mnie w Moody'm razi noga... jakby u Terminatora a Michael Gambon grajacy Dumbledore'a kompletnie mi nie pasuje do tej roli... na dodatek ta związana broda... i paznokcie... w Wieźniu z Azkabanu jak oglądał pocięty portret Grubej Damy miał takie.... brudne... jakby grzebał w ...
TMs
20.11.2005 15:37
Jeno, że te brudne paznokcie to nie on sam od siebie chyba, nie ? ... Nawet gdyby Dumbledora grał Tom Cruise, to by mu te pazury takowe zrobili.
Absolution
20.11.2005 15:48
... a ten poprzedni aktor grajacy Dumbledore'a -Richard Harris miał zadbane dłonie ....
TMs
20.11.2005 15:56
Nie domyślasz się dlaczego ? ... Nie no koniec OT, mnie tysz ten aktor aktualny grający Dumba średnio odpowiada, ale wolę żeby już żadnych zmian nie wprowadzano.
Absolution
27.11.2005 11:37
oglądając Czarę Ognia dobrze przyjrzałam się dłoniom Michael'a Gambona... tym razem miał czyste paznokcie ale łańcuszek z kostakmi na brodzie ...
wickie
22.11.2006 14:00
QUOTE(Absolution @ 27.11.2005 11:37)
oglądając Czarę Ognia dobrze przyjrzałam się dłoniom Michael'a Gambona... tym razem miał czyste paznokcie ale łańcuszek z kostakmi na brodzie ...
Tak dokładnie oglądasz dłonie??Ja tam nie zwracam na nie uwagi!!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.