Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: ZODIAK ANIMAGICZNY
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu
Pages: 1, 2, 3
Cassie.C
Hmm... Pufek.
No cóż. Wiele rzeczy się zgadza. blush.gif
Damblydor
A ja jestem nietoperzem, hehehe. biggrin.gif
Chociaż muszę przyznać, że smok chyba bardziej do mnie pasuje... zwłaszcza to z nieznoszeniem krytyki. biggrin.gif
Hmm, no bo i tak ledwo się mieszczę w tym severianie (geeniuusz...), bo ja akurat z 26 grudnia, jeee.
Świetny pomysł! Choć do reszty mojej rodziny ich znaki nie pasują za bardzo.
hermionak
A ja jestem jednorożcem Chociaż szkoda że nie ma hipogryfa, bo chciałabym zostać hipogryfem.wink2.gif
kateblack97
Jestem chomikiem. Nawet z wyglądu trochę podobna. Idealnie do mnie dopasowane. wink2.gif
truskaffka93
Podoba mi się to. Październik - Jestem feniksem smile.gif
"spalają się w ogniu swojej pasji" laugh.gif
Coś w tym jest. wink2.gif
Czarny_Wilk
Pufek – sierpień – sierpniowe pufki są generalnie osobami sympatycznymi, choć może nieco zbyt żywiołowymi jak na gust niektórych; zgodnie z cyklem natury, która w sierpniu osiąga szczyt energetyczny, pufki uwielbiają wszelkie życiowe przyjemności – w tym dobre jedzenie, wino (śpiew, kobiety i tak dalej), dobre lektury i dobrą sztukę (choć raczej stronią od .... to sie zgadza troszke
Mione_96
No cóż a ja jestem smokiem i opis zgadza się prawie doskonale biggrin.gif Fajny pomysł
Hermiona
Może opis pasuje jeszcze niewiem ale moją szczęśćliwą liczbą nigdy niebyło 9 a raczej 2,8,12 to wszystkie liczby które uważam za szczęśliwe
Magiczna11
Pufek ^^ Opis się zgadza, fajny pomysł!
Weasley
Opis się w ogóle nie zgadza. :P
Hagrid
To jest talent by stworzyć takie opisy które niemal zawsze będą psować, mnie tam się mój chomik podoba biggrin.gif
hermionak
Chomiki są fajne ale brudzą jak każde zwierzątko.
Jednorożec pasuje do mnie idealnie.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.