abstrakcja
27.08.2007 12:40
Ma wspaniałą rodzine i na pewno mu jej brakuje? To dlaczego nie przeprosil ich w części VI, kiedy to ministerstwo oficjalnie już ogłosiło powrot Voldemorta? Dlaczego wykorzystał slabosc swojej matki tylko do tego by minister mogł sobie pogadac z Harrym? To tez bylo beszczelne do ostatku granic, dż. Coz. Zobaczymy co bedzie w VII. :> Ale jesli nie przeprosil do tej pory, to ja wątpie, by cos sie mialo w ciagu nastepnego roku zmienic. Hm. Chyba, ze Rowling znowu nas zaskoczy.
Pomylunka
27.08.2007 14:15
Pewnie ze sobą walczył. Źle pojęta duma, czy też próba zachowania honoru...rozdarcie. Ministerstwo przecież dalej błądziło- udawali, że coś robią, łapali byle kogo, żeby mieć wykrywalność...To jeszcze nie ten czas, kiedy wszyscy rzucają się sobie w ramiona(o ile ten czas wogóle nadejdzie...) W VI tomie sumienie dopiero zaczynało gryżć Percy'ego(taką mam nadzieję)może w VII dogryzie się w końcu do serca.
Hermiona1900
27.08.2007 22:52
A ja wątpię, żeby w VI czy w VII części Percy'ego zaczęło gryźc sumienie...jak odsunął się od rodziny w "takich czasach", wolał Ministertwo, odradzał Ronowi przyjaźn z Harry'm....gdzie tu jakiekolwiek sumienie, hę??
a skąd wiesz jak może być? percy tak na prawdę nie jest zły, poprostu zbłądził.
owczarnia
28.08.2007 15:45
AKHEM
owczarnia
28.08.2007 16:30
Zgadzam się, tylko co my możemy z tym zrobić?... Ludzie się gorączkują, bo siódmy tom po polsku z każdym dniem coraz bliżej, chcą wykorzystać ten czas na ostatnie dyskusje. Jeśli mielibyśmy im tego zabronić, trzeba by było zamknąć całe Forum Główne i ograniczyć się tylko do siódemki...
ech, ta dzisiejsza młodzież.
QUOTE(owczarnia @ 28.08.2007 14:45)

już się nie odzywam.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę