Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: żarcie żarcie
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aylet
a ja kocham żelki xD
Eva
Tej, co to jest przerastane mieso? Oo
MisieK
no że ma dużo tłuszczu wkoło.
Neonai
to nawet nie tłuszcz tylko jakieś żyłki, ściegna...bo tłuszcz przecież da sie wytopić, a to coś nie =P
Avadakedaver
to trzeba wykroić. bo maszynka nie zmiele tego za cholere.
Aylet
super temat.
Lilith
nie mówmy dziś o jedzeniu.
Katon
O śledziu pomówmy.
Lilith
nie, u mnie nawet śledzia nie ma, prosze, nie mówmy.
Ahmed
nyyyyyy....jestem już taaaaki głodny. w dodatku przed chwilą wróciłem ze sklepu, byłem na zakupach. jakież piękne i pyszniaste miesięwa przyniosłem, ślinka cieknie na sam widok.

Eva
u mnie mama pasztet domowej roboty piecze. zapach w calym domu, a ja na chwile obecna skonsumowalam jedynie szklanke soku. i babke piecze. i lodowka pelna.

glod glod glod glod.....
Ahmed
Jeszcze się Wam nie chwaliłem, że nie jem mięsa czerwonego mięsa od początku tego roku. Tylko drób i ryby. Chuudziutkie święta się dla mnie zapowiadają, bo nie mogę się złamać. Wytrwałem już 3 miesiące, jeszcze tylko dziewięć i nawrócę kobietę z wegetarianizmu ;] Przyznaję, że jest cholernie trudno się powstrzymać, ale się nie poddaję, trwam w postanowieniu.
Lilith
e, ale jak drób i ryby jesz to lajt, mnie by przerażał brak jakiegokolwek mięsa...
poza tym moja grupa krwi wymaga w diecie czerwonego mięsa, więc nigdy w życiu nie mogłabym być wegetarianką.
Katon
Ja bez czerwonego mięsa mógłbym spokojnie. Ale z wyjątkiem dla kiełbasy wiejskiej =D
MisieK
ja jestem zdruzgotany. od 7 rano malowalem sufity w chacie, a o 11 jak skonczylem dowiedzialem sie, że schabowego tak jak zamawialem nie bedzie, bo jest jakieś pierdolony post. jebane zabobony.
Eva
Czerwone mieso w mojej diecie pojawia sie tak nieczesto ze ze spokojem moglabym sie bez niego obyc. Czasami jak sie jakas czysta szyneczka trafi to sobie owijam nia szparaga, czasami jak mama zraziki zrobi to zjem, bo moja mama to w ogole swietnie gotuje. Ale tak poza tym.. gulaszu nie, kotletow nie, zeberek nie, golonki nie, kielbas nie, karkowek nie.. Za to podstawa mojej diety jest kurczaczek :d cziken cziken :p
Child
czy zjadaczka chickenow to chick?
Eva
im a hot french chick
Lilith
zrobiłam smakowitą sałatkę ;]
i dwa mazurki
i ni cholery spróbowac nie można sad.gif
Eva
a ja po polnocy zjem pasztet.

wiem ze to nie po chrzescijansku ale musze sobie czyms poprawic humor.
LilienSnape
k.... no ! a ja dzisiaj nie wytrzymałam i obzeralam sie slodyczami. bo ja bez nich zyc nie moge.
Lilith
Eva, ale jutro mięcha tez się nie je.
Idź jutro na rezurekcję wieczorną, to o 21 juz będziesz mogła zeżrec nawet kiełbachę ;]
LilienSnape
mysle ze w kosciele nie powinno sie jesc ;p
bo nie jest czasem tak ze rezurekcja jest o 21?
Lilith
a nie do 21?
hmmm, osobiście nigdy nie byłam, więc nie upieram sie ;]
LilienSnape
od 21 na pewno. bo jeszcze w zeszłym roku byłam na " rezurekcji" i dopiero o 23 czy nawet pozniej do domu wracałam.
Lilith
hmmm, to moze u Katona na wsi jakis inne zwyczaje mają, bo wydawało mi sie, że dziś mi mówił, że o 22 juz wcina kiełbasę.
Katon
No bo jeśli Wigilia Paschalna jest połączona z Rezurekcją, to po powrocie z kościoła jest już Wielkanoc.
LilienSnape
eee... to zazdroszcze im.
MisieK
też macie problemy.
dobra kanapka z szynką xd
Avadakedaver
ej, kto mi grzebie przy ankiecie?
LilienSnape
mi tez smakuje. ja tam nie wytrzymalam XD
pfff... z resztą nigdy nie wytrzymuje ;p
avalanche
to ja z rana już post obaliłam. siedze z kabanosem i po jakimś czasie dopiero mi zaświtało że dzisiaj się miecha nie je. ale zjadłam. szlag z tym. potem pod wieczór coś słodkiego. nie umiem się postować.

Avadakedaver
no, tak lepiej.
LilienSnape
ja tam tez jakos nie umiem. slodycze to juz od rana. ale bez miecha i tak dluugo wytrzymalam.
Eva
no nie godojcie ze nie moge zjesc paszteta ><
MisieK
możesz. kto ci broni?;p
Eva
Pambu!
Lilith
po co zamykać tematy na bziumie? huh.gif
LilienSnape
no. tak srednio potrzebnee.
Zeti
A ja się wczoraj najadłem wszystkiego oprócz mięsa, a tak po domu pachniało...
Child
QUOTE(Lilith @ 06.04.2007 23:19)
po co zamykać tematy na bziumie?  huh.gif
*

pojalem aluzje - od razu wywalac :C
em
e no bez jaj przecież ten temat nie jest gupi, a kilka przepisów do mojego kajecika by się przydało :>
Katon
Kto nie umie pościć ten nie umiem się bawić. Chociaż często wydaje mu się, że umie.

Moja matka zrobiła taki placek, że na kolana!
Zeti
Chcę truskawek ze śmietaną
Mama zrobiła mi placek brzoskwiniowo-ananasowo-wiśniowo-bananowy. Już nie mogę się doczekać
Avadakedaver
QUOTE(emoticonka @ 07.04.2007 10:30)
e no bez jaj przecież ten temat nie jest gupi, a kilka przepisów do mojego kajecika by się przydało :>
*

cry.gif cry.gif cry.gif dzięki dzięki dzięki!!
XP
Zeti
widzę że zupa meksykańska Ahmeda góruje w sondażach
Eva
ej avada! przeca to uklon w moja strone - ja zaproponowalam wymienianie sie przepisami! w chomikach mozesz sobie gorowac ale to ja dalam dusze temu tematowi! HA! psiiik, psiiiiiik!
Zeti
rosół - zupa z kurzego brudu [ 666 ] ** [96.66%]

nienawidzę rosołu błeh
Eva
to zupa szatana z czarnych kurcząt
Zeti
a ja zjadłem właśnie "ogóra kiszonego, nie takiego pypcia jak ze sklepu, ale takiego domowego"
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.