Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Komórka
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2
Gem
No co! To było dawno i nieprawda! To jest... no prawda, ale za to mam teraz w domu eksponat muzealny:^.

Child, no jasne! Poręczne, zamiast gazu, albo gumowej pałki. Tylko wyciągasz z kieszeni... pyk! Wiesz, tutaj niby dzwonisz i nagle srubudubu! Pociągasz gościa telefonem w czajnik i po krzyku smile.gif. Możesz nawet sprawdzić czy się rusza, albo czy może ma portfel... no jak wolisz. W każdym razie, taka cegła nie tylko do samoobrony, ale i do ataku się przyda.
Avadakedaver
tak. ale gorzej z dzwonieniem.
hazel
Mój kolega miał kiedyś taki cegłofon ( i to było całkiem niedawno). Trzeba było do niego długo dzwonić. Po prostu musiał znaleść jakies przytulne miejsce, w którym mógłby taką komórę bez obciachu wyciągnąć.
dominisia888
Moja kumplea też miała taką cegłorollę tongue.gif I jak ktoś to nie dzwonił to wyciągała telefon tak żeby nikt nie widział a, że miała długie włosy szybko zasłaniała go włosami tak żeby nikt się nie zorientował tongue.gif Kiedyś to nawet mi przyłożyła torebką w której był ten telefon. Ała, to naprawdę boli tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.