QUOTE(Neonai @ 16.10.2008 18:28)
ej, gadanie w kolko o jednej osobie jest nudne.
Pogadajmy o mnie.
Nie chce mi sie czytac dalej, jak za post Kartona.
Znaczy ten, Katona.
Btw: desperados ssie.
Powyzej jednego ssie ostro.
Ha, Tymon to nawet sexi wygląda z tym.
Żartowałem.
Pedale.
owczarnia
17.10.2008 04:39
Ja może mało rozgarnięta jestem, ale w jednym Avada miał rację. Być może sposób na wykazanie tej racji wybrał kiepski i słabo mu to wypadło, bo cała para poszła bokiem, ale fakt pozostaje faktem, moi drodzy: żarty mają to do siebie, że są śmieszne kiedy bawią wszystkich. I w tym wypadku było tak, że jak Avady dowcipkowanie Katona nie ubawiło, to usłyszał że brak mu dystansu i w ogóle jest łajza. Problem polega na tym, że poczucie humoru Mateusza również najprawdopodobniej by się skończyło, gdyby ktoś zaczął w tak niewybredny sposób podkpiwać z Ewy (niezależnie od tego, czy jego zdaniem zostałby do tego sprowokowany, czy nie). I słusznie. Każdy z nas ma takie miejsca, do których poczucie humoru dociera jakby słabiej. I zawsze najfajniej, kiedy śmieją się z kogoś. Bo jakby co zawsze można mu powiedzieć, że to on się nie zna na żartach, a nie my byliśmy przyciężcy.
Co nie zmienia faktu, że tu akurat Avaduś wyszło jak wiesz, bejsbolem za pstryczka w nos, więc tego. Może następnym razem lepiej przemyśl swoją prowokację

.
Już my się pogodzili, nie jesteźmy baby, co by się kłucić niewiadomoile
Witam wszystkich!

Śliczne zdjęcia. Oglądałam poprzednie strony i Przemek - super zdjęcia. A, zapomniałabym się przedstawić, jestem Ada. Na pewno znacie mojego brata

. Pozdrawiam!
Hmm. Ada. Cos dzwoni.
Przemek, przyznajesz sie?
Jak zgadłaś?

Zarejestrowałam się, bo wiem, że Przemek często tu wchodzi i mogę z nim nawiązać kontakt... A poza tym jest tu fajnie

.
Villemo? ee...ktos taki juz tu był Oo
czytając te wasze posty, wnioskuję, że chyba jednak powinnam się była obrazić.
cóż, widać jestem tym głupkiem.
elo ziomki, hej Ada i sajonara!
Ludwisarz
17.10.2008 18:51
To mozna zadzwonic, gadu gadu, ale kontaktowac sie z rodzenstwem przez forum - tego jeszcze nie grali :)
Dzien dobry, dzien dobry :-)
A Villemo byla, ale to chyba 100 lat temu conajmniej.
Slaby feedback na ten moj kolczyk. To jednak zalezalo od tego, ze Avada to Avada.
nawet była założycielką tego tematu. bo Bitter = Villemo = coś tam jeszcze.
Villemo to tak jakoś, bo to postać z mojej ulubionej Sagi. Nie sądzę, że będę tu dużo pisać, pewnie niedługo usunę to konto, bo sądzę, że jakoś chyba jestem za młoda i nie potraktujecie mnie poważnie. No trudno...
Villemo vel Bitter vel Key ale, zacytuje, "jak mnie jeszcze raz ktos tak nazwie to nogi z d... powyrywam" xD Pocieszna byla dziewczyna.
Mam pytanie. Jak usunąć konto? I usunąć wszystkie posty? Przepraszam że zajęłam czas.

Miło było...
QUOTE(TimmY @ 17.10.2008 19:51)
To mozna zadzwonic, gadu gadu, ale kontaktowac sie z rodzenstwem przez forum - tego jeszcze nie grali

Dzien dobry, dzien dobry :-)
A Villemo byla, ale to chyba 100 lat temu conajmniej.
Slaby feedback na ten moj kolczyk. To jednak zalezalo od tego, ze Avada to Avada.
Shooped.
Mówimy o zupełnie całkiem innej Villemo, więc się nie przejmuj =)
Avadakedaver
18.10.2008 09:37
ej no spoko, teraz to jest kawałek forum i tylko estiej usuwa swoje wszystkie posty zeby coś tam.
Ada, o Ada pozdrawia Cię Avada. Jedyny który zawsze się b... TFU, jedyny który może usunąć Ci konto.
A saga o ludziach lodu to raczej średnia saga była, jak dla mnie
zara, zara, zara. Kto dał Avadzie taką moc?
Miętówka
18.10.2008 11:40
Strzeżcie się, Avada usuwa konta!
Ale nie no... serio?
A "Saga o ludziach lodu" to czytadło średniej jakości było. Ale o tym to chyba nie tu.
serio, ej. Bo myślałam, że usuwać konta może tylko Demek, a Avada jest tylko szarym obywatelem-moderatorem. (nie wspominając o tym, że Demek kiedyś dał Avadzie moc admina i ludzie zaczęli masowo z forum uciekać)
Avada jest jak kardynał Riszelie D:
o, Ada, haj, a nie dalej jak wczoraj pytałam Przemka, czy jego rodzina na forum wchodzi czy nie i czy jest pewien :>
tajemnica poliszynela?
Hej Avada, Em i cała reszto!

Rozmawiałam z Przemkiem przez telefon i powiedział mi, że wcale nie muszę usuwać konta, ale dobrze by było zmienić nicka skoro Villemo to była jakaś wasza koleżanka. Z tym jak wiem, też mam zgłosić się do Avady.
Avadakedaver
18.10.2008 16:38
jakoś w maju dementorek wyśpiewał na torturach swoje hasło, potem go zamordowałem.
owczarnia
18.10.2008 18:29
Ale śliczny płaszczyk

.
QUOTE(asiatal @ 18.10.2008 11:57)
serio, ej. Bo myślałam, że usuwać konta może tylko Demek, a Avada jest tylko szarym obywatelem-moderatorem. (nie wspominając o tym, że Demek kiedyś dał Avadzie moc admina i ludzie zaczęli masowo z forum uciekać)
Czyli są ludzie, którzy są jeszcze bardziej do tyłu z newsami niż ja. Jupi
owczarnia
18.10.2008 18:56
Ale serio, no. Avaduś nam adminuje z Bożą pomocą i ja na przykład nie narzekam

.
Avadakedaver
18.10.2008 19:20
hazel dowiedziala jako pierwsza akurat >_>
ja nie o tym akurat tylko tak ogólnie pisałam
owca, prawda?

(czy możemy przestać tu offtopić? zarówno w kwestii avady-admina (
tak, avada jest adminem, poważnie i bez jaj), jak i innych? do nabijania postów z tym c(: )
em, akurat w tym temacie zwracanie uwagi na jakieś offtopowanie-nabijanie postów wygląda dziwnie
owczarnia
19.10.2008 19:28
Wcale nie wygląda dziwnie, bo to jest temat ze zdjęciami. Przeniosłabym, ale tak strasznie mi się nieeeeee chceeeee...
Miętówka
19.10.2008 19:37
Fajny płaszczyk, Em, zgadzam się z Owcą

.
tej Grim. to nie bziumm tylko tees, chciałabym zauważyć.
I tak wszedzie lecą offtopy. You can run, but you can't hide!
Ludwisarz
20.10.2008 23:48
lol

już mówiłam, ale powiem jeszcze raz : "aaa jakie dziecko!"
PrZeMeK Z.
21.10.2008 17:28
Ja bym profilaktycznie wyłączył licznik postów w tym temacie, bo offtopów chyba uniknąć się nie da.
Tulo droga - już o tej kwestii rozmawialiśmy, więc wszystko gra.
Tymonie - ale fajne
QUOTE(TimmY @ 20.10.2008 22:48)
Powiem Twojej mamie, że palisz papierosy!
Avadakedaver
21.10.2008 21:01
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 21.10.2008 17:28)
Ja bym profilaktycznie wyłączył licznik postów w tym temacie, bo offtopów chyba uniknąć się nie da.
Tulo droga - już o tej kwestii rozmawialiśmy, więc wszystko gra.
Tymonie - ale fajne

ani ty, ani ja nie mamy takiego skilla. jak juz to pojdzie caly tees :3
Miętówka
21.10.2008 21:24
Ale gogle Tymon, skąd takie?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę