Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Aktorzy Z "czary Ognia"
Magiczne Forum > Harry Potter > HarryPotter.org.pl > Wasze zdanie...
Pages: 1, 2, 3
Absolution
mnie w Moody'm razi noga... jakby u Terminatora
a Michael Gambon grajacy Dumbledore'a kompletnie mi nie pasuje do tej roli... na dodatek ta związana broda... i paznokcie... w Wieźniu z Azkabanu jak oglądał pocięty portret Grubej Damy miał takie.... brudne... jakby grzebał w ... laugh.gif
TMs
Jeno, że te brudne paznokcie to nie on sam od siebie chyba, nie ? ... laugh.gif Nawet gdyby Dumbledora grał Tom Cruise, to by mu te pazury takowe zrobili.
Absolution
... a ten poprzedni aktor grajacy Dumbledore'a -Richard Harris miał zadbane dłonie .... tongue.gif
TMs
Nie domyślasz się dlaczego ? ... laugh.gif Nie no koniec OT, mnie tysz ten aktor aktualny grający Dumba średnio odpowiada, ale wolę żeby już żadnych zmian nie wprowadzano.
Absolution
wink2.gif oglądając Czarę Ognia dobrze przyjrzałam się dłoniom Michael'a Gambona... tym razem miał czyste paznokcie cheess.gif ale łańcuszek z kostakmi na brodzie ... laugh.gif
wickie
QUOTE(Absolution @ 27.11.2005 11:37)
wink2.gif oglądając Czarę Ognia dobrze przyjrzałam się dłoniom Michael'a Gambona... tym razem miał czyste paznokcie  cheess.gif  ale łańcuszek z kostakmi na brodzie ... laugh.gif
*

Tak dokładnie oglądasz dłonie??Ja tam nie zwracam na nie uwagi!!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.