nie indie ale popers-grzywki xD
Poszukuję drugiej płyty z 'Konk' Kooksów.
już mam
Szukam czegokolwiek Voo Voo. Nie mam nic, a odczuwam ostatnio niedosyt z tego powodu.
Ludwisarz
22.04.2008 23:02
Leszek Możdżer z Danielssonem i Fresco.
The Time i Between us and the light. Pasodoble tez moze byc.
Zgubilem The Time, Between chce odswiezyc, a znajduje mi w jakichs dziwnych formatach bezstratnych no i Rapidy po dwie czesci.
QUOTE(TimmY @ 22.04.2008 22:02)
Leszek Możdżer z Danielssonem i Fresco.
The Time i Between us and the light. Pasodoble tez moze byc.
Zgubilem The Time, Between chce odswiezyc, a znajduje mi w jakichs dziwnych formatach bezstratnych no i Rapidy po dwie czesci.
between us and the light.the time nie posiadam, a pasodoble wrzucę wieczorem albo jutro, bo teraz ino czasu nie mam aż tyle na komputra.
Poszukuję czegoś The Filthy Youth.
poleccie mi, co najlepszego wydali Editors.
znaczy, najlepiej od razu z linkiem do rapida/torrenta.
BlackOmen
22.05.2008 10:34
Nigga' bros poratujcie
José González - 'Teardrop'
szukam ładnych walców angielskich

jeżeli macie coś w zanadrzu to chętnie przechwycę.
zajrzalam w meandra dysku i znalazlam podklady do wszystkiego praktycznie, a angielskiego akurat nie. nie przesluchiwalam, ale jak chcesz, moge wrzucic
kurcze kursy tanca sa fajne :)
pieknie
tym razem szukam tego
http://www.audio20.pl/details/739.htmlwszędzie tylko do wysłuchania, nigdzie nie mogę znaleźć torrenta...
dziekiii, a patrz na to:
http://www.youtube.com/watch?v=ulcXYjb4eBU
mam faze, dzis tanczylismy sambe ;]
ed: swoja drogą, zna ktos wykonawcę?
Ludwisarz
28.05.2008 23:09
To ze Ty pupcia tak ruszalas to wierze, ale Mati?
Nie.Nazywaj.Mnie.Tak.Nigdy.
Ludwisarz
29.05.2008 11:29
\m/
PrZeMeK Z.
29.05.2008 13:31
Składanki jazzowej "Velvet Bar" poszukuję. Nowa płyta, wyszła 18.04. Pewnie nikt nie ma, ale gdyby jednak - byłbym wdzięczny.
12google "Velvet Bar rapidshare"
PrZeMeK Z.
29.05.2008 13:48
Dziękuję ślicznie

Nie pomyślałem, żeby wyszukać akurat taki zwrot. Ale to może dlatego, że jestem tak przeziębiony, że nie trafiam kursorem w linki :]
Poszukuję numerów zespołu Manchester
Nie wiem, kto na ostatnim zjeździe wrzucił mi na dysk dwa kawałki Bloc Party, ale mi się podoba i poproszę o więcej. Tylko tak w miarę wybiórczo, co najlepsze, a nie hurtem jak leci. Sorry, ale co za dużo, to niezdrowo
Ludwisarz
11.06.2008 23:30
Nie przypadkiem ja?:>
ja Ci wrzuce zaraz, hejzel.
QUOTE(TimmY @ 11.06.2008 23:30)
A, tak, chyba Ty. Są w folderze "Gówno od Tymona"

QUOTE(Neonai)
ja Ci wrzuce zaraz, hejzel.
Dzięki.
ok, dzisiaj już nie wrzuce bo wyjątkowo muli sieć, myślałam że to będzie kwestia 10 minut a tu 2 godziny. wiec wrzuce jutro jesli ktoś do tego czasu nie wrzuci.
edit: proszem
http://www.sendspace.com/file/970gh6
Wielkie dzięki, zabieram się za słuchanie.
to pewnie znaciektoś w podobnych klimatach z kraju kwitnącej wiśni poleci (podeśle)?
Witajcie,
poszukouje wlasnie plytki "folklore" nelly furtado, ale nigdzie nie moge znalesc, na torrencie pusto. Jakis ratunek?
Rysiek_Kowal
15.06.2008 14:42
Jest kilka rozwiązań, ale najgorszym chyba jest zarejestrować się na forum Harrego Pottera i w pierwszym poście pytać o płytę.
Ludwisarz
15.06.2008 15:12
Wojtku, w trzecim poście.
Rysiek_Kowal
15.06.2008 15:15
Aaa, no tak, licznik nie pokazuje tych na Bziumie.
BlackOmen
20.06.2008 00:27
znając życie pewno nikt nic nie będzie miał ale 'kto pyta nie błądzi'
ma ktoś coś SBB? albo samego Skrzeka?
a proszę, masz
tu całą dyskografię nawet:P
(login:rabbid, pass:bigosbigos. to moje konto do tego trackera, korzystać dowoli).
BlackOmen
20.06.2008 16:04
over 9000 internet for you GrimmY! Wielkie dzięki! :D
ost z 'in den tag hinein' oraz '10 minut pozniej: wiolonczela'
nowe dick4dick - grey album
i cos z dorobku piotra szczepanika ;)
Ludwisarz
20.06.2008 19:34
QUOTE(Myśka @ 20.06.2008 17:12)
nowe dick4dick - grey album
A ja mailowalem wczoraj z jednym Dickiem, ale nie wiem czy jest to powod do dumy!?
wzmocnie prosbe o ost z 'in den tag hinein' sie podczepiajac do niej bezczelnie.
zwlaszcza by mnie sie chcialo miec finalny kawalek (zdaje mi sie, czy japoniec wspomnial czyje to?).
czy ten ostatni kawałek to
to?
z tego, co poczytałem to soundtrack chyba nawet istnieje, ale w formie wybitnie mało dostępnej.
QUOTE(GrimmY @ 20.06.2008 23:58)
czy ten ostatni kawałek to
to?
z tego, co poczytałem to soundtrack chyba nawet istnieje, ale w formie wybitnie mało dostępnej.
yup thats it
thx nutrias :*
to na wszelki wypadek wrzucam sam
kawałek i całą
płytę.
Ludwisarz
22.06.2008 16:41
Kurde. Rapid pisze, ze moja przegladarka nie obsluguje java scriptow. A wlasciwie.. Wszystkie 3.
Tez tak mam, ale tylko przy sciaganiu z darmowego konta. Po zalogowaniu sie na premium problem nagle znika.
Burżuj...
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę