Jestem... Dziobakiem xD A teraz ocenię jak tam ze zgodnością zodiaku do mojego charakterku...
Dziobak – kwiecień – dziobaki to osoby o chwiejnym charakterze, równie dziwaczne i pomieszane jak ich patron, nigdy nie możesz się spodziewać po dziobaku zachowań racjonalnych;
I tu się zgadzam w 100% Po mnie nie można się spodziewać nic racjonalnego...
jednak wśród dziobaków jest równie wielu psychopatów, jak i osób spontanicznych, które potrafią z dnia na dzień rzucić wszystko i z jedną torbą podróżną złapać najbliższy świstoklik do Australii; jedno jest pewne – z dziobakiem nie sposób się nudzić.
Z tym też się zgodze, choć do psychopaty troszkę mi jeszcze brakuje (niewiele co prawda, ale zawsze coś

)
Szczęśliwa liczba: 17
Kamień: Szafir - daje on czystość myśli, polot, zdolność intuicji, bezinteresowność, głębię w rozważaniu zagadnień, wytrwałość, pokorę i pogodę ducha. Z tego powodu jest talizmanem mędrców
Drzewo: jaśmin
No to tak... mi się zawsze wydawało, że moją szczęśliwą liczbą jest 9, albo 7, ale w sumie w 17 siódemka się zawiera, więc to prawie to samo (tak wiem że prawie robi wielką różnicę

)
Co do szafira to przydałby mi się taki talizman... czekaj xD Przecież ja mam naszyjnik z szafirów (dostałam od cioci astomaniaczki w prezencie

) Do mędrca co prawda mi dużo brakuje, ale mogę uznać, że cały horoskopik się zgadza xD No i sam pomysł świetny... gratuluję (czytałam to chyba już wcześniej... trochę dawno temu, ale chyba dopiero teraz komentuję

)