Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Magiczni Razem Oglądają
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
MisieK
ja zasadniczo nie muszę. open'erowcy wiedzą. staly doplyw %/kawy i 5 dni pociagnę.
Syriusz_Black
Piszę się na to biggrin.gif
Avalon
jak bedzie w obrebie ~~150 km od gdanska to moge jechac, dalej mi sie nie chce tongue.gif
Avadakedaver
to co? poznań zostaje?
Cat
Nie.
Avadakedaver
>_>
patix
żeby tylko dla wszystkich miejsc starczyło. Zawsze możemy się rozbić namiotami na dworcu ;p. Zapewniam, że doświadczenie niezwykłe...
Myślicie, że trzeba by wcześciej zarezerwować miejsca w kinie?
em
Nie Poznań! ja tam nie mam gdzie spać cry.gif
Kraków i tyle. A ja zaklepuję sobie McGonagall dementi.gif
Avadakedaver
QUOTE(patix @ 24.12.2006 18:48)
Myślicie, że trzeba by wcześciej zarezerwować miejsca w kinie?
*

gdzie tam! to tylko premiera!

to ja sobie zaklepnę harego. jeśli nikt nie wziął.
Child
Gryfon #12 przy stole po lewej - czuje że to moja życiowa rola [;
Neonai
nie podniecajcie się, i tak pojedzie tylko elita

XD
MisieK
jaka tam elita. wysublimowane grono osob ponadprzeciętnych. slowem 1000 postów to absolutne minimum, jeśli się nie jest avadakjedavrem. wtedy jakieś 30! (tak to jest silnia XD)
Child
ja bym zaczynał od 2.5k

no. ewentualnie te 1.7 ;P
MisieK
1.2k
Avadakedaver
to wy tak kombinujecie, zeby Lilith nie wziąć?

ło losie ja już mam tyle tych postów? 1.7 k?! nie zauważyłem nawet kiedy!
wziuuum!
em
e no wiecie co. że niby każdy może na taki zlocik pojechać, taa, takie były gadki przed krakowem. a teraz jak ktoś czyta te wasze posty, to mamy towarzystwo wzajemniej adoracji i dupa, nikt więcej nie pojedzie, bo mu będzie głupio się wam wcinać.
weźcie przynajmniej nie mówcie, że to zjazd _całego_ magicznego.
Neonai
zero bulwersa

są przecież święta!
MisieK
wszystkiemu winien jest mateusz to katon XD

pozatym, emo (go go emo ranger's!XD) wyluzuj tyćkę i nie bierz wszystkiego na powaznie. przyjechać moze każdy. o ile jest w stanie znieść nasze towrzystwo XD
Cat
ej nie no, możecie sobie jechać, ależ ależ. proszę bardzo XD
ahahahahaa POWODZENIA.
hazel
Ja tam się was nie boję. A dziś mija rok od mojej rejestracji na forum i z tej okazji chyba zrobię sobie samotną popijawę na smutno biggrin.gif
PrZeMeK Z.
Zatem wszystkiego najlepszego, Hazel! smile.gif Nie upij się szybciej niż własne odbicie w lustrze.

Nawet jeśli Srogi Misiek czy inny Mateusz-to-Katon ustali limit postów tongue.gif , do premiery ZF kupa czasu. Idzie ponabijać. wink2.gif

A więc to nie będzie kulturalny zjazd młodzieży (wszech)polskiej? Niewinny zlocik fanów kOfFaNeGo HaRrY' eGo?! blink.gif Odbieracie ludziom złudzenia...
hazel
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 24.12.2006 23:46)
Idzie ponabijać. wink2.gif
*

No to zaczynam!

Zawsze upijam się szybciej niż moje odbicie w lustrze.
Neonai
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 25.12.2006 01:46)
Nawet jeśli Srogi Misiek czy inny Mateusz-to-Katon ustali limit postów tongue.gif , do premiery ZF kupa czasu. Idzie ponabijać. wink2.gif
*

Ty serio w to wierzysz?XD
MisieK
zawsze istnieje cos takiego jak podbicie stawki XD
Katon
Lilith ma możnego protektora. Jak będzie chciała to pojedzie. Koniec dyskusji =D
Ahmed
Zawsze upijam się szybciej niż moje odbicie w lustrze.

XD
Lilith ma możnego protektora. Jak będzie chciała to pojedzie. Koniec dyskusji =D

Nepotyzm się szerzy...
Odbieracie ludziom złudzenia...

Chyba jeszcze nikt nigdy tego tak dobrze nie określił. Gratulacje dla Przemka.
hazel
Lilith, z tego co mi wiadomo, studiuje na polibudzie. Kobiety z polibudy są twarde, nie potrzebują protektorów biggrin.gif

A mój kot właśnie wlazł do kosza na śmieci. Zaraz po tym jak zeżarł stroik ze stołu.
Katon
A niech się szerzy! Lilith była na krakowskiej, magicznej bibie i w ten sposób awansowała ponadprogramowo turned.gif

Mamy tu widze frakcje Weasleye (wpuszczać nowych) vs. Malfoye (tylko czyści, niewinni), hihi =D
PrZeMeK Z.
Ty serio w to wierzysz?XD

Aż tak niepojętny chyba nie jestem wink2.gif

Malfoye som rasisty. Precz s Malfoye.
Nowej krwi trza, inaczej Magiczni Forumowicze dawno by powymierali. biggrin.gif
hazel
I tak powymierają, jak będą tyle pić. To podobno źle robi na wątrobę, serce i takie tam różne.
Neonai
QUOTE(Katon @ 25.12.2006 02:16)
A niech się szerzy! Lilith była na krakowskiej, magicznej bibie i w ten sposób awansowała ponadprogramowo turned.gif

Mamy tu widze frakcje Weasleye (wpuszczać nowych) vs. Malfoye (tylko czyści, niewinni), hihi =D
*

don't mess with me XP
Katon
Ano studiuje => I twarda jest jak granit, hehe. Ale moje... ile tam?... 3327 postów to też nie byle co (husdebos? husdebos? buehehehe). Na mojej uczelni normalnie jak nie zdam egzaminu to idę do dziekana i mówię: "Słuchaj, mam 3227 postów. Na magicznym."

A on nawet nie patrzy mi w oczy ze strachu. Tylko podpisuje indeks.
Child
dobijam do 4000 [husdamasta?!] i ide do Jarka po jakieś ministerstwo ;p
Cat
zajebisty będzie ten zlot.
już mi się nie chce jechać.
katon. gdyby ewa nie była jaka jest, to bym ci kazała z tym protektoratem wypierdalać w pole. ale że fajna jest to nie.
i ogolnie wrócilam z pasterki i jestem przepełniona złem.
więc radzę pojawiać się tylko ludziom, których przynajmniej toleruję XP
hazel
Niedoczekanie biggrin.gif
Cat
a nie nie. jeszcze parę słów i chętnie się z tobą poznam. miło będzie.
hazel
Obiecujesz czy grozisz? biggrin.gif
Katon
Cat - wypieradala się na pole =)
Syriusz_Black
Jakie 2,5k ja tam jestem za datą przystąpienia tongue.gif
Minimum maj 2004 biggrin.gif
Katon
Wtedy Ahmed by się nie kwalifikował. Coś mało mnie przekonuje taka sytuacja, sorry =>
Syriusz_Black
No to powiedzmy, że Ci, którzy się kwalifikują dobierają innych. tongue.gif
Ahmed musi być, rzeczywiście tongue.gif

Ja mam zaklepanego Syriusza biggrin.gif z zaświatów....
vold
Cat terroryzuje wink2.gif
Katon
Ja bym tam zrobił selekcje taką, że kto pisze sensownie i gramatycznie w miarę ten może być.
MisieK
no i jeszcze won z tymi co uzywają IE. przeciez nie chcemy tam osob otwartych na ludzi XD
Katon
Ja czasem używam. I co mi zrobisz i co mi zrobisz? =D
Ahmed
Żadnej selekcji. Forumowa arystokracja nie musi wcale się wywyższać, żeby umacniać swoją pozycję. I tak już wytworzyło się na MF coś w stylu "pozytywnej grupy trzymającej władzę".Ja jestem absolutnie otwarty na wszelkie nowe znajomosci, tylko że spotkanie proszę zrobić w jakimś miejscu, gdzie bazę noclegową będzie można zapewnić. Nauczony przykładem Cat i Misia, nie będę się szlajał po bursach i schroniskach.

a co do ról "czytanych" to ja zaklepuję Voldemorta. Ha!
Neonai
QUOTE(Ahmed @ 25.12.2006 18:40)
Nauczony przykładem Cat i Misia, nie będę się szlajał po bursach i schroniskach.
*

wezcie bo mi sie robi głupio za kazdym razem jak ktos o tym pisze XP
MisieK
jak już mówiłem, moje mieszkanie jest duże. ale nie wiem jak z nim będzie w wakacje xd
Eva
Wpadniemy Ci do domu, rozwalimy sie na Twoim lozeczku czy kanapce, co tam masz, wyzremy Ci wszystko z lodowki, co tam - wypijemy Ci wszystko co masz w lodowie, pospiewamy pijackie piesni i rozjedziemy sie do domow.
Aylet
a ja chciałabym z Wami jechać ale się Was boje.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.