QUOTE(Dorcas Ann Potter @ 02.02.2006 19:40)
Byłam raz. Na szybkiej, dwugodzinnej rundce po mieście ;>.
Piekne prawda? ;DDD
Dorcas Ann Potter
03.02.2006 12:15
No, oczywiście ;>.
Pomijając to, że ja nic nie pamiętam, bo byłam jak miałam 4 latka ;D...
QUOTE(Elvaralinde @ 02.02.2006 19:37)
A w Gnieznie byliscie? HĘ?! ;D
Byłem byłem, ale tylko przejazdem ;(. Jedyne co zdążyłem zobaczyć to katedra no i odwiedziłem księgarnie "Staromiejska" chyba przy ulicy Rynek czy jakoś tak, aby kupić sobie jakąś książke na dalszą podróż. Ogólnie miasto wydawało się zielone i ładne, ale bliżej się przyjrzeć nie mogłem

.
Wstyd powiedzieć, ale w Gnieźnie nie byłam.
Byłam za to w Kaliszu i stwierdzam, że to miasto jest piękne...
QUOTE(MisieK @ 02.02.2006 20:15)
Katon -> to pewnie Myślenice//czy jaktotam było;p//
Ja Ci dam 'jaktotam było'...
Lublin to bardzo ładne miasto... To fakt... ale nie mogłabym sie przeprowadzić nawet do tak pieknego miasta bo zbyt jestem przywiązana do mojej Oliwki

A w Gnieźnie byłam i zwiedziłam mieszka tam mój kolega... bardzo ładne sa zabytki ale miasto nie podoba mi się...
Kara
why tell my why??

Mogłabym powiedziec że to swietne i piekne miasto itd. ale jedno jest pewne... po Krakówku macie najpiekniejsze zabytki i fajni ludzie tam mieszkają ale rozmieszczenie budynków czystosć w niektórych miejscach wybacz mi nie odpowiada.. ale jako ocwene tego miasta dałabym mu 5--

Kara
A w Gnieźnie byłam i zwiedziłam mieszka tam mój kolega... bardzo ładne sa zabytki ale miasto nie podoba mi się...
ale jako ocwene tego miasta dałabym mu 5-
liberał! ;P
Syriusz_Black
09.02.2006 23:13
offtop: Kara, masz Nuriko na avatarze

Fushigi Yuugi rlz!

A u nas w Lublinie taka plucha... ślisko i wczoraj na targu owoców nie było!
A u nas w Lublinie taka plucha... ślisko i wczoraj na targu owoców nie było!
Eeee tam ślisko...Da się jeździć ;] Niech raczej piesi uważają na szalonych kierowców co namiętnie ochlapują wszystkie chodniki. A owoce do Polski B trafiają z tygodniowym opóźnieniem...
Kara, masz Nuriko na avatarze tongue.gif smile.gif Fushigi Yuugi rlz! smile.gif
Jasne że rulez!!!

Tyle że to z Inu yushy ale cóż... Ale Nuriko podobny jest możne sie pomylić.. A owoce lepiej kupować w warzywniaku... na ryneczkach nigdy nie wiadomo

Co do pluchy to w 3mieście to samo niestety...
Kara
A u nos, panocku - snieg sypie :}
Syriusz_Black
10.02.2006 12:43
A ja idę w końcu Narnię oglądać.. bo kurde nie mam czasu...
Taka plajta jest.. takie błoto pośniegowe :/
QUOTE(Syriusz_Black @ 09.02.2006 23:13)
offtop: Kara, masz Nuriko na avatarze

Fushigi Yuugi rlz!

A ja myślałam, że to Inuyasha. Przyjrzałam się i dalej wydaje mi się, że to Inuyasha. No, jestem prawie pewna, że to Inuyasha.
A FY rulez, owszem, tu się zgadzam

.
Wogóle lubię wschód Polski. Tam jest taki fajny klimat.
no ba, stwierdziłabym, że nie tylko fajny ;]
studia? niedługo Kraków rzecz jasna, bo i mieszkanie tam mam i chrzestnego dobrego ;]
Rzeszów mi jednakże najbardziej odpowiada, bo o takie delikatne przywiązanie i wszędzie wszystko lekko, strawnie i po bólu ;>
Lublin miasto ładne. Dobrych auto sprzedawców macie, no i o Bajmie, przecie zapomnieliście ;p
podobno strach jednak wyjść z domu po 22, bo za szybko można stracić torebkę / pieniądze / życie - taki mit po podkarpaciu chodzi ;D
Lublin miasto ładne. Dobrych auto sprzedawców macie, no i o Bajmie, przecie zapomnieliście ;p
podobno strach jednak wyjść z domu po 22, bo za szybko można stracić torebkę / pieniądze / życie - taki mit po podkarpaciu chodzi ;D
Nawet nie wiesz ile w takich mitach prawdy ;] Oglądałem w piatek o godzinie 17 piękną bójkę w miejskim autobusie, pijany chłopak wyskoczył do dwóch innych ---> złamali mu nos i przekopali biedaka. Co z tego żę babcie w moherowych beretach krzyczały, żeby kierowca się zatrzymał, nikt nic nie zrobił, takie czasy....(znieczulica) Ot taki codzienny obrazek lubelsiego życia. Ale suma summarum torebkę stracić albo dostać w zęby to w każdym polskim mieście można.
niby tak, ale w lublinie ponoć niebezpieczeństwo 90 procentowe ;]
no jak się pieprzy takie głupoty, to nietrudno po ryju zarwać.
bu hu
bójcie się dzikich lublinian
mechaniczna pomarańcza to dropsik
w lublinie nagminnie gwałci się nieletnich
biega za staruszkami, kopie je w goleń i ucieka z ich emeryturą
tak zdobywamy pieniądze na wino i alimenty dla swoich dzieci
które zresztą zrobiliśmy podczas jednej z naszych rytualnych comiesięcznych orgii
poza tym
zabijamy
głównie dzieci i małe zwierzątka
resztę bijemy aż do nieprzytomności
z krwi robimy suche barszczyki, lepsze niż knorr
osobiście studiuję prawo, ale po godzinach rzecz jasna razem z moimi braciaszkami wybiegamy uzbrojeni w łańcuchy i bejsbole, by roztrzaskiwać głowy biednym, Bogu ducha winnym mieszkańcom miast inszych.
Łoł, płacisz jakieś alimenty...? Lubię Cię coraz bardziej, hehe.
nie doświadczyłam, nie wiem, mówie co słyszałam ;>
to na drugi raz publikuj potwierdzone informacje, bo jak nie to wiesz, my z lublina cię dopadniemy.
Zrobią Ci dziecko i nie będą płącić alimentów. Pokrytykuj se Warszawe. Jej nawet miejscowi nie bronią.
Syriusz_Black
20.02.2006 20:15
Lublin dobry jest.
Lublin fajny jest.
W sobotę byłem nawet w McDonaldzie i nie było dodatku we frytkach ani w shake'u. Prznajmniej zapachowo nie wyczułem. A w Wawie?
A ja myślałam, że to Inuyasha. Przyjrzałam się i dalej wydaje mi się, że to Inuyasha. No, jestem prawie pewna, że to Inuyasha.
A FY rulez, owszem, tu się zgadzam smile.gif.
Bo to jest Inuyasha...
Kara
Syriusz_Black
21.02.2006 18:36
Oj, podobny do Nuriko
Schiz. Zwariowałam. A byłam pewna, że się Kara z Syriuszem zgodziłaś natychmiast, że na twoim avatarze jest Nuriko.

.
edytowanie wcześniejszych postów by zatuszować pomyłkę to bardzo zły zwyczaj. nie radzę.
Syriusz_Black
22.02.2006 18:40
No zgodziła się

Mniejsza o to.
Wczoraj było ponad 10 stopni u nas! Chce wiosneeeeeeeeeeeeeeeee
wiosna=matura
Precz z wiosną!!!
wiosna = neptunalia ;D
niechaj szybciej nadejdzie;)
Łee, a u mnie dzisiaj 2st były ;( i chora będę.
Kurczę, jak tak dalej pójdzie, to się do Lublina wybiorę chyba ;d
Syriusz_Black
23.02.2006 17:06
Dość mam ... ja pierdziele...
Nadchodzą dni, kiedy człowiek może się po sobie spodziewać wszystkiego. Takie schizy, głupoty przychodzą do głowy, ale humor bynajmniej nie dopisuje. To są schizy smutne, schizy wielkiej smuto-schizmy. Po prostu złe rzeczy. Napływowe demony schematycznie doskwierające młodym umysłom ubezwłasnowolniające sumienie i dobry nastrój... Ja chcę protestiwać ale one są silniejsze ode mnie. Dysredytują moją wolę każą mi robić uczynki niegodne młodego, chcącego podbić świat młodzieńca. Trzymanie na dystans nic nie pomaga, nie gwarantuje spokojnej nocy, gdzie sen trwa więcej niż 3-4 godziny. Gdzie spokój i opanowanie to mity, gdzie zadowolenie z życia to postać z wikińskiej sagi, gdzie optymizm to celtycka legenda. No wciurności...
LUDZIE, no weźcie coś zróbcie

I wyobraźcie sobie, że to nie fanaberie wypisywane przez człowieka, któremu zbliża się matura... To naprawdę nie o to chodzi...
wiosna=matura
Precz z wiosną!!!
no i kurka mamy już od tygodnia bazie. Co z tego,że są to całkiem ładne bazie, które od zawsze zwiastowały nadejście (o jakże) oczekiwanej wiosny. Stosując powyższe podstawienie zwiastują one dla mnie jedynie maturę. Co nie wiąże się ze zbyt wielkim entuzjazmem wykazywanym przeze mnie. Pracę maturalną czas zacząć pisać...
I wyobraźcie sobie, że to nie fanaberie wypisywane przez człowieka, któremu zbliża się matura... To naprawdę nie o to chodzi...
what's the matter?
nie wiem jak jego, ale mnie denerwuje_w_stopniu_bardzo_wysokim wiazacy sie z nadejsciem wiosny wykwit zauroczonych_w_sobie_w_stopniu_jeszcze_wyzszym par - wszedzie qwa. nie daja spokoju czlowiekowi - na gadu same :*. w pubie polowa sie obsciskuje. na ulicy to samo. w szkolce kochanej dla odmiany tez.
Child - odrzucony single-player :}
Syriusz_Black
10.03.2006 08:27
Jaki to ma związek z Lublinem?
U mnie wszyscy na około chorzy i mnie dopadło, nie idę dzisiaj do sql.
Qwa leje mi się z nosa jak z kranu ;/
Child, ja jestem co prawda multiplayer (yy doubleplayer? XD), ale również mnie odrzuca ten wiosenny okres godowy ;p
Syriusz- u mnie też wszyscy chorzy, ja sama mam gigantyczne pokłady glutów. Nigdy nie wiem jak moje zatoki są w stanie wyprodukować tyle tego na raz xd
Niech już będzie wiosna. Zniosę nawet pary. Wszystko. "Fakt" napisał, że nie będzie wiosny (a jak "Fakt" coś napisze to mur beton, wicie) i ja nie śpię po nocach. Zresztą w moich tpwarzyskich rejonach raczej się pary sypią, więc generalnie się dzieje destrukcja i mogę pocieszać i tłumaczyć i mówić, że będzie dobrze. I'm lovin' it.
Syriusz_Black
11.03.2006 09:54
Piłem spirytus z pieprzem. O w morde.
Takiego ślinotoku to nigdy nie miałem, nie widziałem.
Kto gulnie kieliszek

?
Wódkę z pieprzem chętnie ;p
W ogóle wódki bym się napiła, oj tak tak.
Ja se zrobiłem postanowienie i dotrzymam. Mam wolę ze stali. Momentami tylko żałuje, że sobie postanowiłem, ale już nie ma odwrotu. Nie piję do Wielkanocy. A 15 mam urodziny. To Wielka Sobota. Po Wielkanocy się sczesam okrutnie...
Ofiaruję za grzechy to cierpienie.
Syriusz_Black
11.03.2006 23:25
Cat, ale to jest spirytus!
Jeżeli wypijesz kieliszek spirytusu z pieprzem i się nie skrzywisz to masz u mnie pół litra.
spirytusu i pol kilo pieprzu do dalszej konsumpcji ;P
Syriusz_Black
12.03.2006 00:00
Nie dałbyś rady tego z uśmiechem wypić. Mogę się założyć. Wiem z doswiadczenia :/
hmmm, muszę potrenować :d
Syriusz_Black
12.03.2006 00:13
Sratatata... bez trenowania za pierwszym razem!
Ja sobie strzeliłam kiedyś dwa big-łyki spirytusu ze szklanki, zanim się zorientowałam, że to nie woda. Muszę się przyznać, że udałam się w kierunku "zakątka dumania" w dość szybkim tempie...
syriuuusz, ale pięćdziesiątka czy dwudziestka piątka? (chociaż dwudziestka piątka to podobno nie kieliszek a nakrętka)
Najlepsze są "kielony zabójcy" - 100 mililitrów
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę