Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Jak Przeczytasz Vi Tom?
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3
Kudlaty
ej!! to sie podziel!!!!!! wrzuc gdzies na serwa czy wyslij na mejla... chociaz jednej osobie.. ta przekaze dalej i juz...
Reiha
bardzo chętnie, kto chce?
dziula
Wlasnie skonczylem czytac 1 rozdzial 6 tomu, kupilem sobie ksiazke bo mieszkam w londynie. Nie dzieje sie w tym rozdziale nic szczegolnego. Ale tez z niecierpliwoscia czekam na polskie wydanie. Bo w sumie jak nasz tlumacz ma tlumaczyc 10 stron dziennie to tlumaczenie calej ksiazki powinno mu zajac jakies 60 dni a nie 4 czy 5 miesiecy bez przesady
Mira
QUOTE(Reiha @ 16.07.2005 17:58)
bardzo chętnie, kto chce?
*

ja chce smile.gif
bardzo plosie smile.gif
Milina
I ja smile.gif
Tom
Ja tez ^^
Kudlaty
Musimy działac razem w konspiracji ;] inaczej nie damy rade... a tak dzieki uprzejmosci jedenej z Czlonkin tego klubu mozemy czytac!!
Leewas
I ja. (leewas@o2.pl)

Bylbym bardzo wdzieczny.
t.x
Ja tez prosze (email: mateusz.z@gmail.com )
immo_love
cry.gif mi też mógłby ktoś wysłać? już od 2 w nocy szukam i nic sad.gif
proszę!bitte bitte bitte! proszęsad.gif... albo chociaż podać gdzie można to znaleść.
będę wielbić po grób wink.gif

esferan@o2.pl
anagda
jesteście pewni że to nie jakiś ff? tongue.gif
Leewas
Zobaczy sie. Jesli nawet ff to mozna poczytac.
immo_love
czyżbyś anagda miała na myśli ten "boski" ff z Dudleyem? biggrin.gif a tak wogóle ktoś go przeczytał w całości?
Jak wydali piątke zaczełam czytać tego ff poprzednią część i pierwsza mysl "WTF?!" - na serio myślałam że to oryginał i jeszcze nigdy się tak nie cieszyłam kiedy okazało się że Rowling jednak tego nie pisala tongue.gif blink.gif
Leewas
Dzieks Reiha jestes....... boska.
Reiha
kochani...własnie dostałam link do całości pottera w oryginale. Zaraz powysyłam chętnym, chyba, że ktoś nie chce :-)
Klaud ze Slytha
Ja poproszę całość. E-mail podałam wcześniej na PMie ;-)
Leewas
Ja poprosze. mail w poscie wyzej.
t.x
smile.gif mateusz.z@gmail.com
Reiha
A chciałam powiedzieć, że w związku z dodawaniem kolejnych rozdziałów przez admina na wiadomą wszystkim stronkę, może ona nie działać tak jak powinna. Ale nie martwcie się tłumaczenie ruszy nie długo-wszystko pod kontrolą.
Mira
ja tez bym chciała link do całości jesli to mozliwe smile.gif

a mejl to:
mira.joniec@vp.pl
itachi
QUOTE(Reiha @ 16.07.2005 20:14)
kochani...własnie dostałam link do całości pottera w oryginale. Zaraz powysyłam chętnym, chyba, że ktoś nie chce :-)
*

Witam, mój pierwszy post!
Tez poproszę, mój mail krad_angel@interia.pl
Tom
A nie mozecie po prostu sami se sciagnac? Wiecie, taki plik z ksiazka dosc duzo zajmuje i dlugo sie wysyla wink.gif
stokrotka17
SLUCHAJCIE UWAZNIE...JESTEM TU PO TO ABY WAS ZACHECIC DO WSPOLNEGO WYSYŁANIA MAILI DO WYDAWNICTWA MADIA RODZINA, UWAGI...CHYBA NIE MACIE ZAMIARU CZEKAC DO 28 STYCZNIA NA 6 CZESC hp??? JZELI NIE TO PISZCIE MAILE NA
HANDLOWY@MEDIARODZINA.COM.PL
PROMOCJA@MEDIARODZINA.COM.PL
UWAGA@TVN.PL
WIECEJ INFO + TEKST DO PRZESŁANIA OTRZYMACIE NA STRONIE www.HP.OBORNIKI.COM.PL

POTTEROMANIACY!!! ZJEDNOCZMY SIE!!!! WYSYŁAJCIE TYLE MAILI ILE DACIE RADY!!!!
itachi
Hmm bardzo chetnie, ale jaki jest link?
stokrotka17
Wejdz na www.hp.oborniki.com.pl!!!!! Koniecznie!!!!! Jestesmy wszyscy na komentarzch!! Tam gdzie jest ich najwiecej!! Piszemy do gazety wyborczej i uwagi!! wejdz do nas!!! biggrin.gif:D:D
Yavanna
*

Byłabym wdzięczna ;P (mail w PM'ie wysłanym wcześniej).
Reiha
Przepraszam, jeżeli przy wysyłaniu lików kogoś pominęłam, albo wysłałam mu coś np.2 razy. jeżeli jeszcze ktoś nie dostał linka, a chce mieć to prosze o przysyłanie na pm adresów mailowych.
Tom, nie strasz mnie ;D ja tu się zastanawiam czy mimo konspiracji nie grozi mi ban ... tongue.gif
itachi
w ramach off'a dziekuje Ci bardzo Reiha
missgranger
Ja tez poprosze te stronke tongue.gif (missgranger@op.pl)
niunia
*

ja chce!!! może być sam link do stronki
joint_forever@wp.pl
Ahmed
To i ja poproszę całość....
Sorki że cię tak męczymy ale w końcu 2 lata wyczekiwania tongue.gif
(floyd_pink@wp.pl)
Monia
Ja poczekam sobie an tłumaczenie Polkowskiego.
itachi
Więc wytrwała jesteś laugh.gif , ja bym nie wytrzymała pół roku MR przesadziła troszeczkę...
Nadka
Ja raczej poczekam na polskie wydanie... Z angielskiego jestem cienka jak... ehh, szkoda słów. Ale dwie osóby z gg wzięły się za tłumaczenie, powstały już początki dwóch fragmentów biggrin.gif Ehh, moja cierpliwość jest strasznie niecierpliwa... Nie dla mnie takie oczekiwania huh.gif
Zusia =)
wezmę książkę do ręki, siądę na trawie i przeczytam.
Reiha
Ja zdecydowanie nie mam tyle cierpliwości, żeby czekać do końca stycznia 2006. Oryginał + fanowskie tłumaczenie na necie powinno równać się oddaniu w pełni treści ksiązki biggrin.gif Media rodzina chyba nawet nie zdaje sobie sprawy z tego ile traci tłumacząc tak opieszale Harry'ego. Czy polskiemu wydawcy nie zalezy na czytelniku?
anagda
blink.gif ja chyba mam schize... już ktoś podawał adres do VI tomu.....

no tak... wiedziałam... jednak schizy nie mam biggrin.gif

http://tbrn.net/hp/harry%20potter%20and%20...od%20prince.txt
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.