Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Do Woja Panowie Idziemy!
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2
Empire
QUOTE(matoos @ 18.07.2006 13:32)
QUOTE(MisieK @ 18.07.2006 10:16)
mam.
*

To po co ma w tiwi lecieć? Teraz dzieci we wszystko wierzą co w tiwi zobaczą, za parę lat usłyszysz jak ci dzieciak zada pytanie czemu nie lubimy rosjan, przecież oni przynieśli nam wolność...
*

co ty pijesz matoos... "dzieci wierzą w to co w tv zobaczą"?!
stary na jakim ty świecie żyjesz tongue.gif
MisieK
wierzę, że marne polskie szkolnictwo jest nie aż tak marne, żeby przeciętny człowiek po podstawówce nie wiedział, że ruscy byli źli.
Katon
Wyjebać pancernych. Nie dość, że czerwone to jeszcze nudne. Ten serial jest dramatycznie zły. Kloss przynajmniej ma jakiś scenariusz i dramaturgię.
vold
Nie no matoos nie rozsmieszaj mnie.
'Czterej' lecą od lat w telewizji, a jeżeli dzieciaki nie będą czytać, chcieć czegos rozumieć to i tak będą miały błędne informacje. Zdejomwanie z anteny dwóch seriali jest GRUBĄ przesadą. Wydaje mi się, że specjalnie się przyczepiasz [bo to powód do narzekania na Wildsteina, lubisz go ? ; )]
Katon
Ja np. lubię - Ty antysemito =P

A serial możnaby wreszcie zdjąć z przyczyn zajeżdzenia materiału i ogólnej mizerii. Ja tam sentymentów nie mam. A ten serial jest zły. Zły, nudny, płaski i nawet nie śmieszny. Kto miał obejrzeć to już obejrzał. 1600 razy. A ktoś chce dalej? No to diwidi niech se kupi i spokój =D
vold
; )

Pewnie ze Bronka nie lubie, kretacz jakich malo [ha, nawet Pierwszy Mulat go nie lubi, i ten tego chce jego dymisji]. A serial pewnie ze jest zly, ale powiedz mi czy Hydrozagadka jest dobra? Nie jest, ale swietnie sie oglada. W ogole ja nie wiem, nie chodzi mi zeby kurdebele pusczac co tydzien czy cos, czy nawet co pol roku. Ale raz na jakis czas moze byc przeciez, nie przesadzajmy.
Katon
No to niech se będzie raz na jakiś czas. Ale na rzadszy czas. Bo kilka lat temu natężenie było nie do zniesienia.
MisieK
zeby tylko komuś nie przyszło do głowy zeby wprowadzić zakaz puszczania "jak rozpętałem 2 wojnę światową". czterech jakoś przeboleję, ale tego bym nie zniósł.
BlackOmen
Nie zapominaj jeszcze o Hansie Klossie, jego też mają nie puszczać
vold
MisieK - hahahaha, o tym samym wczoraj z bratem myslałem, zdjęcie Franka byłoby JUŻ NAWET NIE WIEM JAKIM przegięciem wink2.gif
Ludwisarz
Ustawcie się w takiej kolejności: Wehrnitz! Ohlers! Lübow! Fahrenwirst! Gruppenfuhrer Wolf!
matoos
Ej no nie porównuj Hydrozagadki i czterech ruswiernych, bo to zakrawa na herezję jakąś... Takich jak ty to my katolicy na stosik...
Empire
omfg, Misiek, "Jak rozpętałem"? Naprawdę tego bronisz czy se jaja robisz? O_o"
niewiele filmów bardziej beznadziejnych niż to widziałem O_o"
dobra, przyznaje się, nie skończłem tego filmu
nie miałem sily
Katon
Ja wogóle nie mam peerelowskich wzdychań. Syf, brud i zeszmacenie. Nawet dobre filmy i seriale z tamtego okresu (z seriali choćby "Alternatywy 4" a z filmów "Miś") ogląda mi się źle. Bo szaro, paskudnie i wredne mordy.
matoos
QUOTE(voldius @ 18.07.2006 15:28)
MisieK - hahahaha, o tym samym wczoraj z bratem myslałem, zdjęcie Franka byłoby JUŻ NAWET NIE WIEM JAKIM przegięciem wink2.gif
*

Uwaga, robię przegięcie:

user posted image
Ślubne zdjęcie Albiny i Franka wink2.gif
MisieK
nie miałem sily

na boga, toż to najlepsza polska komedia _^___
Child
Ależ Misiu, co też Miś ;)
Ludwisarz
Dlaczego nie verstehen? My wszystko verstehen.
matoos
I przywiozłem ci kamień z jeleniej góry.
Chyba z jasnej?
Z jasnej z jasnej. Ty wiesz, KTO po nim stąpał.

laugh.gif
Empire
QUOTE(MisieK @ 18.07.2006 19:02)
nie miałem sily

na boga, toż to najlepsza polska komedia _^___
*

nie chcę zobacyzć najgorszej sleep.gif"
Hermiona*Granger
A ja uważam,że faceci powinni iść do wojska po ukończeniu szkoły evil.gif wreszcie się wtedy nauczą prawdziwej dyscypliny.Wiem,że w wojskach biją itd. ale napewno nie w polsce smile.gif
Child
Ta - a potem wraca taki zdyscyplinowany i pierwsze co uslyszy jego kobieta to 'Won mi babo do kuchni!'

;}
Rysiek_Kowal
QUOTE(Hermiona*Granger @ 21.07.2006 20:55)
A ja uważam,że faceci powinni iść do wojska po ukończeniu szkoły evil.gif wreszcie się wtedy nauczą prawdziwej dyscypliny.Wiem,że w wojskach biją itd. ale napewno nie w polsce smile.gif
*

lol

nie moglem sie powstrzymac
Child
A jak ktos nosi nazwisko Koń, to strach uderzyc. A nie daj Boze zbic ;}

up: smialo, nie krepuj sie ;)
Rysiek_Kowal
Ahmed mnie uprzedzal ze te hermiony najlepsze sa laugh.gif
MisieK
zajzyj casem na główne, to dopiero cuś czarodziej.gif

brutal [;
Katon
Nie no, w polskich wojskach nie biją. W polskich wojskach jest w pytę.
Empire
QUOTE(Hermiona*Granger @ 21.07.2006 22:55)
*

omg omg omg, nie wiem czy sie śmiać, plakać czy wpaść w szał iście morderczy tongue.gif
Boże, WIDZISZ I NIE GRZMISZ!!!

QUOTE(Katon @ 22.07.2006 19:34)
Nie no, w polskich wojskach nie biją. W polskich wojskach jest w pytę.
*

Katon Ty... TY ELEMENCIE WYWROTOWY! tongue.gif

ej no, chłopaki, chodźmy do wojsk pancernych... na Natowskich leopardach pojeździmy albo cuś tongue.gif
GrimmY
nie wpuszczą tam (do leoparda naturlich) faceta o wzroście powyżej 170cm ;>
Empire
mam równo 170 więc się kwalifikuję! XD
Child
to mi zostaje rola anteny XD
Lilly Lill
Myhyhy, ale byłby fajny taki pluton z Wami w składzie ;]

BlackOmen
Z tego forum mozna zrobic taka parszywa 13 or iles tam sie chce
matoos
Parszywą trzynastę, chyba z powodu wieku laugh.gif
Child
Trzynastki do pierwszej kohorty. A i na drugą pewnie by się uzbierało wink2.gif
Empire
jeśli wiek to chyba dwudziestkę? tongue.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.