Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wyszukane W Sieci
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Kira
a widzieliscie to?

user posted image
Hefaj
gfajny fotomontaż , takie zabawt ze składaniem elementów (5) są rozpowszechnione na forach.

Zemsta Shitów II

Kto takk potrafi: Basket

Mściwe te Shity.

a teraz coś z zupełnie inne beczki:

dla zakochanych:

Hymn wyjazdu do Miechucina.

oddam cii knuuura swegoo.. ;-)
Hefaj
ruszcie PUPY , emeryci!

if you ride..

user posted image

a ma ktoś na to paragraf?

a teraz coś z zupełnie innej beczki:

CZIKAMYYY , OOO! CZIIIKAMY , OOO!

ja p.... - kategoria +18

http://www.swidnica.mm.pl/~dj_zuhh/www/tos...tilla[klip].wmv

flaga:

user posted image

kto lubi mangę?

user posted image

karakoke! karaoke!

user posted image

stracona miłość

user posted image

a teraz:

+bonus:

przepraszam

kibiców

LEGII

user posted image

user posted image

(lol)
Hefaj
emerytura przyszła ? (roll)

a terz trochę o CHolernie Wyjechanie Dobrej Pracy , czyli o służbie w

POLICJI!

a to ci dopiero ścigacz! (shock)

user posted image

ilu ich tu?

user posted image

kocham te tabliczki!

user posted image

kentaki!

user posted image

gwóźdź programu ( policja 50:0 kurczaki ) , czyli..

REJESTRACJE!

user posted image
user posted image
user posted image

i same wozy:

user posted image
user posted image
user posted image

czemu to jest śmieszne? (lol)
Hefaj
a to znalazłem w google pod znanym wszystkim CHasłem ;-)

user posted image

Buuuda!

user posted image

SHITY SIĘ MSZCZĄ!

user posted image

fajny wycinek (lol)

user posted image

wozy cz.2

user posted image

a tu coś co widział już Child:

user posted image

i się będzie dopisywać.
Hefaj
aaaa taaam z przoodu ssamee dziadkii , wp... czekoooladkii.. (roll)

a że na KIBICÓW zeszło , to jedziemy:

i to jest właśnie Szkocj..znaczy się Niemcy ;-)

user posted image

Nie - to nie fotomontaż

user posted image

Mamusia..

user posted image

SZCZAKOWIANKA! (lol)

user posted image

no coż - nam się też obrywa - Dżekson dżekson dżekson dziki.. (lol)

user posted image

i mieszanka wedlowska:

Krówka ( z offu: slajd z krówką )

Krówka

Król popu ( z offu: slajd z farbowanym murzynem )

user posted image

Jeszcze raz ( z off: slajd porównawczy )

user posted image

Męska walka ( z offu: slajd z boksu )

user posted image

Koroner ( z offu: denat 11% )

user posted image

Samochód ( gwizd z offu )

ale taki kul!

Polski Dom ( z offu: dom )

user posted image

+ specjalna wkładka - unikalne wycinki z magazynu dla zoofili "Obudź ( w sobie ) ZWIERZE":

Wstęp do 'sesji'

Ilustracja

Dział: Dla każdego..

i ROZKŁADÓWKA

PIES NA JEZIORZE

(lol)

i to by było a tyle - thats all folks , kids!
Child
ej - dawaj to jako linki ;p
GrimmY
tadam - \o\ \o/ /o/
Child
niech się, za przeproszeniem, pierdolą.
blablabla wydawaniem koncesji na internet. - i jeszcze jakiś palant ma decydować kogo podepniemy, a komu zostanie ciągniecie kabla [:}] od sąsiada.

W przyszłości coraz mniej osób może więc opłacać abonament, co stanowi zagrożenie dla mediów publicznych. Jakubowicz przekonuje, że podobne przepisy obowiązują już w niektórych krajach, na przykład Szwajcarii. Jak u nas będzie jak w Szwajcarii, to pogadamy. I niech te publiczne media zrobią coś, żeby ludzie mieli poczucie, że abonament nie idzie tylko na kolejne odcinki klanu, mody na sukces, wypłaty dla prezesury tvp i sześćset sześćdziesiąte szóste powtórki amerykańskich komedii z 1983.
GrimmY
z tego co slyszalem to my internetowcy sie jeszcze wybronimy, gorzej maja posiadacze telefonow z opcja np radia itd (jeden wielki lol.)
edit na pocieszenie:
znak szatana - child sie ucieszy, bo ma podobny avatar ^^ bez urazy maaan ;]
Child
swój ziomal z tego busha ;p
Pottermenka
Poszukiwany / Poszukiwana

Być HAKEREM

27.06
Dzisiaj tata kupił mi komputer. Po dokładnym zapoznaniu się z instrukcją zacząłem go poznawać. Kolega pokazał mi jak się włącza gry. Grałem do późna w nocy.

28.06
Strasznie boli mnie głowa, to chyba po tym graniu wczoraj. Kolega przyniósł mi fajny film pt. "Hackers". Po krótkim wahaniu postanowiłem zostać hackerem. Zadzwoniłem do serwisu i powiedziałem, żeby mi podłączyli modem. Potem grałem całą noc w Quake'a.

29.06
Odpaliłem internet!!!!!!!!! Wow! ale tu jest super, jednak nie chce zaprzątać sobie głowy bzdurami, w końcu mam być hackerem. Do wieczora ściągałem gołe dziewczyny, zaczynam kapować jak to jest być hackerem. Potem grałem w Quake'a.

30.06
Cholera! zablokowałem się w 3 planszy Quake'a, co robić? Dzisiaj znów właczyłem internet. Znalazłem stronę hackerską, co za radość!!!! Pozgrywałem mnóstwo plików i tekstów, dziś będzie pracowity dzień. Cholera nie wiem gdzie mi się wszystko zgrało!!!! Nie moge niczego odnaleźć! Daję sobie spokój z szukaniem i gram w Quake'a.

1.07
Przyszedł dziś do mnie kumpel, pokazał mi gdzie się zgrało to z wczoraj, będę dziś musiał to wszystko przeczytać!!!! Znów włączyłem internet, nie wiem czego szukać. Wyłaczam internet i gram w Quake'a, cholerny świat nie mogę przejść tej 3 planszy.

2.07
Zacząłem czytać dzisiaj teksty hackerskie, nic z nich nie rozumiem, musze iść do mojego nauczyciela od informatyki. Ponadto doszedłem do wniosku, że muszę sie odróżniać od pospólstwa. Po ponownym obejrzeniu "Hackers" poszedłem do sklepu i kupiłem bluzę do kolan, łańcuch od krowy, spodnie z krokiem przy kostkach i kolczyk do nosa. Jestem już hackerem.

3.07
Ale kicha, nauczyciel nie wiedział co piszą w tych tekstach, powiedział że to chyba po angielsku, ale ja się nie poddaję, w końcu jestem hackerem. Przeszedłem trzecią plansze w Quake'u!!!!!!!! Ale zaraz się zablokowałem w czwartej. Dzisiaj kumpel przyniósł mi program mIRC i powiedział, że to coś takiego jak party-line, tylko że na komputerze. Do późna instalowałem ten cholerny program, jak już się zainstalował, to wciąż mi pisało "not connected" Cholera wie dlaczego.

4.07
Dzisiaj dowiedziałem się co to lamer. Teraz wiem, że ja to hacker, a reszta to lamerzy. Kumpel znów mnie poratował i uruchomił mIRC'a. Do późna w nocy gadałem na jakimś kanale. Poprzesyłali mi wiele programów, które zaraz będe sprawdzał. Mówili, że to najnowsze programy hackerskie. Ale fajny ten IRC.

5.07
Cholera oszukali mnie, żaden program się nie odpala!!!! Wchodzę na IRC'a i wyzywam ich od lamerów, oni mi na to, że ja sam jestem lamer. No to ja mówię, że jestem hacker, a hacker a lamer to różnica.

6.07
Powiesił mi się Windows, czekam na serwisanta, nie mogę grać ani hackować!

7.07
Serwisant powiedział że muszę zapłacić dość dużo za naprawę, bo sie coś z systemem stało i trzeba pół komputera wymienić. Zapłaciłem i mówiąc mu że jest lamerem pożegnałem go. Znów mam internet, ale nie mam Quake'a, cholera, znów będe musiał od nowa przechodzić. Dziś na IRC'u wszedłem na kanał #hackpl, ale tam kicha, nikt nic nie gada. Postanowiłem zagaić jakąś gadkę i się zapytałem czy ktoś ma kody do Quake'a, niestety coś się stało chyba z mIRC'em i zanim nadeszła odpowiedź od nich napisało mi że jestem "banned" - czyżby znów awaria systemu?

8.07
Dzisiaj pojechałem do babci, powiedziałem jej że jestem hackerem, a ona mi powiedziała że nie wie co to jest. Ale z babci lamer. Po powrocie do domu odpaliłem mIRC'a i wszedłem na #hackpl; nikt się do mnie nie odzywa. Powiedziałem, że ten co sie do mnie nie odezwie - to lamer. Nikt się nie odezwał.

9.07
Dzisiaj odezwał się do mnie jakiś koleś z #hackpl i powiedział abym zmienił nicka, a ja mówię mu że nie mogę, bo mi się pilot od TV zaciał, a w końcu co go obchodzi co ja oglądam? Wychodzę z IRC'a i gram w Quake'a; kurde, już prawie jestem przy końcu.

10.07
Ale ze mnie idiota, dowiedziałem się że nick to ksywa na IRC'u, ale dlaczego mam ją zmienić? Czyżby "God_of_Hackers" to zły nick? Ale dla dobra sprawy zmieniłem teraz jestem "Master_of_hack", wchodzę na mIRCA i gadam z tym kolesiem, który wczoraj mi powiedział abym zmienił nicka. Pyta się mnie o system, no to ja mówię, że mam Windowsa 95.... Niestety komp mi się co chwila wiesza, więc dziś już nic nie napiszę.

11.07
Dzisiaj pohackuje na ostro, mam nowego Windowsa 98, to będzie czad. Wchodzę na #hackpl i wyzywam wszystkich od lamerów aby ich sprowokować, nikt nie zwraca na mnie uwagi. Gadam z tym kolesiem co zawsze, a on się mnie pyta czy mam Linuxa, ja mu mówię że nie mam dostępu do nowych gier i jeszcze w to nie grałem.

12.07
Dziś jest mój dzień, kolega z #hackpl powiedział, że pomoże mi sie włamać gdzieś. Mówi, że to będzie jakiś *.org.pl. Czuję się wreszcie doceniony. Będziemy działać wieczorem. Teraz będę grać w Quake'a aby się odprężyć. ...To znów ja, właśnie się włamuję, kumpel mi mówi co mam robić, jestem już na serverze cokolwiek może to znaczyć. Czuję że to jest właśnie to. Mam już dostęp do ich twardych dysków, teraz im pokażę. Kasuję wszystko co mi wpadnie w ręce, gdy już nic nie ma, wracam na IRC'a. Kumpel się pyta czy logi wykasowałem, ja mu mówię że wykasowałem wszystko i nic nie mają na twardzielu.

13.07
Rano przyszli do mnie jacyś ludzie w czarnych garniturach i powiedzieli, że są z NASK'u, ja im na to, że nie jestem zainteresowany żadnymi promocjami, a oni zabrali mnie na komisariat, gdzie spisały mnie gliny. Powiedzieli mi, że nie mam prawa do dotykania żadnego komputera. Więc siedzę i dyktuję kumplowi co ma pisać, ale się nie poddam - postanowiłem zostać phreakerem.

END LOG
Child
user posted image
Pottermenka
A jakze inaczej ; >
voldius
QUOTE(Child of Bodom @ 27.05.2005 17:37)
user posted image
*

eeej, zostaw to, to ma kopirajt!
Child
What Type Of Rocker Are You?
I'm da
user posted image

btw - co ma Slayer do heavy? :} Bo Panterę jeszcze zrozumiem - nagrali jakąś płytę w stylu heavy.
Pottermenka
Ociekajace inteligencja, lzami, wspolczuciem, uwielbieniem i bezsensem w istnieniu samym w sobie bo glupota ludzka nie ma sobie rownych ; >

PS. - Myslalam ze umre ze smiechu jak to czytalam, ale ja chyba jestem wynaturzona ; >
Dajmond
Matoos - ale szansa na wygenerowanie ,,prawidłowego kodu" jest taka, jak na trafienie szóstki w dużym lotku
edit: ktoś miał w podpisie ,,Atlashia" czy nasza Atla jest teraz na DK?
voldius
y, panno wyżej, tutaj sie posty nie licza. tak dla informacji.

Matoos - poza tym po 3 blednych probach oni czesto blokuja.
matoos
Kufa tu ma być śmiesznie. Wywaliłem kłótnię. Jednego śmieszy jedno, jednego drugie, dopóki nie jest to niezgodne z regulaminem, może tu być.

Następny post który nie będzie śmieszny też zostanie zniszczony :>
Child
to nie jest śmieszny post ;p

wcale a wcale
Child
chcesz mieć dzieci silne, zdrowe...
BlackOmen
To trele morele sa lepsze niz wisniowy *______*
GrimmY
QUOTE(Child of Bodom @ 02.06.2005 15:44)

...pij jabole owocowe?
Child
ew. daj im wino owocowe ;d
GrimmY
dobrymi ojcami bylyibysmy :EE
...
ogladacie czasami ’maly hajtpark’ na tvn24 rano?sa to rozmowy z przedszkolakami na rozne tematy.istnieje rowniez podobny program- 'dzieci wiedza lepiej’
uslyszalem ’slub’ i totalny szok.www.dzieci-wiedza-lepiej.prv.pl
oncie sami. dla mnie momentalnie bomba biggrin.gif! swoja droga to jest naprawde piekne jak slyszy sie takie rozmowy, przychodze czasami do znajomego (ojciec trojki dzieci w wieku 4-10 lat) i nie moge. takie rozmowy to czasami po prostu wgniataja w fotel, siedzimy sobie czasem cichutko w pokoju obok i słyszymy co mowia to sikamy po spodniach - zupelnie wlasny, prosty i do bolu szczery poglad na swiat. czasami porowniania jednych spraw do drugich sa z pozoru zupelnie abstrakcyjne, lecz gdy prosic dzieci o uzasadnienie to uslyszy sie cos, od czego czlowiekowi oczy sie szeroko otwieraja - kurcze rzeczywiscie maja racej;d!
o kura sie rozpisalem.
jeszcze jedno:
click me - z cyklu 'humor samochodowy, cz. I'.

GrimmY
mucha wchalem sie czy to dac, bo pomysl na film niezly, zrealizowany tez bardzo dobrze (czarno-biala animacja), trcohe zakonczenie zepsuli ('za duzo k***a, k***a!'), aczkolwiek uwazam, ze mozna obejrzec.
Child
A iluż terrorystów mamy na forum?
Child
dzisiaj "koncik" filmowy ;d

Mazy, ufo i górnicy - tego nie znajdziecie nawet w reklamach Plusa ;p
Prawdziwy mroczny KVLT!!!

i linek jeden czarnohuoroworadosny - o tu
Jutrzenka
Ciekawe czy było...

Pies ją lizał
Kira
jakim jesteś rockmanem
Eva
Byyyloooo
Child
to moja kwestia. nie zabieraj mi chleba! ;p
Neonai
B)
Child
a ja dostałem mejla że podbno Dżekson się chciał powiesić :}
niestety dla pana h4x0ra - już wiedziałem o co chodzi. :>
Eva
Ale mejla od brada ja tez dostalam to nie od h4x0r0f.
Dajmond
Ej, nie ma! Czemu zawsze panowie rozsyłajacy wirusy nie wysyłają wiadomosci do mnie. Nie bawię się tak i zabieram stąd swoje zabawki.
Eva
Ale to nie byl wirus tylko kampania one.
Eva
Kórt i Albin. Klasyka.
GrimmY
dawno nic konkretnego nie dawalem. wiec dzisiaj cos... no wlasnie, nie wiem do jakiej kategorii to zaliczyc. z gory uprzedzam ,ze plik wazy megasow 20, ale chyba warto poswiecic troche czasu. nie wiem na ile eksperyment przedstawiony w tym filmie jest prawdziwy, ale zrobiony na tyle sprawnie ,ze daje do myslenia. jesli jeszcze to czytasz , to sciagnij o tu.
anagda
która laska najbardziej sexsi??
Pottermenka
Iiii - a ty na jakie strony wchodzisz ?!
anagda
na ładne tongue.gif
Pottermenka
To bylo pytanie na ktore nie oczekiwalam odpowiedzi.
GrimmY
click megdy zabraknie ci slow, moj drogi uzytkowniku -
Child
For adults only. mrozi krew w żyłach ;p
Atina
łał
Pottermenka
W rzeczy samej łał
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.