ej!! to sie podziel!!!!!! wrzuc gdzies na serwa czy wyslij na mejla... chociaz jednej osobie.. ta przekaze dalej i juz...
bardzo chętnie, kto chce?
Wlasnie skonczylem czytac 1 rozdzial 6 tomu, kupilem sobie ksiazke bo mieszkam w londynie. Nie dzieje sie w tym rozdziale nic szczegolnego. Ale tez z niecierpliwoscia czekam na polskie wydanie. Bo w sumie jak nasz tlumacz ma tlumaczyc 10 stron dziennie to tlumaczenie calej ksiazki powinno mu zajac jakies 60 dni a nie 4 czy 5 miesiecy bez przesady
QUOTE(Reiha @ 16.07.2005 17:58)
bardzo chętnie, kto chce?
ja chce
bardzo plosie
I ja
Musimy działac razem w konspiracji ;] inaczej nie damy rade... a tak dzieki uprzejmosci jedenej z Czlonkin tego klubu mozemy czytac!!
I ja. (leewas@o2.pl)
Bylbym bardzo wdzieczny.
Ja tez prosze (email: mateusz.z@gmail.com )
immo_love
16.07.2005 18:39

mi też mógłby ktoś wysłać? już od 2 w nocy szukam i nic
proszę!bitte bitte bitte! proszę

... albo chociaż podać gdzie można to znaleść.
będę wielbić po grób
esferan@o2.pl
jesteście pewni że to nie jakiś ff?
Zobaczy sie. Jesli nawet ff to mozna poczytac.
immo_love
16.07.2005 18:55
czyżbyś anagda miała na myśli ten "boski" ff z Dudleyem?

a tak wogóle ktoś go przeczytał w całości?
Jak wydali piątke zaczełam czytać tego ff poprzednią część i pierwsza mysl "WTF?!" - na serio myślałam że to oryginał i jeszcze nigdy się tak nie cieszyłam kiedy okazało się że Rowling jednak tego nie pisala
Dzieks Reiha jestes....... boska.
kochani...własnie dostałam link do całości pottera w oryginale. Zaraz powysyłam chętnym, chyba, że ktoś nie chce :-)
Klaud ze Slytha
16.07.2005 19:16
Ja poproszę całość. E-mail podałam wcześniej na PMie ;-)
Ja poprosze. mail w poscie wyzej.

mateusz.z@gmail.com
A chciałam powiedzieć, że w związku z dodawaniem kolejnych rozdziałów przez admina na wiadomą wszystkim stronkę, może ona nie działać tak jak powinna. Ale nie martwcie się tłumaczenie ruszy nie długo-wszystko pod kontrolą.
ja tez bym chciała link do całości jesli to mozliwe

a mejl to:
mira.joniec@vp.pl
QUOTE(Reiha @ 16.07.2005 20:14)
kochani...własnie dostałam link do całości pottera w oryginale. Zaraz powysyłam chętnym, chyba, że ktoś nie chce :-)
Witam, mój pierwszy post!
Tez poproszę, mój mail krad_angel@interia.pl
A nie mozecie po prostu sami se sciagnac? Wiecie, taki plik z ksiazka dosc duzo zajmuje i dlugo sie wysyla
stokrotka17
16.07.2005 19:52
SLUCHAJCIE UWAZNIE...JESTEM TU PO TO ABY WAS ZACHECIC DO WSPOLNEGO WYSYŁANIA MAILI DO WYDAWNICTWA MADIA RODZINA, UWAGI...CHYBA NIE MACIE ZAMIARU CZEKAC DO 28 STYCZNIA NA 6 CZESC hp??? JZELI NIE TO PISZCIE MAILE NA
HANDLOWY@MEDIARODZINA.COM.PL
PROMOCJA@MEDIARODZINA.COM.PL
UWAGA@TVN.PL
WIECEJ INFO + TEKST DO PRZESŁANIA OTRZYMACIE NA STRONIE www.HP.OBORNIKI.COM.PL
POTTEROMANIACY!!! ZJEDNOCZMY SIE!!!! WYSYŁAJCIE TYLE MAILI ILE DACIE RADY!!!!
Hmm bardzo chetnie, ale jaki jest link?
stokrotka17
16.07.2005 20:02
Wejdz na www.hp.oborniki.com.pl!!!!! Koniecznie!!!!! Jestesmy wszyscy na komentarzch!! Tam gdzie jest ich najwiecej!! Piszemy do gazety wyborczej i uwagi!! wejdz do nas!!!

:D:D
Byłabym wdzięczna ;P (mail w PM'ie wysłanym wcześniej).
Przepraszam, jeżeli przy wysyłaniu lików kogoś pominęłam, albo wysłałam mu coś np.2 razy. jeżeli jeszcze ktoś nie dostał linka, a chce mieć to prosze o przysyłanie na pm adresów mailowych.
Tom, nie strasz mnie ;D ja tu się zastanawiam czy mimo konspiracji nie grozi mi ban ...
w ramach off'a dziekuje Ci bardzo Reiha
missgranger
17.07.2005 00:43
Ja tez poprosze te stronke

(missgranger@op.pl)
ja chce!!! może być sam link do stronki
joint_forever@wp.pl
To i ja poproszę całość....
Sorki że cię tak męczymy ale w końcu 2 lata wyczekiwania

(floyd_pink@wp.pl)
Ja poczekam sobie an tłumaczenie Polkowskiego.
Więc wytrwała jesteś

, ja bym nie wytrzymała pół roku MR przesadziła troszeczkę...
Ja raczej poczekam na polskie wydanie... Z angielskiego jestem cienka jak... ehh, szkoda słów. Ale dwie osóby z gg wzięły się za tłumaczenie, powstały już początki dwóch fragmentów

Ehh, moja cierpliwość jest strasznie niecierpliwa... Nie dla mnie takie oczekiwania
Zusia =)
17.07.2005 13:57
wezmę książkę do ręki, siądę na trawie i przeczytam.
Ja zdecydowanie nie mam tyle cierpliwości, żeby czekać do końca stycznia 2006. Oryginał + fanowskie tłumaczenie na necie powinno równać się oddaniu w pełni treści ksiązki

Media rodzina chyba nawet nie zdaje sobie sprawy z tego ile traci tłumacząc tak opieszale Harry'ego. Czy polskiemu wydawcy nie zalezy na czytelniku?

ja chyba mam schize... już ktoś podawał adres do VI tomu.....
no tak... wiedziałam... jednak schizy nie mam
http://tbrn.net/hp/harry%20potter%20and%20...od%20prince.txt
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę