Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Magiczni Razem Oglądają
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
Katon
Co wy na to, żuczki, żeby zrobić wielki spęd z okazji premiery piątej części i iść na nią zbiorowo do kina, a potem gdzieś na wielką harry-bibkę =D?
Rysiek_Kowal
a kiedy to? i bardzo fajnie ze w warszawie.
MisieK
a ja bym proponowal trojmiasto albo jakieś nowe miejsce. byle nie za daleko XD

A do premiery jeszcze dluugo
2007-07-20
Neonai
o jak dobrze, ze w wakacje.

no byla o tym mowa w łorsoł ostatnio, jestem jak najbardziej za:)

i nie bedziemy sie smiac w kinie! pelna powaga.
PrZeMeK Z.
No i dobrze, że długo - jest szansa się zorganizować.

Jestem w 100% na tak. Przyjadę gdziekolwiek. Tak myślę. Było nie było, będę już miał prawie 18 lat tongue.gif

Oczywiście na harry - bibce będą obowiązywać stroje hogwartowe?
MisieK
Oczywiście na harry - bibce będą obowiązywać stroje hogwartowe?

jasne! magiczne czapki, pałki i dużo szkła.
Rysiek_Kowal
QUOTE(MisieK @ 23.12.2006 14:27)
pałki

tzw. Szał pał
Neonai
jakie pałki, rozdzki! XD

chyba ze masz zamiar grac w kłidicza.
MisieK
no przeciez! sport to zdrowie. bo pingpong portkowy odpada XD
Cat
a ja nie mam pałki =(
em
ach, byle w Kraku albo gdzieś tu na południu, to będę :>
MisieK
cóż.
sie skacze
sie plywa
pałke też się ma.
Cat
phi, taka pałka to tam.
ale żeby bylo na temat. to ja się stawiam rzecz jasna. wherever, whenever itp.
misiek cho na zombi XD
MisieK
dobra. idę XD

żeby bylo na temat: zobacze jak mi kasa po open'erze się ostanie ;}
Katon
Ej, Kraków jest magiczny. Prawie jak normalnie w Hogwarcie jest miejscami. Ale się nie upieram. Myślę, że mogę być wszędzie. I koszulki Magiczne trza se zrobić i wogóle zero przyczajki. Magiczni wychodzą z ukrycia oglądać Harry'ego. Hyhyhy.
Sihaja
Kraków albo Trzymiasto! Jak z koszulkami to Kraków ;P
Ahmed
Dobra. Ja mogę się zajać robieniem koszulek. Mogę nawet Wam polary uszyć z wielką błyskawicą na plecach! xP

czarodziej.gif

a później wspólne czytanie Harry'ego Pottera VII tom po angielsku. Z podziałem na role. Kto chce być narratorem?
MisieK
rola zgredka jest już obsadzona XD
hazel
No to mnie nie bedzie. Nie będę wam robić obciachu, bo mam w zwyczaju robić ostatnią wiochę na wszystkich potterach (polega to na krzyczeniu "Biegnij Harry, biegnij" albo "O mój boże, on umrze!", albo robieniu równie ciekawych rzeczy. Najlepiej wypada w kinie pełnym dzieciaków biggrin.gif )
Katon
Ej, to musisz być! Afektywny stosunek do filmu i bohatera jest dobrze widziany =D

Jak Trójmiasto to koszulki. No. Zgadzam się.

Aha. Koszulkę chce mieć z napisem 'Mateusz to Katon' na plecach.

Aha 2. Ja chcę być Snape'em. Snape będzie miał naprawdę ciekawą rolę w siódmej części, oj tak tak.
MisieK
W trójmieście koszulki magicznego? XD no chyba was, za przeproszeniem, posrało. jak koszulki to się ustawmy na jakiś neutralny teren.
Cat
z góry uprzedzam, że lublin nie jest neutralny XD
Eva
hehehe bede pelnoletnia to mi mama nie powie ze nie moge jechac czarodziej.gif czarodziej.gif

Moge sobie na piersiach napisac 'elita mlodziezowa z magiczne.pl' i jakas ladna wydekoltowana bluzunie zalozyc.

Moze lublin co? Bedziemy szli dzielnie ulicami spiewajac 'ajajaaaaaj po co tyle jaaaaj' xD
Katon
O rany no, niech nas zobaczą!
Eva
marsz rownosci magiczne.pl xD

Hasla:
'wcale nie jestesmy opoznieni!'
'mamy wiecej niz 12 lat!'
'jestesmy mili!'
'wiekszym obciachem jest nosic majtki na spodnie niz lubic harego potera!'
Neonai
Młaaaawaaa

tylko tu na premierę zapraszam 2 miesiące po premierze xD

ej, nie Kraków! daleczko troche. A, ja zamawiam Rona!
MisieK
zrobmy sobie roadtripa po bylych stolicach polski tongue.gif zostalo jeszcze gniezno, poznan, lublin i lodz... i plock chyba tongue.gif
Katon
Tam Rona. Nie ma tak. Ginny se możesz być.
Neonai
ej jak Ty zamowiles Snejpa to ja mam prawo byc Ronem, a co!
MisieK
no no katon, homofobią zalatuje XD
Katon
Nie. Jestem tylko radykalnym przeciwnikiem kobiet grających mężczyzn i vice versa. Pamiętam traumę, jaką przeżywałem w operze na 'Fauście' jako dziecko kompletne, gdyż uwierała mnie świadomość, że zakochanego w Małgorzacie studencika gra mezzosopranistka. Uraz pozostał. Nie będziesz Ronem =D
MisieK
koniety brzmi jak coś na obiad XD
Neonai
ej wogole co to ma byc, kto powiedzial ze katon ustala reguly. bede Ronem i juz XP
MisieK
no! raczej.
PrZeMeK Z.
Nie. Jestem tylko radykalnym przeciwnikiem kobiet grających mężczyzn i vice versa.

To kiepsko byś się czuł w czasach dramatu elżbietańskiego, Katon. wink2.gif Chociaż, jak się ogląda "Zakochanego Szekspira"...

No to ja chcę być Voldemortem. Będę miał pewnie dość mało kwestii, ale jak w pamięć zapadną!

A na narratora mój kolega z grupy od angielskiego, który jak nie zna jakiegoś słowa albo nie umie go wymówić, to omija. tongue.gif
Katon
No to może przynajmniej Ron jakoś szybko zginie, poświęcając się dla Hermiony czy coś w tego desenia =D
Sihaja
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 23.12.2006 22:07)
Nie. Jestem tylko radykalnym przeciwnikiem kobiet grających mężczyzn i vice versa.

To kiepsko byś się czuł w czasach dramatu elżbietańskiego, Katon. wink2.gif Chociaż, jak się ogląda "Zakochanego Szekspira"...

*

Żeby tylko elżbietańskiego ;P

Ja będę Hermioną i już! Nikt mi tej roli nie odbierze.
Ustalone, spotykamy się w Krakowie, z zabawnymi koszulkami z nadrukiem... Chyba, że będę zdawać do PWST, no to wtedy plan ulegnie modyfikacji ;P
Katon
A kto będzie Harry'm? Może Tymon?
Rysiek_Kowal
Przeciez on bedzie zgredkiem... tongue.gif
Katon
Zgredek w siódmym tomie miejmy nadzieję nie odegra żadnej ważnej roli. No a nawet jakby, to taki zdolny Tymon może przecież wziąć na barki dwie role. W końcu jest aktorem, nie?
Cat
zaklepuję tonks XD
vold
mogę być drako, drugiego tak ładnego blondyna wzrut magicznych nie znajdziecie.
Neonai
QUOTE(Katon @ 23.12.2006 22:39)
No to może przynajmniej Ron jakoś szybko zginie, poświęcając się dla Hermiony czy coś w tego desenia =D
*

ej normalnie dzieki ziom xP
Sumiko
nigdy w zyciu.
Katon
No co Ty, w Krakowie nie musisz się wstydzić =D
kObra.
A może by tak Poznań? ;]
Cat
rolleyes.gif
MisieK
jak ;] będzie ;] gdzie ;] kimać ;] to ;] czemu ;] nje ;] [[[[[[[;
Avadakedaver
Poznań Poznań!
do poznania bym się wbił na bank. tylko dzie tu spać, no. u kObry bObry może.
Child
a po co spać? 48h bez snu to fajne doswiadczenie :}
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.