Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: [muzyka]poszukiwany, Poszukiwana
Magiczne Forum > Kultura > Muzyka
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Myśka
coś lekkiego i przyjemnego na lato, najlepiej elektronikę.
MisieK
niech ci bociek w dzieciach wynagrodzi ;C
nutrias
ej, nie chce byc ojcem w wieku 16 lat!
MisieK
yhm, wstaw sobie dowolne inne słowo pod 'dzieciach', moze być żubrach.
nutrias
'lechach' i wszystko ok smile.gif
Czternasta
Jeśli ktoś znajdzie mi utwór "Uciekasz mi" Marka Trandy, to będę dozgonnie wdzięczna, gość się nawet dobrze w google nie wyświetla ( w przeciwieństwie do np.mojego brata)
Neonai
poproszę cokolwiek Afghan Whigs.
GrimmY
Nai - nie wiem czy to to, albowiem nie mam czasu sprawdzić, ale myślę, że się nie zawiedziesz.
url=http://alain.bauchart.free.fr/myspace/musique/]link 1[/url] przeszukaj, jeden kawałek jest na pewno.
link 2 jak wyżej.
dam znać, jeśli coś większego się znajdzie.
Ahmed
Afghan Whigs - 1965
MisieK
Odnośnie afghanów, posiadasz może Ahmed 'My World Is Empty Without You/I Hear A Symphony' w formacie mp3? to z epy chyba którejś;>
MisieK
Psychocandy, bym prosił, bo mi się płytka z tą płytą porysowała(i z paroma innymi niestety też;/)
Katon
A ja chcę Smashing Pumkins co się da, ze szczególnym uwzględnieniem klasikerów i nowego Interpola, bo miśkowy link w indie/alternative już szlag trafił
MisieK
gdzieś widziałem ostatnio całą dyskografię na sendspace i mediafire wrzuconą. znajde to ci tu wkleję.
kkate
prosiłabym o pink floyd. co tam macie, bo mi potrzebne w mp3.
nutrias
Demo Kombajnu 'Dziś Polecamy Kotlet Szlachecki', posiada ktos?
GrimmY
QUOTE(kkate @ 30.07.2007 17:03)
prosiłabym o pink floyd. co tam macie, bo mi potrzebne w mp3.
*

the wall
division bell
dark side of the moon
jeśli coś konkretnego mam wrzucić to daj znać.
kkate
na razie tyle wystarczy, dziękuję : )
nutrias
Katonie, podobno posiadasz linka do najnowszej plyty Cribs. Moglbys zapodac? wink2.gif
Katon
Proszę.
nutrias
Dziekuje smile.gif
Katon
Ej, kurde, wrzuć ktoś Gulianiego !!!, bo chyba zgubiłem płytę na którą sobie to zgrałem, a na kompie już nie mam, a tu do koncertu niecały tydzień, bileciki leżą dumnie na stole i trzeba się pozajawiać =)
Potti
hej a będziecie tylko na !!! czy na Trail Of Dead też? (Giuliani zginął ostatnio razem z większością muzyki na komputerze) wink2.gif
MisieK
Debiucik Television pilnie poszukiwany. Nje mam, chce mieć, a shareminer i torrenty sa przeciwko mnie sad.gif
Ahmed
Pozwolę sobie skopiować post kolegi z pewnego forum:

1. Ściągamy DC++, adres: http://www.pobieralnia.pl/plik-324-dc.html,

2. Instalujemy i konfigurujemy szybko, wklepujemy nick i udostępniamy swoją muzykę bądź filmy (File > Settings > Sharing i tam Add Folder).

3. W Ustawieniach (File > Settings) w sekcji Downloads wybieramy katalogi, gdzie zapisywać ma pliki ściągnięte oraz te tymczasowo ściągane (Temp, czyli Temporary),

4. Wciskamy kombinację CTRL+C i wklepujemy adres: indious.no-ip.com:4411

Indious, jest to hub, gdzie jest duużo "naszej i dobrej" muzyki.

5. Żeby znaleźć interesujący nas album, wybieramy ikonkę z lupą (CTRL+S) i w File type wybieramy Audio (banalne, co?). Wpisujemy tytuł albumu, bądź wykonawcy i po chwili pokażą nam się użytkownicy z szukanymi plikami. Klikamy prawym klawiszem myszy na pacjencie i wybieramy Get file list. Otworzy nam się przeglądarka plików użytkownika. Wybieramy prawym klawiszem interesujący nas album i klikamy na Download.

6. Cieszymy się gigabajtami nowo skradzionej muzyki.

- Pamiętajcie, żeby nie udostępniać katalogów Program Files, Windows, Documents and Settings itp. żeby mieć dużo udostępnionych gb, bo za to banują.

- Minimalna ilość udostępnionych danych jest zależna od huba. Na Indious hub jest to chyba 15gb.

- Nie udostępniajcie folderu z tymczasowo ściąganymi plikami, bądź z niepełnymi albumami, bo za to też często banują.

- Cieszcie się i dzielcie muzyką ;D

Ahmed: Znalazłem tu wszystkie albumy, których od dawien dawna szukałem. THIS IS MADNESS!!! Nic tylko siedzieć i zasysać 24h/d, ale zaczynam się już zastanawiać kiedy to wszystko przesłucham
nutrias
'Janusz Reaktor i Krystyna Zmrok' Kombajnu, posiada ktos? wink2.gif
Rysiek_Kowal
ja mam na offensywie, ale o ile dobrze pamietam trackow z tej plyt sie nie wrzuca. Zakaz Katona czy coś tongue.gif
nutrias
E tam, zakazy ;p
Rysiek_Kowal
no kurde, ta płyta kosztuje 16zł..
Child
ciekawe, ile kosztuja plyty, ktore mozna znalezc dzieki 'metodzie Ahmeda'? ;>
Katon
Ryśku, apeluję do Twojej wrodzonej moralności. Nie wrzucaj. Płyty Kombajnu też nie są jakoś oszałamiająco drogie. Przynajmniej polskim dobrym artystom można dać zarobić. W ogóle będę się skłaniał do ogólnego zakazu wrzucania linków do polskich płyt.
nutrias
Plyte Kombajnu mam w oryginale (druga). Teraz kupie pierwsza jak bede mial troche wiecej funduszy wink2.gif
PrZeMeK Z.
Ryśku, apeluję do Twojej wrodzonej moralności. Nie wrzucaj. Płyty Kombajnu też nie są jakoś oszałamiająco drogie. Przynajmniej polskim dobrym artystom można dać zarobić. W ogóle będę się skłaniał do ogólnego zakazu wrzucania linków do polskich płyt.

Nacjonalista czy patriota? wink2.gif

Edit: O kuuuuurwa. Pomyłka roku po prostu. XD
Ahmed
Rysiek: Mowisz i masz - nic polskiego nigdy nie wrzuce. Koniec tematu, jestesmy po tej samej stronie.
MisieK
Donkiszoty sie kuzwa znalazły :C
Child
ciekawe spojrzenie na piracenie ;p
Katon
Może i ciekawe, ale zgoła sensowne.
Potti
obiecane wczoraj:
My Love- Klaxons
nutrias
Wyjebani w dobrej wierze, oprocz 'Światło / Dobre rady'. Cos ktos ma? wink2.gif
vold
POSZUKUJĘ:

http://www.imdb.com/title/tt0534695/

tego i odcinka następnego, byłbym wdzieczny.
GrimmY
QUOTE(vold @ 17.08.2007 03:00)
POSZUKUJĘ:

http://www.imdb.com/title/tt0534695/

tego i odcinka następnego, byłbym wdzieczny.
*

http://www.mininova.org/search/?search=csi+grave+danger
pochwalę się, że za tydzień będę miał chyba wszystkie dotychczasowe serie tego serialu (kilkanaście dvd, nie pamiętam dokładnie ile kumpel pisał), ciekaw jestem tylko kiedy ja to wszystko obejrzę, bo w kolejce mam grey's anatomy (3 sezony), dexter (nie wiem ile), nie obejrzane jeszcze serie simpsonów (4 sezony), i parę jeszcze innych, a od września chociażby family guy nowy. ych.
aha, przy okazji serialowego gadania - serial lost ma chamsko zerżniętą fabułę z komiksu 'watchmen', pff.
vold
hm, szukałem tu, nie wiem czemu nie znalazłem...
dzięki wink2.gif
Lilith
Edith Piaf
dla Naiki

a ja poszukuję Grace Jeffa Buckleya
w sensie, ze płytę
Rysiek_Kowal
QUOTE(Lilith @ 23.08.2007 16:24)
a ja poszukuję Grace Jeffa Buckleya
w sensie, ze płytę

http://cheekytrails.co.uk/ftp/music/Jeff%20Buckley/Grace/
Lilith
dziękuję kiss.gif
Katon
Wrzućcie tak:

Tych Triali coś - tzn. to co najlepsze, bo wtyd się przyznać, że niemal nie znam.
"You Forgot In People" bo mi zaginęło
i "Mass Romantic" TNP, bo mam jakąś dziwną wersję i mam już tego dość.
Rysiek_Kowal
Broken Social Scene - You Forgot It in People

[swoja droga to coraz Ci cos ginie... podejrzane tongue.gif]
Katon
Notorycznie. Bo ja nie słucham muzyki na komputerze w ogóle. Nie mam go w pokoju i mam ch. głośniki. Więc zgrywam na płyty, z komputera usuwam, płyty gubie i nie mam.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.