avalanche
06.02.2006 16:50
James :DDD
[XD]
Nu, podobno

Ale za bardzo to go tu nie widać. Wygląda jednak jakby miał bardziej brązowe włosy niż czarne... hm.
avalanche
06.02.2006 17:11
no właśnie. mało widać. ale tak ogólnie mogłby być

wiadomo ze w filmie to człowieka mogą zupełnie zmutować ;ddd
Absolution
06.02.2006 17:13
Graup.... hahahahhahahaha

... nie no... śmieszny

Tonks bardzo mi się podoba , Umridge jak i Luna również, a pani Figg...eee... trochę za młoda... ale od czegóż jest charakteryzator:D
December
07.02.2006 12:09
Ogólnie jestem na tak!
Umbridge ma taki ropuszy uśmiech, tak jak powinno być.
Graup też świetny, będą ładnie razem z Hagridem wyglądali.
Tylko właśnie Pani Figg różni się od moich wyobrażeń, ale mówi się trudno.
Bellatrix za stara. Bardzo fajna Tonks. I bardzo fajna Umbridge.
Katon nie trzeba bedze mejk apu robić by wygladała jak po azkabanie ;p
Myślę, że wszyscy są ok (nawet p. Figg), ale najlepsza jest Tonks
harajuku girl
08.02.2006 15:45
A dla mnie własnie Tonks to porażka...

Pani Figg tak średnio, ale reszta spox.
Absolution, to samo pomyślałam o Figg - za młoda, ale ogólnie apsuje. Luna nawet luniasta, Lily niezła.
Lily bardzo fajna
Cornelia
26.02.2006 00:48
jeśli chcecie inne zdjęcie przyszłego jamesa, to voila!

hm... nie wiem czy to dobry wybór...
Niee, zdecydowanie. Miał być do Harry'ego podobny, a raczej Harry do niego, myślałam że Radcliffe'a "sklonują" jakoś komputerowo.
Tonks super, ale Bellatrix faktycznie za stara a Figg za młoda.

Aktorka grająca Umbridge nawet jest do niej podobna
December
29.05.2006 15:13
Z najnowszych wieści wynika, że aktorkę, która miała się wcielić w rolę Belatrix, czyli
Helen Mcrory, zastąpi Helena Bonham Carter.
Ja jestem jak najbardziej za, bo cenię Helenę jako aktorkę, a poza tym zewnętrznie też bardziej pasuje do tej roli.
Zdjęcie:

Mam nadzieję, że się nie powtarzam.
owczarnia
29.05.2006 15:36
Profesor Grubbly-Plank (Apple Brook)

Centaur Zakała (Jason Piper)

Młody Snape (Alec Hopkins)

I niestety, podobno młody Syriusz (James Walters)

.
Ten ostatni jest niepotwierdzony, to znaczy wiadomo na pewno, że Syriusza ze sceny w myślodsiewni zagra James Walters, ale nie wiadomo na sto porcent czy to on jest na tym zdjęciu. Oby nie (bo gdzie mu do Syriusza???).
Moje serce!! Mam nadzieję, że on nie zagra Syriusza, bo to by była załamka. Wogóle nie jest podobny, a poza tym wygląda mi na muła a nie na rozbrykanego młodego Blacka. (Gary Oldman powinien się za coś takiego obrazić

)
December
29.05.2006 17:08
Może to tylko wina zdjęcia.
Może gdyby miał weselszą minę, to wyglądałby korzystniej.
Tak czy siak, moim zdaniem, mogli wybrać lepiej.
Za to młodego Snapa (po odpowiedniej charakteryzacji oczywiście) akceptuję w stu procentach.
I jestem pod wielkim wrażeniem Zakały.
No tak, jesli chodzi o Zakałe to sie zgadzam. Snape taki sobie.. Ale syriusz. juz sie wypowiedziałam. Poprostu zgroza.
owczarnia
31.05.2006 10:21
Dobić Was

(i przy okazji siebie)? To chyba jednak jest on

. Pojawiło się jeszcze jedno zdjęcie, niby trochę lepsze, ale i tak

...
Avadakedaver
03.06.2006 12:40
Ludu, przecież oni w ogóle nie są młodzi.
A Lilly - bardziej pasuje na starą niż na młodą Lilly.
owczarnia
03.06.2006 13:56
Macie, następne fotki wypłynęły. Jego panienka ponoć taka szczodra

. Aha, i niestety została potwierdzona w międzyczasie tożsamość tego torbiela. On. Wiem, też się załamałam.

dominisia888
03.06.2006 15:06
Porazka... Nie tak sobie wyobrażałam młodego Syriusza. A tu nawet charakteryzacja nie pomoże :/ Ten koleś wygląda na tych zdjęciach jak ćpun.
Ja wam dam torbiela zaraz. Jak dla mnie na tych 2 ostatnich zdjeciach wyszedl wprost idealnie XD
Przestań. On wygląda jak pół dupy z za krzaka. To gorsze pół.
Bywa ze wyglada okropnie, ale jak dla mnie jest calkiem.. syriuszowaty :p Tylko ta morde ma taka dluga i poplaszczona, ale mimo to pasuje mi bardziej niz mlody James :d Jak dla mnie jest calkiem smaczny, ale ja mam chyba skrzywiony gust ;>
avalanche
05.06.2006 16:26
to ja też mogę mieć skrzywiony z Tobą. będzie nam raźniej ;d
Ee, przesadzacie chyba :> nie jest taki zły. zresztą, chyba ważniejsze jak gra, a nie jak wygląda, nie?
Wybacz, Emo, ale nie. Co on tam będzie miał do zagrania...? Parę machotekstów i tyle.
więc tym bardziej nie ma się co ekscytować ;p.
a zresztą, charakteryzacja może zdziałać cuda.
Ava, wreszcie ktos kto podziela moje.. hm.. zainteresowania ;p Mi mlody zupelnie odpowiada, a przynajmniej jest dosyc kompatybilny z moim wyobrazeniem mlodego Syriusza <jakos zawsze mialam go za takiego wyczochranego męta :d>
gustujesz w kloszardach noszacych garnitury od armaniego i tworzacych jednoosobowa boheme? ide w takim razie sie napic. a potem stworze dzielo mojego, Twojego i waszego zycia :}
Illusion
06.06.2006 19:57
Zakała i Tonks - idealni.
Snape - jak się go zrobi
Młody James - mógłby być. Włożyłoby się okulary, rozczochrało włosy i byłoby dobrze. Gdyby nie to, że Radcliffe to zupełnie inny typ urody. Podobni ani trochę nie są.
Syriusz - nie wiem, mam mieszane uczucia. Czekam na charakteryzacje ;P Ale nie bardzo mi pasi... On miał być przystojny, a ten jest przeciętniak.
Bellatrix - ta druga lepsza, chociaż mogłaby mieć bardziej regularne rysy.
Figg - będzie dobra jak ją postarzeją
A o reszcie nie mam na razie zdania. Jeszcze Graup jest dobry, podobny nawet do Hagrida troszkę.
może to ten angielski typ urody, illusion ;p
tak czy siak, nie ma się co rzucać. powtarzam, liczy się GRA :> jeszcze go będziecie chwalić.
Mroczny Wiatr
07.06.2006 11:41

na szczęście będzie grać tylko jako wspomnienie he he
owczarnia
07.06.2006 13:29
Ludzie, co Wy z tą grą?!?!? Najważniejsze jak GRA i jak GRA. A GUZIK PRAWDA! Co on ma tam takiego do zagrania, ten Walters, hę? Ma siedzieć pod drzewem i ładnie wyglądać! ŁADNIE!!! Wrażenia wizualne stanowią 99% tej sceny, halo?! A ten wygląda jak pół dupy zza krzaka. I tyle. Grrr

.
Btw - strasznie mnie ciekawi w tym momencie jak też będzie wyglądało na tym tle dogadywanie Snape'owi na temat wielkiego nosa

. Bo Walters ma kunia kinol jak wejherowski peron

...
Gra aktorska, ech, nie polega przecież na wygłaszaniu tekstu. I tak go zdubbingują. Tak, to jak gra jest BARDZO ważne, bo tym może zatuszować ewentualne braki w wyglądzie. Mnie to się zawsze wydawało, że w Syriuszu najważniejsze było to, że był przebojowy, a przy tym taki... nonszalancki. Tu nie wystarczy chyba tylko wygląd :/. Poza tym, rzucą mu tapetę na twarz, cukier na włosy, potem podrasują komputerowo i będzie.
owczarnia
07.06.2006 17:48
Wrr. Wrr. Wrr.
Wiem, że nie polega na wygłaszaniu. Ale niektórzy kolesie albo MAJĄ to COŚ, albo NIE. Ten nie ma. A jak się ma to COŚ, to do zagrania w tej scenie samo owo COŚ wystarczyłoby w zupełności.
I, za przeproszeniem, w dupie mam ich cukier i komputer. Co to kunia nie ma w Wielkiej Brytanii wystarczająco nonszalanckich, przystojnych, i w ogóle takich spontanicznieowulacyjnych facetów chłopaków BEZ dodatkowego rasowania?! No ja bardzo przepraszam. Synek to jest czyjś, albo bratanek albo kochanek albo diabli wiedzą co jeszcze, i tyle Ci mówię. Jakoś o tych innych młodocianych Huncwotach coś i znaleźć można (młody Snape taki na przykład ma na koncie liczące się sukcesy teatralne), i zdjęcia przyzwoite mają, a ten co? Wypłosz jeden *tupie*.
A dubbingu i tak słuchać nie mam zamiaru *furczy*.
Grr.
Ufam castingowcom i zamierzam czekać aż chłopak pokaże na co go stać. Jak widać, za piękne oczy go nie zaangażowali. Najwyraźniej przekonał ich czymś innym. Może właśnie owym CZYMŚ, czego na zdjęciach nie widać (a poszli, zbereźniki jedne ;p).
Ech, ech, ech. O co ja się w sumie pluję. Przecież to byłaby co najwyżej i tak tylko kolejna porażka twórców filmu. Jedna w tą, jedna w tamtą... :/.
Avadakedaver
11.06.2006 09:58
ta. albo mają inną wizję Syriusza niż ja i Owczarnia.
ola_wierzbica
11.06.2006 20:03
czy ktos ma fajne zdjęcie tonks, ale o wymiarach 100x100??
Jak tutaj nikt nie ma to nie lepiej samemu poszukać? To chyba nie jest takie trudne.
Avadakedaver
17.06.2006 09:01
WAS?! Że niby ten paszczur to ma byc Syriuszek?
Młodego pana Blacka wyobrażałam sobie mniej więcej
TAK.
Podoba mi się dobór aktorki grającej Tonks.
Black-tak
Ale Umbridge... zawsze zdawałomi się że jest grubrza i ma żabi uśmiech.
owczarnia
24.07.2006 14:22
Dwa nowe zdjęcia Luny:

.
Wywiad z Evanną (Luną) do obejrzenia
tutaj.
Pierwsze mi się nie wyświetla, za to na drugim Evanna wygląda wystarczająco luniasto, bym mogła zaakceptować wybór tej aktorki do roli
owczarnia
24.07.2006 18:21
QUOTE(hazel @ 24.07.2006 17:24)
Pierwsze mi się nie wyświetla
Odśwież stronę, albo prawym klawiszem i "pokaż obrazek"

.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę