Ja bym miala fonetyke, gramatyke, 3 walijskie, grame porownawcza walijskiego i angielskiego i teorie literatury. Sabine chora wiec ide tylko na 2 pierwsze i odpuszczam TEOLIT :p
wszyscy graja w wo... gry sieciowe :p
Nie. Ja kuzwa pisze iscie gimnazjalna prace 'idealne wakacje'. Tyle ze powalijsku. I mam juz cale 62 slowa!! :P
ostatnio mialam takie pytanie na kolokwium z poligrafii. znaczy, po polsku.
formatuje prace roczna, chociaz juz na oczy nie widze

ale jeszcze chwila i bede WOLNA!
Bues i ‘da fy nghariad ar wyliau llynedd. Buodd hi’n hyfryd a ches i hwyl fawr. Cymeron ni’r lluest, y sach gysgu a’r car ac aethon ni’n Ewrop. Aethon ni’n Yr Almaen ac ymwelon ni’n llan bach ar bwys Mannheim. Cysgon ni’n y gwesty, buodd hi’n mwrw glaw ac diflas felly trawsyrion ni’n Ffrainc yn y bore. Na aethon ni’n Paris ond cysgon ni’n y gwersyll yn agos i Baris. Gwelon ni y Louvre, yr Eiffel tŵr a cerddon ni’n parciau lotiau. Wedi tri dwthwn twarsurion ni’n ne a gwaelod ni’n Mharseille. Buon ni’n yna dros y penwythnos. Mae Marseille yn arddunol a buon ni’n hapus iawn. Siarades i gyda fy nghariad ac yforon ni gwin yn ystod y nosweithiau, a lled-orweddon ni’n y traeth yn ystod y dwthwn. Bwyton ni bwyd iawn – weithiaw arlwys i ginio a weithiaw aethon ni’n y tŷ bwyta. Nofies i’n aml o achos buodd dwfr yn cynnes a glan. Buodd Sbaen yn nesaf tud. Aethon ni’n Barcelona, ymwelon ni’n y harbwr, y Santa Maria del Mar eglwys, yr eglwys gadeiriol a Champ Nou. Buodd tywydd yn hyfryd, buodd hi’n hewlog, braf a neis. Buon pobol yn chweg a hoffon ni y caer iawn. Buodd gwersyll...
QUOTE(Child @ 24.04.2008 00:21)
wszyscy graja w wo... gry sieciowe

inni znowuż wódkę piją
czesto lacze obie te czynnosci. wtedy swiat - jeden i drugi - wydaje sie weselszy ;)
PrZeMeK Z.
26.04.2008 00:52
O, już tak późno?
Dobranoc.
Avadakedaver
27.04.2008 11:21
a ja moge tu cos napisać? w sensie skoro ze nie jest jeszcze noc?
Tajemnicza
07.05.2008 00:33
Właśnie piszę opis postaci na angielski. A przede mną jeszcze biologia i geografia ><'
Trudno powrócić do szkolnych obowiązków po prawie tygodniowej przerwie

Posiedzę sobie dzisiaj

Ps. Aż dziwnie jak na forum tak pusto
dementorek
07.05.2008 04:04
jak ja chcialbym chodzic do liceum
ej, wróciłam do domu o 18, wykąpałam się, zjadłam kolację i położyłam na "krótką" drzemkę. no i wlasnie sie obudzilam;p
a ja się nudzę i z tych nudów chyba nawet spać pójdę
pupa z groszkiem, widze ze tylko ja ostatnio nie sypiam.
A ja jak zwykle, tylko ja to lubie ;>
Ja w sumie też.
A na pewno się już przyzwyczaiłam.
Zmusilam sie dzis zeby pouczyc sie irlandzkiego, zrobilam niecale 15 stron notatek z gramatyki, czyli przebrnelam przez polowe materialu zrobionego przez 2 semestry. Nie tak zle, choc wydaje sie malo ;> Ale teraz nie moge sie zmusic do tego zeby przestac ogladac New Amsterdam i ciezko widze jutrzejsza fonetyke od rana :p
Ludwisarz
20.05.2008 02:48
Odrobienie moich zadan domowych i nauka na jutrzejsze sprawdzianiki z jezykow to okolo 1h15 min.
Od pieprzonej 23 nie moge sie zabrac
jak to jest ze czlowiek zasypia a potem ni stad ni zowad sie budzi.
Ludwisarz
20.05.2008 03:13
szczury w murach.
a najlepsze jest ze jak sie budzi to pierwsze co robi to szoruje na magiczne
dobranoc czy dzień dobry? oto jest pytanie ;0
na magicznym nie ma nawet googli
hula, hula zimny wiatr
zrobiłam sobie koktail truskawkowy na osłodzenie nocy.
mniam!
widze sporo najtłokersów dzisiaj
właśnie też zauważyłam ruch jak nigdy :>
bo w wakacje się nie śpiiii szkoda czasu
noo wchodzi się jako gość na forum o harrym potterze i czyta fanfiki
(rzuciłam sobie okiem na użytkowników online)
Albo się projekty robi na przykład, a niech by to szlag trafił. Wypiję jeszcze jedną kawę i się porzygam po prostu.
owczarnia
26.07.2008 05:25
Dobranoc

.
PrZeMeK Z.
26.07.2008 09:24
Błogosławieni bezrobotni, albowiem oni mogą nie spać nocami.
owczarnia
26.07.2008 13:23
A w zęby chcesz?
Ja jestem jak najbardziej robotna. I właśnie stąd nocami nie sypiam, albowiem często nad robotą w nocy siedzę. Później zaś mam już tak poprzestawiane, że zasnąć nie mogę normalnie, ot co.
pff właśnie
tak jakby niespanie do 4 i gapienie się w html to była moja ukochana rozrywka
PrZeMeK Z.
26.07.2008 23:25
Dobra, zwracam honor. Ale tak czy owak wszyscy zapracowani siedzieli na forum
po powrocie z pracy (ok 1:30) nie miałam sił żeby tu wleźć ale taki miałam plan początkowo. zrobiłam wczoraj 18h.... od 7:00 rano do 1:00 w nocy....
tirlu tirlu
nie chce mi się spać, o nie
hejho
wrocilam z podboju florencji noca xD koszluka 'who the fuck is kae moss' robi swoej ;]
super jest

slucham sobie obecnie radiohead i chrapania Luny, na kanapie obok. w ogole leza wokol mnie 3 dziewczyny i chrapia xD wloszki tak maja czy co?
na pewno wiem ze maja szerokie biodra. juz to zauwazylam. dobrze to skrywaja ale maja. i ladne to wielce. jutro ,a raczej dzis bede im robic jajecznice na cebuli...wiec chyba czas spac,zebym ich nie potrula.
caluski toskanskie!!!
czy przespanie z wczoraj na dzis 14-tu godzin moze miec wplyw na to, ze od pierwszej staram sie zasnac, a tu nichuchu?
Avadakedaver
16.08.2008 05:29
ja tam tez nic nie spalem dzisiaj. leżałem i medytowałem cą noc.
PrZeMeK Z.
16.08.2008 12:54
A ja pisałem od północy do pierwszej czterdzieści, bo nie miałem internetu
lalala czuję oddech ujotu na karku, robi się coraz zimniejszy
kończę rozdział o petrarce (hihi), zaraz zabieram się za zygmunta augusta, jak nie skończę do 9 rano to jestem w czarnej, za przeproszeniem, dupie
nie ma to jak adrenalinka
a myslałem, ze to ja potrafie wszystko odlozyc na pozniej.
a ja się nad dziekanką zastanawiam
prawie druga. witaj, uczelnio. witaj, nocny trybie życia.
Ja mam wstac na pociag o 6. A przegladam
biblionetke i oceniam ksiazki. Yay!
ja musze zwiedzic bank, biblioteke, fryzjera, spakowac sie i ugotowac obiad, a to wszystko przed 14
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę