Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Magiczni Łoczin Hary Pota
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
owczarnia
No 31 dla mnie odpada, dzień pracujący (też żeście wymyślili, jakby weekendy nie istniały)...

Zresztą, chyba obejrzę w Poznaniu. Tam też mają, a mój chłop jakowyś interes zdradzał w tym kierunku czarodziej.gif.
Ludwisarz
Rzeczywiscie glupioscie wymyslili, bo to wtorek, a nie wszyscy tutaj bezrobotni studenci sa.
MisieK
Dla mnie równie dobrze może być 4ty sierpnia na ten przykład.
Ludwisarz
Dla mnie 4ty sierpnia jest trudna data, ze wzgledu na nastepny dzien. Ale kto wie - moze byc ciekawie :")
PrZeMeK Z.
Ej, co za zamieszania z datą nagle? Jest 23.07, tu już czas bilety zamawiać, a nie zmieniać datę.
kObra.
Pararara, a ja mam bileta na premierę o północy tralala xD
Avadakedaver
no i co z tego? nas tam nie będzie, to chu.
tongue.gif
Lilith
poza tematem, fajna sygnaturka kobro biggrin.gif
Avadakedaver
dzięki blush.gif
Neonai
ja pitoleeee

może zdecydujcie się w koncu na jedną datę i juz nie przekladajcie co. pisać komu kiedy pasuje albo komu wszystko jedno.

mi wszystko jedno.
MisieK
Dobra. Chuj, kogo nie bedzie tego nie bedzie. Koniec zmian. 31 i basta tongue.gif

Rezerwować bilety ktośtam. Tak zebym na 18.40 zdążył na zachodni na autobus do domu. Nie chce mi sie na nocny pociąg czekać do 2 w nocy.

Kinoteka?
Avadakedaver
ej no. ja uważam że to za wcześnie.najlepiej około 21 to se misiu zdąży na pociąg. A jak nie to mu dotrzymam towarzystwa : P
MisieK
O_O
ej, zróbmy to jak najwczesniej XD
PrZeMeK Z.
Ej, trzeba pomyśleć o wszystkich "powracających". Mi godzina nie robi różnicy, zostaję w Warszawie, ale dla innych to ma znaczenie.

A kino... Owczarnia twierdziła, że napisy ma tylko Multikino. Coś się zmieniło?
Avadakedaver
i niech wszyscy potwierdzą to sie kupi zamówi masowy i bydzie taniej. kto jest z wawy?
PrZeMeK Z.
Nosz kurdeeeeee, ludzie! 25.07! Kto ze stolicy?
Neonai
ale sie wszyscy przejeli. Przemku, nikt ze stolicy sie nie zadeklarował, z tego co wszyscy widzimy.
PrZeMeK Z.
Dobra, wezmę to na siebie. Jutro albo pojutrze będę w Warszawie i zostanę tam aż do naszego zjazdu. Zamówię bilet grupowy, ale muszę mieć stuprocentową pewność, na ile osób, w którym kinie i o której godzinie.
Decydujcie. Póki co będę sprawdzał w Multikinie.

Złe wieści. Wersja z napisami wyświetlana jest dopiero od piątku 03.08, tak przynajmniej wynika ze strony Multikina
Neonai
mnie tam szczerze mowiac wsio ryba czy z napisami czy nie. natomiast jesli chodzi o godzine to mysle ze wszystkim pasowaloby wczesnym popoludniem, zeby o przyzwoitej porze wrocic do domu - zainteresowani, wypowiedzcie sie.
Avadakedaver
no to ja prooponuję przełożyć. tyle zła przez tego 31 że normalnie aż fuj.
ja prawdopodonie też nie pojadę 31, ACZKOLWIEK nie jest to pewne.
MisieK
straszne, że ciebie nie będzie ;C
PrZeMeK Z.
To akurat była informacja dla mnie.

Jestem przeciwny zmienianiu daty, bo już trochę późno. Ale jak chcecie.
Eva
To sobie na gadulcu piszcie bo sie Misio niepotrzebnie przejal.

Co do godziny - jak wczesnie stane to bede w Wawie kolo poludnia, ale po nocach wracac pociagiem mi sie nie usmiecha, wiec badzcie rozsadni xP

A, i ode mnie plus jedna osoba jeszcze. Jeszcze nie wiem kto ale jakiegos bodygarda musze kolowac xD
Child
Ale mam dupne połączenia z Warszawą [;
PrZeMeK Z.
Trudno się przejmować tym, że Misio się przejął.

