Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Rewolucja Na Harrypotter.org.pl !!
Magiczne Forum > Harry Potter > HarryPotter.org.pl
Pages: 1, 2, 3
radziuo
Spoko, przerobie Was i umieszcze w logo harrypotter.org.pl
:-) Chcesz miec rude wlosy czy blyskawice na czole?
owczarnia
Rude włosy to ja mam i bez Twoich czarów cheess.gif.
anagda
O... A ja już skłaniałam się ku myśli, że radziuo podobnie jak dementorek to wytwór chorej wyobraźni napalonych fanów Harry`ego Pottera, a tu taka niespodzianka...

A tak w ogóle to to logo na magicznym chyba inne bedzie...?
radziuo
A cos z nim jest nie tak? :-)
anagda
Nie no...
Ja nic nie mówię...

Ale moglibyście je zmienić xD
Zeti
E tam. To nowe logo jest fajne, tylko ten poblask troszkę niepotrzebny - razi w oczy.

To było lepsze:
user posted image
PrZeMeK Z.
Owczarnio - jeśli już kogoś oglądać w logo, to Ciebie. Z rudymi włosami wub.gif

Da się zrobić te loga do wyboru? Tzn. żeby można było sobie wybrać stare lub nowe?
radziuo
Az takie brzydkie? :-( No trudno, pobawie sie z tym.
Ma ktos gdzies postery najnowszego filmu bardzo wysokiej jakosci?
PrZeMeK Z.
Nie, nie, logo jest bardzo ładne. Ale po prostu bardzo się przywiązałem do starego. Chciałbym móc je sobie wybierać zależnie od nastroju.
owczarnia
Takie wystarczą smile.gif?

Ew. jeszcze tu.
Mahdi
radziuo : witam z powrotem jerstem w dobrych stosunkach z Guardianem twoim .... smile.gif ja szukam pieniedzy na taka modernizacje wez sie do mnie odezwij jest dostepny pod adresem mailowym hagriiR@onet.eu lub numerem telefonu 608880081.

Caly czas prorbuje cos zrobic i do tej pory wlasciwie w tej sprawie mial mi kto pomoc !! Odezwij sie !!!!
Zeti
Ile jeszcze mamy czekać? Temat został założony w połowie sierpnia, a juz mamy listopad i nic sie nie dzieje. Strona jaka była, taka jest, tylko newsy pojawiają się z mniejszym opóźnieniem.

I dlaczego nowe logo forum znikło?
Ludwisarz
Jezus Maria.
Radzio zyje smile.gif
Mahdi
No niestety musze cos zprostowac strona miala byc ukonczona juz we wrzesniu ale z pewnych finansowych poblemow wyszlo tak jak wyszlo wiec staramy sie znalezc sponsorow a ich znajdziemy bo jednego juz mamy i zebym nie byl goloslowny pisze tutaj na forum ze napewno przed swietami Borrzego Narodzenia strona bedzie gotowa. Wszystko sie przedluza z powodu braku czasu ja jestem tylko w weekendy. Mysle ze wato bedzie czekac tyle czasu.

Pozdrawiam i przepraszam !!!
PrZeMeK Z.
Nie gniewamy się, mam nadzieję, że nowa strona będzie fajna smile.gif

Powodzenia.
Golden Phoenix
No właśnie miałam się pytać co z tym odświeżeniem stronki. Już nie mogę się doczekać, bo czas najwyższy żeby coś zmienić. wink2.gif Tylko błagam Cię Mahdi, użyj czasami jakiejś kropki albo przecinka, bo strasznie trudno czyta się 5 linijek tekstu pozbawionych interpunkcji smile.gif
Ludwisarz
Ortografia tez by sie przydala.
Mahdi
pisze zawsze w pospiechu
Zeti
Nareszcie jakieś konkrety. Jednak do Bożego Narodzenia długo sad.gif Ale poczekam. smile.gif
Mam nadzieję, ze to będzie super ekstra strona. I newsy lepszej jakości niż dotychczas.
Golden Phoenix
Mahdi, pośpiech pośpiechem, ale chyba zużycie 0,5 sekundy na wciśnięcie klawisza kropki czy przecinka Cię nie zbawi, a nam ułatwi znacznie czytanie...
Zeti
E tam. Beż przecinków też się przeczyta. Gorzej, no cóż, trochę gorzej, przydały by się, ale nie są konieczne.

Mam nadzieję, że na stronie będą.
em
Właśnie mam tylko nadzieję, że mimo braku przecinków czy też obecności ortów w postach, strona będzie napisana schludniej.
Mahdi
Jezu czepiacie się niepotrzebnie. Jeżeli chcecie to będę pisał z przecinkami, kropkami,itd. Strona myśle, że spełni oczekiwania tych co ciągle marudzą. smile.gif
Zeti
Jak ładnie wygląda post ze znakami interpunkcyjnymi. Tudzież duża litera się znajdzie. smile.gif
Mam pytanie. Czy na nowej stronie pojawi się licznik do DH po polsku? Bo obecnie nie ma, co jest moim zdaniem błędem.
Mahdi
Postaram się o to aby się tam znalazł.
Zeti
Dzięki. smile.gif

Może jeszcze, póki tytuł nie wybrany sonda odnośnie tytułu. Można by nawet teraz na starej stronie zrobić.
Mahdi
Pogadam na ten temat z Guardianem.
Golden Phoenix
napewno przed swietami Bozego Narodzenia strona bedzie gotowa

No więc ja tu z takim nieśmiałym pytaniem - czy ta obietnica nadal aktualna? Bo tak specjalnie weszłam dziś na stronkę i większych zmian niestety nie ma. Czy możemy liczyć na to, że w najbliższym czasie coś się zmieni ?
owczarnia
Oj chyba nic z tego nie będzie...
Hagrid
No ja nie byłem na stronie bardzo długo a mimo to wielkich zmian nie widzę, choć rózne społęcznosci się rozwijają typu "Wirtualny Hogwart" Warto by nawiazać współpraće z innymi stronami HP żeby redaktorzy z mniej popularnych stron przeszli na naszą stronę, bo szczyt potteromani już za nami przecież. Jak to w biznesie, trszeba się konsolidować biggrin.gif
Luncia
Ja bym zrobiła z zbliżonymi kolorami do tego forum. Zresztą zgadzam się by newsy były na głównym miejscu jak i konkursy.

Hagrid->Zgadzam się biggrin.gif
radziuo
Nowa grafika w opracowaniu. Zobaczcie i ocencie.

http://www.harrypotter.org.pl/nowa_grafa.jpg
radziuo
Zamierzam podpiac strone pod jakis opensourcowy silnik portalowy, niestety nie mam czasu by napisac od nowa. Bedzie potrzebna liczna pomoc redaktorow przy przenoszeniu dzialow, chetnych prosze o kontakt na privie.
owczarnia
Grafika very, very nice.
PrZeMeK Z.
Mnie również się podoba, szczególnie potterowa czcionka użyta w wypisanym u góry adresie.
managarm
Na pewno lepsze niz to co jest teraz ;]
owczarnia
Ta. A już ten serwis informacyjny po prostu zabija. Pojawiły się też informacje , że film ma być gotowy "w tym roku" prawdopodobnie "w listopadzie". No luuudzie. Od bodajże roku (jak nie lepiej, a chyba lepiej, bo jeszcze przed premierą siódmego tomu o tym trąbili zdaje się) wiadomo, że premiera HBP będzie miała miejsce 21 listopada w Stanach i Wielkiej Brytanii, a 28 listopada w Polsce. Czekam jeszcze tylko na "rewelacje" odnośnie tego, że siódmy film będzie w dwóch częściach cheess.gif.

Edit: na dodatek co najmniej jeden link w newsie nie działa.
Zeti
O, to jednak stronka będzie przebudowywana. Miło. Grafika nawet niezła, zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, ze już niedługo wszystko będzie, bo czekamy już sporą chwilę, niedługo - 18.08.2007 - będzie już rok.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.