to po raz drugi i oplułam całego laptopa!!!! Ukłony do autora! xD DUSZNO!!!! xD
PrZeMeK Z.
Temat założono w 2004 roku, nikt już w komentarzach do niego prochu nie wymyśli.
Zamykam.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.