Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Avatary I Grafiki
Magiczne Forum > Kultura > Galeria
Pages: 1, 2
anagda
fakt... kubik byłby zachwycony. tak jak ja wink.gif
grlouiee
Baaardzo ładnie smile.gif Widać, że masz ogromny talent biggrin.gif
Twój talent + dobry program = naprawdę coś czarodziej.gif
Lord_Vigunt
Ja tam się za bardzo nie wypowiadam.tongue.gif Takie były moje oceny z plastyki: 44533:P (na 12 w ogóle, ale jakoś udało mi tak zakręcić, że załapałem tylko pięć i było dobrze)Zatem podziw dla tych, którzy umieją.smile.gif
Lord_Vigunt
Chociaż z dobrym grafikiem, np. PSP czy CorelDraw może by mi coś wyszło.tongue.gif
kkate
Spróbuj, a zobaczysz :] Ćwiczenie czyni mistrza.
Lord_Vigunt
No pomysle. Bo gdybym narysował coś na papierze, pokroiłbym się, żeby to nie ujrzało światła dziennego.
kkate
Nowe, spośród których niektóre są trochę starsze tongue.gif :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I jeszcze jeden - niby nie zawiera wielkich spojlerów, tylko sformułowanie w 6 tomu, więc.... tongue.gif
kkate
I H/Hr nadchodzi.... :>

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I żeby nie było, że coś zdradzam, te trzy avy zawierają spojlery dotyczące 6 tomu, szczególnie ten ostatni wink.gif

1 2 3
anagda
jak zwykle śliczne tongue.gif

najbardziej mi sie podoba ten:
user posted image
Nimfka
Ostatni av ze spojlerem jest boski. :] Naprawde Ci się udał.
Ogolnie wszystkie są ładne, mam wrażenie, że z posta na post coraz lepsze (a może tylko ja zaczęłam bardziej doceniać, bo doszłam do tego, że to wcale nie takie łatwe tongue.gif). Szkoda tylko, że jesteś parringiem H/Hr i nie robisz takich cudeńków z R/Hr tongue.gif
Gratulacje.
kkate
Dziękuję, Ninny biggrin.gif I Anagdzie też.

Może to i ty zaczełaś mnie bardziej doceniać, ale mi też się wydaje że cały czas się poprawiam. No i to dobrze smile.gif

Aha, może jak mnie najdzie, to i parę rzeczy R/Hr zrobię... na pewno jednak nie możecie się spodziewać nic z paringu H/G.

Jeszcze parę, świeżo spod Photoshopa... wypróbowywanie nowych efektów... zawierają spojlery w wersji light wink.gif

1

2

I nie-spojlery:

user posted image user posted image user posted image
user posted image

Ten ostatni strasznie mi się podoba biggrin.gif Chyba zrobię jeszcze kilka podobnych, tj. Harry z Syriuszem, i sama użyję.

anagda
ja lubię jakieś ostre czy takie "gładkie"... z tej serii wszystkie sa oki, ale mi jakoś tylko ten ostatni bardziej przypadł do gustu wink.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.