Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Niewatpliwe uroki Trojmiasta
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2, 3
MisieK
jeśli chodzi o stolicę... będę najbliżej chyba w stodole na Mars Volcie gdzieś w czerwcu... chociaż kto wie kto wie... w każdym razie. ludzie przyjdzcie do Gdańska. wiem gdzie w gdańsku można kupić... ARIZONĘ!:D
Sumiko
nie mów mi, że mieszkasz w gdańsku? o_O
bo chyba nie uwierze.
dementorek
a ja wiem gdzie biggrin.gif
MisieK
Politechnika Gdańska się kłania.
Zaspa dokładnie. A co?

//Niegdyś Giżycko
Sihaja
Proszę, nasze kochane Trójmiasto robi się co raz popularniejsze...
MisieK
fajnie tu. tylko doznałem szoku jak wszedłem pierwszy raz do jakiejś knajpy//irish pub chyba// a tam za 0,4 6plnów.
Sihaja
Pewnie, że tu fajnie.
Dlatego ja nie szlajam się po knajpach, tylko po domowych imprezach :]
MisieK
i jeszcze kurewsko wieje.
jeżeli chodzi o knajpy to ostatnio tylko Kwadratowa. Nie ma to jak piwo na okienku:)
Sihaja
Kwadratowa ostatnio strasznie popularna się zrobiła :]

No, wieje, bo od morza. A co ja mam powiedzieć, jak moja szkoła leżu tuż nad plażą? Nic. Tylko się powieścić przez tą pizgawicę ostatnimi czasy.
MisieK
Za to jak śniego odejdzie w zapomnienie będziesz miała fajnie;]
Sihaja
No, ba, "prywatna" smażalnia czerwcowa to jest to biggrin.gif
Child
a za dwa lata do Gdanska zjedzie sie Dzieciarnia :>
Sihaja
Bo Trójmiasto to centrum Polski XD O Gdyni proszę nie zapominać ;P
MisieK
wczoraj byłem... jade skmką, jadę... i nagle wielka czarna dzura. potem się okazało, że to właśnie gdynia.
Sumiko
nie no Michu w takim razie musimy się kiedyś spiknąć gdzieś coś.
normalnie nie podaruje sobie.
MisieK
kupisz piwo to zawsze//bo mi zostały 40zł na życie do 3 lutego.
Myśka
gdynia takie big city, co sie moze chwalic trolejbusami. i klifem i lodami jogurtowymi i plaza w centrum. ale wciaz uwazam, ze gdynia nie ma sobie tego 'czegos'! jest bura i serwuja tam niedobre kebaby, afe.
Sumiko
sama jesteś kebab.
się tam znasz akurat. ma-ło-la-ta.
Myśka
złamałaś mi serce teraz :(
Sihaja
Gdynia piękne miasto, nie żadna tam czarna dziura! Protestuję!
MisieK
i tak najlepszy fast food w 3miescie to XL.
A jeśli chodzi o gdynię. WIOCHA. byłem tam ze 4 lata temu na kolonii, pomijając fakt ze z 14 dni 10 dni spędziłem w pokoju bo lało tak, że się nie dało wyjść, to jeszcze las w środku miasta i najbliższy sklep to Hit, czy Tesco teraz;p
ale mogę się mylić, bo sam jestem ze wsi.
Sihaja
To jest pomówienie!
Sumiko
sam jesteś wiocha ty.
kurdemole.
a giżycko to co? polski paryż?
to jest dopiero wiocha, a jak mieszkałeś na pustach cisowskich to już twój problem, bo ja mieszkam w elitarnej dzielnicy, a za jakiś rok będę mieszkała w jeszcze elitarniejszej.
a zakupy robie w Klifie, ot co.
jakieś giżycko będzie mi tu moją gdynie od wiochy wyzywać, phi.
dementorek
no.. nie oszukujmy sie wink2.gif
MisieK
o wypraszam sobie.
w giżycku nie trzeba przynajmniej pół roku szukać arizony.
Sihaja
Bo to małe jest, wszystko na kupie siedzi ;P
MisieK
Załóżmy, że Giżycko to wiocha. Nie zmienia to faktu, że coniektórzy mogą twierdzić, że Gdynia też nią jest. Logiczne chyba. Zresztą pojęcie wiocha jest względne i nie ma się co ścigać. O.
Katon
Gdynia jest w pyte, bo jest fajny festiwal tam i mam miłe wspomnienia, że ło ho ho. A w tym roku chyba też będzie Open'er, więc proponuje się spotkać i upić z tej okazji. Ale co do tego, że lepiej się pije w Warszawie niż w Krakowie to ni ma zgody. Piłem tu i tu (no i w Gdyni też - o, i jeszcze raz piłem nawet w Olsztynie, ale to był dramat) i mam porównanie.
dominisia888
Trojmiasto... najcudowniejsze miejsce w Polsce... Gdynia ma tyle uroku w sobie... mnostwo pieknych miejsc... jak chocby Kamienna Góra z ktorej roztacza sie sliczny widok na port... no i sama przystan jachtowa... cuda... Gdynia ma jedne zwiekszych w Polsce terenow zalesionych.... a ile klimatycznych knajpek np "Singi" i fajke wodna mozn atam zapalic... a Sopot to taki imprezowy kurort... Trojmiasto jest cudowne smile.gif smile.gif
Hefaj
czymiasto rządzi i nie ma przebacz!
tylko ciężko tu nabyć kółka do hulajnogi.
i odczynniki chemiczne , przynajmniej na dzielni ( gdzie ja , do cholery , znajdę saletrę potasową ? )
Child
w ogrodniczym ;P a jak nie saletra z cukrem, to karbid z wodą - tez dziala :}
Hefaj
QUOTE(Child @ 23.01.2006 23:08)
w ogrodniczym ;P a jak nie saletra z cukrem, to karbid z wodą - tez dziala :}
*

ziooom , w jednym ogrodniku mają tylko amonówkę ( może się przydać do świec dymnych z gazet lub do ANFO , ale MW się narazie nie bawię ;-) ) , a ogrodnik w którym CHYBA jest SP - zamknięty do wigilii MB Gromnicznej - dla niekumatych: 1 lutego.
Karbid bym mógł załatwić , ale też wolę się tym cokolwiek nie bawić - acetylen groźna rzecz ;-)
zresztą wolę narazie FB , kalię już mam , ale..to nie rozmowa na forum ;-)

Elva: Wlasnie, nie chce mi sie oddzielac nastepnego tematu, tym razem o odczynnikach biggrin.gif
Child: Raczej ze wzgledow bezpieczenstwa - dzieci plus przepis na ognie benglaskie to w najlepszym przypadku wymiana dywanu i tygodniowe wietrzenie :]
Elva: Mmmmm? :> Sounds interesting biggrin.gif
Po za tym wiecie , konfidenci , społeczniaki i inne elementy...;-)
Child
czyzby na mecz z Lechia przyjezdzala jakas "zaprzyjazniona" druzyna? ;>

mozna tez probowac z proszkiem do pieczenia, ale nie pamietam skladu ;P

Elva: Proszek do pieczenia, woda i kapsułka od jajka niespodzianki. Wlewamy, wsypujemy, mieszamy, zamykamy, wstrzasamy i rzucamy XDDDD
Mellisa
sami fioletowi tu siedzą
widzę

a ja znam miejsce na dlugiej gdzie
widac trzech neptunów

łał
Hefaj
QUOTE(Child @ 23.01.2006 23:18)
czyzby na mecz z Lechia przyjezdzala jakas "zaprzyjazniona" druzyna? ;>
*

hmm...będzie takich kilka , ale to nie po to ;-)
poprostu udoskonalanie planów na sylwka ;-D
a tak to poprostu PRAGNIENIE WIEDZY i PRZYJEMNOŚĆ w jednym ;-)
Elva - o ty w życiu , o tym nie myślałem...
ale do piro to się chyba nie kwalifikuje ;-)
Myśka
QUOTE(Katon @ 23.01.2006 14:26)
Gdynia jest w pyte, bo jest fajny festiwal tam i mam miłe wspomnienia, że ło ho ho. A w tym roku chyba też będzie Open'er, więc proponuje się spotkać i upić z tej okazji.

słyszałam ploty, że ma być na lotnisku, bo nie będzie miejsca na kościuszki.

mellisko - musisz mi je koniecznie pokazać! to twój obowiązek wobec drugiej gdańszczanki.
Hefaj
QUOTE(Myśka @ 23.01.2006 23:45)
QUOTE(Katon @ 23.01.2006 14:26)
Gdynia jest w pyte, bo jest fajny festiwal tam i mam miłe wspomnienia, że ło ho ho. A w tym roku chyba też będzie Open'er, więc proponuje się spotkać i upić z tej okazji.

słyszałam ploty, że ma być na lotnisku, bo nie będzie miejsca na kościuszki.

mellisko - musisz mi je koniecznie pokazać! to twój obowiązek wobec drugiej gdańszczanki.
*

coś też o tych 3 neptunach słyszałem , że niby jak się ustawi tak i tak to tak i tak i siak i wogóle rola można dostać XD
Child
co wam powiem to wam powiem - Misiek na pewno zna inny sposb zeby zobaczyc trzech Neptunow :}
grlouiee
Wspomnienia z Gdanska ?!
Pewnie, ze tlyko SZpital Wojewodzki. Wiszace Ogrody, czy jak to tam było.

Aaa i jak sie przekracza predkosc, ale wiezie sie zarzygane dziecko z bandażem na głowie, to nie nie dostaje mandatu.
Nie ma to jak wyrozumiali policjanci z Gdańskaa ; )
Eva
QUOTE(Child @ 23.01.2006 23:52)
co wam powiem to wam powiem - Misiek na pewno zna inny sposb zeby zobaczyc trzech Neptunow :}
*

Przepis na 3 Neptunow

Ptrzebujemy:
1 Neptun
1l wina bialego Komandos
szczypta spirytusu

i włala XD

Bachor: a jak ktos ma bogata wyobraznie, to i bez wzorca Neptuna sobie poradzi ;P
Sihaja
Gdynia pięknym miastem jest!

Ja widzę trzech Neptunów, nawet jednego Neptuna mi nie potrzeba, wyobraźnia robi swoje. XD

Biby gdyńskie są najlepsze.

Kurde, a jutro znowu kac.
Katon
Tak statystycznie to powinno tu być więcej ludzi z Krakowa, no ale niestety południe jest niedoreprezentowane, a musicie wiedzieć, że to właśnie w Krakowie imprezy są najlepsze. Szczególnie od kiedy się zrobił naprawdę modny za granicą i od maja do września można imprezować z Murzynami, Japońcami, Arabami (zabawa plus adrenalina), a nawet z Niemcami i Holendrami (byle trzymali Niemki i Hilenderki z daleka...). Nie ma żadnego morza od którego waliłoby smrodem, pijąc wino pod Wawelem patrzy na Ciebie tysiąc lat historii picia wina pod Wawelem, po plantach chodzi Straż Miejska i się jej ucieka, a na Brackiej pada deszcz. Więc ludzie. Weźcie dupę w troki, wsiednijcie w pociąga i przyjedźcie do samotnego Katona i jego znajomych.

Ciekawe czy ktoś to wychlasta i zrobi temat o urokach Krakowa.

O. I jeszcze blisko jest Pcim. Ha! Ludzie, byliście kiedyś w Pcimiu?
Mellisa
no bo jest taki gdański
punkt g
stajesz tam
i jak nic 3 neptuny

a jeśli zastosuje się przepis
Elvy
to nawet 9 mozna zobaczyć

Myszorku moj słodziutki
ti ti ti
jasne ze Ci pokaże
bo dorotka to taka
grzeczna zwierzynka
że krzywdy nikomu nie robi
i mozna jej pokazać 3 neptuny
bez obawy o ich trójzęby

kich
Sihaja
Katon, mylisz się. Od morza nie śmierdzi. A Wisełka też najczystrza nie jest ;P
Katon
W Krakowie jest jeszcze w miarę czysta. Fakt, lepiej się nie kąpać, ale bez przesady. Jest już wiele lepiej niż kilka lat temu. A nawet jak nie śmierdzi to wieje chłodem...
Myśka
obmellana, a wiesz ze ja potrafie ucho odgryzc jak ktos mi robi ti ti ti?
oko czasami tez wydlubie jezykiem ale to jak jestem przed obiadem.

a macie tam ingliszmenow, w tym krakowie piekniastym? takich w sile wieku?
Katon
Wszystkich mamy. Ohydnych, rudych, piegowatych Anglików też jest mnóstwo. I są w sile wieku. Ale to wszystko latem...
Mellisa
o ile się nie myle
aby jezykiem wydlubać
komuś oko
trzeba mięc język

a ostatnio nawet mówiłaś,
nie,nie mowilaś
do tego tez potrzebny jest jezyk,
migałaś coś
że nie smakują ci niebieskie

smerefy

my w gdansku
mamy więcej ludzi
szprechających dojczowo

a w krakowie
smok zieje na smsa
to prawda?

Sihaja
Też mamy Anglików. I Hiszpanów. I Rosjan i Niemców. Choć Arabów nie widziałam.

Kraków... Karaków jest piękny, ma klimat.

Ale Gdynia też niczego sobie. Młoda, prężna, nadmorska (w zimie trochę wieje, owszem, ale w lecie! Jak tylko wygrzebać się spod turystów to jest pięknie).
Myśka
smrefow nie lubie bo nie jadlam a wszystko czego nie jadlam jest fe i wooogle

poza tym w trojmiescie jest wiecej zlotow forumowiczow
i smazalni ryb tez jest wiecej! mmmmm
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.