Syriusz_Black
19.01.2006 17:32
Jeszcze kilka
Ja z dobrą koleżnką (poprawiny)Też poprawiny (mam na szyi swoją ulubioną smycz
Jeszcze studniówka ja i moja najlepsza na świecie partnerka, nieco zmęczeni po zejściu z parkietu

A może tak i wy coś zapodacie?
Ale bym se poszedł na imprezę... Ale taką pożadną.... O matko.... Zróbmy coś...
dementorek
19.01.2006 19:16
po sesji
Syriusz_Black
19.01.2006 19:59
no ba

po maturze
po dzisiejszym kole z analizy mam ochotę się zdrowo napierdolić, acz lublin być daleki tubylczy kraj...
dementorek
19.01.2006 21:42
proponuje gdzies w centrum
tajes - polnoc to dobry pomysl

miejsce=(połnoc + centrum)/2;
miejsce=Torun; [powiedzmy ;P Ojciec Dyrektor z checia nas przyjmie ;>]
QUOTE(Katon @ 19.01.2006 19:22)
Niemoralna propozycja? Mrau, Katonku, po Tobie sie tego nie spodziewalam :d
elva, a ty odrazu o becikowym.
to taka nowa swiecka tradycja swietowania urodzin ;P
'Hej jestem Ewa i mam urodziny, przespisz sie ze mna?' XD
skoro nalegasz 
Zeby nie bylo offtopa - a ja mam studniowke za rok, nie wiem czy pojde.
głupia, idź. generalnie znam wiele osób które mówiły tak jak ty, poszły i nie żałowały.
//CO TY TU k....SZ ROBISZ SKORO MASZ URODZINY?
Pewnie, studniówka piękna rzecz, a potem wspomnienia są piękne.
Sie pomysli, troche czasu jest. Pewnie nie opre sie pokusie fryzjerowo sukienkowego szału i pojde ;d
//CO TY TU k....SZ ROBISZ SKORO MASZ URODZINY?
Spedzam je z moim najlepszym przyjacielem, komputerem Leonem. Rozumiemy sie bez slow, on kocha mnie, ja kocham jego.
I love my computer
You never ask for more
You can be a princess
Or you can be my whore ;P
jak dla mnie to szczegolowo zaplanowana operacja taktyczno-logistyczna. azaliz jutro piatek to urodzinowo mozna sie "soczku napic" a potem "odpoczywac" dwa dni :]
omg,
ja rozumiem, ze niektórzy lubią żyć w trzeźwości, przecież można się bez tego bawić(ale po co się męczyć?:>), ale...
jest nadzieja, że nadrobisz zaległości w weekend?
Pewnie nie opre sie pokusie fryzjerowo sukienkowego szału i pojde ;d
lol, wy to macie problemy, ja jak dobrze pójdzie zostane pochowany w tym samym gajerze.
dementorek
20.01.2006 00:00
misiek dokladnie!

zalowalem, ze komunijny na mnie juz nie pasuje

elva idz idz. swoja ma sie (zazwyczaj) raz w zyciu.
Ludzie, weźcie się zbierzcie i przyjedźcie do Krakowa. Tysiące knajp, tysiące kościołów - jest gdzie chodzić. Było kiedyś jakieś takie hasło reklamowe Krakowa. Można się upić w bramie, a nawet w pożydowskiej, pełnej widm przeszłości bramie na Kazimierzu, można pooglądać stadiony Wisły i Krakowii, można posłuchać hejnału, można się upić na wałach wiślanych jeśli się nie lubi zaduchu bram.... No generalnie ludzie (a szczególnie Ty Elva, hehe) przyjedźcie, ugoszcze was jak Wierzynek.
dementorek
21.01.2006 13:34
o! Amanda ma propozycje miasta calkiem do przyjecia
Syriusz_Black
23.01.2006 17:53
Fajnie, że mamy offtopa...
A ja Ahmed dalej czekam
Jeszczer jednio.. bosh.. ale ujęcie
Mówisz i masz....Już lecą na maila! Sam oceń czy je tutaj wrzucisz ;P
vampirka
24.01.2006 15:10
ja szczerze mowiac zdjec z mojej studniowki to nawet niezbyt chce widziec;P
szczegolnie tych z godzin poznych..albo juz raczej wczesnych :P
Syriusz_Black
24.01.2006 18:13
Na którego maila to wysłałeś?
Bo nic nie doszło :/
powinien być
bartek_soska@o2.pl
QUOTE(vampirka @ 24.01.2006 14:10)
ja szczerze mowiac zdjec z mojej studniowki to nawet niezbyt chce widziec;P
szczegolnie tych z godzin poznych..albo juz raczej wczesnych :P
slyszalem, ze fajna kapela przygrywala :}
Syriusz_Black
26.01.2006 23:56
fajnie, że wyskakuje:
21 bł±d pobrania zał±cznika:2 0
i jeszce raz 21 bł±d pobrania zał±cznika:2 0
Syriusz_Black
27.01.2006 16:01
Żeńska studniówka?
o jacie.
rodzice, białe bluzki, zakonnice...
co to za studniówka? na wsi?
dementorek
27.01.2006 18:34
Sumiko: pytanie powinno grzmiec "w ktorym wieku?"
ee a co robią na studniówce zakonnice?? O_o
Pewnie tyniaja.
BlackOmen
27.01.2006 20:02
QUOTE(Elvaralinde @ 27.01.2006 19:27)
Pewnie tyniaja.

mnie bardziej zaniepokoiło, gdzie jest make up :(
o__________O
ile lat ma twój partner? i ten, gdzie się poznaliście? (chociaż nie wiem czy chcę znać odpowiedź)
vampirka
28.01.2006 00:41
troszke przykre ;/
ja sobie tak studniowki zadnej nigdy nie wyobrazalam.. u nas co jak co ale procenty za dekoracja to zawsze sie znajda;p
Syriusz_Black
28.01.2006 18:50
A ja powiem tak.
Nie ma to jak być delikatnym...
tak jak bez alkoholu, tak też i bez sexownych kreacji i kilogramowej tapety można się świetnie bawić:D
niemniej jednak niektórym postaciom przewijającym się na tych zdjeciach przydałaby się jeżeli nie kilogramowa, to przynajmniej tak z dziesięć deko. serio.
kochana, z alkoholem, seksownymi kreacjami i kilogramową tapetą (chociaż ostatniego nie polecam) też można być porządnym człowiekiem. współczuję takiej studniówki i tyle.
Przynajmiej budynek szkoły macie fajny ;P
no, ale pewnie było miło.
Tylko to zewnątrz tak bardzo rzuca się w oczy.
Oj nie zabawiajmy się w miłe koleżanki.
Nic jej nie wciskam. Tylko współczuję.
Syriuszu, teraz to już musi działać:
12
Syriusz_Black
29.01.2006 19:08
No teraz działa
Hehe, śmieszne fotki
hm, no i widzisz, nie wyszło ekstra dosolenie, z mojej to były już dawno.
Syriusz_Black
31.01.2006 17:44
Dosolenie? Hm??
W Hali Targowej przy Parku Ludowym
a wiesz Cat, że i Zamoy ma w tym roku studniówkę w Hali Ludowej? Słyszałem że w Filharmonii to miejsca Wam brakowało...
no nieszczególnie się polonez mieścił ;p
chociaż mi to specjalnie nie przeszkadzało, bo nie tańczyłam (po 7356791563715 próbach nie udało mi się opanować układu w stopniu nawet zadowalającym, a mój partner nie był na żadnej, toteż zgodnie wzięlismy się za aparaty i cykaliśmy zdjęcia)
no i rzecz jasna nie bardzo się postarali z jedzeniem w filharmonii (a jak na sumy, które płaciliśmy, to powinni nam kawior, szampana i truskawki ze złotą posypką dawać).
niemniej jednak wystrój ładny,muzyka dobra i co najlepsze, nauczycielom zabrano alkohol toteż raczyliśmy się swoim jak paniska ;) wtedy jeszcze paliłam, toteż miałam pewnie przejścia z obsługą, bo upierałam się jak osioł, że absolutnie papierosy nie nadymią w sali (i potem wachlowałam łapami żeby usunąć te obłoki ;p)
No słyszałem, że Rycho przegonił Radę Rodziców, która przyniosła alkohol dla nauczycieli ;D A w tym roku zapowiedział ostre kontrole przy wejściu na sale i oznajmił że żadnego alkoholu nie będzie (nawet szampana). ABSURD!!! A odnośnie jedzenia to słyszałem że catering na Hali też nie jest zbyt dobry, same ochłapy i rosołki z torebki. Polonez to już inna sprawa, żebyś widziała jak Borowska rękami wymach..e i drze się ciagle przez mikrofon. Układ prosty, bez żadnych bajerków (nie to co u Syriusza, może wpadniecie chociaż zobaczyć moją studniówkę?).
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę