Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nasze Pasje I Przyzwyczajenia
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Lilith
Ha, zakładam nowy temat!:D
No więc wasze pasje.
Napiszcie czym się pasjonujecie, co was interesuje, czym żyjecie najchętniej ;)
Ja od dzis kocham wspinaczke. Zapisałam sie na sekcję sportową i co tydzień będe pokonywać ścianki. Absolutna rewelacja! Troche jak łażenie w małpim gaju, ale z większą adrenaliną i to uczucie, kiedy się dojdzie do celu...ach! :D
poza tym to narty, ale juz chyba wszyscy wiedzą, że prawie z nimi śpię :P
Zeti
Ja uwielbiam geografie i podróże na stoliku obok kompa leży właśnie świetrzutki National Geographic Uwielbiam jeżdzić w rózne miejsca, zwiedzać, oglądać broszurki, przewodniki itp. Czytam często książki podróżnicze i o tematyce geograficznej. Marze o wyjeżdzie do Hiszpanii albo Ameryki Latynoskiej, a tak z bliższych miejsc to uwielbiam Kraków, notabene miejsce moich urodzin. Moze kiedyś tam się przeniosę...

Drugą rzeczą bez której nie wyobrażam sobie życia to czytanie. Non stop kupuje, pożyczam, kseruje jakieś książki. Dzisiaj zdobyłem "Błękitna krew" Harlana Cobena. Oczywiście w mojej domowej bibliotece znajdują się wszystkie tomy Harry,ego Pottera. Na razie jest to wydanie polskie, ale może kiedyś skuszę się na niemieckie, ewentualnie angielskie.
Child
że się tak z profilu skopiuję i doprodukuję coś jeszcze.

Szatanizm w wersji dla napalonych gimnazjalistów. Garfield. Wypasiona muza dla kozaków. Czerń we wszystkich odcieniach. Pratchett. Płeć przeciwna. Katowanie gitary. Katowanie sąsiadów katowaną gitarą. Semi-pr0 growling pod winampa. Notoryczne obijanie. Rozwijanie nałogu internetowego. Rozwijanie nałogu alkoholowego. Przesiadywanie przy barze. Rozwiązywanie zadań z trzema gwiazdkami. Rozwiązywanie bezsensownych zadań, zgodnie z zasadą: matematyk rozwiązuje każde zadanie, inżynier tylko te przydatne. Ściąganie na sprawdzianach. Ściąganie z internetu. Szare komórki. Niebieskie lub czarne też mogą być. Najlepiej Nokii. Odpowiadanie na bezsensowne pytania. Muzyka, moda, konie. Mechaniczne. Żeby nie było. Wstawanie o 6:30 rano. Wymyślanie zainteresowań na potrzeby komisji poborowej. Wstawianie częściej niż trzeba takiej emoty [;
Neonai
ja tam nie mam pasji.
em
a ja szydełkuję swetry.
Rysiek_Kowal
zmieniam skarpety, czasem myję zeby i lubie pozmywać po obiedzie.
PrZeMeK Z.
ja tam nie mam pasji.

Ja toże.
Lilith&Katon
No. My mamy jedną pasję.

Ale wspinaczka jara tylko połowę z nas.
Kira
Italia & Mexico.
futboliści.

i całotygodniowo łikendy.
Avadakedaver
może nie umiem jakoś rewelacyjnie, ale uwielbiam pływać. konkretnie nurkować, ale tak bez butli w ogóle tylko tak normalnie, ludzko człowieńczo pływać pod wodą. Oprócz tego seriale (PORZĄDNE seriale) i hazel :*
Aylet
hmm.. hazel? ^^
hazel
ejjjj!
BlackOmen
All you need is love
Eva
Ja bym chciala cos tu wpisac ale prawda jest taka ze ostatnio interesuje sie tylko odsypianiem zarwanych nocek. A moja pasja jest mocna kawa z cytryna i intensywne odchudzanie.
Potti
zużywanie rekordowej liczby chusteczek higienicznych, jak na tą chwilę.

a tak ogólnie i tak widać.
Ahmed
A moja pasja jest mocna kawa z cytryna

a jak to smakuje?
i intensywne odchudzanie.

odchudzanie z czego? czy to tylko taka typowo damska przypadłość pt. "och jaka jestem gruba, muszę stosować dietę i zrzucić zbędne kilogramy, których de facto nie ma"?

a moją pasją jest muzyka. nie umiem śpiewać, grać, tańczyć, ale jestem wielkim pasjonatem muzyki. słucham nagminnie i namiętnie, szperam w internecie, czytuję recenzje, plądruje muzyczne fora. to moja obsesja.
poza tym bardzo lubię gotowanie. serio serio. gastronomiczne eksperymenty, cały ten rytuał, jest w tym coś fascynującego. Jedzenie (i wszystko co z nim związane)to druga istotna część mojego życia. I'm lovin'it.
Neonai
Ja bym chciala cos tu wpisac ale prawda jest taka ze ostatnio interesuje sie tylko odsypianiem zarwanych nocek. A moja pasja jest mocna kawa z cytryna i intensywne odchudzanie.

glupi chlebku, chcesz stac sie bagietką?XD

Ahmed-kawa z cytryną jest pyyycha:D
BlackOmen
God damn it
A jak się taką kawę robi? Nie mówcie że przez takie zwykłe wrzucanie plasterka cytryny jak do herbaty. Ja dzień w dzień piję kubek mocnej kawy i nie wyobrażam go sobie z posmakiem cytrynki :x

Ps. Jedyna dobra kawa to normalna, sypana z ekspresu. Rozpuszczalna to największy shit.
Neonai
nie no. wlasnie zeby taka kawa z cytrynka byla dobra to tej cytrynki nie moze byc za duzo. dlatego pare kropli soku wystarczy;)

a co powiecie na moj osobisty mix: kawa, czekolada, cukier, smietanka i cytryna, wszystkiego w duzych ilosciach?XD mniam!
Avadakedaver
moj ulubiony mix to jest kawa rozpuszczalska ze śmietaną albo kremoną. i nic wiecej.
Zeti
A ja tam wolę herbatę biggrin.gif kawe piję tylko wtedy, gdy jestem tak przyćmiony, że śpie z twarzą w śniadaniu biggrin.gif
A jak przyrządzam herbatę to mieszam kilka i zawsze inny smak mi wychodzi
Sumiko
zakupy.
LilienSnape
spanie. którego ostatnimi czasy straasznie mi brakowało.
jedzenie słodyczy xDD
BlackOmen
QUOTE(Neonai @ 02.03.2007 21:25)
nie no. wlasnie zeby taka kawa z cytrynka byla dobra to tej cytrynki nie moze byc za duzo. dlatego pare kropli soku wystarczy;)

a co powiecie na moj osobisty mix: kawa, czekolada, cukier, smietanka i cytryna, wszystkiego w duzych ilosciach?XD mniam!
*

Zrobisz mi?^__________^

QUOTE(Avadakedaver @ 02.03.2007 21:39)
moj ulubiony mix to jest kawa rozpuszczalska ze śmietaną albo kremoną. i nic wiecej.
*

Mówiłem, rozpuszczalna to shit
Child
ulubiony mix to kwidzynski Mix ;)
anagda
Kawa rozpuszczalna z mlekiem łaciatym zeroprocentowym najlepsza :]

BTW, próbowałam z cytryną. Obrzydlistwo wacko.gif

Pasje... Od lat próbuję doprowadzić do perfekcji hasło "co by tu robić by się nie narobić". I chyba wprowadzanie jej w życie jest mą jakże głęboko ukrytą pasja...
Eva
U mnie kawa wyglada nieco inaczej niz u Kasi. Przepis:

Na kubeczek 250ml - 2-3 lyzeczki kawy, 3 lyzeczki cukru, zalac wrzatkiem, wycisnac pol cytryny, zamieszac, poczekac 20 minut az stanie sie letnia, wypic.

Innej nie pije, z mlekiem jest FUJ.
BlackOmen
A jaka to kawa?:>
Eva
Ja pije jacobsa zielonego ale to w domu - najlepsza jest neska do tego tongue.gif
BlackOmen
Cholera, z ekspresu dobra wychodzi tylko zielona jacobsa. Hmm... to jak kiedys mi jakis nadmiar kawy zostanie to sobie zrobie (; albo niech ktos mi zrobi xP
Eva
Tylko wiesz, jak ktos juz jest przyzwyczajony do gejowskiej kawy z mleczkiem to juz sie do hardcore gore szatanus cytryny nie przekona.
BlackOmen
Tyle ze ja pije zielona z ekspresu + cukier bez niczego innego :} Zielona najlepsza bo ma mocny smak i aromat, sama z reszta tez kopa daje dobrego.
Neonai
zgadzam sie. jak kawa to tylko zielony jacobs;]
kObra.
Dużo cukru i dużo śmietanki biggrin.gif
Child
kawa jest zua
hazel
sam żes jest zły. Gdyby nie kawa, to by mnie nie było już wśród żywych daaawno.
Avadakedaver
albo przytomnych
MisieK
kawa najlepszym przyjacielem studenta =D
Neonai
a nie lek na przeziębienie?XD
Child
raczej anty-kac
Sara
Moje pasje : Narty cheess.gif , muzyka...
MisieK

tussipect i meteo to swoją drogą tongue.gif
Ahmed
QUOTE(Eva @ 03.03.2007 00:37)
Tylko wiesz, jak ktos juz jest przyzwyczajony do gejowskiej kawy z mleczkiem to juz sie do hardcore gore szatanus cytryny nie przekona.
*

uwielbiam gejowską kawę z mleczkiem. nescafe gold.
i tak jestem na kawowym odwyku. specjalnie nie zakupiłem nowego opakowania i pijam sporadycznie kawę z automatu na uczelni.
BlackOmen
QUOTE(Neonai @ 03.03.2007 10:40)
*

kawa na przeziebienie?Oo ja zawsze pije herbate z cytryna i miodem, najlepszy lek na przeiebienie =)

QUOTE(MisieK @ 03.03.2007 12:16)
tussipect i meteo to swoją drogą tongue.gif
*

Tussipect na kaszel. Kiedys musialem wypracownie zrobic z polaka na dzien nastepny a sie zabralem za nie o 23. Red Bull i Tussipect uratowaly moje zycie turned.gif
A co to jest meteo? Jak nawet skladu tego czeos w necie nie ma.

Ps. po co komu kawowy odwyk? ;p
kObra.
Meteo to lek taki na zmiany pogodowe, jak ktoś cierpi np. z podwyższone ciśnienie z powodu zmiany pogody. Z tego co wiem to dużą rolę odgrywają w tym leku zioła smile.gif
BlackOmen
QUOTE(kObra. @ 03.03.2007 13:07)
Meteo to lek taki na zmiany pogodowe, jak ktoś cierpi np. z podwyższone ciśnienie z powodu zmiany pogody. Z tego co wiem to dużą rolę odgrywają w tym leku zioła smile.gif
*

Ale szczegóły, np. deprim to wyciag z dziurawca - hyperycyna. Która na serio poprawia nastrój.
Nie wchodzi mi strona tego meteo dla tego sie pytyam;p
kObra.
Meteo

Masz : P
Neonai
kawa na przeziebienie?Oo ja zawsze pije herbate z cytryna i miodem, najlepszy lek na przeiebienie =)

mi chodzilo o tussipect;p pomylilam sie tylko bo to na kaszel;p
BlackOmen
Drogie, tylko 10 tabletek a az tyle :x
tusspiect dobry na wszystko (;
Avadakedaver
najlepsze na katar jest
kogel moge (same żółtka) porżadnie wytaśtane i zalane gorącym mlekiem.
o.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.