Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Mały, Niegroźny, Przyjemny Układ
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Kwiat Lotosu
Pages: 1, 2
haren
opowiadanie mi się podobało.
chyba pierwsze które nie przedstawia hermiony jako cnotki i dziewicy.
tylko,że zakończenie powinno byc nieco dłuższe.
no ale...
Mia_Girl
I znowu Ty Kitiaro...Myslałas może o wydaniu książki? Jeżeli nie to nie marnuj swojego talentu i zacznij pisać książkę. Opowiadanie strasznie mi sie podobało. Pozdrowienia:D
Ewelka
Mimo ze przed chwila przeczytałam to jakiś 5 raz to i tak dalej się podoba smile.gif)) Według mnie jest to jeden z najleszych ficków na tym forum smile.gif)) Lubie połączenie HG/DM i to tez mi sie podoba smile.gif
Annik Black
Super xD Kocham połączenie HG/DM (szczególnie w takim [twoim] wykonaniu) Strasznie mi się podobało. Aż dziw że jestem w stanie coś napisać, bo jak zwykle mnie zatetkało xD NO cóż... oby było takich więcej (ff-ów oczywiście) xP
owczarnia
Prawdę powiedziawszy drażnią mnie te wszystkie "mężczyzna" i "kobieta", tak samo jak "blondyn". Ani Draco nie jest mężczyzną, ani Hermiona nie jest kobietą, są w szkole, więc to praktycznie jeszcze dzieci. A ten "blondyn" to tak ni przypiął ni wypiął, kto tak pisze po polsku?...

Dziwi mnie też brak reakcji moderatorów zważywszy na ostatnie zaostrzenie regulaminu w kwestii ostrej erotyki kiss.gif...
Somei
Kurcze, czemu wszystkie twoje opowiadania są takie świetne co? Mi daleko do takich sad.gif
Zresztą bardzo lubie paring DM/HG i dlatego tak fajnie się go czytło. Tylko szkoda że na końcu tak bardzo przyśpieszyłaś. Pozdrawiam:*
zle_imie
Czytałam to opowiadanie jako pierwsze na tym forum i... mnie zachwyciło.
zakochalam się w paringu HG/DM powtórnie jeszcze z większą silą...
Opowiadanie Świetne:D
Kit_fan
Mrau, jak to się Krzywołapek przysłużył swojej pani..... wink2.gif.
Opowiadanko, jak zawsze, genialne, najszczersze wyrazy uznania dla szanownej autorki. Uwielbiam Twoją twórczość!!!!!!
Tinsley
Super...smile.gif
Może jest pare literówek ale jak wciąga czytanie to sie nie zwraca na nie uwagi;)
Dla ciebie na wene ---------->> nutella.gif
Carman
UWIELBIAM parę DM/HG, a ten ff był pierwszym potterowskim erotykiem, który przeczytałam. I naprawdę, naprawdę mi się podobał. Masz talent dziewczyno!
Kolis
Nic dodać, nic ująć. Mnie się barrrdzo ale to bardzo podobało. Chcę więcej! wink2.gif
Alcis
Piszesz cudownie. Opowiadanie nie jest "BlOgaSkoWe" a to jest już duży plus. Wciągające i wręcz każące sprawdzać czy nie ma czegoś nowego. Jestem zachwycona Twoim talentem. Kiedy mam jakiś wolny czas czytam twoje opowiadanie, włączam ulubioną piosenkę i wtedy nic innego mnie już nie obchodzi. Cuudo..
Zaczarowana Alcis
Alcis
Ja też mam kotka. smile.gif Ale wykastrowanego również, bo "zaznaczył" mi kosmetyczkę - prałam ja pięć razy. Skoda, że go wykastrowali... Moze bym kogos złapała...
Tajemnicza
Hehe, i czemu ja tak kocham koty? xD Szalenie mi sie podobalo. Przeczytalam to po raz kolejny i kolejny raz nie moglam sie oderwac =) chwilami jedyne co moglam z siebie wydusic to "grrr...^^" =) =P dziekuje za wrazenia =*
Miss-Malfoy
Hehe,jak ja kocham koty xD.
I niech mi ktos powie ze to nie sa pozyteczne stworzenia xD.
Bradzo mi sie podobalo ^^. tongue.gif
Uwielbiam paring DM/HG no jak tu ich nie lubic..?
Zakonczenie troche 'kulawe',ale wazne ze tresc fajna turned.gif.
Nothing_
No cóż. Powiem jedno.
Naprawdę świetne!!!
Sama zabieram się za pisanie własnego ficka, a ty Kitiara stałaś się moim oficjalnym idolem.
xD
Pomysł świetny i oryginalny.
Szkoda że już skończone!
Pozdrawiam!
Nothing_ biggrin.gif
puszka_po_konserwie
Nie przepadam, praktycznie rzecz biorąc nie toleruję pary HGxDM.
Tylko w wyjątkowo skrajnych przypadkach sięgam po takową lekturę.
W tym przypadku była to namowa mojej przyjaciółki do przeczytania tego ów fanficku i jej ,,skomlenie'' jakie to jest świetne i warte przeczytania (Tak, Nothing_, mówię o Tobie. Mam nadzieję że za to nie zrobisz mi nic niedobrego ) .
I rzeczywiście ff był warty świeczki, ba, był świetny. Na prawdę urzekł mnie Twój styl pisania. A teraz może zasięgnę po resztę Twoich dzieł, hue, hue. >D

A to czekolada.gif dla Ciebie ; ).
Nothing_
Podoba mi się. Napisane naprawdę fajnym stylem, płynnie i co najważniejsze z sercem : D
Trzeba przyznać, że piszesz świetnie, a ten fan fick po prostu podbił moje serce.

Szczególnie podobał mi się koniec. Przemyślany i związły.

Pozdrawiam.
Pycia
Już? Tak szybko koniec?
Bardzo się zdziwiłam, kiedy doszłam do ostatniego zdania, bo wyrosło tak nagle spośród całego tekstu, naprawdę. Ale co do treści, to nie za bardzo mi Hermiona przypominała Hermionę...
W tekście jest taka "dwojaka" (nie jest to jednak odpowiednie słowo), tu się rumieni na myśl o spotkaniu z Malfoyem, a zaraz potem masturbuje się przy nim... smile.gif
No, ale jeśli nie będziesz rozkładać na części pierwsze tekstu bądź traktować bohaterów znanych z HP zbyt poważnie, to może być. Tym bardziej jeśli lubisz paring HG/DM, bo ja lubię.
Sherie
Mały, Niegroźny, Przyjemny układ czytałam jakieś wieki temu, ale dopiero teraz się zabiorę o skomentowanie.
Droga Kitiaro, namiętnie pochłaniam każdego twojego ficzka.
Masz taki inny, lekki i przyjemny styl, który coraz bardziej mnie urzeka.
Za parą DM/HG przepadam. Hermiona zdawała się tu być taka ... jakby rozerwana na dwie części. Z jednej strony wstydziła się do niego pójść etc, a zaraz później zrobiłaby wszystko, aby tylko ją dotykał.
Nie mówię, że takie obroty spraw mi się nie spodobały, bo było zupełnie inaczej.
W każdym bądź razie niecierpliwie czekam na inne dzieła.
!Nagini!
Opowiadanko jest suuuuuuuuuuuper. Uwielbiam takie biggrin.gif . Kitiara, jesteś genialna. A tak wogóle szkoda że nie mam kota (ale za to mam psa wink2.gif ). A to prezęciki nutella.gif czekolada.gif zelka1.gif !!!!!
Eva
'Prezęciki'? Oo
Serena van der Woodsen
Świetne opowiadanie. Zazdroszczę wyobraźni. Ja takiej nie posiadam i jestem tym faktem bardzo rozgoryczona. Nieważne. Mam nadzieję, że napiszesz więcej opowiadań. Pozdrawiam blush.gif
Kaśś
Cóż...
Patrząc obiektywnie, wywnioskowałam, że muszę nabyć kota ;]

To któreś z kolei opowiadanie, które czytam, a którego Ty jesteś autorką lub współautorką i wszystkie miały to "coś".
Gratuluję pomysłów.
Pozdrawiam.
hadiya
Zawsze podobała mi się twoja twórczość Kit. Lekka w czytaniu, przyjemna, na ogół przesycona humorem. Ten tekst nie uczyni wyjątku.
Końcówka zaskakująca, jednakowoż pożądana.
Świetnie. biggrin.gif
millena
Ja przeczytam wszystko, co będzie podpisane Kitiara smile.gif Nawet ulotkę kredytów długoterminowych tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Lo.
ja zrobię to nawet parę razy biggrin.gif
to opowiadanie czytam już chyba 4 raz wink2.gif i wątpię, żeby mi się znudziło biggrin.gif
hm. zaobserwowano już w ogóle znudzenie Twoją twórczością, Kitiaro?
wątpię smile.gif
pozdrawiam i wracam do reszty ficków idealnych na zimny, deszczowy wieczór (i nie tylko),
Lo.
Arendhel
Czytałam już to wiele razy i musze dołączyć się do "zeznania" mojej poprzedniczki ... NIGDY MI TO SIĘ NIE ZNUDZI biggrin.gif
Szczerze, znam tylko to opowiadanie twojej twórczości, więc nie moge spojrzeć obiektywnie na twój talent literacki ... ale to opowiadanie bradzo mi sie podoba ! Życzę weny w dalszych pracach nad nowymi dziełami ... nutella.gif na wzmocnienie tongue.gif ...
kasiunia7742
Po prostu świetne opowiadanie!! chociaż nie lubię pary D/Hr ale te opowiadanie spodobało mi się. Pozdrawiam! wink2.gif biggrin.gif
Nothing_
Co tu powiedzieć, a raczej napisać droga Kitiaro.
Twoje opowiadania czytam już od dawna i za każdym razem jestem zła nie wiem czy na siebie, czy też na twoją skromną osobę. Twój styl, polot i sposób w jaki opisujesz swoją wizję świata po prostu zwala mnie momentami z nóg i nie pozwala się podnieść. Piszesz językiem poprawnym i ciekawym, a fabuła wciąga i nie daje odejść od monitora.
Nie wiem skąd w tobie tyle humoru i talentu - ale powiem szczerze - zazdroszczę.

Jednak za najbardziej udany uważam chyba "Zmowę Dziewic", którą pisałaś wraz z Nagini, no i perełka tego forum "I Belive In A Thing Called Love".

Pozdrawiam serdecznie i czekam na nową twórczość,
Nothing_
wiki10
Powiem tyle... rzadko.. a nawet bardzo rzadko zdarza się że tak niesamowicie pisze... cały dobór słów wszystkie dialogi całokształt jest fantastyczny...uważam że na prawde masz niesamowity talent...czytam twoje opowiadania od dawna chodź zarejestrowałam się nie dawno ...ale wszystkie moje kumpele czytają wszystko równie ze mną i są w niebo wzięte... czekam na następne opowiadania i posty...pisz nadal...
Pozdrawiam smile.gif)) smile.gif wink2.gif wink2.gif nutella.gif czekolada.gif

QUOTE(Regulamin)
Obowiązujące kolory

Czarny - dla zwykłych postów
Biały/żółty - dla spojlerów (informacji mogących zepsuć przyjemność z czytania)

Pozostałe kolory (niebieski, czerwony itp) są zarezerwowane dla moderacji.
//hazel
Muchomorek
Kit wielkie ukłony dla twojej twórczości....
Zawsze podziwiałam twój talent i twoje opowiadanie, które piszesz z wraz z tak samo utalentowaną Nagini. Uwielbiam wasze opowiadania ponad wszystko.
Piszecie tak niewiarygodnie, że aż...realnie.
Wasza twórczość powala mnie na kolana i to przez ciebie *pokazuje delikatnie oskarżycielsko palcem na Kit* ukochałam tę parę.
Och... tak. A teraz niech Avada będzie z Wami tongue.gif tongue.gif smile.gif
escalate_of_scence
Świetne, poprostu świetne. Uwielbiam Twoje opowiadania.

Kotopodobne pomarańczowe stworki smile.gif laugh.gif
Cassie.C
Przeczytałam już chyba twoje wszystkie opowiadania ( tak mi się przynajmniej zdaje) i jestem zachwycona. biggrin.gif
Szczerze powiedziawszy co jakiś czas wracam do tych pikantnych z Malfoy'em. blush.gif
Oj, no cóż, uwielbiam ten paring, i jest to twoja zasługa. biggrin.gif
Lenus
QUOTE(Cassie.C @ 19.02.2010 20:37)
Przeczytałam już chyba twoje wszystkie opowiadania ( tak mi się przynajmniej zdaje) i jestem zachwycona.  biggrin.gif
Szczerze powiedziawszy co jakiś czas wracam do tych pikantnych z Malfoy'em.  blush.gif 
Oj, no cóż, uwielbiam ten paring, i jest to twoja zasługa. biggrin.gif
*

Identycznie jak ja. Dzięki(a może przez) Kit zaczęłam czytać wszystko o Herminie i Malfoy'u.

A dla Ciebie na wena : czekolada.gif nutella.gif zelka1.gif krowki.gif
Lady_Gosha
QUOTE(Eva @ 25.04.2008 19:52)
'Prezęciki'? Oo
*

Naprawdę duże oooo!!!!

QUOTE(hadiya @ 18.08.2008 22:13)
Zawsze podobała mi się twoja twórczość Kit. Lekka w czytaniu, przyjemna, na ogół przesycona humorem. Ten tekst nie uczyni wyjątku.
Końcówka zaskakująca, jednakowoż pożądana.
Świetnie.  biggrin.gif
*

To prawda. Czytałam dużo twoich ficków, takich jak "Zmowa Dziewic" czy "Ręka Boga","Być Szlachetnym","Everytime....".
To już skończone prawda?Było bardzo ciekawe i wciągające,właśnie było.Szkoda. cry.gif Chciałabym zobaczyć więcej twoich świetnych Ff.Jeśli można to linknijcie,proszę?
Pozdrawiam i życzę weny do kolejnych fan ficków. Lady_Gosha
Arletia
Opowiadanie czytałam kilka razy.. a twórczość twoją po prostu kocham XD
Lubie różnego rodzaju opowiadania, ale Dramione w twoim wykonaniu nabiera nowego sensu xD
Uważam że Hermi za łatwo dała sie wprowadzić w to szybko w tej historii ale jednak strasznie mi sie podobało tongue.gif
Akane
Genialne! Genialne! Genialne!
Chciałabym żeby mój kot też się do czegoś (takiego) przydał ;P
piekaras
Absolutnie cudowne smile.gif zarówno styl, jak i treść
Paring świetny - lubię te fanfikowe "przemiany" Dracze
No i co tu dużo mówić, ff Kitiary są jednymi z najlepszych jakie czytałam biggrin.gif
nutella.gif na podtrzymanie weny! czarodziej.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.