Wakacje!, no żesz kurna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wakacje!, no żesz kurna
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
prosze prosze jak to się nasza młodzież zabawia
![]() -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE prosze prosze jak to się nasza młodzież zabawia Tak się pije, tu na Wschodzie.....Tak się bawią ludzie o złotych zębach ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja w kwietniu koncze ogolniaka i nie moge sobie wyobrazic co bedzie dalej. Z kim ja teraz bede pic??? Niech zyje alkohol!!!
Ahmed tez mam zgrna klase tylko ze u mnie jest wiecej dziewczyn, wiec jedyny striptiz jaki mialam okazje ogladac byl w wydaniu damskim=) -------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Qurcze, ja mam w klasie 23 facetów i zaden nie robił jeszcze striptizu( ale to moze i lepiej)
a propos maturki(dla tyc, co maja przyjemnośc ja zdawac w tym roku)...czy u was też ustna jest dopiero w czerwcu czy to tylko wymysł mojej szkoły? ![]() Ten post był edytowany przez kruk: 17.09.2005 19:20 -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Do matury na szczescie mam jeszcze troche
![]() A co sie tyczy meskiego stripsisu, to nie polecam w namiocie ;D ![]() ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie tylko u ciebie jest w czerwcu, ale wszedzie. Ale jak sobie pomysle o maturce ustnej z anglika to nie moge w nocy spac. Wogole niby ta nowa matura latwiejsza, ale kiedys nikt nikogo nie zmuszal do zdawania jezyka. Eh...
A co do meskiego striptizu to nikt ie chce go zrobic dla mnie... Buuu... Nikt mnie nie kocha... Jak ktos bedzie robil striptiz to mnie zawolajcie, ja jestem zawsze chetne ( na ogladanie striptizu oczywiscie=) -------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kruk @ 17.09.2005 20:19) QUOTE(moniczka @ 17.09.2005 20:40) Nie zgodzę się, że wszędzie. Niedawno( dokładniej w czwartek) dyrekcja mojej szkoły poinformowała nas, że matura ustana będzie odbywała się rownolegle z pisemną w maju. Z zastrzeżeniem, iż pisemna nie może być w jednym dniu z ustną. edit: moniczka- na starej maturze też zdawano język obcy obowiązkowo Ten post był edytowany przez BeBe: 17.09.2005 20:02 -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i matmę na deser ;}
QUOTE Ja w kwietniu koncze ogolniaka i nie moge sobie wyobrazic co bedzie dalej. Z kim ja teraz bede pic??? Niech zyje alkohol!!! znasz ten dowciap, w któym przychodzi facet do akademika i na pytanie ciecia do kogo się wybiera, odpowiada, że nieważne bo ma wódkę? :}-------------------- |
kruk |
![]()
|
QUOTE Nie tylko u ciebie jest w czerwcu, ale wszedzie to dobrze, bo myslałam, że tylko moja szkoła ma jakies dziwne pomysły. W ogóle moja szkoła jest the best, zagadnienia na ustny dostaliśmy dopiero 10 a w innych szkołach były już od dawna. A co do matmy...dziekować niebiosom,ze to nie jest obowiązkowe. Jestem co prawda w klasie pól matematycznej ale nie mam ochoty tego zdawać. Nie jest mi to potrzebne. Jestem bardziej w tej historycznej połowie (tak, tak mat-his rządzi:P) ps. ten temat powinien sie nazywac wakacje, bo odbieglismy lekko od tematu. Powinno byc szara rzeczywistosc i 8 miesiecy męczarni:p Ten post był edytowany przez kruk: 17.09.2005 21:18 -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
[quote=kruk,17.09.2005 22:08]
[quote]. W ogóle moja szkoła jest the best, zagadnienia na ustny dostaliśmy dopiero 10 a w innych szkołach były już od dawna. [/quote] Pomyśl sobie, że my dostaliśmy już w czerwcu:> co prawda były nieoficjalne, ale wszystki przeszły przez "cenzurę" w Poznaniu:P Dlatego też już od 6 wrzesnia zaczeliśmy konsultacje maturalne. Nie ma jak to wcześnie zacząć;> -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
to temat o wakacjach, a nie o szkole!
nie zmieniać tego, bo zamknę ;p -------------------- voir clair dans le ravissement
|
kruk |
![]()
|
tyle, że wqakacje już się (dla wiekszości)skonczyły
-------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
to załóżcie sobie temat o szkole, a jak ktoś jeszcze ma wakacje- może chce się tu pochwalić :]
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam jeszcze
![]() Ale moge bardzo prosto zrobić sobie roczny urlop ![]() -------------------- ...
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Syriusz_Black @ 09.09.2005 20:41) No kontakt jest idealny jak wszyscy się zchleją... Nie zawsze alkohol rozwiązuje języki. Picie to niezła rzecz, ale w ilościach umiarkowanych. Bo jak czasem patrzę na ludzi, którzy leżą i tarzają się we własnych pawiach.. :/ to normalnie tragedia. no oczywiscie ze umiar musi byc [: Co za duzo to niezdrowo. No,znalazlam pare dziewczyn z ktorymi moge sie wybrac na piwo. Co nie znaczy ze z abstynentkami nie gadam <; -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem o co chodzi, ale mogę napisać na temat: Mam jeszcze wakcje i cholernie mnie one juz nudzą bo trawaja ponad 5 miesięcy już XDDD
A tak pozatym to jestem abstynentem Pozdro 4U ;> -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
kruk |
![]()
|
Wróce do rozmowy poruszanej w tym temacie...Wiecie co mieliscie racje vodka connecting people! Własnie wrociłam z wycieczki. Nie to ze zalewalismy sie w trupa, było raczej tak kulturalnie:P Nigdy sie tak nie zgrałam z klasą. Imprea do rana tylko potem przysypialiśmy troche na wyceczce, ale bylo warto.
ps. Ja już nie lubię reddsów. Jakos mi nie smakowały:P Ten post był edytowany przez kruk: 21.09.2005 19:57 -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja wiedziałem że tak będzie.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
redds to nawet za zapitke uchodzić nie może...
Nic tak nie jednoczy polskiej młodzieży jak dobra polska wódka. Wszyscy popiją i zaraz robi się wesoło i gwarno, gadu-gadu, haahaha hahaha, i wszyscy znają się na wylot. (BTW, ja też chcę na wycieczkę!!!!!) Ten post był edytowany przez Ahmed: 21.09.2005 20:30 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
a dziekuje i rowniez pozdrawiam Gridku (;
-------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Moja wychówa nigdy nam wycieczki nie zrobi
![]() A teraz sobie nogę skręciła . ![]() -------------------- ![]() |
BeBe |
![]()
|
U mnie jest odwrotnie: to my nie chcemy jechać na wycieczkę z wychowawcą
chyba że byłaby możliwość zostawienia go po drodze ![]() -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
a we wtorek bierzemy rowery panią wychowawczynię na barana i jada na plaża!
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wakacje się kończą
![]() jutro starej urodziny, pojutrze pakowanie a we wtorek podróż autobahnem nach gdańsk... egh... ;/ szkoda ale w sumie 5,5 miesiąca to już z deka przy dużo. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ach kończą, konczą. Siostrzyczka moja sie wypowadziła juz do Wrocławia, do wynajętnego (wraz z kolezankami) mieszkanka studenckiego
![]() No , ale bedzie przynajmniej przyjezdzac w weekendy ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:17 |