Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Zagraniczne Okładki DH 7 tom
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2
Golden Phoenix
Fińska okładka - O Boże. A ja myślałam, że nic gorszego od duńskiej już nie może być. Umarłam laugh.gif
Ramzes - mnie też rozwaliła ta grzywka Rona biggrin.gif
Zeti
Ja tam nie spodziewałem się czegoś lepszego, wystarczyło popatrzeć na wcześniejsze okładki.
Katon
Hehe, fińska to jest dopiero faza!
Eva
Alez ktos musial byc baked! ^_^
Golden Phoenix
Zeti, masz rację. Z ciekawości poszukałam poprzednich fińskich okładek. Masakra! Wszystkie w tym samym stylu. laugh.gif Naprawdę współczuję fińskim dzieciom i jednocześnie dziękuję polskiemu wydawcy, że brał wersję amerykańską, która jest naprawdę fajna.
Zeti
Podobnie okropne były do czwartego tomu wietnamskie okładki, ale wydawca zmądrzał, i robi do siódemki amerykańską, w wietnamskimi napisami. Bo te poprzednie to był koszmar. Pierwszy i drugi tom miały taką samą okładce, różnią się kolorem, i napisem. A dementorzy na trójce wyglądali jak duszek Casper.
hazel
A mi ta finska nie przeszkadza. nie to, że mi się podoba, bo nie. Ale rysownik zdecydował się na konkretny styl i był przynajmniej konsekwentny. Na pewno o niebo lepsza od niemieckiej dla dorosłych, holenderskiej, duńskiej czy ukraińskiej.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.