Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Krakau City W Hołdzie Harry'emu P.
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
Ludwisarz
Wczesnych miałem na myśli The Alphabet, Eraserhead.
Laura Palmer? Nie dam rady. Tak samo jak Zagubionej Autostrady.
Blue Velvet możemy i potem Bobbyego Vintona karaoke smile.gif
vold
No ja moge przywiezc Twin Peaks s1, ale tylko na płycie dvd w xvidzie.
Rysiek_Kowal
QUOTE(TimmY @ 14.08.2006 14:10)
Laura Palmer? Nie dam rady. Tak samo jak Zagubionej Autostrady.

jak to nie dasz rady? dlaczego? przeciez to najlepszy serial w historii
a Zagubiona Autostrade ja moge wziac mam gdzies na vcd.
Katon
Ej no ludzie - nie będziemy się chyba AŻ tak nudzić =P W dzisiejszym w Nesweeku artykuł o Krakowie jest. Teraz już wiem co jest aktualnie trendy a co passe. Gdzie chodzić a gdzie nie. I wogóle. Więc będziemy dżezi.
Katon
QUOTE(Katon @ 20.07.2006 17:43)
Nie wolno niszczyć portetów Piłsudzkiego, bo moja matka znajdzie was choćby i w Lublinie i pozabija.

Nie wolno wkurwiać mojego psa. Nie pogryzie, ale się zestresuje i nie będzie potem jadł.

Nie wolno napatoczyć się na mojego dziadka. Kto się napatoczy dowie się czemu.

Nie wolno kąpać się w stawie. Kto się wykąpie dowie się czemu.

Nie wolno opijać barku mojego ojca bez pytania.

Nie wolno się pytać: A co jest tam na górze?

Nie wolno rzygać. Nawet do stawu. Jakkolwiek wyznaczę jaką przestrzeń zapewne.

Nie wolno wchodzić na MF w towarzystwie moich kolegów, ani nawet wspominać, że istnieje takie coś. Z Open'era się znamy, get it =D?
*

Punkt ostatni ulega szczególnym obostrzeniom na wypadek okazjonalnej (sypialnej?) obecności mojego kuzyna od strony matki. Jest fajny i imprezowy, ale nie może wiedzieć. Bo wypepla się kiedyś przy moim ojcu, a ten będzie ze mnie szydził do usranej śmierci i jeden dzień dłużej. Nie chcę tak żyć.

Punkt o barku traci ważność - ojciec schowa se barek. Ponoć tak, że sam nie będę wiedział gdzie, ale spoko - dam radę.

Nie wolno mówić źle o Red Hotach w towarzystwie mojego kolegi - fanatyka. Będzie spięcie. On nie lubi żartów w tym temacie. A ja nie lubię bójek w moim domu.

Nie wolno wykrzykiwać antysemickich okrzyków na Kazimierzu ani na terenach opanowanych przez kibiców Cracovii.

Lepiej nie nadużywać słowa 'pies' na terenach opanowanych przez kibiców TSW.
MisieK
Nie wolno mówić źle o Red Hotach w towarzystwie mojego kolegi - fanatyka. Będzie spięcie. On nie lubi żartów w tym temacie. A ja nie lubię bójek w moim domu.

mam nadzieję, że kiedyś go poznam, hłe hłe hłe ;C

Punkt o barku traci ważność - ojciec schowa se barek. Ponoć tak, że sam nie będę wiedział gdzie, ale spoko - dam radę.

to już możecie żałować, że mnie tam nie będzie. wywącham alkohol nawet przez ściane betonową pieciometrową :C
Child
a propo Cracovii i dżezi miejsc. kopsnijcie się na Nową Hutę ;}
MisieK
ej kurfa, bo nie nie będzie z kim postować potem XD
Child
żywi opanują forum. nie pomyślałeś o tym. ;C
Quizer
Nie wolno wykrzykiwać antysemickich okrzyków na Kazimierzu ani na terenach opanowanych przez kibiców Cracovii.

Ej.. ale wszedzie indziej mozna prawda? biggrin.gif biggrin.gif ;-)
Katon
Granice są płynne, watahy mobilne - nie będę Cię bronił =D
Cat
ja będę ;}
Child
Zawsze można wpaść do Łodzi. na Widzew ;C

Cat, opanuj się kobieto! No chyba że lubisz, jak leci na Ciebie dwudziestu facetów. Z pałami w ręku ;}
Katon
No cóż, Child, przedstawiłeś to dosyć zachęcająco - teraz napewno będzie.

Wogóle chyba aż do soboty moja droga Cat będziesz jedyną kobietą. Cieszysz się?
Cat
normalka.
Quizer
Bleh.. a mnie nie bedzie jednak ;/ Kolezanka do mnie przyjezdza =P
Sumiko
a ja nadal nie wiem kiedy przyjade i czy ...ale przyjade.
będę wiedziała w czwartek?

a sihaja jedzie czy w końcu nie?
Katon
Niestety nie. Dostała tą pracę w Turcji. Quizer, dupa-ś i tyle =P

Czas na konkrety. Napiszcie mi proszę o której mniej więcej będziecie na dworcu w Krakowie. Mam problem logistyczny. Bo do mnie do domu jest jakieś 30 min. Pewnie będziecie chcieli zostawić rzeczy i znowu do Krakowa. To jest wykonalne i nawet nie jest takie absurdalne bardzo, ale muszę wiedzieć kto, kiedy i czy Ahmed samochodem =D
Ahmed
Raczej nie samochodem. Pociąg mamy o 5:35 w Lublinie. Planowany dojazd ok. 10:30. Przyjeżdżam razem z Cat i Ryśkiem. To jest plan na chwilę obecną. Samochód by wiele ułatwił (ale nie jestem jeszcze na tyle doświadczonym kierowcą, żeby ruszać w taką długą trasę). Postaram się mimo wszystko przekonać starych, ale nastawiam się na pociąg.
vold
k...., pma nie moge wyslac do Katona, wiec pisze moj plan tuuu:

Katonie drogi, ja bede od jutra w KRK, ale prawdopodobnie spedze caly dzien i noc u rodziny na wsi [Biały Kosciol, z Krakowa w strone... Olkusza?], nastepnego dnia [czwartek] przyjezdzam do Krakowa w wyznaczone miejsce [najlepiej chyba dworzec, niet?] i odbieramy tam ludzi. No. A tak poza tym to jak mozesz, podaj swoj adres, jak nie tu, to wyslij peemka albo esa czy cos. Bede w kontakcie jeszcze przez telefon, tyle ze w obecnej chwili kasy nie mam.
Pjona.
Empire
QUOTE(Katon @ 12.08.2006 12:40)
Anarchii, hehe, dobre sobie... Ogłaszam wszem i wobec, że Emp ma z anarchizmem mniej wspólnego niż ksiądz Rydzyk. Poważnie =D

Czemu Cię Kingo nie będzie?
*

Gupiś Katon. Mam bardzo wiele. Tylko nigdy nie wprowadzałbym jej w życie. Jestem anarchistą na własne prywatne potrzeby, tudzież na potrzeby ludzi, którzy na wolność zasługują. Reszta w kajdany.

Jak już napisałem na GG organizatorowi, mam dylemat moralny. Albo jechać jednym pociagiem i być o 4 rano, albo przesiadka 5 minut o północy w Bydgoszczy. Megasuperhiperziomalczad.

Aha, i będę mieć koszulkę "jesteśmy z Magicznego Forum o Harrym Potterze". Nawet 4 żeby mieć na każdy dzień. I błyskawice se na czole zrobie.
Obawianiu się własnych przekonań mówimy nie!
vold
Hahahaha, tez chce taka podkoszulke, TURBOLANS.
Myśka
kwik
to juz za dwa dni
za mnie tez macie wypic ;)
Rysiek_Kowal
QUOTE(Myśka @ 15.08.2006 17:54)
kwik
to juz za dwa dni
za mnie tez macie wypic wink2.gif
*

nigdy w zyciu tongue.gif
jak nie przyjedziesz to tam bedziemy wieszac na sznurowkach z butow!
ja tez chce koszulke, a co!
Neonai
Jak już napisałem na GG organizatorowi, mam dylemat moralny.

to on tego w końcu używa?

za mnie tez wypijcie.
Katon
Ach używam od niedawna. Ale ostrożnie. Hihi.

Własne przekonania potterowskie utajamy i koniec. Adres Ci wyślę smsem, Vold.

Dorotko, cała flaszka za Ciebie pewnie pójdzie. Albo i więcej, jak się sentymentalnie zrobi, hihi.
Rysiek_Kowal
QUOTE(Katon @ 15.08.2006 22:18)
Własne przekonania potterowskie utajamy i koniec.
*

jak to gdzies przeczytalem ostanio "będę bronił mojej autonomiczności."
blush.gif
Katon
Właśnie. Częścią mnie jest prawo do nierobienia se obciachu. O.
Ludwisarz
Za mnie też wypijcie..

Albo ze mną.
dementorek
istnieje opcja, ze bede w sobote albo piatek wieczorem. jutro bede wiedzial wiecej.
Sumiko
ja też!

nawet w warszawie bede. wszedzie bede.
Empire
QUOTE(Katon @ 16.08.2006 00:24)
Właśnie. Częścią mnie jest prawo do nierobienia se obciachu. O.
*

Resistance is futile. ph34r.gif

Ja se chyba expresssssem pojadę o 9:19 i o 17:13 będę w Kraku. W dupe tam, naciągnę starych na te 60zydla. Tylko sie jeszcze dowiem w kasie czy dostane na expresso zniżkę uczniowską. Bo jak nei to chyba piechotą pójdę.

Spoko ludu, zrobimy se koszulki i szaliki "armaty z chudley" i sie pomalujemy w kolory Armat i wyjdziemy tak na stadion dajmy na to Lechii albo jakiejś innej Cracovii i zaczniemy krzyczeć "ar-ma-ty! ar-ma-ty!". To będzie lans potem opowiadać co sie stało.

I masz kurde katon pamiętać i być i odebrać mnie z tego chol*** dworca i sie nie spóźniać i nie mylić peronów!!
Ja sie zawsze potwornie boję że coś nei wypali i zostanę sam w nieznanym mieście bez domu, kompa, netu i kanapek z nutellą ;(
Cat
dobra dzieci śmieci, było bardzo miło planować, ale do włoch TEŻ nie pojadę. się właśnie dowiedziałam. zablokowano mnie finansowo. no. ha-ha.

Chłopaki - aż do przyjazdu Agaty czeka nas gejwódkaparty.
Katon
Emp, nic już później nigdy nie będziesz opowiadać. Chyba, że wyjaśnisz dresom szybciutko, że Armaty są w sojuszu z Pasami: Hej, hej, pasy i armaty to sojusz bogaty!

Odbiorę Cię. Nie bój się już tak. Jedziesz z prowincji do kultury - nie odwrotnie. Hehe.
Ludwisarz
Mam byc w srode o 13 na Glownym czy o 19?
I do kiedy jest zlot? [zjazd, zwała]

a czy po tych wszystkich ja-nie-przyjade
moglibysmy stworzyc od nowa liste
bo chce zobaczyc to gejparty
Katon
Ja się wami zajmuję od czwartkowego popołudnia. Do tego czasu musicie se radzić sami =)

1. Katon
2. Tymon
3. Voldiusława
4. Empire
5. Franek (dochodzi później)
6. Ahmedówna
7. Wojtek
8. Sumiko (dochodzi później)

To tyle. Sumiko to taki chłopiec ładny. Brunet. Będzie gejparty łohoho.

jakie gejparty? ja tu fajne dziouchy widze ;D
dziouchy to oni zamkną w szafie i sami sobie zrobią to gejparty
czarodziejka gorzałka zatańczy w nas. howgh!
To ja będę Wam śpiewać do tańca
a ten niebieski to czyj?
muj! óóóóóóóóó
Empire
QUOTE(Amanda @ 16.08.2006 12:32)
Podziwiam was, ze jeszcze wam sie chce wink2.gif.
*

A czemu miałoby nam sie nie chcieć? Fajna imprezka warta grzechu i pieniędzy jest!

QUOTE(Cat @ 16.08.2006 13:02)
dobra dzieci śmieci, było bardzo miło planować, ale do włoch TEŻ nie pojadę. się właśnie dowiedziałam. zablokowano mnie finansowo. no. ha-ha.

Chłopaki - aż do przyjazdu Agaty czeka nas gejwódkaparty.
*

No to w ogóle czeka nas gejparty bo Sumi to co to za kobieta XD

QUOTE(Katon @ 16.08.2006 13:31)
Emp, nic już później nigdy nie będziesz opowiadać. Chyba, że wyjaśnisz dresom szybciutko, że Armaty są w sojuszu z Pasami: Hej, hej, pasy i armaty to sojusz bogaty!

Odbiorę Cię. Nie bój się już tak. Jedziesz z prowincji do kultury - nie odwrotnie. Hehe.
*

A ja mam właśnie wrażenie że odwrotnie. To 3city jest sensownie i prosto zbudowane po jednej linii prostej z prostopadle odchodzącymi żebrami jak pan bóg przykazał. A nie taki krowi placek pacnięty na mapę świata. laugh.gif
Że już nie wspomnieć o tym że TY w Krakowie NIE mieszkasz. Mieszkasz w wiosce obok XD
A pozatym cywilizacja czy nie, nie ma darmowych kompów z dostępem do netu na ulicach więc mogę nie przeżyć zbyt długo sam w takiej dżungli.
Ludwisarz
Narzekacie.

Jestem jutro ja i moja kamera o 13:01 na Głównych. Howgh.
Cat: Szkoda, że nie będziesz.
Ahmed
QUOTE(Katon @ 16.08.2006 12:46)
Ja się wami zajmuję od czwartkowego popołudnia. Do tego czasu musicie se radzić sami =)

...........
8. Sumiko (dochodzi później)

*

Co to znaczy "dochodzi później" ? Brzmi tajemniczo.

My będziemy z Wojtkiem o 10:30 w Krakowie. Co polecasz? Jakie rozrywki czekają nas na mieście?

Jestem jutro ja i moja kamera o 13:01 na Głównych. Howgh.

TimmY i jego kamera! Łaaa. Trzeba będzie wydać dwie wersje filmu. Cenzurowaną i tą bez cenzury (>21).

Katon
O 10:30? Polecam pozwiedzać. Mówię serio. Potem będzie na to szkoda czasu. A warto. Idźcie sobie do Mariackiego. Zobaczcie Wawel. Obejrzycie witraże Wyspiańskiego w kościele franciszkanów. Odnowioną Floriańską. Wystarczy wam prosty plan centrum. Z Dworca wychodzi się npraktycznie na Planty. Ja ok. 14, 15 powinienem być. Przepraszam, że nie wcześniej - naprawdę nie dam rady.
Sumiko
będę w piątek o jedenastej choć już mam zapłacone spanie w wawie. i ma ktoś po mnie przyjść.
Katon
Po Ciebie choćby i o 3 nad ranem =)
MisieK
jak bedziesz w stanie ... :}
MisieK
etam. ja bym nie narzekał też chłopaki. ja własnie za to facetów lubie... znaczy za przedpoludnia przy wódce, południa przy wódce, popołudnia przywódce, podwieczorki przy wódkce, wieczory przy wódce, noce przy wódce, świty przy wódce, ranki przy wódce i rozmowy o kobietach przy wódce.
Ludwisarz
Ahmedy!
Ja bede 13:01 na Dworcu, przyjdzcie!

A ja dochodzę wcześniej. Taki ze mnie krótkodystansowiec.
Ahmed
My już zdążymy Wawel zwiedzić i obejść kilka knajp na Starym Mieście. Tymek wyjdzie po nas, a o 13 przyjdziemy po Ciebie.
Weź mi Noona! Ja Perły już zakupiłem. Sztuk sześć.
dementorek
QUOTE(Ahmed @ 16.08.2006 15:03)
*

Cat, wytlumacz Panu co to znaczy i jakie sa z tego profity biggrin.gif

wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze bede w piatek rankiem. tylko na AE skocze i jestem gotow, czyli mysle jakas 10.
Cat
ja 23:35:00

EJ

nełonajka 23:35:05

hm?

ja 23:35:08

CO TO k.... MA ZNACZYĆ XD

ja 23:35:25

"5. Franek (dochodzi później)"

Cat, wytlumacz Panu co to znaczy i jakie sa z tego profity

nełonajka 23:35:35

widzialam to XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja 23:35:42

nie no ha-ha XD
em
ok. jako że na 80% jadę na OFF do Myslowic, mnie nie będzie.
Katon
Jak coś to daj znać =)
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.