Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Fantastyka A Realizm
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2
Xel
A jak ktoś lubi ksiązki i magie ? wink2.gif
Apropo emotikonow, to faktycznie musze tez je stawiac zeby ludzie zrozumieli sakrkazm. Czasami mozna zostac niezle pojechanym przez to ze ktos zle zrozumial. Przynajmniej na samym koncu jedno ";)" zeby skapowali. To mnie martwi - przeciez mniej wiecej mozna wszystko z kontekstu wyczytac a nie wszystko na tacy. Co to za sarkazm z 5 ";)" i ":P" co zdanie. No chyba ze ja jestem jakis dziwny dry.gif
Doti
Fantastykę z realizmem mozna połączyć żyjąc we własnym wyimaginowanym świecie, ale tak oficjalnie to raczej nie powinno się tego mieszać smile.gif Aj właśnie tak dokładnie robie biggrin.gif
Herma
ja w ten swiat wierzylam... blush.gif jak bylam mala wink2.gif teraz to opowiadam mlodszemu bratu takie wymyslone historyjki dry.gif (na jego wlasne zyczenie tongue.gif )
chociaz szkoda ze tego swiata nie ma... chociaz... laugh.gif
Bellatrix Black
wiadomo, ze to jest nieprawda, ale ja tam bym chcala zeby to bylo true (na prawde) to by bylo fajne...
Katon
QUOTE(Herma @ 03.10.2005 21:31)
ja w ten swiat wierzylam... blush.gif  jak bylam mala wink2.gif  teraz to opowiadam mlodszemu bratu takie wymyslone historyjki  dry.gif (na jego wlasne zyczenie tongue.gif )
*

Ten post to mój ostateczny komentarz do offtopu o emotikonach.
Aylet
QUOTE(Katon @ 07.10.2005 14:19)
QUOTE(Herma @ 03.10.2005 21:31)
ja w ten swiat wierzylam... blush.gif  jak bylam mala wink2.gif  teraz to opowiadam mlodszemu bratu takie wymyslone historyjki  dry.gif (na jego wlasne zyczenie tongue.gif )
*

Ten post to mój ostateczny komentarz do offtopu o emotikonach.
*

E tam, Katon, co się czepiasz ^^ Poprostu emotki jej sie spodobały i tyle -.-
A jeśli chodzi o tą fantastyke lub realizm itp, to już sie wypowiedziałam, że wiadomo, ze to wymysł miłej Pani i że nie biore tego na serio =D
Luna Lovegood
Szkoda, że nie ma takiego świata... Myśle, że nauka była by bardziej przyjemna niż naprawde jest.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.