Eva - to Ty nawet herbaty nie wypijesz? ;]
Child
Cytujac Danca monolog o walce Gołoty: [tu pisze w swoim imieniu, acz tuszę że Ewa mnie popch... poprze ;)]

'Szkoda mi żołądka na taką ciecz' ;p
Eva
Eno bez przesady. Sie jakis trunek do kina pod bluzka przemyci xD
PrZeMeK Z.
W kinie? A Wy zbójniki.
Eva
Toz to jo gurolka z wielkopolsi. Ajjj! A nie, to nie to. Erm... HEJJJJ!!!
MisieK
Dajcie spokój, przeciez tego sie na trzeźwo golądać nie da XDDDDD
PrZeMeK Z.
Kiepsko nam wychodzi organizacja.
Neonai
QUOTE(Eva @ 25.07.2007 23:20)
A, i ode mnie plus jedna osoba jeszcze. Jeszcze nie wiem kto ale jakiegos bodygarda musze kolowac xD
*

Gaaaaarscik!!!

albo ostatecznie WMUTE =D
Lilith
to przełóżcie na po 12, jezeli jeszczebedzie z napisami ;]
wtedy się pojawie.
mozna by nawet polaczyc film z koncertem !!!
owczarnia
Jakie to szczęście, że jednak będą napisy w Gdańsku... Chybaby mnie szlag z wami trafił. I pomyśleć, że nawet miałam wziąć sobie wolne... Rozszarpałabym Was na sztuki, bez dwóch zdań, nikt by czegoś takiego nerwowo nie wyrobił, co chwilę inny dzień ustalacie! W sumie powinniście być wdzięczni tej pani z gdańskiego Multikina cheess.gif...
Pszczola
Złe wieści. Wersja z napisami wyświetlana jest dopiero od piątku 03.08, tak przynajmniej wynika ze strony Multikina
.

... Skoro w Multikinie w Warszawie wersja z napisami jest wyświetlana dopiero od 3.08, jakim cudem zarezerwowałam bilety na pokaz z oryginalną ścieżką dźwiękową na piątek? W weekend też są... Zresztą macie:

Harry Potter i Zakon Feniksa
(Harry Potter and the Order of the Phoenix)
pt sb nd pn wt śr czw
9.00 9.00 9.00 9.00 9.00 9.00 9.00
12.00 12.00 12.00 12.00 12.00 12.00 12.00
15.00 15.00 15.00 15.00 15.00 15.00 15.00
18.00 18.00 18.00 18.00 18.00 18.00 18.00
21.00 21.00 21.00 21.00 21.00 21.00 21.00

wersja z napisami.

Umawiajcie się do woli ;)

Obok Multikina jest bar, możecie również upić się do woli.
Avadakedaver
a drogi?
:/
Pszczola
Bar czy bilet? XD Jak pójdziesz na piwo do Sphinxa, nie, ale w barze cena drinków jak na Nowym Świecie. Ceny od 10 złotych.

Ale jest też pod nosem spożywczak. Alkoholik na Ursynowie nie zginie.
Avadakedaver
bedziemy sklep po poznańsku okupować xD
PrZeMeK Z.
Zakładając, że dojdzie do spotkania, oczywiście.

Zadzwonię jutro albo wpadnę do Multikina i zobaczę, co i jak. Tylko że coraz bardziej tracę zapał.
Neonai
zatem chyba pierwszy raz cie rozumiem, Przemku.
Eva
ale z was marudy oja xP
PrZeMeK Z.
zatem chyba pierwszy raz cie rozumiem, Przemku.

<kłania się w pas>
Pszczola
Jeżeli wejdziecie do rezerwacji przez internet, zobaczycie ile miejsc jest wolnych o jakiej godzinie, w jakim dniu. Potem rzućcie informacje na forum i zaklepujcie termin. W razie czego, zawsze można rezerwacje przełożyć.

Kurcze, mam sentyment do Multikina, więc ściągam im klientów XD.
Quizer
Tak się pewnie do listopada umawiać będziecie tongue.gif
Child
stanie na tym, ze zdarze wrocic z toola, pojade gdzies z ekipa i przepije kase na pottera xD
PrZeMeK Z.
A ja se filma bez Was, Magiczne Pierogi Leniwe, obejrzę.
MisieK
Wtorek, 31 lipca, 15:00 multikino, napisy.
komu rezerwować oprócz najki i katąna?
Lilith
jesteście beznadziejni
ja juz dziś widziałam, w sumie taki sobie, ale mozna obejrzec.
PrZeMeK Z.
Popieram. Też widziałem, całkiem niezły. Tylko końcówka mało przekonująca.

A co tam, rezerwuj i dla mnie. Mogę iść drugi raz, czemu nie.
Avadakedaver
mycha nie spojleruj!
a ja bede wiedzial dzisiaj - jutro czy jade.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.