Skaranie Boskie
01.01.2007 21:48
Moje życie niejest nudne. Według mnie to, czy życie jest nudne zależy od człowieka. Jeśli masz skłonność do robienia szalonych rzeczy to nudzić się raczej nie będziesz. Nawed w szkole. Mi się w zeszłym roku zdarzyło razem z kolerzankami na długiej przerwie zjerzdżać na tyłku po oblodzonych schodkach do zamarzniętego stawku. Puźniej miałyśmy mokre spodnie, ale było warto. Tylko w tym roku jak na złość schodki niechcą się pokryć lodem. Trzeba będzie wymyśleć coś innego.
LilienSnape
02.01.2007 02:34
Moje życie nudne ? oo nie ! Chociaż przyznam, że bywa monotnne, a ja po prostu nie cierpie monotoni wrrr ! No i znajomi bywają nudni, przydali by sie nowi . Tzn. mi się wszystko szybko nudzi . Ale żyje sobie w miare ciekawie x D Zdarza się, że ciekawiej jest, gdy jestem sama niż ze znajomymi x D
Qbek_Wredniak
02.01.2007 15:10
Jak mawiaja lubie inteligentni nigdy sie nie nudza

Moje zycie bylo, jest i bedzie ciekawe

Dlaczego? Ano dlatego, ze jak wyczuje nute rutyny to cos zmieniam i jade dalej
Napewno bywa nudne. Czasami, przez jakiś czas. Ale generalnie napewno nie. Nie muszę o to jakoś specjalnie dbać. Nie jest nudne i już.
moje życie wraca do nudy, ale trochę się za tym stęskniłam ostatnio, więc wszystko ok =)) sama o tym decyduję raczej.
A tak btw Kubku, skąd masz tą pretensjonalną sygnaturkę? Nietzsche czy popłuczyny po nim?
;)
Qbek_Wredniak
02.01.2007 19:05
Oj duga historia ktorej niestety nie przytocze nawet w skrocie. Prosze jej ( sygnaturki ) nie laczyk z kimkolwiek
No wiesz, łączę ją z Tobą, siłą rzeczy.
Jedyne co tak naprawdę decyduje o wielkości człowieka to litość i współczucie.
Qbek_Wredniak
02.01.2007 19:13
O laczeniu mialem na mysli historyczne postacie. Zeby byla jasnosc, powiem, ze mozna ja przykleic do mojego alter ego, ktore czasem wylazi

Co do tego ----> "Jedyne co tak naprawdę decyduje o wielkości człowieka to litość i współczucie." To masz naturalnie racje i zgodze sie z Toba w 100% tach
Cieszę się, że jednak nie jestem młodym, nadętym miłośnikiem 'nadczłowieczyzmu' i niczeanizmu dla ubogich =)
PrZeMeK Z.
04.01.2007 00:28
Czy jest nudne? Tak, jest jak najbardziej. Jest przerażająco nudne. Wiem, że ja decyduję o tym, jakie jest, ale nic mi ta świadomość nie daje.
I przepraszam, że odniosę się do postów napisanych rok z okładem temu, ale Matoos napisał kiedyś, że zawsze jest kolejna książka do przeczytania, muzyka do posłuchania, program do napisania... Tyle, że kiedy nuda i monotonia zaczyna przytłaczać, zdarzają się dni, kiedy najciekawszą książkę odrzuca się po pięciu minutach, a każda muzyka drażni. No, chyba, że się codziennie ściąga setki empetrójek i wypożycza setki interesujących książek. Inaczej ma prawo być nudno. I jest.
Żeby uznać życie za nudne, owa nuda musi chyba trochę potrwać. Można mieć interesujące życie i nudzić się chwilami - ciągłe znudzenie to zupełnie co innego. Dlatego śmieszy mnie, gdy ktoś stwierdzi: "Ja to mam nudne życie, ostatni weekend spędziłem/am w domu". Też mi nuda.
Ja mam ciut dość "interesującego życia". Przez tę feerię kolorów dostanę wrzodów, kompleksów a na dokładkę schizofrenii. I będę biegać nago po ulicach.
A po prawdzie... gdyby każdy mój dzień miał wyglądać tak samo... zarżnęłabym się tępą żyletką. Chyba jestem już uzależniona od adrenaliny.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę