Golden Phoenix
31.10.2007 22:40
Fińska okładka - O Boże. A ja myślałam, że nic gorszego od duńskiej już nie może być. Umarłam
Ramzes - mnie też rozwaliła ta grzywka Rona
Ja tam nie spodziewałem się czegoś lepszego, wystarczyło popatrzeć na wcześniejsze okładki.
Hehe, fińska to jest dopiero faza!
Alez ktos musial byc baked! ^_^
Golden Phoenix
02.11.2007 19:48
Zeti, masz rację. Z ciekawości poszukałam poprzednich fińskich okładek. Masakra! Wszystkie w tym samym stylu.

Naprawdę współczuję fińskim dzieciom i jednocześnie dziękuję polskiemu wydawcy, że brał wersję amerykańską, która jest naprawdę fajna.
Podobnie okropne były do czwartego tomu wietnamskie okładki, ale wydawca zmądrzał, i robi do siódemki amerykańską, w wietnamskimi napisami. Bo te poprzednie to był koszmar. Pierwszy i drugi tom miały taką samą okładce, różnią się kolorem, i napisem. A dementorzy na trójce wyglądali jak duszek Casper.
A mi ta finska nie przeszkadza. nie to, że mi się podoba, bo nie. Ale rysownik zdecydował się na konkretny styl i był przynajmniej konsekwentny. Na pewno o niebo lepsza od niemieckiej dla dorosłych, holenderskiej, duńskiej czy ukraińskiej.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę