BlackOmen
03.09.2005 18:38
hehe... niezłe

ale ja tam wolę kopytko...
QUOTE(Child of Bodom @ 04.09.2005 21:31)
ahah! child kapitalny link, wymieklem pare razy. mroczna historia z niezwykle blyskotliwym zakonczeniem o/
click - niezwykle wciagajaca gierka moim zdaniem.
heheh. intryga grubymi nićmi szyta;>
Myśka-> stare;p
niech mi ktoś odpowie na pytanie-
dlaczego szatanowcy kojarzą mi się z M.?
click - coz, co kto tam lubi sluchac (mozliwe, ze juz bylo).
atomowka - cos mnie fascynuje i zarazem przeraza w tych wybuchach.
flash - kolejna flash'owa pierdolka, ale za to jaka. polecam wlaczyc jakiegos lonuge'a do tego i patrzec na spadajaca pania :>
click - :EE
łan
http://www.livejournal.com/users/_enjoythe...view=6932#t6932LOL
tu

ROTFL
Nie wiem jak wy ale ja uwazam, że albo ci co zmiaszaczają takie rzeczy w katalogu shared powinni stracic swoje pieniądze, albo ich dzieci powinny dostac manto :P
jakiś inteligent pewnie dał cały dysk do shared _.__
nie znacie się - to bardzo sprytnie zaplanowana prowokacja, nad którą pieczę sprawowoali ludzie z Interwencji ;}
nawet nieźle grają ;]
ciąg dlaszy mandarynkowego show:
uwaga! uwaga! MANDARYNA NAGO! //Dozwolone od lat 18stu.
ochyda! kermit jest żętelmenem!
wyladowalam na bash.org
troche nie z wlasnej woli, bo jako ctrl+c ctrl+v mojej wypowiedzi <eVa> ale sie liczy ;]
http://bash.org.pl/16429/
średnie;P
lepsze akcje na IRCu są, oj dużo lepsze. Wystarczy przejrzeć basha;)
//Edit:
człowiek troche basha nie przegląda i o. leżę i kwiczę po 3 losowych.
<Necrophil> IQ zanika, analfabertyzm sie szerzy, kazdy gowniaz ma dysleksje, humanizacja zabija ta cywilizacje ;]
<Necrophil> aaa, azag, jak Ty piszesz? zachowales to COS, co sie nazywa zgrabna kaligrafia??
<Azaghal> nie wiem
<Azaghal> wyrobilem sobie wlasny charakter
<Azaghal> ale kurna dawno juz nie pisalem analogowo
<Azaghal> obawiam sie, ze zapomnialem jak trzymac dlugopis
<Necrophil> nasze pokolenie jeszcze jako tako pisze odrecznie, ale obecni maturzysci? szok! od poczatku tylko komputer, word, autokorekta, esemesy, maile, czaty ine pierdoly
<Necrophil> hehehe, jeszcze troche to w CV bede sobie wpisywal do umiejetnisci: czytelne pismo odreczne ;]
http://www.pjkm.pl/candidates.php?a=view&id=278rotfl, lider... a kto nam będzie książki pisał?:>
QUOTE(MisieK @ 20.10.2005 00:38)
widzisz Kubik!
jó mejk de misiek kraj!
ee...bez uyrazy , pandi xD
click - bylo/nie bylo?
edit:
click - wpadki prezenterow telewizyjnych. plik wazy jakes 18 mb i zawiera kilkanascie filmikow, a niektore to prawdziwe perelki sztuki dziennikarskiej ('legia prowadzi 0:0' albo 'trojskok ponizej 40 metrow' omg :E).
re up^:
jakby glupote mierzyc we wzroscie to niektorzy mogli by na kolanach ksiezyc w dupe pocalowac.
click - nie ma bata, spiderman to postac autentyczna a nie z komiksu.
click - katana vs. machine gun. kilka niezlych ujec jak pociski rozwalaja sie o katane.
Scoverowany cover Oops I did It again - jedym słowem - chłopaki wymiatają ;]
cover covera... this is gut szit.
click - polecam obejrzec wieczorem, ze sluchawkami na uszach, nie wiem jak inni na to zareaguja ale mi zdecydowanie psychika siadla. aha, jako ciekawostka - ponoc zrobil to koles od teledyskow bjork, ktorego nazwiska nie pamietam w tym momencie.