Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Zmowa Dziewic
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Kwiat Lotosu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
stokrota
to jest cuuuuudowne. smile.gif
Przeczytałam to tyle razy że znam to na pamięć biggrin.gif
Wydrukowałam sobie to opowiadanko i wstawiłam do
segregatora gdzie znajdują się inne cudne dzieła smile.gif
Szkoda tylko że nie będzie juz dalszych częśći.
Troche mi to zajeło zanim się z tym pogodziłam tongue.gif
A to dla autorek tego cuda: nutella.gif krowki.gif czekolada.gif landrynki.gif
Kara
Ludzie błagam o reanimację........!!! Ja już nie mogę z tych inteligetnych ludzi...

Kara
psychodeliczna
Kara, łączę się z Tobą we współczuciu .. ludzie, wysilcie się na jakieś bardziej rozbudowane komantarze, a nie tylko "ahh ohh super ja nie mogę cudo", bo to się staje trochę irytujące. W końcu jedną z funkcji tego forum jest bardziej wnikliwa recenzja tego, co czytamy, a nie tylko dwa słowa prymitywnego zachwytu. Łeh.
Mia_Girl
"Zmowa dziewic" jest zaje**sta!!! Najlepsza z twoich dotychczasowych ficków! Czekam na kolejne Twoje opowiadanie ze zniecierpliwieniem! Narqa smile.gif
Kara
psychodeliczna... chociaż ty mnie rozumiesz... no i jeszcze pare osób... Co do komentarza na górze jżeli uważasz ze to najlepszy z jej dotychczasowych ficków to napisz chociaż dlaczdgo tak myslisz....

Kara
Mia_Girl
Jeżeli chcesz Karo żebym napisała to piszę. Ten fick był najlepszy spośród wszystkich, które napisała Kitiara, bo najbardziej mnie zaciekawił. Ukazał niby znanych bohaterów w innym świetle. Fick napisany z pomysłem - nie był typowy i nie zawierał błędów. no to chyba dość argumentów co? Pozdr.
em
Nie zaśmiecajcie tego tematu. Podejrzewam, że do autorek (tak, Mia, autorki są dwie - Kit i Nagini) dotarło, jak bardzo opowiadanie się podoba.
Wnioskuję o zamknięcie tudzież przerzucenie do Labiryntu Wyobraźni.

estiej: nie wiem, labirynt wyobraźni to dość dziwny twór, w sumie już niepotrzebny, bo ten mechanim kasujący stare tematy już nie działa, wydaje mi się. Mogę najwyżej zamknąć, ale jest w ten sposób, to musiałbym niedługo całe forum zamknąć.

estiej, chodzi mi po prostu o to, że w takiej sytuacji do Labiryntu możnaby przerzucać opowiadania zakończone, bo w takiej sytuacji jak teraz, niepotrzebnych postów będzie tylko przybywać wraz z nowymi wielbicielkami Kit, Nagini, sonki etc.
Ametystka
Ten fanfick strasznie mi się podobał...czytałam go od pierwszego rozdziału do samego końca az mi tchu zabrało. Swietne, widać ,że nic nie było pisane na siłę i ,że autorki świetnie bawiły się przy pisaniu tego cuda...my z Wami także, lecz przy czytaniu ;) Znalazłam kilka literówek...ale co tam, mi jakos one zbytnio nie przeszkadzają. ;)
Hmm...wydaje mi się ,ze pod jakimś innym fickiem czytałam wypowiedż Kitiary ,że będzie kontynuacja "Zmowy Dziewic" ? To prawda? A jeśli tak, jaki będzie jej tytuł?

Ja byłabym bardzo wdzięczna , gdyby ta kontynuacja jednak powstała ,inni pewnie także, ponieważ naprawdę świetnie piszecie.

Pozdrawiam autorki!!
Jola016
Jest to jeden z moich ulubionych fikow biggrin.gif Oczywiscie parka Hermiona & Draco jest boska dry.gif Literowki oczywiscie mi nie przeszkadzaja tak jak wiekszosci "fanow" Pozdrawiam smile.gif
Kara
Zamknijcie ten fick błagam!!! Przeciez Ci ludzie sa dobijajacy... Zero konstruktywnych komentarzy... Tylko "och jakie to boskie jakie cudowne kiedy nastepny part" Szczególnie że to jest już zakończone. Estiej błagam zamknij tego ff.
Child
żeby jeszcze mógł. a tak - stary człowiek i nie może

zamknąć tematu ;}

na chwilę obecną, grupa czysta krew to pic na wodę i fotomontaż ;)
em
cichaj, czajld. nie wszyscy muszą wiedzieć. zawsze można stworzyć iluzję właaaadzy (;
betewu, kwizer dalej może. ale nie musi, bo tym się fikcyjnie głodni zajmą jak już powstaną <:
Child
nie ma co ukrywać - król jest nagi ;P
Ronald
Musze pwoeidzieć, że bardzo mi się to podobało. Opowiedizane ciekawie i wcągająco. A te części erotyczne opisane delikatnei i z klasą. Jendak mam parę zastrzeżeń. Rażą mnie ciągłe wtrącenia w dialogach w stylu "-...-powiedział młodszy z Zabinich-... / -...-powiedział pierworodny syn państwa Zabinich-...". Wystarczyły by dwa takei wtrącenia, a potem już dialog. Generalnie gratuluję autorkom pomysłu i talenyu smile.gif
Ailith
To zdecydowanie jeden z najlepszych ff z paringiem Draco/Hermiona jakie czytałam. Świetne opisy. Boskie dialogi. Gramatyka bez zarzutu. Poza tym wciąga lepiej niż najnowszy odkurzacz Philipsa. biggrin.gif
Annik Black
Świeeetne... po mojej że tak się wyraże diecie ff-owej to pierwszy prawdziwy ff, którego przeczytałąm i jestem pod wrażeniem... zostanie mi w pamięci tak samo jak "I Believe In A Thing Called Love" Po prostu Boskie xD
Kasia1551
Opowiadanie bardzo mi się spodobało. Napisane z pomysłem, od samego początku wciągające (zaciekawił mnie już motyw zakładu), w dodatku nie było do końca przewidywalne. W większości tego typu FF Ślizgoni wygraliby taki zakład; zaskoczyło mnie zachowanie Blaise'a. Ta nieprzewidywalność jest wielkim plusem.
Większych błędów nie znalazłam. Owszem zdarzały się literówki, ale przy tak długim opowiadaniu jest to raczej nieuniknione.
Dodatkowo sceny erotyczne zostały opisane w "lekki" sposób, nie było traktowane jako jedyny wątek (owszem, jeden z głównych, ale nie jedyny).
brandy&orange
zelka2.gif świetniuchne! Juz dawno to przeczytałam, ale komentuje dopiero teraz ,bo zostałam sobie właśnie uzytkownikiem. biggrin.gif Straszliwie cry.gif lubię wasze opowiadanka i pozdrawiam. czarodziej.gif rolleyes.gif
Parvatiss
Świetne jak wszystkie wasze ff ;D Były drobne literówki ale mi wyleciały z głowy. I mam jeszcze małe "ale" Nie Virginia a Ginevra ;D Najbardziej podobało mi się gotowanie obu Malfoy'ów biggrin.gif Choć bardzo mi się nie spodobało jak kompletnie zmieniłaś charaktery postaci a zwłaszcza Lucjusza...Ale ogółem ff mi się podobał i widać że nie pisaliście go na siłę i mieliście zabawę pisząc a ja czytając wink2.gif
MathildaBoom
Dla mnie ten ff to klasyk mimo rożnych opinii. Nigdy mi sie nie znudzi. Może i temat oklepany ale za to jak napisany. Co mnie najbardziej dziwi mimo że jestem zatwardziałą fanką dracze/herm to tutaj definitywnie blais i ginny intyguja najbardziej. Świetne charaktery chłopaków nic dodać nic ująć. : )))
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.