Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Znalezione W Internecie... 7 tom
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4
Toujours_Pur
Dzięki Ci Aylet.

Teddy L.
Hahah
Dora
Zeti
Jaki śmieszny Teddy. I fajny komiks z Minerwą i dolores. Ciekawe w jakim ona była domu.
PrZeMeK Z.
Komiks z Umbridge absolutnie genialny! Prześliczna nastoletnia McGonagall, od dziś tak ją sobie wyobrażam. smile.gif

Ale nie ma w nim spojlera. Nie musi być tutaj.
Ginnusia
Minerwa rewelacyjna. Co do domu - ona w Gryffindorze, Umbridge... Hmmm - Puchonka z kompeksami?
owczarnia
Eee... raczej Ślizgonka wink2.gif?
Ginnusia
No właśnie opcja - Ślizgonka wydała mi się za prosta. wink2.gif
owczarnia
No ale ona ma szatę ślizgońską?... (chyba czegoś nie jarzę)
Ginnusia
No ma. Ale mnie się to wydaje - tak generalnie - za proste. Że jak menda społeczna, to od razu Ślizgonka.
owczarnia
Aaaa. Teraz rozumiem wink2.gif.
Toujours_Pur
Minerva bardzo mi sią podoba,a komiks przeniosę do odpowiedniego działu,wkleiłam go tu przez przypadek. wink2.gif
Ginnusia
Rysunek, oznaczony jako "slashy" - Ron/Harry

Polecam jednym okiem nań zerkać, a drugim czytać to opowiadanie, bo do siebie pasują.
Pszczola
QUOTE(hazel @ 04.09.2007 18:30)

Świetne! Ale kurcze, smutne jak cholera.

Alternatywne zakończenie.

Ron i Putouter

Znalezione na hiszpańskojęzycznym (chyba) forum:

Snape za młodu

a to po prostu Snape

i trochę od czapy: ZUO!
owczarnia
QUOTE(Pszczola @ 20.09.2007 01:40)
QUOTE(hazel @ 04.09.2007 18:30)

Świetne! Ale kurcze, smutne jak cholera.
*

Awww. Smutne, ale słodkie. Taki śmiech przez łzy. Aż sobie zapisałam do swoich obrazków, cudo!
Zeti
Ron i hmm, jak to by było po polsku? Wygaszacz? Antyświatło? Antylumos było świetne.
Ginnusia
Wygaszacz, wedle Polkowskiego.
EDIT: Nareszcie nowy rysunek Marty (jestem od nich uzależniona). King's Cross - które faktycznie wygląda jak King's Cross
Toujours_Pur
Lubuję się w obrazkach Marty.A King's Cross śliczne.

The Argument
Luna in yellow
Young Grindewald
Severus misery
Chapter34
Nie wiem czy było
Sliver doe
Morsmorde
Pszczola
"Morsmorde" genialne.

Nie powiem, z czym mi się kojarzy "Severus misery".

Bardzo lubię twórczość Marty, ale scenę na King's Cross wyobrażam sobie zupełnie inaczej. Ach, mam wizję, wiele bym dała, żeby móc wyreżyserować tę scęnę. Albo chociaż narysować. Albo lepiej - zrobić fotomontaż. Ale cóż, talentem w tej dziedzinie, niestety, nie grzeszę.
Toujours_Pur
Jeśli ktoś chce się pośmiać:

Romeo!
Young Love
Epilog
Komiks1
1
Ginnusia
Nowa Marta: Reunion at the Burrow . Po tytule nie domyśliłam się, co będzie na rysunku. wink2.gif
Ginnusia
Serce mi się ścisnęło, kiedy zobaczyłam to.
Zeti
Chyba sie to tu nada, w końcu znalazłem to w necie:
MTV przeprowadziło nowy wywiad z J.K Rowling, w którym Rowling przyznała się, że kilkoro aktorów poznało przeznaczenie postaci w których ci się wcielają przed wydaniem 7 tomu : 'Deathly Hallows'. Powiedziała, że 'Najwięcej powiedziała Emmie Watson'. 'Poszłam na plan i ucięłam sobie pogawędkę z Danem i było świetnie. Powiedziałam mu, że Dumbledore sprawia mi trochę problemów'. A on na to : 'Przecież on nie żyje!' - i po chwili 'Niech mi pani nie mówi nic a nic!' Lecz to nie wszystko. W szkole na korytarzu Dan mówiąc 'Powiedziała mi. Wiem co się stanie.' rozpoczęło się nagabywanie jego szkolnych kolegów i panika. 'To była mała próbka jak być mną. Dobrze mu tak - śmieje się.

źródło: www.felix-felicis.prv.pl
Ginnusia
Ha! Czyli jednak kręcąc piąty film, oni WIEDZIELI! biggrin.gif
A tu coś na miły koniec bardzo potterowskiego dnia: G. H. J. L. A. Potterowie .
Ramzes
Kurczę szpakowaty Harry blink.gif tego jeszcze nie było. Jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić wink2.gif
PrZeMeK Z.
Wzruszyłem się cry.gif
Ginnusia
Z awatarów podoba mi się trzeci.
A szpakowaty Harry i Ginny po trzech porodach to jest coś... wzruszającego.

Marta się rozochociła: A new dawn.
Mam jedną uwagę - są tu za czyści. wink2.gif
Ginnusia
Leniwe popołudnie u Potterów
Szkic Marty.
Ginnusia
Widziałam już kiedyś ten epilog - Depp jako dorosły Harry całkiem mnie przekonuje. wink2.gif I świetny Ron.
A przy bitwie oczy mi się zaszkliły...
Ramzes
Ładne. I coraz bardziej doceniam epilog. To jednak było dobre posunięcie ze strony Jo.
PrZeMeK Z.
<pablo> sądząc po ilości ofiar, siódmy film o Harrym Potterze będzie reżyserować Quentin Tarantino

Niezła myśl :]
Katon
Nigdy nie pojmę co przyświeca ludziom robiącym takie filmiki. Dla mnie to jest hardkor surrealizm.
Ginnusia
Nareszcie Marta coś narysowała. Mianowicie - Epilog. smile.gif
Ginnusia
Tradycyjnie dostarczam dzieło Marty - dziś O Harrym i Ginny. Traktuję tę parę o wiele mniej emocjonalnie niż R/Hr, ale rysunki są fajne i jest ich dużo. Mój nr 1 to First meeting, bo ma świetny pomysł.
Talaith
Dobra, wkleję coś od siebie. Jeżeli było, przepraszam, proszę nie bić.

Ron & Hermiona

Harry & Ginny

Avada

Albus Severus

Scorpius

Albus & Gellert

Lord V.

To ostatnie jest o tyle śmieszne, że jest w klasyfikacji "people". Jakoś trudno mi zakwalifikować LV do ludzi. Ale co tam.

Pozdrawiam.

PrZeMeK Z.
Ludzkie kształty ma.

Ten z Dumbledorem i Grindelwaldem jest genialny. Bardzo podoba mi się taki styl rysowania.
Furia
nie wiem czy bylo smile.gif

Harry i Ginny
Ginnusia
Mnie się to nie otwiera.

Ale znalazłam TO i się zakochałam. Zwłaszcza że towarzyszy temu TO i wszystko razem jest doskonale zgodne z moimi wyobrażeniami. Mniam.
(oczywiście, Ron i Hermiona)
anagda
To ja polecam TO (tak na śmiesznie).

I TO, tym razem już na jaknajbardziej poważnie.
Absolution
Było ?

user posted image

Bonus gratis. ( tak wiem, ma się nijak do 7 tomu tongue.gif)
owczarnia
O Boże cheess.gif.
anagda
QUOTE(owczarnia @ 21.02.2008 18:58)
O Boże cheess.gif.
*

Rzadko się z Tobą zgadzam, ale teraz jest ten moment cheess.gif
Ludwisarz
Nie na temat, ale skojrzylo mi sie.

GDYBY Ginny wygladala tak jak na rysunkach dostarczanych przez Ginnusie (te fanarty) to naprawde nie mialbym nic przeciwko Harryemu i Ginny. Ale przed oczami staje mi aktorka ja grajace w serii filmow HP i wtedy ow fakt napawa mnie groza oto.
Ginnusia
O "People" - ta okładka to promyczek słońca w tak dołującym dniu. biggrin.gif
O Ginny - nie przesadzasz? Się może nie znam, ale nie uważam Bonnie Wright za jakąś paskudę.
avalanche
mało "charakterna"
Ludwisarz
A ja uwazam. Podobnie Cho bez fajerwerkow. Ponadto wybierajac ja juz do drugiego filmu zwiazali sobie rece, bo musi byc do konca. Nie potrafie teraz okreslic, ale czy jak powstawal drugi film to wiadomo bylo, ze tam Ginny i Harry cos tego śmego?

Emma w 1 filmie wygladala na Hermione. Wygladala dobrze, akurat, pasowala, itd itd. Teraz wyrosla Nam na sliczna kobiete. Co z Ginny? Przegladam zdjecia aktorki i.. nijak.
Ginnusia
Ginny była już w pierwszym filmie. Nie chce mi się sprawdzać, ale pierwszy film powstawał chyba w 2001, zatem góra na etapie książkowej "Czary ognia". Było więc wiadomo, że Ginny w Harrym się podkochuje i tyle.
Emma w pierwszym filmie wyglądała na Hermionę, a teraz może i jest śliczna, ale za to nie bardzo hermionowata. A Ginny filmową lubię, no co poradzę. Może dlatego, że mało kto ją lubi.wink2.gif
Absolution
eee huh.gif
nie mam nic do Bonnie, ale jest taka ... niemrawa... dobrze to ujęła avalanche, ale może w tych dwóch ostatnich filmach będzie miała pole do popisu...
np. nagada się na pogrzebie Dumbla xD choć wątpie by to trwało dłużej niż kilka sekund xD
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.