Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Śmierć Syriusza
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2
owczarnia
Siódmy tom wyszedł, nowy film na ekranach... Norma.
kazia
przepraszam, że zboczę z tematu (już nie będę):
strasznie trudno zdobyć uznanie na tym forum, owszem nowa książka, nowy film przypomniały mi o Harrym, tyle że na mnie działa to cyklicznie. tak samo było, gdy wychodziły wcześniejsze części książki i filmów, tylko, że wtedy nie miałam takiego dostępu do sieci.
cóż, liczę, że żmudna praca i pisanie sensownych postów zmieni moją pozycję, na razie pozostaje mi być marnym mugolem (już tłuczkiem)
cheess.gif
każda emotikonka ma swojego właściciela? tongue.gif (<- ta również?)

porobiłam przerwy
anagda
QUOTE(kazia @ 29.07.2007 14:31)
przepraszam,że zboczę z tematu,
strasznie trudno zdobyć uznanie na tym forum, owszem nowa książka, nowy film przypomniały mi o Harrym,tyle że dla mnie działa to cyklicznie. tak samo było,gdy wychodziły wcześniejsze części książki i filmów,tylko że wtedy nie miałam takiego dostępu do sieci
cóż,liczę,że żmudna praca i pisanie sensownych postów zmieni moją pozycję,na razie pozostaje mi być marnym mugolem
cheess.gif
*

1) nie zbaczaj z tematu ;p
2) używaj polskich znaków i rób spacje po znakach interpunkcyjnych!
3) nie kradnij emoty owcy cheess.gif
cindy
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 29.07.2007 11:51)
Właściwie możnaby powiedzieć, że chyba napisałaś w sumie mało raczej wnoszącego posta.

Zwolnij trochę. Nie musisz odpowiadać w czterdziestu tematach jednego dnia.
*

Sorry, ale nie będziesz mi mówił jak, kiedy i ile razy mam odpowiadać. Zarejestrowałam się na to forum, bo naprawdę lubię Pottera, i trafiłam na tą strone przez przypadek. Widze, że to jednak był błąd.
PrZeMeK Z.
Popłakałem się i zmoczyłem łóżko.

Chciałem udzielić Ci przyjacielskiej rady, bo pisanie dwulinijkowców w całej masie tematów w odstępie kilku minut nie jest najlepszym sposobem na zadomowienie się na forum. To, czy skorzystasz, to Twoja sprawa.
Pozdrawiam, Przemek.
cindy
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 29.07.2007 20:54)
Popłakałem się i zmoczyłem łóżko.

Chciałem udzielić Ci przyjacielskiej rady, bo pisanie dwulinijkowców w całej masie tematów w odstępie kilku minut nie jest najlepszym sposobem na zadomowienie się na forum. To, czy skorzystasz, to Twoja sprawa.
Pozdrawiam, Przemek.
*

Przyjacielska rada... Jakoś nie tak to zabrzmiało, drogi Przemku. Zresztą siedząc cały dzień w domu nic dziwnego, że wypowiadam się na co ciekawsze tematy. I nie uzbierało się tego tak dużo, jak Ci się wydaje. A co do dwulinijkowców to owszem, może to być mój błąd, i raczej już się nie powtórzy. Pozdrawiam, Ania.
PrZeMeK Z.
Cindy - jeśli poczułaś się urażona, wybacz. Nie było moim zamiarem Cię urażać. smile.gif

Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości, czy Syriusz nie żyje, niech obejrzy piąty film. Przypominam, że zmiany w nim zostały zaakceptowane przez Rowling.
anagda
Nie spoileruj Przemek tongue.gif
smagliczka
Ależ Wy jesteście okropni dla nowych.
Jak sobie przypomnę własne początki na forum...

QUOTE(anagda @ 29.07.2007 16:28)
3) nie kradnij emoty owcy  cheess.gif
*

No wiesz, Anagda! cheess.gif
Ja na przykład zaraziłam się tym nieuleczalnie.
A że to jest Owcy znak rozpoznawczy, to fakt (choć prędzej znakiem rozpoznawczym są zmieniające się z zawrotną częstotliwością avatary).

No, ale ukraść Owcy avatara, to już ciężko by było. Nie zdążysz.
anagda
Owca powiedziała, że to taka jej mania z tymi avatarami cheess.gif

Ależ Wy jesteście okropni dla nowych.
Jak sobie przypomnę własne początki na forum...

Nie jesteśmy okropni. My edukujemy cheess.gif
kazia
ph34r.gif a ta emota jest zastrzeżona? edukuj mnie dalej ;p
smagliczka
Wiem, że to jej mania (trudno nie zauważyć) cheess.gif
Że edukujemy, też wiem cheess.gif

Że offtopujemy... Offtopujemy? cheess.gif
kazia
offtopowanie mi nie przeszkadza, temat już się trochę wytarł, no chyba, że to kolejne faux pas tongue.gif doedukuj biggrin.gif
hazel
QUOTE(kazia @ 29.07.2007 13:31)
(...)nowa książka, nowy film przypomniały mi o Harrym, tyle że na mnie działa to cyklicznie.
*

No patrz, a my tu fioła mamy na okrągło.

QUOTE(anagda @ 29.07.2007 22:23)
Nie jesteśmy okropni. My edukujemy
*

Może to wina późnej godziny, ale jakoś mi to perwersyjnie zabrzmiało.
kazia
Na okrągło, ponieważ cały czas to razem przeżywacie, a ja - dotychczas nie mogąca pozwolić sobie na to, by tak często obcować wirtualnie, musiałam sama przeżywać, więc czasem zapał zanikał...
dobre wytłumaczenie? (cały czas się edukuję, właśnie przez ten perwersyjny wydźwięk)

owczarnia
Rany boskie...

cheess.gif
kazia
znowu podejrzane spojrzenie, dobra, koniec z offtopowaniem czarodziej.gif
Miętówka
QUOTE(cindy @ 29.07.2007 09:48)
Wydaje mi się, że tam musiał być jakiś świat umarłych. Kto już do niego wejdzie, raczej nie będzie miał możliwości wyjść. Właściwie cięzko to określić.
*

1. Wróćcie do tematu! biggrin.gif biggrin.gif
2. Rozwieję wasze wątpliwości cytacikiem:
Korneliuszu, jeśli udasz się na dół do Departamentu Tajemnic - (...) - to w SALI ŚMIERCI znajdziesz kilku zbiegłych śmierciożerców czekających na twoją decyzję, co z nimi zrobić.

HPiZF strona 892 Wyd Media Rodzina
O tym, że to ta sama sala dowiadujemy się z rozdziałów 36 i 37 HPiZF.
3. Grunt to to, że cokolwiek napisałaś, cindy. Mi tam kilkolinijkowe posty nie przeszkadzają.
abstrakcja
A ja nie rozumiem spraw religijnych związanych z HP. Jaka tam dominuje religia, czy w ogole w cos wierza? Bo teoretycznie mają Boze Narodzenie i Wielkanoc, co jest tradycja chrzescijanska, prawda? A wszystko inne łącznie z magią, duchami i nieśmiertelnością wyraznie zaprzecza temu co chrzescijanskie. O tym Rowling nie pomyslala. Poza tym nie chodza do kosciola. Nigdzie nie ma zadnej wzmianki o kosciele. Wiec poco te Święta?
Aylet
temat był już poruszany nie raz.
w Harrym Potterze nie obchodzą świąt, mają jedyne ferie w tym czasie, obchodzą to jako tradycje związane z kulturą czy coś w tym stylu.

jak ktoś ma coś do powiedzenia na temat śmierci Syriusza to PM, otworzę temat, na razie zaś zamykam.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.