Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nasze Pasje I Przyzwyczajenia
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
GrimmY
QUOTE(MisieK @ 14.04.2007 00:45)
ja sie dzis mauserem bawilem ;>
*

dziadek ma sprawnego kałacha w domu, ech ile to swego czasu potrafiło spraw rozwiązać :}

(btw. co to to jest na avatarze Twoim, ke?)
Child
Barat i Doherty?
MisieK
jep.
kałacha... ja mialem wujkowego dezertigla. to było cos. jest sobie drzewko. robisz mu kuku. z przodu dziórken, z tylu armagjedon.
Avadakedaver
to te takie z okrągłą główką naboje musi mieć. i jak się kręci ( w lewo bodajże) to wyrywa wszystko w środku i robi tam - właśnie - armagjedon dlatego z tyłu jest duża habaka a z przodu mała. A jak mają ostre zakończenie to przechodzi jak igła. o.
MisieK
jak to odkryłeś łotson?XDDDDDDDDDD
btw. takie naboje są nielegalne, dobrze jest być byłym reprezentantem polski w strzelaniu(3 rezerwowy ale zawsze XD)
Avadakedaver
no widzisz! congratulacje. Ja tam reprezontowałem siebie w międzydomowym konkursie pt "kto zastrzeli więcej duck's" na pegazusie. Świetny trenig.
a deserty są najlepsze happy.gif
Ludwisarz
MisieK: nie trzesly Ci sie rece przy tym strzelaniu?
Neonai
Timi, to było do lat 15stu. moze wtedy jeszcze nie pil tyle;d
MisieK
przeciez na trzezwo nie bede strzelal, no dajcie spokoj... kiedys mialem niezla serie, 34 dziesiątki pod rząd, szkoda tylko ze kazda w niemoją tarczę tongue.gif
Child
QUOTE(Neonai @ 15.04.2007 20:35)
Timi, to było do lat 15stu. moze wtedy jeszcze nie pil tyle;d
*

od dezert igla pomnikowi drzalyby rece ;)
Cimeries
Kryptozoologia i seksuologia.
No, lubię jeszcze od czasu do czasu coś o kosmosie sobie poczytać.
Więcej pasji nie posiadać. ^^"
Lilith
ciekawe połączenie
lubisz smoki?
Zakohana w książkach
Może trochę nietypowa pasja jak na 12-nasto latkę, ale czytanie. I to nie tylko HP, ależ skąd! Wyliczać by było trochę długo (w 2006 miałam na koncie 50 różnych książek) ale ogólnie rzecz biorąc wygląd to tak: fantastyka ponad wszystko. Po prostu, jak dorwę szię w księgarni do jakiejś książki i wyniucham w niej choćby szyptę magii, to zrobię wszystko, żeby ją przeczytać. I za żadne skarby nie mogę zrozumieć, co takiego jest w kupawaniu ubrań. Ja z H&M, Zary czy jakiegoś innego Top Secreta wychodzę po 15 minutach, a wchodzę tylko zaciągnięta siłą lub naglącą potrzebą. Za to z księgarnii, to mnie wołami trzeba wyciągać. Jednak bibliotek nie lubię. Serce mi sie ściska, jak widzę takie książki z potarganymi i poplamionymi stronami, powyrywane ze swoich okładek. Szczerze mówiąc, książki to najbardziej szanowane rzeczy w moim pokoju (nie te do szkoły, oczywiście); tylko one nigdy nie są zakurzone ani nie lądują na podłodze i tylko one zawsze są na swoich miejscach (lub pod moją poduszką). A ja, niezrozumiana przez rówieśników, wolę zaszyć się z książką w moim zabałaganionym pokoiku od pójścia na najbardziej wystrzałową dyskotekę.
Eva
Szczerze mowiac to nie mas w tym nic szczegolnie dziwnego. Podejrzewam ze uzytkownikow, ktorzy w Twoim wieku zachowywali sie tak samo jak Ty jest od groma i jeszcze troche. Zaczynajac ode mnie chociazby.

Co do haemow i innych zar - dorosniesz do tego po prostu. Ja nadal nie spedzam w sklepie wiecej niz 15 min ale doszlam do pewnej wprawy w szybkim wybieraniu i kupowaniu ciuchow.

Mamy natomiast inne podejscie do ksiazek. U mnie leza wszedzie - w szafie, na podlodze, na regale, na biurku, na fotelu, na lozku. Nie mam juz na nie miejsca po prostu. A co do ich stanu - sa popisane, pozaginane, moglo by sie wydawac ze ich nie szanuje, ale wychodze z zalozenia ze one sa dla mnie, a nie odwrotnie.

A tak btw - kolory sa zarezerwowane dla moderatorow ;>
Lilith
a Twój nick, to rozumiem, że taki żart?
bo skoro tyle czytasz...
Eva
Spojrz w opis ;>
Lilith
a, no jasne, to wszystko wyjaśnia.
avalanche
a ja lubię czasem taką wymiętoszoną książkę poczytać z biblio. ale musi być gustownie wymiękczona. nie wyżarta, powyrywana. tylko taka już miękka i giętka ;ddd
Lilith
grzebanie w majspejsach
cudzych zdjęciach majspejsowych
i kontemplowanie internetowych osobowości
LilienSnape
uwielbiam kapac sie w goracaj, az parzacej wodzie.

a i jesc arbuzy xD
Avadakedaver
kichać. czy tm psikać, jak wolicie.
em
jedzenie macy. mam nadzieję, że od mąki i wody się nie tyje dementi.gif
Eva
Maca moja milosc <3 ale jakos tradycyjna mi nie wchodzi. Najbardziej czosnkowa i pomidorowa z bazylia *_*
Lilith
co to jest maca i pytanie drugie co to jest to ----> <3
Rysiek_Kowal
<3 - obstawiam, że to serce. chociaz troche tez wyglada jak lody tongue.gif
Lilith
dry.gif matko, nie nadążam już za tymi emotami...
Rysiek_Kowal
no wiesz, jestes ze starej epoki, roznica pokolen itp..
generation gap tongue.gif
Avadakedaver
ha! że to jest serce sam się domyśliłem, Elva może potwierdzić! słęczałem nad tym godzinę ale wymyśliłem!
i kijowo jakoś wygląda BD ale jak sie przyjżycie to widać takego gangsta biggrin.gif
Zeti
QUOTE(Lilith @ 30.04.2007 00:28)
co to jest maca i pytanie drugie co to jest to ----> <3
*

Otóż maca to taki okrągły wafelek, moim zdaniem najlepszy z jogurtem truskawkowym.
a ja myślałem, ze to po prostu liczba 3 i znaczek większości biggrin.gif
Katon
Ej, niech drugi maja będzie na forum Dniem Bez Emoty. Ogłaszam go.
MisieK
uważaj bo sie uda.
LilienSnape
no co. wszystko jest mozliwe.
Neonai
QUOTE(MisieK @ 30.04.2007 11:14)
uważaj bo sie uda.
*

blonk 8D
em
MACA
Maca (hebr. מצה) chleb przaśny, spożywany przez Żydów podczas święta Pesach. Nawiązuje on do chleba, który spożywali Izraelici przed wyruszeniem z Egiptu. Przyrządzany jest ze specjalnie w tym celu przygotowanej mąki, bez użycia zakwasu, którego posiadania w domu podczas święta zakazuje żydowskie prawo religijne. Mąkę pszenną miesza się z wodą i piecze przez około osiemnaście minut, licząc od chwili wyrobienia ciasta. Religijni Żydzi przygotowują macę ręcznie. Ma ona postać płaskich placków o kształcie owalnym bądź kwadratowym. Obecnie mace wyrabia się również maszynowo, wypieka w piecach wyposażonych w palniki zamontowane w komorze wypieku, ale jej używanie podczas święta nie jest zgodne z żydowską ortodoksją. Przez kilkaset lat, aż do połowy XX wieku, w Europie Środkowej i Wschodniej krążyła plotka, iż do macy Żydzi dodają krew zamordowanych chrześcijańskich niemowląt.
Zeti
Mam nowe hobby, któremu oddaje połowę swojego życia: uwielbiam spać cheess.gif
LilienSnape
a kto tego nie lubi.
Zeti
nie wiem, ale ja ostatnio bez reszty oddaje się swojemu hobby.
Eva
Wlasnie wstalam. Fikasz?
LilienSnape
nie fika. uciekl.

chybaze oddaje sie bez reszty swojemu hobby.
PrZeMeK Z.
Trzeba było ten Dzień Bez Emoty jakoś widoczniej ogłosić.

Lubię grać w śmieszne, małe gierki z rodzaju tych, co to np. trzeba ułożyć jak najdłuższe tory przed jadącym pociągiem albo układać kolorowe kulki w rzędy po pięć. Kiedyś potrafiłem wykręcać na nich niezłe rekordy, tworzyć dzisiątki nowych plansz itp. Teraz już mi przeszło, ale i tak je lubię. Bardziej nawet od wielu gier z prawdziwego zdarzenia.

I lubię sok jabłkowy z dodatkami (wiśnia, mięta, brzoskwinia) lub bez.
Zeti
QUOTE(LilienSnape @ 03.05.2007 13:46)
nie fika. uciekl.

chybaze oddaje sie  bez reszty swojemu hobby.
*

Dokładnie. Musiałem się zdrzemnąć.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.