Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Magiczni Łoczin Hary Pota
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
PrZeMeK Z.
Ci dam 90% k... ;]
Avadakedaver
niestety jestem uzależniony od trzec odób :/
MisieK
Katonio zapewne jest w Przemyślu tam gdzie Lilith, która na tym zapupiu ma praktyki.
Jeśli o mnie chodzi raczej napewno się nie pojawie. Kasa kasa kasa...
Eva
To ja Ci pozycze!
MisieK
nielubie pozyczac przeogromnie tongue.gif
Child
w takim razie, pożycz mi ;p
Eva
To ja Ci po cichu pozycze :P
Katon
Tak, byłem w Przemyślu.

I chciałem wam naświetlić pewien mroczny aspekt tego spotkania. Połowa z nas będzie już po siódmym tomie. I tak, będziemy se chcieli pogadać. Czy ktoś kto się wybiera nie zamierza być wtedy po siódmym tomie? Myślę, że bez spojlerów się nie obejdzie.
Eva
Ja nie bede bo dopiero dzien przed wracam z Wloch. Chyba ze dopadne gdzies w italii angielska wersje. Kiedy to w ogole wychodzi? Pewnie w jeden dzien lyknac nie zdaze jesli dopadne w polsce.
Katon
W następną sobotę. Tzn. 21go.
Neonai
po polsku? to no problem. a jakby co..nie pojadębiggrin.gif ale dobrze Mateusz ze uprzedzasz, bo ja na smierc zapomnialam o 7 tomie.

słuchajcie, bo nam się to rozmyło, i jak z powyższej rozmowy wynika, zadeklarował się tylko Przemek i Avada. no i Eva jeśli dobrze myślę. a co z resztą?
PrZeMeK Z.
Kiedy to w ogole wychodzi?

Świat się wali tongue.gif

Ja będę po, to już niemal pewne. Nie sądzę, żebym miał się nie wyrobić z przeczytaniem tego w tydzień.
Trzeba będzie jakoś "niewtajemniczonych" chronić przed spojlerami.
MisieK
Mnie to wisi i powiewa XP
Eva
Kasia, po jakiemu polsku ;p Polkowski sie jeszcze az tak nie wytrenowal zeby przez jeden dzien przetlumaczyc i oddac do druku XD po ęgilsku!

Ok, to ktorego mamy w planach to nasze family gathering i kto jedzie. Dalej dalej.

A dla niewtajemniczonych wymyslimy szyfr.
Neonai
ej mi sie po angielsku nie chce czytac. za leniwa jestem.
PrZeMeK Z.
Then you've got a problem.
Neonai
nie sądzę smile.gif
PrZeMeK Z.
smile.gif

Z tego, co wiem, Avada nie czyta po angielsku VII tomu. Ale to on sam musi potwierdzić.

Ustalajmy, ustalajmy co i jak, bo czas upływa.
Katon
Jadę.
Eva
<3
MisieK
ustalcie najpierw kiedy i gdzie moze XD
Neonai
no ale Katon może zawsze=D

ja w zasadzie też, deklaruję się.
Avadakedaver
ja po angielsku czytać nie będę.
walić spojlery biggrin.gif
PrZeMeK Z.
To czekaj, 21.07 po każdym przeczytanym rozdziale będę ci spojlery słał na bieżąco. Przez PMy, na maila i na gg. ;]

Miejsce najważniejsze. Muszę ustalić sobie dojazd.
Ahmed
na 90% mnie nie będzie.
Lilith
QUOTE(MisieK @ 10.07.2007 20:26)
Katonio zapewne jest w Przemyślu tam gdzie Lilith, która na tym zapupiu ma praktyki.

wcale nie takie zapupie, ładne miasto jest to niezwykle i zamierzam tam wrócić w celach zwiedzania.
no. a co do filmu to od 2 dni będę wtedy pobierać nauki w Cambridge.
myślę, ze tam już nie grają ;]
bardziej mnie martwi fakt, ze Mateusz zamierza się ze mną nie widzieć przez tydzień tuż przed moim wyjazdem, jako ze będzie się wtedy oddawać temu małoletniemu czarodziejowi...
MisieK
niepokojące.
to może mały
user posted image
Avadakedaver
tej, liliputh, nie rób jąder, znowu się miniemy?

fcuk.
Lilith
no niestety, nie będę z wami nawet myślami, gdyż zapewne będę bardzo przejęta faktem, że na około ludzie mówią w jednym tylko języku ;]
MisieK
nie mów hop, podobno w londynie ostatnimi czasy co 3 osoba mowi po polsku wink2.gif
Lilith
ja nie do londynu, tam grasują terroryści (Mateuszowi codzienie mam wysyłać sygnały na znak, że wciąż żyję).
PrZeMeK Z.
Ej ludzie, Owczarnia donosi, że w Polsce w ogóle nie będzie wyświetlany ZF z napisami. Tylko dubbing.

Wiem, że dla większości film jest tą mniej ważną częścią naszego zjazdu, ale jeśli już oglądać, to wolałbym w jakiejś normalnej wersji.

I w ogóle ustalmy już coś, żeby się pod koniec lipca nie obudzić z ręką w nocniku. Lista przybywających się powoli krystalizuje, to dobrze. Ale coś dziwnie mało nas wychodzi.
Póki co zadeklarowali się Katon, Eva, Neonai, Avada i ja. "Raczej nie będzie" Ahmeda, Owczarni i Miśka. Na pewno nie będzie Lilith. Średnio.

A przy wyborze miejsca były 32 głosy.
owczarnia
Harry Potter napisy - warszawskie Multikino. Jestem na stronie rezerwacji. Ile biletów? Decydujcie się ludzie, bo zapewniam, że w dniu pokazu będzie można zapomnieć. W tej chwili już na seans na 18:00 część miejsc jest porezerwowana, a będzie ich coraz mniej.

Jest jeszcze seans na 21:00, ale wolałabym nie wracać po nocy, jak co.
MisieK
Ekhem, u mnie sie zmieniło na 'raczej bede' tongue.gif
Dodam, że lepiejbybyło na początku sierpnia gdyżiżbo Eva jest teraz u makaroniarzy i wraca za 2 tygodnie.
Avadakedaver
z tym, że ja jeszcze nie jadę na 100% ;/
PrZeMeK Z.
Dodam, że lepiejbybyło na początku sierpnia gdyżiżbo Eva jest teraz u makaroniarzy i wraca za 2 tygodnie.

To znaczy konkretnie którego?
No i czy Eva po powrocie od makaroniarzy będzie miała siłę spotykać się z Magicznymi Forumowiczami? czarodziej.gif

Póki co mówiło się o terminie 31.07. Mnie nie przeszkadza nieco późniejszy, ale, jak mówi Owczarnia, trzeba się zdecydować raczej szybko.
Potti
ja wracam 4 z Londynu, więc na pewno mnie nie będzie [to tak btw postu Przemka, że niewiele osób się wypowiedziało] 31.
owczarnia
Powiem tak: pamiętam, jak w przypadku "Więźnia Azkabanu" poszłam najpierw na dubbing, ze względu na dziecko, i za tydzień chyba chciałam pójść jeszcze raz, już na napisy. I otóż okazało się, że kopię z napisami mieli tylko pierwszych kilka dni, później została odesłana gdzieśtam, normalna praktyka - tak mi powiedziano.

Nie chcę krakać, ale wychodzi na to, że mało które miasto w Polsce ma tym razem fuksa i wersję z napisami u siebie (póki co, tylko Warszawa jest już potwierdzona, podobno będą jeszcze we Wrocławiu). Nie ma co kombinować, trzeba kuć żelazo póki gorące, bo potem się obudzimy z ręką w nocniku. Ja się wstrzymuję do jutra, kiedy to mam zamiar ponownie zadzwonić w parę miejsc, bo skoro panienka z dystrybucji mówi że kopii z napisami nie ma wcale, a potem objawiają się w Warszawie, to może jednak objawią się i w Gdańsku. Może w którymś kinie odpowiedziano mi po prostu byle co. Zamierzam to jutro dokładnie sprawdzić i wtedy podjąć decyzję. Jeśli w Trójmieście nie objawi się żadna szansa - przyjeżdżam do Warszawy choćby nie wiem co.
Lilith
ej, to moze w ogole po 11 sierpnia, jak już poźniej, hę? biggrin.gif
no ale nie narzucam się, i tak nie będę wiedzieć o co chodzi i w ogole, no.
Mateusz ma mi pierwszą część po angielsku pozyczyc.
MisieK
ykhm, ja około 8 prawdopodbnie do holandii jade wiec nie-ma-mowy XD
Katon
Ja uważam, że Owczarnia ma racje. Trzeba iść z napisamu wtedy.
Ludwisarz
To którego w końcu mam przyjechać do Warszawy?
MisieK
data 31 nie jest wcale taka zła ;P
PrZeMeK Z.
Niech będzie ten 31.07. Żadna data nie będzie wszystkim pasować.
Neonai
QUOTE(MisieK @ 16.07.2007 14:04)
data 31 nie jest wcale taka zła ;P
*

ok.
Eva
Teraz ustalcie godzine. Tylko zeby to bylo kolo 14 xD I z napisami, z napisami. Nie bedziemy sobie psuc ogladania przeca.

No i teraz pytanie - kto mnie odbierze z dworca? xD
Neonai
ja moge słithart, bo na bank bede wcześniej ;>
Avadakedaver
18:29
albo i później.
MisieK
Ja będę 12.40, znaczy my będziemy ;] ostatni znosny transport mam około 18 z pksu jakiegos.(ktoś wie który najbliżej centralnego pkp?)
Avadakedaver
ustalmy magic team:

Elva
Nełonaja
jeden-magiczny-bonus-który-jeszcze-nie-powiedział-że-będzie
Katonio
Miś
Przemuś
Tymą
Avadak

któś jeszcze?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.