Avadakedaver
20.05.2006 20:41
plan jest taki:
1) cokolwiek macie obecnie włączone, zminimalizujcie to.
2) przesuńcie kursor na prawą stronę ekranu, ale tak, aby było go widać
3) zróbcie print screena
4) wrzućcie zdjęcie najpierw do painta, potem do neta, a następnie tutaj!
BlackOmen
20.05.2006 21:14
2) jak robisz screena to kursora nie widac i tak;]
4) irfan juz o niebo lepszy od painta, najlepiej wrzucic do jakiegos dobrego shopa
jak się odbajluje to zrobie screena bo aktualnie mam sporo pbrazkow z 4chana nieposegregowanych
QUOTE(BlackOmen @ 20.05.2006 22:14)
jak się odbajluje to zrobie screena bo aktualnie mam sporo pbrazkow z 4chana nieposegregowanych

mów mi jeszcze...na pulpicie mam folder od tego śmietnika, zajmuje już chyba grubo ponad 0,5gb ^__^
a wracając do tematu, było już kiedyś coś podobnego z pulpitami, ale myślę, że jak najbardziej można do tego wrócić.
click_meedit:
tam na dole - imageshack is teh answer!!1!
Avadakedaver
20.05.2006 23:47
ale tu właśnie o to chodzi, żeby nic nie segregować!
tak jak jest, bez szukania zajefajnych tapet, ani nic, żebyśmy widzieli wszystko co aktualnie masz na pulpicie.
edit:
sorry, że takie małe ale nie wiem o co kaman:
o, już poprawione:
http://img47.imageshack.us/img47/4865/blabla2vc.jpg
BlackOmen
21.05.2006 10:40
Panowie i panie albo zmiencie to na linki, al bo na thumbnaile z imagshacka, bo mi to forum rozwala i sie kijowo oglada.

wczoraj mialem wrzucic ale juz mi sie nie chcialo
QUOTE(BlackOmen @ 21.05.2006 11:40)
Panowie i panie albo zmiencie to na linki, al bo na thumbnaile z imagshacka, bo mi to forum rozwala i sie kijowo oglada.

wczoraj mialem wrzucic ale juz mi sie nie chcialo
uwielbiam taki twórczy burdel pulpitowy :>
Avadakedaver
21.05.2006 13:40
no, wygląda jak pulpit Obiego.
BlackOmen
21.05.2006 14:26
Kogo?
Za niedlugo pewno sobie zmienie i wyczyszcze, ale teraz mi sie nie chce. Musze zgłębiać tajniki chemii
hazel a zadzwonic do kogo trzeba i powiadomic ze nielegalnego autocada uzywasz ktory kosztuje cos niecale 20k?

bo w oryginal nie uwierze
MACIE ;]
Nie nielegalnego tylko wersję edukacyjną. Taka jest wersja oficjalna. ACAD2006 kosztuje 32 tys...
^: tez mialem ta tapete ;P
Podobają mi się nazwy niektórych plików u Ciebie: hard_anal albo teen_stars
zwrocmy uwage, ze sa to pliki torrenta. moze po prostu ktos fake'a podrzucil? [;
owczarnia
22.05.2006 15:01
There ya go:
BlackOmen
22.05.2006 15:05
na torrencie przewaznie fakeow nie ma
zalezy skad zasysasz torrenty ;P
QUOTE(estiej @ 22.05.2006 13:25)
Podobają mi się nazwy niektórych plików u Ciebie: hard_anal albo teen_stars, ten pierwszy to pewnie trudna analiza, ale drugiego nie sposób rozszyfrować inaczej niż młodociane obiekty niebieskie.
p.s. a te rary z Lotrem i Hobbitem legalne?
Hyh, ja sporo rzeczy znajomym sciagam ;] 10mb daje mala przewage a ze sie i czasem cos ciekawego obejrzy to inna sprawa, Wy tez wiele na sumieniu pewnie macie

a hobbit wbrew nazwie to gra tekstowa

lotra mam kupionego angielskiego w wydaniu ksiazkowym to kto mi zabroni kopii na kompie trzymac do wlasnego uzytku? =p Rozszyfrujcie lepiej wszystkie ikonki z pasku zadan
BlackOmen
22.05.2006 21:25
Ta, znajomym sciagasz od razu...
polowa to komunikatory i soft do zasysania ;p
pokazac katalogi emule'a, bt i wareza? ;ppp
Ta, znajomym sciagasz od razu...
No ja rozumiem, ze mi nie wierzysz i sam nigdy w zyciu kobiety nagiej nie widziales ale niestety, plec meska heteroseksualna czasem lubi sobie co nieco poogladac ;] ( zenska tez

)
A później udostępniasz je na apaczu jako downloady http?
serva to tylko w sumie do zabawy mam i testow bo za slabe lacze na cos konkretnego ;]
10 MB to za słabe łącze?
W sumie zależy ile uploadu... Ale jak masz symetryczne to spokojnie na jakiś serwisik by starczyło.
no niby obustronne 10 ale 3/4 z tego przez p2p zajmowana jest w sumie non stop pozatym jakbym mial serva stawiac to na pewno nie na winshicie ;p
hmm ludzie Wy specjalnie preparujecie te pulpity? czy wszyscy tak ladnie poukladane ikonki macie? =ppp
ten uklad mam jakies pol roku ;P
QUOTE(Quizer @ 23.05.2006 00:15)
no niby obustronne 10 ale 3/4 z tego przez p2p zajmowana jest w sumie non stop pozatym jakbym mial serva stawiac to na pewno nie na winshicie ;p
E tam, jesteś uprzedzony. Widziałem całkiem niezłe serwy jadące na odpowiednio przygotowanej windzie. A już na 2003 to nawet bez zbędnych pierduł można świetny serwer postawić.
Inna sprawa że na linuksie bardziej wydajnie będzie - ale czas poświęcony na konfigurację jest nieporównywalny.
Avadakedaver
23.05.2006 08:04
QUOTE(Child @ 22.05.2006 23:17)
Jupi!! opera!!
QUOTE(matoos @ 23.05.2006 06:55)
E tam, jesteś uprzedzony. Widziałem całkiem niezłe serwy jadące na odpowiednio przygotowanej windzie. A już na 2003 to nawet bez zbędnych pierduł można świetny serwer postawić.
No ja mam 2003 ale mimo wszystko uwazam ze freebsd znacznie lepszy do servow jest ;]]]
niah niah ;Djak ja lubie moj pulpit ^^
Bardzo nie lubię, kiedy mam chaos na pulpicie i wychodzę z założenia, że im mniej ikonek tym lepiej :]
Atina - respect za minimalizm
Przypomniałaś mi, że czas posprzątać pulpit
Maggie Smith
QUOTE(Ahmed @ 23.05.2006 14:18)
ciekawie rozwiazany winamp. mozesz przyblizyc?
Avadakedaver
23.05.2006 16:36
ale macie wy dwaj ostatni Boskie tapety.
Avadakedaver
23.05.2006 18:22
QUOTE(BlackOmen @ 21.05.2006 14:26)
Kogo?
za duże żeby wysłać w IEMGACHOBIEGO!!
(Obyvatell'a)
ciekawie rozwiazany winamp. mozesz przyblizyc?
tzn. zrobić zbliżenie czy opowiedzieć jak takie cuś zrobić? Żadna filozofia.Zwykłe spłaszczenie i rozciągniecie Main Window w winampie.
Btw, coś mi się rzuciło na monitor i jest coraz bardziej zielony. Bynajmniej nie chodzi tu o bajerowanie kontrastem i jasnością. Jakieś rady?
BlackOmen
23.05.2006 20:21
Walnij go, jak nie pomaga kup nowy!
Avadakedaver
23.05.2006 20:33
ja wiem co to jest!
namagnetyzował ci się. Jeśli masz monitor wmiare dobry, to w ustawieniach monitora (tych NA monitorze wa nie w systemie) powinieneś miec mieć opcje rozmagnetyzowania.
Takie coś powstaje, kiedy np magnes przyłożyszz do ekranu, robi się w tym miejscu taka plama fioletowo-zielona, zależy od punktu patrzenia.
edit:
To sie nazywa "degaus" (przynajmniej u mnie) i ma znaczek takiego dużego "U" przekreślonego w połowie.
Dzięki Avada za radę, ale chyba to nie jest to. Sprawdzałem i nie mam niczego takiego, a monitor mam porządny NEC LCD 1701. Cały mój ekran ma odcień zielony i cholernie oczyska od tego bolą.
Avadakedaver
23.05.2006 20:43
jak LCD to noże plazma Ci się skończyła?? (bo ją - słyszałem - trzeba ładować.
Ale nie, LCD ma w sobie ciekły kryształ, a plazma to coś innego.
LCD ma w sobie ciekły kryształ i, można powiedzieć, że bardziej dba o ostrość;
a plazma o rozdzielczość.
mozesz miec problemy z rozmieszczeniem plamek ;] daj do obslugi technicznej neca ;p
Avadakedaver
24.05.2006 15:41
Estiej, a Twój pulpit?
Długo czekam, i nie mogę się doczekać, więc pulpit.
Pokaż mi swój pulpit, a powiem Ci kim jesteś.
c'est mon

Avadakedaver
24.05.2006 16:43
Jesteś kolesiem z zawalonym pulpitem!
A u Em nic nie widać, więc nie skomentuję :/
a co ty byś tam chciał zobaczyć? XD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę