Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Jak Myślicie Kto Umrze Następny?
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4
Nimfka
A mi się wydaje, że jeśli już ktoś ma

zginąć, to nie będzie to nikt bliski Harry'emu (tyle się chłopak

nacierpiał, to już go można trochę odciążyć). Sądze, że potencjalną ofiarę

poznamy dopiero w VI części, tak jak to było w przypadku Cedrika (wcześniej

znaliśmy go tylko z meczów qudittcha, a bliżej poznaliśmy go o wiele

później). Mam nadzieję, że nie zginie nikt bliższy mojemu srecu (Lupin,

McGonagall, Ron itp.).
src='http://www.harrypotter.org.pl/forum/html/emoticons/huh.gif'

border='0' style='vertical-align:middle' alt='huh.gif' />

Pottermenka
Jak dlamnie to teraz w kolejce jest Lupin i Peter... Rowling zabije nam wszystkich Huncwotow dry.gif
Nati
A może umrze Hagrid????????
matoos
Ojej, ale jesteście okropni, jak możecie tak z zimną krwią decydować o czyjejś śmierci... Dekadencja i zacofanie... Buuu...

Ba Ba Ba...
Aylet
A ja myślę, że to będzie COLIN! On już

swoją role odegrał (2 cz.) i raczej już się nie przyda... : ) Taaak, myślę,

że Colin to najlepsze rozwiązanie...
MalGanis
Prędzej czy później zginą wszyscy tongue.gif
Śmierć w końću itak przyjdzie po każdego w swiom czasie.
Chyba ze Czarny Pan znowu zacznie dążyć do nieśmiertelności i mu się uda...

Ehh, zginie paru mugoli, ale wątpię zeby to miało jakieś szczególne znaczenie, i ewentualnie jacyśczarodzieje, ale wątpię żeby to był ktoś znaczący. Nie zapominajmy, że Voldemort to nie jakaś apokaliptyczna bestia któa rozwala wszystko do okoła. On ma plan. Chce oczyścić świat magii z nieczystych, więc może zabić tych czarownikow co pochodzą z mugolskich rodzin. Rodów czystej krwi raczej niszczyć nie będzie, bo w razie ewentualnej wygranej w nowym Mrocznym Porządku też musi ktoś być. Ktoś musi sprawować władzę w imieniu Lorda w totalnie zniszczonym świecie, ktoś musi nauczać w Hogwarcie (m.in. czarnej magii) a zatem muszą być też dzieci którzy staną się uczniami... A ponieważ niewiele pozostało rodów czystej krwi, mieszańcy też mogą przeżyć, jeśli tylko będą wierni Czanemu Panu.

Na pierwszy odstrzał pójdą mugole smile.gif
Katon
Dumbledore. To oczywiste.
MalGanis
A może by tak założyćtemat, w którym nie będziemy rozważać kto ewentualnie zginie, ale temat, w którym byśmy pisali kogo najchętniej byśmy uśmiercili wink.gif
Co wy na to? Typuję Dursleyów tongue.gif
Goomisia
Moim skromnym zdaniem na pewno zginie jakiś dorosły bohater. raczej żaden przyjaciel Harry'ego, czy członek rodzinki Rona. Może jakiś nauczyciel... tongue.gif
anagda
16 lipca fani Harry'ego Pottera ruszą do sklepów aby kupić najnowszą książkę Rowling. Jednym z głównych pytań na które chcą znaleźć tam odpowiedź jest "Kto zginie?". Rowling zapowiedziała, że ta część będzie bardziej krwawa i ktoś na pewno zginie. Strona Maclean's ma pewne przypuszczenia i przedstawiła procentową szansę zgonu poszczególnych osób.

1. Członek rodziny Weasleyów (95%) - są za dobrzy i zbyt liczni aby przeżyć. Najbardziej prawdopodobnym kandydatem jest Molly, później jeden z bliźniaków.
2. Albus Dumbledore (75%) - jest jak Obi-Wan dla Harry'ego
3. Minerva McGonagall (75%) - została poważnie zraniona w poprzedniej części. Jeśli Dumbledore przeżyje, ona zginie
4. Neville Longbottom (55%) - ma zbyt tragiczną historię rodzinną aby nie być zabitym
5. Rubeus Hagrid (35%) - bardzo lojalny w stosunku do Dumbledore'a i Harry'ego
6. Remus Lupin (30%) - podczas walki może zapomnieć o wypiciu mikstury. Najprawdopodobniej będzie ciężko ranny.
7. Hermiona Granger (28%) - zbyt mądra ale może zginąć w ostatniej książce.
8. Severus Snape (25%) - na pewno Voldemort chciałby go ukarać za brak lojalności
9. Lord Voldemort (0%)- Rowling na pewno nie zabije głównej postaci
10. Harry Potter (0%) - Rowling powiedziała, że dożyje do 7 książki

a co wy o tym sądzicie?
kubik
Ciekawe na jakiej podstawie wyliczyli te procenty :>
1. Członek rodziny Weasleyów (95%) - są za dobrzy i zbyt liczni aby przeżyć. Najbardziej prawdopodobnym kandydatem jest Molly, później jeden z bliźniaków.

Bliźniacy tak. Molly pierwsze słysze. [choć nie neguje, że umrze]
2. Albus Dumbledore (75%) - jest jak Obi-Wan dla Harry'ego

Czy Jo nie powiedziała już, że to byłoby za StarWarsowe? Ona umieściła jeden motyw zerżnięty z SW :>
A na poważnie: OCZYWIŚCIE, ŻE UMRZE! nie trzeba być wielkim wróżbitą by to przewidzieć. In fact chodzi tu o to gdzie i dlaczego :)
3. Minerva McGonagall (75%) - została poważnie zraniona w poprzedniej części. Jeśli Dumbledore przeżyje, ona zginie

Pani sztuka ma być dyrektorem.
4. Neville Longbottom (55%) - ma zbyt tragiczną historię rodzinną aby nie być zabitym

Sprzeczność.

Co do reszty hmmm.

A gdzie Ron co?

Przenosze twój i mój post Anagdo
marii
a ja mysle ze w 7 czesci zginie albo Ron albo Hermiona cry.gif albo oboje choc to mało prawdopodobne.. w smierc Harry'ego nie wierze, musi byc choc czesciowy happy end biggrin.gif
harolcia
Moim zdaniem zginie:
1. McGonagall
2.Lupin sad.gif
3. Hagrid
4. Ktoś inny
Tenebris69
Harry zginie. Ja wam to mówię.
I pewnie jeszcze inni, ale mniej znaczący. W koncu wojna to wojna, nie?
Magya
Zginie, ale w ostatniej walce ( 7 część )
Zresztą już wszyscy wiedzą kto zginie w 6 części dry.gif cry.gif
grlouiee
Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się , ze zginie Nevill cry.gif
Gem
Peter musi odejść!!! tongue.gif to na pewno...ale pamiętacie co Dubbledore powiedział o nim, kidy Harry postanowił nie zabijać go. (kolejny plagiat!!! Sytuacja z WP!! Kiedy BIlbo nie zabiła Golluma, ani Frodo...co prawda przyczyna była inna...ale...) Powiedział, ze ma wobec niego dług. Napewno w ostatniej części na coś się przyda i może świadomie lub nie pomóc Harry'emu.
Ahmed
A tak na serio to zginie Czarny Pan. He will fall in the darkness....(VII tom)
Tak poza tym to ciężko szafować jakimikolwiek wyrokami śmierci, wiele osób jest na "liście śmierci": Hagrid, Lupin, ktoś z Weasleyów. Obstawiałbym któregoś z Huncwotów, aczkolwiek wolałbym zeby to nie był Lupin (ehhh może nareszcie jest trochę szczęśliwszy). Natomiast śmierć pettigrew jest trochę przewidywalna, po tym co harry zrobił dla niego w III tomie.
Tomak
Orazu mówie ze nie czytałem 6 czesci ale jestem na 100% no moze 99% tongue.gif pewny ze w 6 czesci zginie Dumbledore. Mam kilka powodów zeby tak twierdzic:

Po 1.Miała Zginąć jedna z głównych postaci <=> no i sie zgadza

Po 2.Miał byc to powazna strata dla Harry'ego i ogólnie <=> no i tez się zgadza

Po 3.Dumbledore stał na drodze Harry'emu bo niby po co Harry miał by walczyc
z Voldemortem skoro jest Dumbledore
<=> no i co mam racje ?? jak myslicie ??
Gem
Ale co?? chcesz żebyśmy ci powiedzieli, czy nie??? Bo jak nie chcesz psuc sobię
"niespodzianki" nie nie trzeba było tu wchodzić...

...

...

...

...

Ale tak. tongue.gif
Potti
marii -> myślę, że jesteś blondynką, ale to mało prawdopodobne ;dd

no a pozatym. sądzę, że może zginąć Lucjusz albo Narcyza. nikt nie jest ich w stanie obronić po śmierci Dumbledore'a, a autorka potrzebuje wytłumaczenia, dlaczego Draco w końcu przejdzie na dobrą stronę [jakoś jestem pewna, że tak będzie]. to jak dodatkowy bodziec.
jeśli Rowling będzie miała wyjątkowo bolesne napięcie przedmiesiączkowe podczas pisania- pewnie zabije Lupina lub Tonks albo Billa lub Fleur. coby za szczęśliwi nie byli. ah, może to być też Ron czy Hermiona.
ew. biorę pod uwagę jeszcze Snape'a i Petera. będą odpracowywać swoje grzechy ;>
miwoj
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony, nie chce, żebu w 7 tomie ginął ktokolwiek tongue.gif
Z drugiej... hmm marzy mi się jakaś epicka walka ze złem, gdzie trup ściele się gęsto, wspaniałe akty heroizmu i poświęcenia nadające całości dużo więcej dramatyzmu i wymiar tragiczny. Cichy głosik w głowie mówi mi jakże niesamowitą sceną byłaby śmierć na przykład Ginny i dzika, rozpaczliwa furia Harry'ego miażdżąca wrogów w akcie straszliwej zemsty! Aż mnie dreszcze przechodzą, jak to sobie wyobrażam. Uwielbiam takie rzeczy tongue.gif Ba, głosik mówi nawet, że ciekawie by było, gdyby na końcu wcale nie było happy endu.
Zwodnik
Cichy głosik w głowie mówi mi jakże niesamowitą sceną byłaby śmierć na przykład Ginny i dzika, rozpaczliwa furia Harry'ego miażdżąca wrogów w akcie straszliwej zemsty!

Ciemna Strona jest silna w tym chłopcu...

Nie, to nie jest SW, ale nie sądzę, żeby Rowling chciała ukazywać zemstę jako coś słusznego. Co naturalnie nie wyklucza smierci wiewióry - po prostu ta slepa furia i chęć natychmiastowej zemsty wyjdą Potterowi jak najbardziej na złe...

Chociaż mimo wszystko wydaje mi się, że Rowling nie zamierza uśmiercać "par". Nie mówię tu o Malfoyach czy starszych Weasleyach, ale jakoś wydaje mi się, że Ron, Hermiona i Ginny są bezpieczni (ta ostatnia w każdym razie jesli założymy hapy end w którym Harry przezyje). Z tego samego powodu raczej nie widzi mi się smierć Billa Luipina Tonks czy Fleur, ale kto to wie ?
miwoj
QUOTE(Zwodnik @ 15.08.2005 16:02)
Nie, to nie jest SW, ale nie sądzę, żeby Rowling chciała ukazywać zemstę jako coś słusznego. Co naturalnie nie wyklucza smierci wiewióry - po prostu ta slepa furia i chęć natychmiastowej zemsty wyjdą Potterowi jak najbardziej na złe...
*

To jednak ciekawsze niż Harry pokonujący Volda za pomocą "mocy miłości" huh.gif którą tak usilnie wciskał Dumbledore.
"Harry podbiegł do zaskoczonego Voldemorta. Nim tamten zareagował Harry objął go i powiedział -Kocham cie i wybaczam ci! Na dźwięk tych słów najstraszliwszy czarodziej w historii zaczął miotać się agonalnie po czym PUF, pękł jak bańka mydlana z której posypały się kwiatki" A potem wszyscy żyli długo i szczęśliwie, koniec. tongue.gif
Tomak
QUOTE(kubik @ 18.06.2005 14:56)

Pani sztuka ma być dyrektorem.

Ona napewno przerzyje 6 część. Ale 50% ze zginie w 7 bo w 7 części "Prestiżowe stanowisko dyrektora Hogwartu ma objąć jeden ze szkolnych kolegów Harry'ego."
(50% dlatego ze moze odejsc/zrezynowac albo zostac wylana czy cos takiego)
Fani (większosc) typują na to stanowisko Hermone Granger lecz pani J.K.Rowling lubi zaskakiwac więc jako drugiego silnego kontrkandydata jest typowany...
Nevill Longbottom
Magya
Neville podbija świat :]
Pszczola
Jezeli jestem przekonana o czyjejs smierci, to bdzie to Snape. Czy to z reki Voldemorta, czy nie, czy podczas pomocy Harry'emu, czy wrecz przeciwnie, nie wiem, ale to jest tragiczna postac, a cos mi sie widzi,ze jezeli watek z Lily okaze sie prawda, to bedzie Ksiadz Robak w wydaniu brytyjskim ^^"

Errmmm...Tomak, mowisz oczywiscie o epilogu? ;) Gdzies mi taki wywiad mignal przed oczami, ale juz nie pamietam gdzie i kiedy, i czy prawda ;P. Zreszta, nie lubie epilogow wyjasniajacych co sie wydarzy po latach ;/
Gem
aaaaaaj...wysadzić cały ten Hogwart podczas lekcji!!! i będzie spoqj..tongue.gif

nie no joke ale w 100% przychylam sie do opinii śledziony.eeeeyyyyy,...to jest miwoja.

...masz fajny avatarek smile.gif to świński ryjek??? chociaż z drugiej strony jak się spojrzy z boku to przypomina raczej kontakt dry.gif
Lissy
Ja naraz myślę że Harry zginie i że nie zginie. tongue.gif Nie chciałabym, żeby zginął, ale jednak mam złe przeczucia...

Chociaż mimo wszystko wydaje mi się, że Rowling nie zamierza uśmiercać "par". Nie mówię tu o Malfoyach czy starszych Weasleyach, ale jakoś wydaje mi się, że Ron, Hermiona i Ginny są bezpieczni (ta ostatnia w każdym razie jesli założymy hapy end w którym Harry przezyje). Z tego samego powodu raczej nie widzi mi się smierć Billa Luipina Tonks czy Fleur, ale kto to wie ?

No. smile.gif Raczej nie zginą i Harry i Ginny, bo to by było za bardzo jak w Romeo i Julii. smile.gif A chyba Rowling nie jest aż taką sadystką, żeby zabić tylko jedno z nich... cry.gif
Lupek
Ja myśle że rzeczywiście Ron. Hermiona, Ginny i w ogóle rodzina Wesleyów chyba przeżyje. Zaś w kolejce stoją Harry, Snape, Voldemort, Lupin, Glizdogon, może jeszcze jacyś koledzy Harry'ego ze szkoły, może kilku pracowników ministerstwa no i niektórzy członkowie ZF.

miwoj
QUOTE(Gem @ 17.08.2005 04:04)
nie no joke ale w 100% przychylam sie do opinii śledziony.eeeeyyyyy,...to jest miwoja.

...masz fajny avatarek smile.gif to świński ryjek??? chociaż z drugiej strony jak się spojrzy z boku to przypomina raczej kontakt  dry.gif
*

ciesze sie, że sie ze mną zgadzasz iże podoba ci sie mój av, tylko...
czemu śledziony? huh.gif

zoola
czesc wszystkim!:) jestem nowa ale zdazylam juz napisac wszystkie wasze odpowiedzi.widac ze zadne z was nie czytalo jeszcze VI tomu HP, ale ja przeczytalam i nieststy jusze wam powiedziec ze gina w niej tylko dobrzy... jesli chcecie to na tej stronie jest tlumaczenie VItomu(www.harrypotter6.cba.pl) przeczytajcie i zobaczcie sami. koniec z domyslami! teraz mozemy tylko sie zastanawiac kto zginie w ostatniej(nieststy) :(czesci.

mysle to moze byc np. malfoj albo ron, nie jestem pewna. huh.gif
miwoj
Uciekaj zoola!! Jak teraz zaczniesz szybko biec, to może mod cie nie dorwie.
anagda
czesc wszystkim!:) jestem nowa ale zdazylam juz napisac wszystkie wasze odpowiedzi.

nasze?? o... też bym chciała pisać wszystkich odpowiedzi blink.gif

widac ze zadne z was nie czytalo jeszcze VI tomu HP, ale ja przeczytalam i nieststy jusze wam powiedziec ze gina w niej tylko dobrzy...

ehym. nikt tutaj nie czytał VI tomu. wogóle nikt tutaj nie czyta Harry'ego Pottera

jesli chcecie to na tej stronie jest tlumaczenie VItomu(www.harrypotter6.cba.pl)

no tutaj to tylko do regulaminu moge odesłać....

przeczytajcie i zobaczcie sami. koniec z domyslami! teraz mozemy tylko sie zastanawiac kto zginie w ostatniej(nieststy) :(czesci.

gdybyś przeczytała a nie NAPISAŁA (jak to u góry wspomniałaś) to byś zobaczyła ze własnie to robimy... dry.gif
Gem
QUOTE(miwoj @ 17.08.2005 13:17)
ciesze sie, że sie ze mną zgadzasz iże podoba ci sie mój av, tylko...
czemu śledziony? huh.gif
*

a nie wiem to chyba przez ten avatarek biggrin.gif...nie tyczyło się ciebie, broń Bozia wink.gif

QUOTE(zoola @ 17.08.2005 14:42)
czesc wszystkim!:) jestem nowa ale zdazylam juz napisac wszystkie wasze odpowiedzi.widac ze zadne z was nie czytalo jeszcze VI tomu HP, ale ja przeczytalam i nieststy jusze wam powiedziec ze gina w niej tylko dobrzy... jesli chcecie to na tej stronie jest tlumaczenie VItomu(www.harrypotter6.cba.pl) przeczytajcie i zobaczcie sami. koniec z domyslami! teraz mozemy tylko sie zastanawiac kto zginie w ostatniej(nieststy) :(czesci.

mysle to moze byc np. malfoj albo ron, nie jestem pewna. huh.gif
*

Tak. To jest topic "VI" cz, a my sobie spekulujemy tak po prostu, dlaczego Snape zabił Dumblerora, co dalej z Malfoyem, i czy Harry wróci do szkoły. Zadziwiające, prawda?

zoola
Dzieki za mile przyjecie... przepraszam tych, ktorych urazilam bo nie mialam nic zlego na mysli. odrazu wprowadzam poprawke co do tego, ze napisalam wasze odpowiedzi bo chodzilo mi o ich przeczytanie. jak mowilam jestem nowa a z tego co piszecie wywnioskowalam, ze nie czytaliscie VItomu, stad moj blad. blush.gif

jeszcze raz sorki i prosze zebyscie mi wybaczyli i wprowadzili w to co tu piszecie... czekam na odpowiedzi.
grlouiee
Przebaczamy Ci smile.gif
Każdy sie może pomysli smile.gif
zoola
dzieki:) wiec nie zajomjy sie wiecej moim niezbyt udanym wstepem...
co myslicie o tym?:
harry wyrusza razem z hermiona i ronem na poszukiwanie horkruxsow, po drodze spotykaja malfoja i smierciozercow.jakis czas pozniej walka i wtedy do Harry'ego przylacza sie hagrid i jego braciszek. brat hagrida ginie i smierciozercy tez, a malfoj ucieka. podczas ostatniej bitwy umiera nevil, ktory chcial pomscic swoich rodzicow, malfoj ktory walczy z ronem i na koniec sam voldemort, ale harry zostaje ciezko ranny i trafia do swietego munga. na koniec zostaje wyleczony, ale na zawsze pozostaje mu jakis uraz, bierze slub z ginnny, a ron z hermiona i tyle co do umierania. to co? smile.gif
Lupek
Hagrid nie zginie bo Jo mówiła że przeżyje wszystkie części z tego co pamiętam a Malfoy ma podobno przejść na dobrą strone (po tej aferze z Dumbledorem no i podobno Voldemort zabije któregoś z rodziców Draco więc ten będzie się chciał zemścić)
Gem
Nop, to że Malfoy przejdzie w końcu na dobrą strone to jedna z tych rzeczy, których jestem na 90% pewna tongue.gif....A co do jego rodziców, to raczej zabije Luciusa...
miwoj
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić Malfoya po dobrej stronie. Przez 6 tomów ciężko sobie pracował na wizerunek strasznego skurczybyka, więc po prostu nie umiem sobie tego wyobrazić, ale nie wykluczam.

A co do tego co napisała zoola, że
harry wyrusza razem z hermiona i ronem na poszukiwanie horkruxsow

W sumie, to licze na zmianę założeń 7 części w porównaniu do poprzednich, bo nie da się ukryć, że szły wg dokładnie tego samego schematu. (dursleyowie, hogwartr, odkrywanie po kawałku intrygi, dowiedzenie się kto w końcu intrygę uknuł, kulminacja, rozmowa z Dumbledorem i wyjaśnienie wszystkiego, co pozostało niejasne).
Może tym razem coś orginalniejszego, właśnie przygodowa książka drogi?
Magic Crew wyrusza w świat na poszukiwanie horkruxów i napotyka ich mnóóóstwo przygód, takie tam tongue.gif
zoola
z tym malfojem to pewnie prawda, bo w sumie dumbledor dal mu troche do myslenia zanim umarl. huh.gif hagrid napewno nie zginie, ale moze zginie jego brat i ten w furii pozabija wiekszosc smierciozercow? jesli chodzi o wyruszenie w podroz tak jak wczesniej mowilam, to miwoj ma racje, ze to by bylo troche ciekawsze niz wieczne przesiadywanie pod "bezpiecznym" dachem hogwardu gdzie zawsze z pomoca spiesza nauczyciele.podejrzewam ze mozemy sie spodziewac wielu ciekawych wydarzen w 7czesci bo wydaje mi sie, ze od poczatku isteninia sagi o harrym potterze kazda kolejna czesc jest ciekawsza smile.gif
kruk
W sumie, to licze na zmianę założeń 7 części w porównaniu do poprzednich, bo nie da się ukryć, że szły wg dokładnie tego samego schematu. (dursleyowie, hogwartr, odkrywanie po kawałku intrygi,

Dokładnie, nie wiem jak Was ale ten schemacik zaczął być dla mnie już lekko denerwujący, szczególnie w V i VI części.
Możliew że po śmierci Dumbla zamkną szkołe i Harry po prostu nie będzie miał wyjścia. Chociaż z drugiej strony zamknięcie Hogwardu było by takie eeee dziwne. Już się do niego przyzwycziłam blush.gif
A co do śmierci. Wydaje mi się, że to nie będzie nikt ze "świętej trójcy" (no może sam Harry, ale to jest mało prawdopodobne), daleje...może Snape i zaraz potem sama Jo napadnięta przez tłum rozwcieczonych severuso-fanek (tudzież fanów). Możliwe, że padnie na Hagrida...
Aylet
Według mnie może umrzec jeden lub jedna z rodziny Weasley'ów... Wiemy, że jest to liczebna rodzina i mieli by dużego farta, gdyby wszyscy przezyli ten trudny okres... Myślę, że Rowling może pozbyć sie jednego członka właśnie tej rodziny... Przynajmniej takie jest moje zdanie...
kruk
Też prawdopodobne... Może któryś z najstarszych braci, a może Ginny. No mam nadzieje, że nie któryś z bliźniaków.
Ale czemu zakładamy, że musi ktoś umrzeć... co ta Jo się takim seryjnym mordercą zrobiła?? laugh.gif
Pszczola
Hej, ale to byla ciekawa smierc (matko O_o Co ja gadam?). Rozdzielenie nierozlacznych? Jezeli do tego mialoby dojsc (no, ale chyba nie zrobi nam tego Rowling? ;( ), to ja stawiam na Freda. Jakis taki bardziej...prblematyczny mi sie wydaje. Mniej dojrzaly.
Sihaja
Kurka, gdzieś mi się obiło o uszy, że w 7 części ma zginąć Harry... Ale nie wiem czy to plotka czy prawda... A bardzo, bardzo bym chciała wiedzieć. Bo owszem, Rowling mówiła, że Harry dożyje 7 części (trochę mało logiczne by było gdyby nie dożył), ale nie obiecywała, że ją przeżyje :]
Sihaja
No tak, czego jak czego, ale śmiechu nam tu nie brakuje. A rzeczowych odpowiedzi brak.
Aylet
QUOTE(kruk @ 18.08.2005 21:14)
Ale czemu zakładamy, że musi ktoś umrzeć... co ta Jo się takim seryjnym mordercą zrobiła?? laugh.gif
*

Heh, wiesz, (lol) raczej wątpie, żeby w VII tomie nikt nie zginął... to by było conajmniej DZIWNE biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Rowling na 100% kogoś uśmierci tongue.gif
Ania*
Mnie zaczęło wnerwiać te uśmiercanie pod koniec, w każdym tomie. Oczywiście ktoś dobry ginie z rąk śmierciożerców, oczywiście wszyscy po tej osobie rozpaczają etc. Robienie ze śmierci reguly jest beznadziejne.
Kto może zginąć?
Nie wiem. Może to być Ron, Hermiona. Prawdopodobnie będzie to też ktoś z Zakony.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.